groszek83 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 A będzie więcej zdjęć bulinki???????????:modla::modla::modla: Quote
PIKA Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti:przecie wstawiłam sztuk 3:evil_lol: kiepskie jakies :shake: Takie normalne :shake: żadne do góry nogami :shake: Quote
Paula Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Jaki malutki piesecek ;) :loveu: Ladnie Wam razem :lol: Lusia :loveu: :multi: Quote
bonita Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Luśka swoje białe zęby szczerzy :grin: śliczne z niej bullinka :loveu: Alu widzę że niedziela udana, miałaś nawet tyci tyci klocuszka na kolankach :) Quote
mmbbaj Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:lekko przygniotłem cioteczkę /dziś gościnnie Klocuś:loveu:/ :cool1:no i co ona ma taka dziwną minę ....przecież wazę tylko 60 kg:razz: :loveu:Klocuś dusza towarzystwa Noooo, dobrze, że Ozzy tego nie widzi :shake: Ale właściwie, czemu nie zabraliście Ozzulka? :lol: Nie polubiłby Klocka? ;) Aleeeeee wielki jest niesamowicie :crazyeye: Quote
Vectra Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Byłam tu mamusiu , widziałam fotki :) reszte jutro poczytam Quote
zuzolandia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 .jeeeeeeee miałam takowa taske jak do szkoły chodziłam ;-) tylko miała jeszcze kawałek skory czarno białej z krowy ???? ..chyba ;-) ....eheheh Pozdrawianko ;-) Quote
Alicja Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 bonita napisał(a): Luśka swoje białe zęby szczerzy :grin: śliczne z niej bullinka :loveu: Alu widzę że niedziela udana, miałaś nawet tyci tyci klocuszka na kolankach :)niedzielka była bardzo udana , poza tym to i Ozzy skorzystał bo rano był z nami na bezludziu ...wysępił piłkę od Kuby....a potem jeszcze z Kuba na mega spacerku . mmbbaj napisał(a):Noooo, dobrze, że Ozzy tego nie widzi :shake: Ale właściwie, czemu nie zabraliście Ozzulka? :lol: Nie polubiłby Klocka? ;) Aleeeeee wielki jest niesamowicie :crazyeye:Ozzy nie pojechał bo chłopcy się jeszcze nie mieli okazji spotkać ...ale mamy to w planach na neutralnym terenie;) Vectra napisał(a):Byłam tu mamusiu , widziałam fotki :) reszte jutro poczytam:pmasz szczęście zuzolandia napisał(a): .jeeeeeeee miałam takowa taske jak do szkoły chodziłam ;-) tylko miała jeszcze kawałek skory czarno białej z krowy ???? ..chyba ;-) ....eheheh Pozdrawianko ;-):evil_lol::evil_lol::evil_lol:Inuś bo ta taszka ma 25 lat.......a że ja sentymentalna bestia jestem i nie na topie to se taka nosze:eviltong: evaxon napisał(a):Alu ślicznie z Klocusiem wygladacie:loveu: no ba ...siądź koło Klocusia to zobaczysz ...też ładnie będziesz wyglądać:p Masakra dziś poniedziałek i ta idiotyczna zmiana czasu.Na dodatek siedze w pracy znów od 11-16:angryy:. Quote
Vogue Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Tez tu bylam:loveu: Obejrzalam zdjecia. Ladnie sie z Klocusiem prezentujecie razem:loveu: Niestety nie mam czasu na dogo ostatnio i jestem tylko na chwile. Jeszcze troche to potrwa niestety:placz::placz: Mizianko dla Ozulca:loveu: Ciekawe czy polubi sie z Klockiem.. Quote
Alicja Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Vogue napisał(a):Tez tu bylam:loveu: Obejrzalam zdjecia. Ladnie sie z Klocusiem prezentujecie razem:loveu: Niestety nie mam czasu na dogo ostatnio i jestem tylko na chwile. Jeszcze troche to potrwa niestety:placz::placz: Mizianko dla Ozulca:loveu: Ciekawe czy polubi sie z Klockiem..czekamy na Ciebie aż bedziesz mogła bywać dłużej...dziękujemy za odwiedzinki;) Quote
