aga1215 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Witaj AluBezNazwiska ;):loveu: Dobrze, że przynajmniej Ozzy ten sam:loveu: Wreszcie udało mi się tutaj wejśc:roll: czy u Was też tyle śniegu?:mad: Quote
jonQuilla Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Alicja napisał(a):cześć córunia:loveu::loveu::loveu::loveu:witamy cieplutko :multi::multi::multi: Ozzulek wybuziaczkowany:loveu::loveu::loveu: cieszę się że mamunia spełnia moje zachcianki pod postacią buziakowania Ozzulca ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
natija Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 wpadlam poczytac co tam u Was i wykorzystac,ze dogo nie muli,wiec kruciutko wszystko nadrobione:):):):) Quote
Pandisia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Heyka udało mi się wejść do Ozzula , pozdrawiam serdecznie i zmykam :multi: Quote
clockwork Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 a ti ti... dogo fiurga :multi: cze Alutka... :loveu: i o to sie cała polska biła... są emoty :diabloti: Quote
Alicja Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 sota36 napisał(a):Dzien dobry wieczorek! Mowie szybko, bo choelra wie, z czym dogo wyskoczy znow! evaxon napisał(a):hej hej Aluśka:multi::multi::multi: dopchalam sie na dog :p hey Effuśku :multi::multi::multi: aga1215 napisał(a):Witaj AluBezNazwiska ;):loveu: Dobrze, że przynajmniej Ozzy ten sam:loveu: Wreszcie udało mi się tutaj wejśc:roll: czy u Wam też tyle śniegu?:mad: witaj Ago ileś tam :p śnieg u nas jest a owszem ...podesłać :hmmmm: jonQuilla napisał(a):cieszę się że mamunia spełnia moje zachcianki pod postacią buziakowania Ozzulca ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziecku sie nie odmawia:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: natija napisał(a):wpadlam poczytac co tam u Was i wykorzystac,ze dogo nie muli,wiec kruciutko wszystko nadrobione:):):):) heyka .......nareszcie na bieżąco:p Quote
bonita Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Brywieczór :) Nie wiem jak u Was, ale u nas śniegu jest prawie po pas:evil_lol:, wczoraj z wieczora siadła cała komunikacja miejska, zima jak zwykle zaskoczyła naszych :loveu: drogowców Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 witanki dawno mnie nie było ale dogo..mnie denerwowaqlo bo dzialalo jaky chciało a nie mogło.. dzis juz lepiej wiec jestem :multi: ale zmykam bo jutro do Kielc jade i trzeba sie wyspać...:diabloti: Quote
Alicja Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Pandisia napisał(a):Heyka udało mi się wejść do Ozzula , pozdrawiam serdecznie i zmykam :multi: :multi::multi::multi:witam Rybniczanko -Jastrzębianke :multi::multi::multi: clockwork napisał(a):a ti ti... dogo fiurga :multi: :shake:już ino pełza..... cze Alutka... :loveu: cze KLocusiowa :multi::multi::multi::loveu: i o to sie cała polska biła... są emoty :diabloti: no są Emoty ...emoty FOREVER :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu:WITANKO :multi::multi::multi::multi: Quote
Matusz Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Witanko:multi::multi:, w końcu... chyba wrócę jak już będzie wszystko w porządku, bo to nie na moją cierpliwość :shake::shake: Quote
Paula Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Hej Alu :multi: Dogo nadal muł, ale chyba lepiej niż w dzień :cool1: w pracy w ogóle nie chciało mnie wpuścić :angryy: Pozdrawiam :loveu: i do niedzielki chyba :hand: Quote
teqquila Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Simacha Alu z ranka :evil_lol: dogo jak na razie dziala :evil_lol: ciekawe jak dlugo :diabloti: Quote
