Rinuś Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Medorowa napisał(a):Cześć rodzinko R:multi::multi: To byłam ja, zajebista Madzia:loveu::loveu::loveu: jak Ty się wyrażasz :mad: jesuuu jaka ja jestem cierpliwa ,że wytrzymałam te 5 min i napisałam tutaj posta :evil_lol: witaj Alu :* Quote
Matusz Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Witanko:multi::multi: poniedziałkowo ! jeszcze 4 dni i weekend :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Rinuś napisał(a):jak Ty się wyrażasz :mad: jesuuu jaka ja jestem cierpliwa ,że wytrzymałam te 5 min i napisałam tutaj posta :evil_lol: witaj Alu :* :multi::multi::multi:oooo witaj ...widać więcej takich cierpliwych jest ;) Matusz napisał(a):Witanko:multi::multi: poniedziałkowo ! jeszcze 4 dni i weekend :diabloti::evil_lol: witaneczko :multi::multi::multi: ha ha ha ....ja też od rana myślę o weekendzie ...ale wspominkowo ;) Quote
teqquila Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Witaj Alu troche dogo odmuli wiec jezdem hahaha Quote
Alicja Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 teqquila napisał(a):Witaj Alu troche dogo odmuli wiec jezdem hahaha poczekalam aż odmuli aby Cie powitać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hand: Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 witanko wszystkim udało mi się tu wejść po ciężkich bojach Quote
Marzena&Gusti Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Cześć!!Ciekawe kiedy dogo zacznie normalnie chodzić... Quote
malawaszka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 sie witam szybciorem dopóki mnie wpuściło i nie wywaliło jeszcze :loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Alicja napisał(a):witanko wszystkim udało mi się tu wejść po ciężkich bojach mi tez udalo sie wijsc jestem i melduje sie an stanowisku :) ale mi dogo szwankuje nie moge wstawiac emotioikonek :( Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 marzenka1985 napisał(a):Cześć!!Ciekawe kiedy dogo zacznie normalnie chodzić... :hmmmm: niezbadane są wyroki ...;) malawaszka napisał(a):sie witam szybciorem dopóki mnie wpuściło i nie wywaliło jeszcze :loveu: ja też szybciorkiem witam :hand:...może zdążę wyjść zanim mi się drzwi zatrzasną :evil_lol: Iwona1984 napisał(a):mi tez udalo sie wijsc jestem i melduje sie an stanowisku :) ale mi dogo szwankuje nie moge wstawiac emotioikonek :( eeee to fatalnie ...świat bez emotek traci barwy ;) Quote
AlKil Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 jeny, jakoś dziś mogę polatać...tfu, tfu, żeby nie zapeszyć!!! Witaj Alu!:lol: Quote
agaciaaa Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Dzieńdoberek :multi: miały być fotki zdaje sie :razz: Quote
asher Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Nie nadrabiałam :shake: Bo mnie dogomuł wkurrrrr.... :angryy: Więc tylko się odptaszkowuję, że pamiętam o Ozulcu ;) Quote
Rinuś Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 już chciałam pochwalić że dogo szybko chodzi ale zgadnijcie co mi się wyświetliło :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: buziaki :* Quote
clockwork Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 a se weszłam... HA! nielada wyczyn :diabloti: alleluja!!!!! alleluja!!!! Quote
