Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Alu - prawda że skakasz z radości? Cnotliwa, piękna i mądra Pysia mówi Ci pięknie DZIEŃ DOBRY :diabloti:

:multi::multi::multi:skakam ..mało z krzesełka nie spadłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Iwona1984']http://images32.fotosik.pl/51/a836c0e54a30df9a.jpg on tak sie rozumie ze myje bo w domku wody szkoda....
no i rozszyfrowałaś nasz sekret :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):
dzień dobry!:loveu:
To byław końcu ta przerwa, czy nie? Czy to jeszcze jest ta noc, tylko ja o tym nie wiem????:niewiem:

noc swymi mackami siegnela tak daleko, objela nimi swiat caly ktory w mroku wiecznym pograzyl sie...ale gdzies daleko na krancach jego swiatelko w tunelu blyska, jeszcze niesmialo ale juz wola...pojdzcie do mnie, pojdzcie......

Posted

[quote name='agbar']niezmiernie sie ciesze..radosc ma granic nie ma:grins:
bo tera my UE to i granic ni ma :grins: tedy też twoja radość ich nie zaposiada

[quote name='AlKil']dzień dobry!:loveu:
To byław końcu ta przerwa, czy nie? Czy to jeszcze jest ta noc, tylko ja o tym nie wiem????:niewiem:
doberek :loveu:
:hmmmm: powiedzmy że ...nikt nic nie wie :grins:

[quote name='agbar']noc swymi mackami siegnela tak daleko, objela nimi swiat caly ktory w mroku wiecznym pograzyl sie...ale gdzies daleko na krancach jego swiatelko w tunelu blyska, jeszcze niesmialo ale juz wola...pojdzcie do mnie, pojdzcie......
:hmmmm: ........pójdźcie dziatki .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']

heeellloołł :loveu: Ozzulec chyba lubi śnieg :evil_lol:

Alu a Ty też jesteś na naszej klasie? :cool3:

:multi::multi::multi:no oczywiście ze jestem :evil_lol:

Ozzulec koffa śnieg ....chyba jedyny w naszej rodzince :razz:

[quote name='zuzolandia']http://images34.fotosik.pl/51/5a083cc692c49365.jpg

tiaa widok godny podziwiania ehehheheheheheheh

witej dziwnie cnotliwo mla piekna ALICYJOOO ;-)
RUMuna nie pilach bo go ni ma ...trza do oszoloma na zakupy jechac bo i barek pusty i lodówka ....na czorno godzina zawssze moga zjesc kulki od psow ale co pic?????

buzioleee takie prawie poranne ;-)

witej najpiekniejszo Zuzolandio :multi::multi::multi:
no szykuj ...szykujcie sie dziewczyny ...bo nie znacie dnia ani godziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zuzolku :razz:.......to ty najpierwej miałas piesy :p.....zeżarłas ich kulki.:crazyeye:..i teraz to som suczki .....:hmmmm:

Posted

[quote name='zuzolandia']
na czorno godzina zawssze moga zjesc kulki od psow ale co pic?????

:crazyeye: i to sie je??? :splat:że ja gupia na to nie wpadłam .... :shake: i to niby tak zwana kastracjone???

Posted

[quote name='agbar']noc swymi mackami siegnela tak daleko, objela nimi swiat caly ktory w mroku wiecznym pograzyl sie...ale gdzies daleko na krancach jego swiatelko w tunelu blyska, jeszcze niesmialo ale juz wola...pojdzcie do mnie, pojdzcie......
aaaaaaa :scared:

[quote name='Alicja']

doberek :loveu:
:hmmmm: powiedzmy że ...nikt nic nie wie :grins:

:hmmmm: ........pójdźcie dziatki .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to nie tylko ja taka ociemniała...:multi:

Posted

[quote name='Medorowa']Aż mnie z zimna potrzepało :evil_lol::loveu::loveu::loveu:

http://images28.fotosik.pl/115/2265504f81104471.jpg

:hmmmm: no taaaa bo może jeszcze ze strachu

[quote name='agbar']a czy ty juz przypadkiem nie bylas wczesniej trzepnieta:hmmmm::diabloti:
:hmmmm: myślisz że bardziej nie mozna :crazyeye:

[quote name='Rinuś']a znajdź mnie :diabloti:
taaaaaaa cały Toruń mam przetrzepać ;)...mnie łatwiej :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'] :crazyeye: i to sie je??? :splat:że ja gupia na to nie wpadłam .... :shake: i to niby tak zwana kastracjone???

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wykastrowala , zjadła kulki i ma sucze :grins:

[quote name='AlKil']aaaaaaa :scared:

to nie tylko ja taka ociemniała...:multi:

ano widzisz żeś nie samotna ;)

Posted

[quote name='agbar']czemuz ach czemuz uciekasz w poplochu....

Przemiana Dealerkowej w agbar tak mnie przeraziła.. znam ja tą kobietę czyż nie...:smhair2:

[quote name='Alicja']

ano widzisz żeś nie samotna ;)

na szczęście. Otucha w me serce wstapiła. Jeszcze mi tylko sił trza, aby sprzatnąć ten narastający bur...l w mym domostwie.:cool1:

Posted

AlKil napisał(a):
Przemiana Dealerkowej w agbar tak mnie przeraziła.. znam ja tą kobietę czyż nie...:smhair2:

prawda jest taka ze nikt stapajacy po ziemi nie zna tej kobiety....tajemnica sie otoczyla ....:cool1:

Posted

[quote name='AlKil']Przemiana Dealerkowej w agbar tak mnie przeraziła.. znam ja tą kobietę czyż nie...:smhair2:

na szczęście. Otucha w me serce wstapiła. Jeszcze mi tylko sił trza, aby sprzatnąć ten narastający bur...l w mym domostwie.:cool1:

jak ci sił starczy to weź no machnij mi przez chałupine moją szmatą ....bo coś kurzem zarosła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='agbar']prawda jest taka ze nikt stapajacy po ziemi nie zna tej kobiety....tajemnica sie otoczyla ....:cool1:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:no i powiało grozą i tajemnica mrocznych czeluści i piekieł :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

agbar napisał(a):
prawda jest taka ze nikt stapajacy po ziemi nie zna tej kobiety....tajemnica sie otoczyla ....:cool1:

Muszę tą tajemną istotę obadać, rozszyfrować tą zagadkę... niech mroki się rozjasnią i świat ujrzy tą, któreą będziemy móc wielbic i chwalić pod niebiosa....:modla::modla::modla:

Posted

[quote name='AlKil']Muszę tą tajemną istotę obadać, rozszyfrować tą zagadkę... niech mroki się rozjasnią i świat ujrzy tą, któreą będziemy móc wielbic i chwalić pod niebiosa....:modla::modla::modla:

jAMENt