Alicja Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Paula_ napisał(a):Hej Alu :multi: Dogo nadal muł, ale chyba lepiej niż w dzień :cool1: w pracy w ogóle nie chciało mnie wpuścić :angryy: Pozdrawiam :loveu: i do niedzielki chyba :hand: Pozdróweczko Paula:loveu::loveu: jaka ty wytrwała jesteś ;) bonita napisał(a):Brywieczór :) Nie wiem jak u Was, ale u nas śniegu jest prawie po pas:evil_lol:, wczoraj z wieczora siadła cała komunikacja miejska, zima jak zwykle zaskoczyła naszych :loveu: drogowców bry sis .......:multi: to teraz nic tylko bałwanki lepić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:......z drogowców :diabloti: Iwona1984 napisał(a):witanki dawno mnie nie było ale dogo..mnie denerwowaqlo bo dzialalo jaky chciało a nie mogło.. dzis juz lepiej wiec jestem :multi: ale zmykam bo jutro do Kielc jade i trzeba sie wyspać...:diabloti: witanko Iwonko z wykapanym Księciuniem ;) Matusz napisał(a):Witanko:multi::multi:, w końcu... chyba wrócę jak już będzie wszystko w porządku, bo to nie na moją cierpliwość :shake::shake: witanko :multi::multi::multi: Cierpliwości ludkowie ...będzie OKI :cool2: WITANKO :multi::loveu::multi:w mroźny poranek z zaśnieżonego RYBNIKA Quote
Matusz Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Witanko porannie !:multi::multi: czyżby trochę szybciej śmigało ?:multi::razz::razz: Quote
Alicja Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 teqquila napisał(a):Simacha Alu z ranka :evil_lol: dogo jak na razie dziala :evil_lol: ciekawe jak dlugo :diabloti: :multi::multi::multi:siemanko ........nooooo ...powiedzmy że dziala ;) Quote
Alicja Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Matusz napisał(a):Witanko porannie !:multi::multi: czyżby trochę szybciej śmigało ?:multi::razz::razz: witaj porannie Mateuszu :multi::multi::multi: mam nadzieje że to już idzie ku lepszemu ;) Quote
BeaC Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 JESTEM:diabloti: dzisiaj wlazłam bo dogomuł sie odmulił:cool3::cool3::cool3: nie czytałam jak zwykle Alu......ale przebieglam wzrokiem wszystkie zaległe strony:cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 BeaC napisał(a):JESTEM:diabloti: dzisiaj wlazłam bo dogomuł sie odmulił:cool3::cool3::cool3: nie czytałam jak zwykle Alu......ale przebieglam wzrokiem wszystkie zaległe strony:cool3::cool3::cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:miło że wzrokiem przebiegłas ;) witaj w zaśnieżonym blogasku :p Quote
clockwork Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 BeaC napisał(a):JESTEM:diabloti: dzisiaj wlazłam bo dogomuł sie odmulił:cool3::cool3::cool3: nie czytałam jak zwykle Alu......ale przebieglam wzrokiem wszystkie zaległe strony:cool3::cool3::cool3: a na lekcjach nieobecna ... tu se siedzi.... wagarowiczka jedna :diabloti::diabloti: cze Alutka... wpadłam se po latach niebytności :multi: Quote
teqquila Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 u mnie dziala jak szalone :evil_lol: Quote
Mi. Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Hej Alu!:multi: A gdzie jakies nowe focisze naszego boskiego ozzulca?:diabloti: Quote
Medorowa Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Witaj Alu R:loveu::loveu: No, a teraz idę z psami, bo chyba się im już siq chce:hmmmm::niewiem: Quote
Alicja Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 clockwork napisał(a):a na lekcjach nieobecna ... tu se siedzi.... wagarowiczka jedna :diabloti::diabloti: cze Alutka... wpadłam se po latach niebytności :multi: :multi::multi::multi:witaj witaj .....zapraszam częściej :grins: teqquila napisał(a):u mnie dziala jak szalone :evil_lol: noooo mnie z różnym szczęściem ;) Mi. napisał(a):Hej Alu!:multi: A gdzie jakies nowe focisze naszego boskiego ozzulca?:diabloti: hey :multi::multi::multi:były i będą ;) Medorowa napisał(a):Witaj Alu R:loveu::loveu: No, a teraz idę z psami, bo chyba się im już siq chce:hmmmm::niewiem: :multi::multi::multi:witaj obudzona już Madziu :loveu: ić z piesami na siq;) Quote
agaciaaa Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Witanko :multi: dogo jakby troszke szybciej chodzi :multi: więc poprosze o fotki :diabloti: Quote
Alicja Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 agaciaaa napisał(a):Witanko :multi: dogo jakby troszke szybciej chodzi :multi: więc poprosze o fotki :diabloti: witanko :multi::multi::multi:foteczki chyba jeszcze nie dzis ;) Quote
Recommended Posts