AlKil Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Cześć Alu! fajne miałaś spotkanko! I też mi się nie podoba, że już poniedziałek...:placz: tak daleko do soboty!!!:placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 AlKil napisał(a):Cześć Alu! fajne miałaś spotkanko! I też mi się nie podoba, że już poniedziałek...:placz: tak daleko do soboty!!!:placz::placz::placz:;)może załatwmy gdzieś czasoprzyśpieszacz......kurcze ja tam chyba umrę w tej pracy:angryy: A spotkanko miałam SUPER:multi:i lenistwo mnię ogarnęło po tej niedzieli:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): lenistwo mnię ogarnęło po tej niedzieli:evil_lol: Pociesz się, że nie tylko ciebie ;) A pogodę cudną mamy mieć przez cały tydzień :multi: Miłego dnia Alu, nie umrzesz :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Dzien dobry sie z pania.....serdecznie..mnie ta zmiana czasu tez jakos tak malo korzystnie poki co nastraja...bo ogolnie to superandzko ze do prawie 20 jest widno..... milego dzionka...:diabloti: Quote
Anja33 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Cześć Mamusiu Bardzo ładnie spędzałaś łikendzik:p :p :p :p :p Klocuś to jest po prostu czarny brylant kochany:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo dziękuje za fotkę :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Masakra dziś poniedziałek i ta idiotyczna zmiana czasu.Na dodatek siedze w pracy znów od 11-16:angryy:. a ja lubię tę zmianę czasu, bo dłużej jest jasno :p Quote
Kate I Luka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 o jaka miłość... ja myślałam, że to tylko u mnie taka miłóść między chłopami ;) Cześć Alutku :multi: Quote
clockwork Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 doberek Ozzulce!!!! :multi: stęskniłam sie za wami ..:razz:.. terapia bardzo dobrze na mnie wpłynęła :drinking: Weszki tylko brakowało, bo jej kozetka takas jakaś wolna stała ... i terapeuta pan. Henryk Bier też o nia pytał :cool3: no nie???:cool3: Quote
clockwork Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 aha... zapomniałam... fajne fotki!!:multi: piękny ten Klocuś.... :p a jaki wieeeeelki!!!! :crazyeye: Quote
malawaszka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:Zuśka dusiła Klocka :-o:crazyeye: i jeszcze go nadziała nosem na klamkę :placz::placz::placz: Maga100 napisał(a):a ja lubię tę zmianę czasu, bo dłużej jest jasno :p ja też ja też :multi: clockwork napisał(a):.. terapia bardzo dobrze na mnie wpłynęła :drinking: Weszki tylko brakowało, bo jej kozetka takas jakaś wolna stała ... i terapeuta pan. Henryk Bier też o nia pytał :cool3: no nie???:cool3: nie mógł pytać bo był u mnie wtedy :diabloti:testowaliśmy kozetke 4 osobową :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 clockwork napisał(a):doberek Ozzulce!!!! :multi: stęskniłam sie za wami ..:razz:.. terapia bardzo dobrze na mnie wpłynęła :drinking: Weszki tylko brakowało, bo jej kozetka takas jakaś wolna stała ... i terapeuta pan. Henryk Bier też o nia pytał :cool3: no nie???:cool3::razz:ojojoj a jak my tęsknimy;).........o tak tak .....pomocnik pana terapeuty był;)oj Weszka ...jak mogłaś:evil_lol: clockwork napisał(a):aha... zapomniałam... fajne fotki!!:multi: piękny ten Klocuś.... :p a jaki wieeeeelki!!!! :crazyeye:kurcze wielki ten Klocuś ...no nie;)......a jaki koffany:loveu::loveu::loveu: malawaszka napisał(a)::-o:crazyeye: i jeszcze go nadziała nosem na klamkę :placz::placz::placz: :crazyeye:noooo niedobra Zuśka:evil_lol: nie mógł pytać bo był u mnie wtedy :diabloti:testowaliśmy kozetke 4 osobową :evil_lol:toś zaszalała:evil_lol: Quote
Recommended Posts