Pandisia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 U mnie tragedia co wejdę to busy i dopiero po 15 minutach mnie wpuściło. Tam chyba siedzi jakiś z CBA i filtruje czy pani Alicja z Rybnika coś tutaj pod przykrywką Ozziego nie koronkuje :p Alicja gdzie Ozzy chodzi do weta ? My teraz do Gliwic jeździmy bo mamy problem z łapką już trzeci miesiąc, ale z bieżącymi sprawami to troszkę za daleko jeździć. Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='AlKil']jeny, jakoś dziś mogę polatać...tfu, tfu, żeby nie zapeszyć!!! Witaj Alu!:lol: lataj ....ino światełka pozycyjne włącz...;) witaneczko :p [quote name='agaciaaa']Dzieńdoberek :multi: miały być fotki zdaje sie :razz: doberek ...:multi: fotki bedą jak już sie dogo naprawi ...nie chcę przeciążać serwera :grins: [quote name='asher']Nie nadrabiałam :shake: Bo mnie dogomuł wkurrrrr.... :angryy: Więc tylko się odptaszkowuję, że pamiętam o Ozulcu ;) [quote name='Rinuś']już chciałam pochwalić że dogo szybko chodzi ale zgadnijcie co mi się wyświetliło :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: buziaki :* ha ha ha ....czyżby busy serwer:hmmmm: niemożliwe ;) [quote name='clockwork']a se weszłam... HA! nielada wyczyn :diabloti: alleluja!!!!! alleluja!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.........no z jakim fasonem wkroczyłas w Nasze progi ;) .....do lata .....do lata.....piechotą będę szła ....;) Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Pandisia']U mnie tragedia co wejdę to busy i dopiero po 15 minutach mnie wpuściło. Tam chyba siedzi jakiś z CBA i filtruje czy pani Alicja z Rybnika coś tutaj pod przykrywką Ozziego nie koronkuje :p Alicja gdzie Ozzy chodzi do weta ? My teraz do Gliwic jeździmy bo mamy problem z łapką już trzeci miesiąc, ale z bieżącymi sprawami to troszkę za daleko jeździć. ha ha ...ja teraz też mialam busik;)... Ozzulec jeździ do Budzika do Pawłowic , a bywaliśmy też na Krzyżowej :p A co mala ma w lapkę ?? Quote
BeaC Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='sota36']Dogo SMIGA!!!! ciekawe gdzie i komu???? Alu pełzłam do Cie od ...................nawqet nie pamiętam kiedy, bo co sie wpisłąam to tak długo kręcilo ze............#%#%$%^^&&* mam nadzieję, ze teraz sie wpiszę:angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Matusz']Witanko wtorkowo :multi::multi: witanko :multi::multi::multi: widzę ze Dogo ma nowe Logo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....ale mi się zrymowało ;) [quote name='BeaC']ciekawe gdzie i komu???? Alu pełzłam do Cie od ...................nawqet nie pamiętam kiedy, bo co sie wpisłąam to tak długo kręcilo ze............#%#%$%^^&&* mam nadzieję, ze teraz sie wpiszę:angryy::angryy::angryy: witaj pełzająca :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 nowe logo i nową dewizę - teraz zamiast szerzyć miłość do psów ćwiczy naszą cierpliwość :mad: Quote
Pandisia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='Alicja']ha ha ...ja teraz też mialam busik;)... Ozzulec jeździ do Budzika do Pawłowic , a bywaliśmy też na Krzyżowej :p A co mala ma w lapkę ?? To jest długa historia z tą łapką u Pando (mały) , teraz jest leczony bo ma bolesny bark , oprócz tego coś się dzieje w stawie łokciowym (ale jeszcze to nie jest dysplazja choć tak na Krzyżowej stwierdzono). W jednej lecznicy mówiłam , że to retriever i może to coś z tymi stawami jest ale gość mnie zignorował zupełnie i stwierdził , że zdjęcia RTG to strata kasy a w drugiej bez badania i zdjęcia stwierdzili że enostoza i dali tabletki. Mówię , że piesek jest obarczony wadą genetyczną (wnętrostwem) a dysplazja też jest w jakimś stopniu genetycznie przekazywana to on mi że to może złamanie. :mad: UFF . A piesek ma 7 miesięcy i totalne uziemienie. Pozdrawiam, wygłaskaj Ozzula od nas. :loveu: Quote
Rybka_39 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Cześć Alusiu! Dawno u Cie nie byłam..pseplasam!:loveu: Quote
Matusz Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Witanko :multi::multi: dogo już śmiga :) ale za to mamy w zamian banery reklamowe :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts