Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry przyszłam podnieść tego biednego blogaska:loveu::loveu: ludzie zaglądajcie choć czasem do Alicji :placz::placz:ona sie tak stara to dobra kobieta jest no:helo: hopsaj blogasku hopsaj:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzień dobry Alu!
Ja sie pytam, czy nadejdzie kiedyś taki dzień, żebym w tej zaniedbywanej galerii nie musiała nadrabiać 10 stro????????

A tak w ogóle to u nas słonko świeci, wiosna jest!!!!:multi:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Witam Ale i Ozuulka kochanego :):multi::multi:witaj Sylwia i moje koffane chłopaczki:loveu:

[quote name='Kate I Luka']Ceść:)

A ja w pracy, właśnie śączę kawkę, jem obważanka i liczę że żadna menda mi tu dziś nie przylezie :diabloti:
Nie chce mi się dziś nic, wieje jak cholerka....:evil_lol:ceść a ja po zakupach .........zdołowana ze na moje doopsko spodni nie było:diabloti:

[quote name='groszek83']Dzień dobry przyszłam podnieść tego biednego blogaska:loveu::loveu: ludzie zaglądajcie choć czasem do Alicji :placz::placz:ona sie tak stara to dobra kobieta jest no:helo: hopsaj blogasku hopsaj:loveu::loveu::loveu::loveu:oj groszku ty jedna dbasz o mój blożek

[quote name='AlKil']Dzień dobry Alu!
Ja sie pytam, czy nadejdzie kiedyś taki dzień, żebym w tej zaniedbywanej galerii nie musiała nadrabiać 10 stro????????

A tak w ogóle to u nas słonko świeci, wiosna jest!!!!:multi:no....to mnie nie pytaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='evaxon']sloneczne dziendoberek Alu:multi:doberek u nas słoneczko za chmurkami i piździawa

Posted

Jaka wiosna >?gdzie???:placz:u nas wczoraj rano śnieg padał potem deszcz a potem wiatr dołaczył :placz::placz:dziś wieje i śniegiem polatuje nawet skrawka zielonej trawki niet:placz::placz: i oczywiście podnosze blogaska:loveu::loveu:

Posted

melduje sie że jestem- byłam tu od godziny- nadrobiłam wszystko od wczoraj- dzięki bogu że Ozzulowy blogasek jest tak mało uczęszczany i było tylko 8 stron od wczoraj 17:50 :motz:
reszta w poniedziałek
czekam jutro Ozzulińscy!!!

to Ci Pa!!!!

Posted

o ranyy gaduły FSTRĘTNE!!!! :mdleje: nadrobiłam :diabloti: wsio :diabloti: fajne fotki były :loveu:walka Kubowo-Ozzulkowa :klacz: a Kuba to rośnie jak na drożdżach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='groszek83']Jaka wiosna >?gdzie???:placz:u nas wczoraj rano śnieg padał potem deszcz a potem wiatr dołaczył :placz::placz:dziś wieje i śniegiem polatuje nawet skrawka zielonej trawki niet:placz::placz: i oczywiście podnosze blogaska:loveu::loveu::roll:aleśta tam w tym zakopcu nagzesyli co wos tak pombócek tym sniegiem ino obdzielo:diabloti:
dziękuski za podnoszenie mojego biednego blogaska:loveu:

[quote name='clockwork']melduje sie że jestem- byłam tu od godziny- nadrobiłam wszystko od wczoraj- dzięki bogu że Ozzulowy blogasek jest tak mało uczęszczany i było tylko 8 stron od wczoraj 17:50 :motz:
reszta w poniedziałek
czekam jutro Ozzulińscy!!!

to Ci Pa!!!!

hmmmmm tylko 8 stroniczek a ty taki raban podniosłaś.....
Ja juz spakowana przy drzwiach czekam na jutrzejszą wycieczkę;)
to Ci Pa:eviltong:

[quote name='evaxon']a u nas slonko :multi: i ciepelko :multi: tylko ze wiatr wieje:shake:u nas teraz słonko niesmiało zagląda ale piździawa dalej jest

[quote name='malawaszka']o ranyy gaduły FSTRĘTNE!!!! :mdleje: nadrobiłam :diabloti: wsio :diabloti: fajne fotki były :loveu:walka Kubowo-Ozzulkowa :klacz: a Kuba to rośnie jak na drożdżach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi:nareszcie ktoś zauważył ze mi dziecek urósł ...wyższy jest ode mnie

[quote name='Agunia-Pańciunia)']TO PRAWIE JAK MOJA DZIS....:loveu:
jak tak zrobi ..jak dzis to mozemy razem....bedzie razniej...wypychac:diabloti: no to wypychamy wszystkie cuzamen do kupy;)

Posted

paula_z napisał(a):
Czesc Alu :loveu: Nie zapomnij jutro aparata :cool3: no i Ozzulka ;)
Ozzulek bedzie czekał w domku;)...bo mogliby sie z Clockworkiem pobić o Luśkę ....więc potem mu laseczkę do domku:loveu: przywieziemy ...a o aparacie dobrze ze wspomniałaś bo musze doładować bateryjki:oops:

Posted

:multi: :multi: :multi: Hej Alu!!!! Wiem że jesteś gotowa do odwiedzinek u Klockowych:cool3: :cool3: :cool3: , ale mnie interesuje jak tam serniczek?? Ostał się (u mnie by się nie ostał:shake: :shake: :shake: ). Pawcio i Clockwork na myśl o serniczku wyglądali jakby im łańcuszki z mordków wylatywali:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:oops:wrzuce troszkę foek do mojego blogaska

ta fota jest nieudana ale strasznie mi się podoba Ozzulcowa minka:loveu:

Ile fotków :multi::multi::multi::multi::multi: A ta pierwsza wcale nie jest nieudana tylko bowska :loveu: