Coyote Ugly FCI Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 http://images32.fotosik.pl/51/a836c0e54a30df9a.jpg on tak sie rozumie ze myje bo w domku wody szkoda.... Quote
agbar Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 :grins:...ide stad bo sniegiem po oczach dostalam:diabloti: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='Pysia']Alu - prawda że skakasz z radości? Cnotliwa, piękna i mądra Pysia mówi Ci pięknie DZIEŃ DOBRY :diabloti: :multi::multi::multi:skakam ..mało z krzesełka nie spadłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Iwona1984']http://images32.fotosik.pl/51/a836c0e54a30df9a.jpg on tak sie rozumie ze myje bo w domku wody szkoda.... no i rozszyfrowałaś nasz sekret :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='agbar']:grins:...ide stad bo sniegiem po oczach dostalam:diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong:ciesz sie że ino po okach :grins: Quote
agbar Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Alicja']:eviltong::eviltong::eviltong:ciesz sie że ino po okach :grins: niezmiernie sie ciesze..radosc ma granic nie ma:grins: Quote
AlKil Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 dzień dobry!:loveu: To byław końcu ta przerwa, czy nie? Czy to jeszcze jest ta noc, tylko ja o tym nie wiem????:niewiem: Quote
agbar Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 AlKil napisał(a):dzień dobry!:loveu: To byław końcu ta przerwa, czy nie? Czy to jeszcze jest ta noc, tylko ja o tym nie wiem????:niewiem: noc swymi mackami siegnela tak daleko, objela nimi swiat caly ktory w mroku wiecznym pograzyl sie...ale gdzies daleko na krancach jego swiatelko w tunelu blyska, jeszcze niesmialo ale juz wola...pojdzcie do mnie, pojdzcie...... Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='agbar']niezmiernie sie ciesze..radosc ma granic nie ma:grins: bo tera my UE to i granic ni ma :grins: tedy też twoja radość ich nie zaposiada [quote name='AlKil']dzień dobry!:loveu: To byław końcu ta przerwa, czy nie? Czy to jeszcze jest ta noc, tylko ja o tym nie wiem????:niewiem: doberek :loveu: :hmmmm: powiedzmy że ...nikt nic nie wie :grins: [quote name='agbar']noc swymi mackami siegnela tak daleko, objela nimi swiat caly ktory w mroku wiecznym pograzyl sie...ale gdzies daleko na krancach jego swiatelko w tunelu blyska, jeszcze niesmialo ale juz wola...pojdzcie do mnie, pojdzcie...... :hmmmm: ........pójdźcie dziatki .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Alicja']http://images32.fotosik.pl/51/a836c0e54a30df9a.jpg heeellloołł :loveu: Ozzulec chyba lubi śnieg :evil_lol: Alu a Ty też jesteś na naszej klasie? :cool3: Quote
zuzolandia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 http://images34.fotosik.pl/51/5a083cc692c49365.jpg tiaa widok godny podziwiania ehehheheheheheheh witej dziwnie cnotliwo mla piekna ALICYJOOO ;-) RUMuna nie pilach bo go ni ma ...trza do oszoloma na zakupy jechac bo i barek pusty i lodówka ....na czorno godzina zawssze moga zjesc kulki od psow ale co pic????? buzioleee takie prawie poranne ;-) Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='Rinuś'] heeellloołł :loveu: Ozzulec chyba lubi śnieg :evil_lol: Alu a Ty też jesteś na naszej klasie? :cool3: :multi::multi::multi:no oczywiście ze jestem :evil_lol: Ozzulec koffa śnieg ....chyba jedyny w naszej rodzince :razz: [quote name='zuzolandia']http://images34.fotosik.pl/51/5a083cc692c49365.jpg tiaa widok godny podziwiania ehehheheheheheheh witej dziwnie cnotliwo mla piekna ALICYJOOO ;-) RUMuna nie pilach bo go ni ma ...trza do oszoloma na zakupy jechac bo i barek pusty i lodówka ....na czorno godzina zawssze moga zjesc kulki od psow ale co pic????? buzioleee takie prawie poranne ;-) witej najpiekniejszo Zuzolandio :multi::multi::multi: no szykuj ...szykujcie sie dziewczyny ...bo nie znacie dnia ani godziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zuzolku :razz:.......to ty najpierwej miałas piesy :p.....zeżarłas ich kulki.:crazyeye:..i teraz to som suczki .....:hmmmm: Quote
Medorowa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Aż mnie z zimna potrzepało :evil_lol::loveu::loveu::loveu: http://images28.fotosik.pl/115/2265504f81104471.jpg Quote
