clockwork Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Alicja napisał(a): ...ukroilam Ci zapakować i wysłać ;) juz nie... ślina mi pociekła... zalałam piffkiem :roll: kupimy se w piatek hałwe... ;) aż sie ożigomy bedziemy żryć :cool1: Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 clockwork napisał(a):juz nie... ślina mi pociekła... zalałam piffkiem :roll: kupimy se w piatek hałwe... ;) aż sie ożigomy bedziemy żryć :cool1: :hmmmm: piffkiem powiadasz ......a ja teraz odkryłam ...że w lodówce jest jeszcze 1 sztuka :grins: :grins: ..jestem ZA ;)...bedziem zryć ;)..jak, dziki na kartoflisku :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 clockwork napisał(a):więc to TY :multi::multi: ewo CH. tak tak to ja:loveu:Ch. jak .... hahahah a to ty nie wiesz że gdzie my tam BUSY?? :razz::razz: no wiem walsnie:cool1: daj hałwe :roll: mi tez:loveu: Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 evaxon napisał(a):mi tez:loveu: CI TEŻ :grins: Quote
e.v.a Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Alicja napisał(a): CI TEŻ :grins: Mi też Mi też:multi::multi::multi::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 evaxon napisał(a):Mi też Mi też:multi::multi::multi::evil_lol: noooo CI też CI też :multi::multi::multi:...........:hmmmm: ....chyba już dawalam ...:cool1: Quote
e.v.a Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Alicja napisał(a):noooo CI też CI też :multi::multi::multi:...........:hmmmm: ....chyba już dawalam ...:cool1: daj jeszcze daj jeszcze:multi::multi::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 evaxon napisał(a):daj jeszcze daj jeszcze:multi::multi::evil_lol: robaków dostaniesz z tych słodyczy :razz: Quote
Alicja Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 aga1215 napisał(a):znowu weszłam :multi::multi::multi:WIOSNĘ znalazlas ....:hmmmm: Quote
agabass Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Alicja napisał(a):DZIEŃ DOBEREK Hejka co tam u mojego Ozzulka słychać jak dzię się wstało? Quote
Alicja Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 agabass napisał(a):Hejka co tam u mojego Ozzulka słychać jak dzię się wstało? :multi::multi::multi:wooooowwwwwwwwww Agabassek.....:multi::multi::multi: Ozzulek jeszcze leży :roll:...pańcia pije kaff ...i za chwilkę spacerek :razz:... u nas zimno i mglisto ...brrrrrrrrrrrrrrr jeśli dogo nie będzie zamulać to będą fotaski ;) Quote
agbar Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 dzien dobry kolezanko z klasy naszej:loveu:wlazlam bo dogo nawet wspolpracuje ale nie wiem jak dlugo:roll: Quote
Alicja Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 agbar napisał(a):dzien dobry kolezanko z klasy naszej:loveu:wlazlam bo dogo nawet wspolpracuje ale nie wiem jak dlugo:roll::multi::loveu::multi:doberek koleżanko :grins: z Naszej Klasy :loveu: ciiiiii :roll:nie mów głośno bo się Dogo speszy :cool1: Quote
jonQuilla Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Cześć mamuniu :loveu::loveu: Przychodzę i nie nadrabiam bo zaraz śmigam do szkoły a tak mi się nie chce :placz::placz: straszne :shake: :eviltong: Buziaki i miziaki dla Ozzulca :) Quote
clockwork Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 i oto jestem.... byłabym zaspała ...jakoś słabo dzwoniłaś tym dzwonkiem... woźnego :roll: mgła... to ponoć na zmiane pogody... bedzie albo cieplej albo zimniej :grins: taki ze mnie meteorolog :grins: Quote
Alicja Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 jonQuilla napisał(a):Cześć mamuniu :loveu::loveu: Przychodzę i nie nadrabiam bo zaraz śmigam do szkoły a tak mi się nie chce :placz::placz: straszne :shake: :eviltong: Buziaki i miziaki dla Ozzulca :) buziaczki i mizianki dla WAS :multi::multi::loveu::multi::multi: clockwork napisał(a):i oto jestem.... :multi::multi::multi:witanko :loveu: byłabym zaspała ...jakoś słabo dzwoniłaś tym dzwonkiem... woźnego :roll: jak słabo :hmmmm:....czy to moja wina że woźny miał mały dzwonek :evil_lol: mgła... to ponoć na zmiane pogody... bedzie albo cieplej albo zimniej :grins: taki ze mnie meteorolog :grins: powiadam ....bedzie cieplej ...ale wilgotniej :roll: Quote
AlKil Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 uff, ciężka sprawa dostać sie do każdej galerii... Witaj Alu!!!!:multi: Quote
Alicja Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 AlKil napisał(a):uff, ciężka sprawa dostać sie do każdej galerii... Witaj Alu!!!!:multi: :multi::multi::multi:witanko Ewo wrócona z ciepych krajów :multi::multi::multi: Quote
emdziolek Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 DizemDoberek, witam, siema, elo, Ave Satan uto:evil_lol: Wita was zrozpaczona Emi:roll: ALU!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: to ja czekam na fotki Ozzyego, może one mi humor poprawiął Quote
natija Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Witamy i my.przyszlismy sie tylko przywitac i trza spadac zaraz do przeczkola po Wanessa,pozniej przyjde znowu:):):):):cool3:;) Quote
Marzena&Gusti Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Hej!Już się budzę więc jestem!Jak zawsze życzę miłego dnia:D Quote
Medorowa Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Cześć rodzinko R:multi::multi: To byłam ja, zajebista Madzia:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 emdziolek napisał(a):DizemDoberek, witam, siema, elo, Ave Satan uto:evil_lol: Wita was zrozpaczona Emi:roll: ALU!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: to ja czekam na fotki Ozzyego, może one mi humor poprawiął hey Emiśku :loveu: Ozzulek będzie tylko niech wreszcie będzie nowy serwer;) natija napisał(a):Witamy i my.przyszlismy sie tylko przywitac i trza spadac zaraz do przeczkola po Wanessa,pozniej przyjde znowu:):):):):cool3:;) witaj witaj :multi::multi::multi: marzenka1985 napisał(a):Hej!Już się budzę więc jestem!Jak zawsze życzę miłego dnia:D ooo szybko wstalas ;) Medorowa napisał(a):Cześć rodzinko R:multi::multi: To byłam ja, zajebista Madzia:loveu::loveu::loveu: witaj zaje2bista Madziu :loveu::loveu::loveu: rodzinka R pozdrawia ;) Quote
Recommended Posts