Medorowa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='agbar']a czy ty juz przypadkiem nie bylas wczesniej trzepnieta:hmmmm::diabloti: Być albo nie być o to jest pytanie:cool1::cool1: [quote name='Alicja']:hmmmm: no taaaa bo może jeszcze ze strachu Bojam siem mordulców:grins::grins: Quote
malawaszka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 aaaaa tu znowu słowotok i nie nadążam za tymi tajemnymi istotami, których nikt jeszcze nie ogarnął wzrokiem ni umysłem :shake: Quote
agbar Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 AlKil napisał(a):Muszę tą tajemną istotę obadać, rozszyfrować tą zagadkę... niech mroki się rozjasnią i świat ujrzy tą, któreą będziemy móc wielbic i chwalić pod niebiosa....:modla::modla::modla: wielbic mozecie mnie juz teraz:grins:...pozwalam wam na to w laskawosci swej....:diabloti: Quote
AlKil Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 agbar napisał(a):wielbic mozecie mnie juz teraz:grins:...pozwalam wam na to w laskawosci swej....:diabloti: już zaczęłam, nie czujesz tej mej miłości, która zaczyna spowijać Cię niczym niebiański obłok!!!!:loveu: Alu, oglądam właśnie powtórkę niani na tvn i oczom nie wierzę....:crazyeye: Quote
Matusz Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 berek popłudniowy :evil_lol::multi::multi: ale nagadane :evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
agbar Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 AlKil napisał(a):już zaczęłam, nie czujesz tej mej miłości, która zaczyna spowijać Cię niczym niebiański obłok!!!!:loveu: Alu, oglądam właśnie powtórkę niani na tvn i oczom nie wierzę....:crazyeye: a co sie tam dzieje..bo ja mam polska tv na dole i nie chce mi sie isc.... Quote
AlKil Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 agbar napisał(a):a co sie tam dzieje..bo ja mam polska tv na dole i nie chce mi sie isc.... dwóch cudownych chłopców, którzy plują rodzicom w twarz, biją, grożą, że spalą i zabiją. Mają po 7 lat....:cool1: Quote
agbar Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 AlKil napisał(a):dwóch cudownych chłopców, którzy plują rodzicom w twarz, biją, grożą, że spalą i zabiją. Mają po 7 lat....:cool1: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
AlKil Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 jak ślicznie jeden mówi do mamuni "w mordę ci przysolę"...:cooldevi: Quote
malawaszka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 aaaahahaha SuperNiani a myślałam, ze tego fantastycznego serialu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 A fakt, pominęłam super. To się nazywa bezstresowe wychowanie...:diabloti: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='Rinuś']znalazłam :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:widziałam ;) [quote name='Medorowa']Być albo nie być o to jest pytanie:cool1::cool1: Bojam siem mordulców:grins::grins: nie bojaj :glaszcze: [quote name='malawaszka']aaaaa tu znowu słowotok i nie nadążam za tymi tajemnymi istotami, których nikt jeszcze nie ogarnął wzrokiem ni umysłem :shake: Waszeczko ...:grins: wierze w ciebie :glaszcze: [quote name='agbar']wielbic mozecie mnie juz teraz:grins:...pozwalam wam na to w laskawosci swej....:diabloti: :mdleje: o łaskawa Ty Quote
asher Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='malawaszka']aaaahahaha SuperNiani a myślałam, ze tego fantastycznego serialu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakiego? :razz: Alu, foty tarzaczoturlaczowyciorka są świetne :lol: On zawsze tak wpada w euforię, czy tylko z pierwszym śniegiem, a potem się przyzwyczaja? :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='AlKil']już zaczęłam, nie czujesz tej mej miłości, która zaczyna spowijać Cię niczym niebiański obłok!!!!:loveu: Alu, oglądam właśnie powtórkę niani na tvn i oczom nie wierzę....:crazyeye: [quote name='agbar']a co sie tam dzieje..bo ja mam polska tv na dole i nie chce mi sie isc.... [quote name='AlKil']dwóch cudownych chłopców, którzy plują rodzicom w twarz, biją, grożą, że spalą i zabiją. Mają po 7 lat....:cool1: [quote name='agbar']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: [quote name='AlKil']jak ślicznie jeden mówi do mamuni "w mordę ci przysolę"...:cooldevi: [quote name='malawaszka']aaaahahaha SuperNiani a myślałam, ze tego fantastycznego serialu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='AlKil']A fakt, pominęłam super. To się nazywa bezstresowe wychowanie...:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: przyjszły mnie dobić dzieckami ........do 30 czerwca od dziecków broń mnie Panie :diabloti: [quote name='Matusz']berek popłudniowy :evil_lol::multi::multi: ale nagadane :evil_lol::eviltong: ha ha ....widać że dogo hula ;) berek Mateuszu :multi::multi::multi: Quote
AlKil Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Dobra, to se idę... Po moje dziecka!:diabloti: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='asher']Jakiego? :razz: Alu, foty tarzaczoturlaczowyciorka są świetne :lol: On zawsze tak wpada w euforię, czy tylko z pierwszym śniegiem, a potem się przyzwyczaja? :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....niestety tak ... Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 I jeszcze seria zimowych :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Brrryyyyyyyyyyyyy... ide wziąć gorącą kąpiel:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 i reszta z 81 śnieżnych Ozzulków :grins: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 ze niby on tak z czystosci http://images24.fotosik.pl/116/a4776c114059b81f.jpg Quote
Recommended Posts