Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agbar']a czy ty juz przypadkiem nie bylas wczesniej trzepnieta:hmmmm::diabloti:
Być albo nie być o to jest pytanie:cool1::cool1:
[quote name='Alicja']:hmmmm: no taaaa bo może jeszcze ze strachu

Bojam siem mordulców:grins::grins:

Posted

AlKil napisał(a):
Muszę tą tajemną istotę obadać, rozszyfrować tą zagadkę... niech mroki się rozjasnią i świat ujrzy tą, któreą będziemy móc wielbic i chwalić pod niebiosa....:modla::modla::modla:

wielbic mozecie mnie juz teraz:grins:...pozwalam wam na to w laskawosci swej....:diabloti:

Posted

agbar napisał(a):
wielbic mozecie mnie juz teraz:grins:...pozwalam wam na to w laskawosci swej....:diabloti:

już zaczęłam, nie czujesz tej mej miłości, która zaczyna spowijać Cię niczym niebiański obłok!!!!:loveu:

Alu, oglądam właśnie powtórkę niani na tvn i oczom nie wierzę....:crazyeye:

Posted

AlKil napisał(a):
już zaczęłam, nie czujesz tej mej miłości, która zaczyna spowijać Cię niczym niebiański obłok!!!!:loveu:

a co sie tam dzieje..bo ja mam polska tv na dole i nie chce mi sie isc....

Posted

agbar napisał(a):
a co sie tam dzieje..bo ja mam polska tv na dole i nie chce mi sie isc....

dwóch cudownych chłopców, którzy plują rodzicom w twarz, biją, grożą, że spalą i zabiją. Mają po 7 lat....:cool1:

Posted

AlKil napisał(a):
dwóch cudownych chłopców, którzy plują rodzicom w twarz, biją, grożą, że spalą i zabiją. Mają po 7 lat....:cool1:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Rinuś']znalazłam :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widziałam ;)

[quote name='Medorowa']Być albo nie być o to jest pytanie:cool1::cool1:

Bojam siem mordulców:grins::grins:
nie bojaj :glaszcze:

[quote name='malawaszka']aaaaa tu znowu słowotok i nie nadążam za tymi tajemnymi istotami, których nikt jeszcze nie ogarnął wzrokiem ni umysłem :shake:
Waszeczko ...:grins: wierze w ciebie :glaszcze:

[quote name='agbar']wielbic mozecie mnie juz teraz:grins:...pozwalam wam na to w laskawosci swej....:diabloti:

:mdleje: o łaskawa Ty

Posted

[quote name='malawaszka']aaaahahaha SuperNiani a myślałam, ze tego fantastycznego serialu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jakiego? :razz:

Alu, foty tarzaczoturlaczowyciorka są świetne :lol: On zawsze tak wpada w euforię, czy tylko z pierwszym śniegiem, a potem się przyzwyczaja? :evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']już zaczęłam, nie czujesz tej mej miłości, która zaczyna spowijać Cię niczym niebiański obłok!!!!:loveu:

[quote name='agbar']a co sie tam dzieje..bo ja mam polska tv na dole i nie chce mi sie isc....

[quote name='AlKil']dwóch cudownych chłopców, którzy plują rodzicom w twarz, biją, grożą, że spalą i zabiją. Mają po 7 lat....:cool1:

[quote name='agbar']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

[quote name='AlKil']jak ślicznie jeden mówi do mamuni "w mordę ci przysolę"...:cooldevi:

[quote name='malawaszka']aaaahahaha SuperNiani a myślałam, ze tego fantastycznego serialu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='AlKil']A fakt, pominęłam super. To się nazywa bezstresowe wychowanie...:diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
przyjszły mnie dobić dzieckami ........do 30 czerwca od dziecków broń mnie Panie :diabloti:

[quote name='Matusz']berek popłudniowy :evil_lol::multi::multi:

ale nagadane :evil_lol::eviltong:

ha ha ....widać że dogo hula ;)

berek Mateuszu :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='asher']Jakiego? :razz:

Alu, foty tarzaczoturlaczowyciorka są świetne :lol: On zawsze tak wpada w euforię, czy tylko z pierwszym śniegiem, a potem się przyzwyczaja? :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....niestety tak ...