e.v.a Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 hej hej :multi::multi::multi::multi: odmulowało sie dogo :multi::multi::multi: Quote
Marzena&Gusti Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Normalnie śmiga jak szalone-wyczytałam,że w nocy po północy znów kilka godzin przerwy... Quote
Medorowa Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Doberek już witana przez witającą;):p Quote
jonQuilla Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Cześć mamuniu :multi::multi: Przynoszę dla Was w prezencie coś niecoś ;) zimowy żonkilek :) Quote
zuzolandia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 kaj Tys dziolszko tako gryfno bluma znodla ???? witej kofffanoooooooooooooo mla Alicyjoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!! dogo smigo az milooooooooooooooooo!!!! od razu mi sie humor poprawil noooo ;-) Quote
Rinuś Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='Alicja'] ha ha ha ....czyżby busy serwer:hmmmm: niemożliwe ;) taaaa:evil_lol::evil_lol: ale teraz chodzi bez zarzutów :multi: Quote
natija Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 witamy dogo smiga wiec wpadlam sie przywitac:):):) Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='malawaszka']nowe logo i nową dewizę - teraz zamiast szerzyć miłość do psów ćwiczy naszą cierpliwość :mad: waszeczko ...cierpliwość jest cnotą ;)....chociaż taką :roll:będziemy posiadać [quote name='Pandisia']To jest długa historia z tą łapką u Pando (mały) , teraz jest leczony bo ma bolesny bark , oprócz tego coś się dzieje w stawie łokciowym (ale jeszcze to nie jest dysplazja choć tak na Krzyżowej stwierdzono). W jednej lecznicy mówiłam , że to retriever i może to coś z tymi stawami jest ale gość mnie zignorował zupełnie i stwierdził , że zdjęcia RTG to strata kasy a w drugiej bez badania i zdjęcia stwierdzili że enostoza i dali tabletki. Mówię , że piesek jest obarczony wadą genetyczną (wnętrostwem) a dysplazja też jest w jakimś stopniu genetycznie przekazywana to on mi że to może złamanie. :mad: UFF . A piesek ma 7 miesięcy i totalne uziemienie. Pozdrawiam, wygłaskaj Ozzula od nas. :loveu: Ozzulek wygłaskany .... co do Pandisia ...to nie wiem czy dałaby coś konsultacja u dr Aleksiewicza w Siemianowicu bądź Sosnowcu ... współczuje...wiem co to znaczy chory piesek [quote name='Rybka_39']Cześć Alusiu! Dawno u Cie nie byłam..pseplasam!:loveu: witaj Rybeńko :calus: [quote name='Matusz']Witanko :multi::multi: dogo już śmiga :) ale za to mamy w zamian banery reklamowe :evil_lol::evil_lol: witanko :multi: pal licho banery ...byle dogo było ;) [quote name='mia_mia']witam Ozzulca ;) witam pańcię Bułki :p [quote name='evaxon']hej hej :multi::multi::multi::multi: odmulowało sie dogo :multi::multi::multi: hey Effcia:loveu: [quote name='marzenka1985']Normalnie śmiga jak szalone-wyczytałam,że w nocy po północy znów kilka godzin przerwy... Oj Marzenko ..nie strasz :multi: Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Medorowa']Doberek już witana przez witającą;):p [quote name='jonQuilla']Cześć mamuniu :multi::multi: Przynoszę dla Was w prezencie coś niecoś ;) zimowy żonkilek :) dziękuję córeńko za kwiatuszka :loveu: [quote name='zuzolandia']kaj Tys dziolszko tako gryfno bluma znodla ???? witej kofffanoooooooooooooo mla Alicyjoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!! dogo smigo az milooooooooooooooooo!!!! od razu mi sie humor poprawil noooo ;-) jestem Zuzolandio koffanieńka :loveu::loveu: [quote name='Rinuś']taaaa:evil_lol::evil_lol: ale teraz chodzi bez zarzutów :multi: nareszcie ....uffffffffff [quote name='anetta']:multi::multi: nooo chodzi, chodzi witaj Anetko [quote name='natija']witamy dogo smiga wiec wpadlam sie przywitac:):):) o Agencikowa ...witanko Quote
Pimpek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Dobry wieczór !:multi: Oj śmiga dogo śmiga ! :D A fotki Ozzulca kiedy ?:loveu: Quote
Paula Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Witaj Alu :loveu: Ale dogo ładnie śmiga :multi: Normalnie chyba się odzwyczaiłam, w szoku jestem :evil_lol: ;) Quote
sota36 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Bry i noc! Idem spac! Ale bylam!!!! I tez Was KOCHAM!!! Quote
natija Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 wlasnie gdzie foteczki:cool3: mnie tez ciagle mecza o fotki,wiec Ciebie tez moge pomeczyc;):) Ciiii...powiem Ci cos w tajemnicy im wiecej fotek dajesz tym wiecej te cioteczki beda chcialy,ciagle im malo....ja wklejam a one malo...no to ja znowu wklejam...a one malo....i jak im dogodzic nie wiem:) Quote
sota36 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Pat - wklejaj!! Alutko - Ty tez! W koncu to FOTO blogasek!!!! Quote
AlKil Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Teraz włączam już długie, bo ciemno... Nie miej litości dla serwera, daj Ozzulca!!!:diabloti: Quote
natija Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 wklejajam wklejam a Wy nawet nie wiecie;);)a pogadac i pomarudzic se lubie;);) Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Pimpek']Dobry wieczór !:multi: Oj śmiga dogo śmiga ! :D A fotki Ozzulca kiedy ?:loveu: witkam ....będą napewno [quote name='LAZY']Byłam....:cool3: widzę ;) [quote name='Paula_']Witaj Alu :loveu: Ale dogo ładnie śmiga :multi: Normalnie chyba się odzwyczaiłam, w szoku jestem :evil_lol: ;) witaj :loveu:przelatująca :multi::multi::multi: [quote name='sota36']Bry i noc! Idem spac! Ale bylam!!!! I tez Was KOCHAM!!! i MY WAS KOCHAMY :grins: [quote name='natija']wlasnie gdzie foteczki:cool3: mnie tez ciagle mecza o fotki,wiec Ciebie tez moge pomeczyc;):) Ciiii...powiem Ci cos w tajemnicy im wiecej fotek dajesz tym wiecej te cioteczki beda chcialy,ciagle im malo....ja wklejam a one malo...no to ja znowu wklejam...a one malo....i jak im dogodzic nie wiem:) [quote name='sota36']Pat - wklejaj!! Alutko - Ty tez! W koncu to FOTO blogasek!!!! [quote name='AlKil']Teraz włączam już długie, bo ciemno... Nie miej litości dla serwera, daj Ozzulca!!!:diabloti: [quote name='natija']wklejajam wklejam a Wy nawet nie wiecie;);)a pogadac i pomarudzic se lubie;);) będą fotaski ........tylko sie odzwyczaiłam i zapomniałam które były a które nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 dawaj od początku te same :] jak ja ;) zapomniałam że tu są emoty :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='clockwork']dawaj od początku te same :] jak ja ;) zapomniałam że tu są emoty :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....tu nie cza na ręcznym ;) oooo tysz pomysł ......:eviltong: Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Vectra']przyszłam przed przerwą :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:cos czuje ze ja do tej przerwy to tych fotek nie wciapne ;) cześć córcia :p Quote
Vectra Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 no to czekamy na godzinę ZERO , może fffkońcu zacznie to działać jak należy , bo szału można dostać z tym busy ... sie tu fffchodzić nie ce buuuuuuu Quote
Recommended Posts