agbar Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Medorowa']Aż mnie z zimna potrzepało :evil_lol::loveu::loveu::loveu: http://images28.fotosik.pl/115/2265504f81104471.jpg a czy ty juz przypadkiem nie bylas wczesniej trzepnieta:hmmmm::diabloti: Quote
Rinuś Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:no oczywiście ze jestem :evil_lol: a znajdź mnie :diabloti: Quote
clockwork Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='zuzolandia'] na czorno godzina zawssze moga zjesc kulki od psow ale co pic????? :crazyeye: i to sie je??? :splat:że ja gupia na to nie wpadłam .... :shake: i to niby tak zwana kastracjone??? Quote
AlKil Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='agbar']noc swymi mackami siegnela tak daleko, objela nimi swiat caly ktory w mroku wiecznym pograzyl sie...ale gdzies daleko na krancach jego swiatelko w tunelu blyska, jeszcze niesmialo ale juz wola...pojdzcie do mnie, pojdzcie...... aaaaaaa :scared: [quote name='Alicja'] doberek :loveu: :hmmmm: powiedzmy że ...nikt nic nie wie :grins: :hmmmm: ........pójdźcie dziatki .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to nie tylko ja taka ociemniała...:multi: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='Medorowa']Aż mnie z zimna potrzepało :evil_lol::loveu::loveu::loveu: http://images28.fotosik.pl/115/2265504f81104471.jpg :hmmmm: no taaaa bo może jeszcze ze strachu [quote name='agbar']a czy ty juz przypadkiem nie bylas wczesniej trzepnieta:hmmmm::diabloti: :hmmmm: myślisz że bardziej nie mozna :crazyeye: [quote name='Rinuś']a znajdź mnie :diabloti: taaaaaaa cały Toruń mam przetrzepać ;)...mnie łatwiej :evil_lol: Quote
agbar Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 AlKil napisał(a):aaaaaaa :scared: czemuz ach czemuz uciekasz w poplochu.... Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='clockwork'] :crazyeye: i to sie je??? :splat:że ja gupia na to nie wpadłam .... :shake: i to niby tak zwana kastracjone??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wykastrowala , zjadła kulki i ma sucze :grins: [quote name='AlKil']aaaaaaa :scared: to nie tylko ja taka ociemniała...:multi: ano widzisz żeś nie samotna ;) Quote
AlKil Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='agbar']czemuz ach czemuz uciekasz w poplochu.... Przemiana Dealerkowej w agbar tak mnie przeraziła.. znam ja tą kobietę czyż nie...:smhair2: [quote name='Alicja'] ano widzisz żeś nie samotna ;) na szczęście. Otucha w me serce wstapiła. Jeszcze mi tylko sił trza, aby sprzatnąć ten narastający bur...l w mym domostwie.:cool1: Quote
agbar Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 AlKil napisał(a):Przemiana Dealerkowej w agbar tak mnie przeraziła.. znam ja tą kobietę czyż nie...:smhair2: prawda jest taka ze nikt stapajacy po ziemi nie zna tej kobiety....tajemnica sie otoczyla ....:cool1: Quote
Rinuś Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Alicja'] taaaaaaa cały Toruń mam przetrzepać ;)...mnie łatwiej :evil_lol: idę szukać :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='AlKil']Przemiana Dealerkowej w agbar tak mnie przeraziła.. znam ja tą kobietę czyż nie...:smhair2: na szczęście. Otucha w me serce wstapiła. Jeszcze mi tylko sił trza, aby sprzatnąć ten narastający bur...l w mym domostwie.:cool1: jak ci sił starczy to weź no machnij mi przez chałupine moją szmatą ....bo coś kurzem zarosła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='agbar']prawda jest taka ze nikt stapajacy po ziemi nie zna tej kobiety....tajemnica sie otoczyla ....:cool1: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:no i powiało grozą i tajemnica mrocznych czeluści i piekieł :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 agbar napisał(a):prawda jest taka ze nikt stapajacy po ziemi nie zna tej kobiety....tajemnica sie otoczyla ....:cool1: Muszę tą tajemną istotę obadać, rozszyfrować tą zagadkę... niech mroki się rozjasnią i świat ujrzy tą, któreą będziemy móc wielbic i chwalić pod niebiosa....:modla::modla::modla: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='AlKil']Muszę tą tajemną istotę obadać, rozszyfrować tą zagadkę... niech mroki się rozjasnią i świat ujrzy tą, któreą będziemy móc wielbic i chwalić pod niebiosa....:modla::modla::modla: jAMENt Quote
Recommended Posts