Lusiaczek Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Dzien doberek Alu!U nas nie jest tak zimowo jak u Was.Pogoda okropna,mzy i jest ble.Emdziolek znowu na wyjezdzie w stolicy.Ciekawe czy sie jej uda przywiesc Sonie?Wszyscy na nia czekamy,a najbardziej nowa paniPa,pa tymczasem.:loveu: Quote
natija Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Witamy,widze,ze jak zwykle dyskusje trwaja:):):):):) Quote
Alicja Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Lusiaczek napisał(a):Dzien doberek Alu!U nas nie jest tak zimowo jak u Was.Pogoda okropna,mzy i jest ble.Emdziolek znowu na wyjezdzie w stolicy.Ciekawe czy sie jej uda przywiesc Sonie?Wszyscy na nia czekamy,a najbardziej nowa paniPa,pa tymczasem.:loveu: doberek :multi: rozmawialam wczoraj i dzis z EMI ;)mam nadzieję że wszystko będzie oki i Sonia :loveu:dojedzie na miejsce :kciuki: natija napisał(a):Witamy,widze,ze jak zwykle dyskusje trwaja:):):):):) przecie tu cichutko dzis ;) Quote
Medorowa Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Kuku:diabloti: Chlorkowa kazała się złapać za rączki - będziesz ze mną w parze??:oops::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Medorowa napisał(a):Kuku:diabloti: Chlorkowa kazała się złapać za rączki - będziesz ze mną w parze??:oops::evil_lol::evil_lol: oć :grins:...podajmy sobie ręce w zabawie i piosence .....:multi::multi::multi: Quote
anetta Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Udało mi się przedrzeć do twej strzeżonej galerii :diabloti: Z 10 min. walczyłam. Jestem we własnej osobie :grins: Quote
Marzena&Gusti Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Cześć:)Lepiej późno niż wcale więc jestem:) Quote
zuzolandia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 ooo tak wczesnie dyskusja sie skonczyla???? hehehhe witaj moja kofffana urlopujaca sie ALICJOOOO !!!!!!!!!!! buziole przesylam korzystajac ze dogo jako tako chodzi ;-) Quote
sota36 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Jest! Wreszcie - zaladowala sie stronka!Witaj Alutko i Wy Cioteczki!!!! Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 anetta napisał(a):Udało mi się przedrzeć do twej strzeżonej galerii :diabloti: Z 10 min. walczyłam. Jestem we własnej osobie :grins: nooooo mi też się udało ...siedzę od 8.30 :diabloti: witanko :multi: marzenka1985 napisał(a):Cześć:)Lepiej późno niż wcale więc jestem:) cześć ;) zuzolandia napisał(a):ooo tak wczesnie dyskusja sie skonczyla???? hehehhe witaj moja kofffana urlopujaca sie ALICJOOOO !!!!!!!!!!! buziole przesylam korzystajac ze dogo jako tako chodzi ;-) Witaj Inuś :multi::multi::multi: będziem dysputy prowadzić jak dogo bedzie smigać ;) sota36 napisał(a):Jest! Wreszcie - zaladowala sie stronka!Witaj Alutko i Wy Cioteczki!!!! Witaj Joluchna :multi::multi::multi: WITANKO WSZYSTKIM :multi::loveu::multi: Nie mam tyle cierpliwości aby czekać aż sie zaladuje stronka :roll:poczekam za tem aż się naprawi dogo i smigać będę po waszych blogaskach :calus: Quote
Pysia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Witaj Alicjo :multi::multi::multi: Wczoraj cały wieczór miałam BUSY :cool1: Ale nic to ;) Przynajmniej zaczęłam terapię antykomputerową :evil_lol: I nawet nie dostaję szału :diabloti::crazyeye: Quote
teqquila Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Witaj ALu ledwo co siem do Cie dostalam eh ide cos zjesc z teko stresu :evil_lol::evil_lol: ps kolorku bym zapomniala z tego wszystkiego :diabloti: Quote
zuzolandia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 oooooooooooo nawet smigo ;-) i nie ma busy;-) ...trza korzystac !!!!!!! witaj zlociutka !!!!!!!!! Quote
basia2202 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Kochani.. ogromna prośba... to wątek szczeniaków, które się urodziły u siostry Mariusza (sunia była ze schronu wzięta szczenna, schron o tym nie poinformował .. no i urodziły się maluchy) dla większości szczeniaków udało się znaleźć właścicieli (poszły w dobre ręce), zostały 2 sunie ONki, które pilnie szukają dobrych domków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99876 podnoście ten wątek - pliiissssss Quote
Imbirka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Elloł Alutka :multi::multi::multi::multi: odmuliło się dogo :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: tylko ciekawe na jak długo :roll: Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Pysia napisał(a):Witaj Alicjo :multi::multi::multi: Wczoraj cały wieczór miałam BUSY :cool1: Ale nic to ;) Przynajmniej zaczęłam terapię antykomputerową :evil_lol: I nawet nie dostaję szału :diabloti::crazyeye: ha ha ...widać dajemy rade ;) teqquila napisał(a):Witaj ALu ledwo co siem do Cie dostalam eh ide cos zjesc z tego stresu :evil_lol::evil_lol: ps kolorku bym zapomniala z tego wszystkiego :diabloti: witanko ...oć na pizzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zuzolandia napisał(a):oooooooooooo nawet smigo ;-) i nie ma busy;-) ...trza korzystac !!!!!!! witaj zlociutka !!!!!!!!! witaj koffanieńka :loveu: sota36 napisał(a):Dogo SMIGA!!!! hurrrraaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! basia2202 napisał(a):Kochani.. ogromna prośba... to wątek szczeniaków, które się urodziły u siostry Mariusza (sunia była ze schronu wzięta szczenna, schron o tym nie poinformował .. no i urodziły się maluchy) dla większości szczeniaków udało się znaleźć właścicieli (poszły w dobre ręce), zostały 2 sunie ONki, które pilnie szukają dobrych domków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99876 podnoście ten wątek - pliiissssss meldunkuje się na posterunku ;) Quote
aga1215 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Witaj Alu! Dostać się na DG ostatnio to nie lada wyczyn:mad: Quote
LAZY Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Ja tradycyjnie wpadam i wypadam... Duze buziaki słoneczka!:loveu: Quote
natija Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 witamy,zas kilka stron do nadrobienia mam:):):):) Quote
Pysia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Witaj Alu :multi::multi::multi: Jutro do pracy - ble :cool1: Namieszali mi tam i przez to zaczynam kombinować jak tu nie iść :cool1: A lubię kurna prawcować... Ale mimo wszystko spędziłam super fajny dzionek :loveu: I sypie śnieżek :multi: Quote
e.v.a Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 hej Aluska:multi::multi::multi::multi: qr... ni emoge sie zarejestrowac na klasie:angryy: musicie tyle tam gadac??:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Pysia napisał(a):Witaj Alu :multi::multi: Jutro do pracy - ble :cool1: Namieszali mi tam i przez to zaczynam kombinować jak tu nie iść :cool1: A lubię kurna prawcować... Ale mimo wszystko spędziłam super fajny dzionek :loveu: I sypie śnieżek :multi: nie ić do pracy ...ja Ci to mówię ;) natija napisał(a):witamy,zas kilka stron do nadrobienia mam:):):):) noooo nie przesadzaj ;)......nie jest tak źle :roll: LAZY napisał(a):Ja tradycyjnie wpadam i wypadam... Duze buziaki słoneczka!:loveu: buziaczki :loveu:Paulinko :multi: aga1215 napisał(a):Witaj Alu! Dostać się na DG ostatnio to nie lada wyczyn:mad: ale ty go dokonałas :multi::multi:i jesteś :loveu: evaxon napisał(a):hej Aluska:multi::multi: qr... ni emoge sie zarejestrowac na klasie:angryy: musicie tyle tam gadac??:diabloti::evil_lol: hey Effuśka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 evaxon napisał(a):hej Aluska:multi::multi::multi::multi: qr... ni emoge sie zarejestrowac na klasie:angryy: musicie tyle tam gadac??:diabloti::evil_lol: więc to TY :multi::multi: ewo CH. a to ty nie wiesz że gdzie my tam BUSY?? :razz::razz: cze Aluchna..:loveu:. tyle dni sie z toba nie witałam daj hałwe :roll: Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 clockwork napisał(a):więc to TY :multi::multi: ewo CH. hi hi hi też ja rozgryzłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to ty nie wiesz że gdzie my tam BUSY?? :razz::razz: ona nie była na tej lekcji :grins: cze Aluchna..:loveu:. tyle dni sie z toba nie witałam cze :loveu::loveu::loveu:noooo dawnośmy się nie witały :roll:...:grins: daj hałwe :roll: ...ukroilam Ci zapakować i wysłać ;) Quote
Recommended Posts