clockwork Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:ojojoj a jak my tęsknimy;).........o tak tak .....pomocnik pana terapeuty był;)oj Weszka ...jak mogłaś:evil_lol: a to pomocnik był??? no to ja nie wiedziałach... pamiętam tylko że ktoś pytał o Weszke- i ma nieobecność... :mad:potem mi sie film urwał :diabloti: Quote
Alicja Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 clockwork napisał(a):a to pomocnik był??? no to ja nie wiedziałach... pamiętam tylko że ktoś pytał o Weszke- i ma nieobecność... :mad:potem mi sie film urwał :diabloti:;)no masz ........teraz wiem czemu tyle strzępów było;):diabloti: Quote
clockwork Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)no masz ........teraz wiem czemu tyle strzępów było;):diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 clockwork napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)a potem na psy ...że klisze porwały:eviltong: Quote
clockwork Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)a potem na psy ...że klisze porwały:eviltong: a na kogo?? na terapeute Henryka Biera??? film na terapiach :drinking: sie nie urywa :roll: Quote
Alicja Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 clockwork napisał(a):a na kogo?? na terapeute Henryka Biera??? film na terapiach :drinking: sie nie urywa :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to był pomocnik terapeuty;) Quote
clockwork Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to był pomocnik terapeuty;) sie czepiasz...:mad: nie ważne kim był ważne że terapia skuteczna :eviltong: Quote
Alicja Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 clockwork napisał(a):sie czepiasz...:mad: nie ważne kim był ważne że terapia skuteczna :eviltong:no to sie okaze po ...entnym razie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Czesc Alu :loveu: Jak samopoczucie w poniedzialek? :razz: Quote
bonita Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Witaj sister :), u nas dziś tak strasznie wiało, że już słomy nie mam w butach:placz: . Quote
dbsst Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:taka laseczka odwiedziła Klocka :diabloti:osobnik na grila:evil_lol: jest fascynujący mmmmmmmmmmmmmmmm i mmmmmmm :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: czesc sisterka :multi: Quote
Alicja Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 paula_z napisał(a):Czesc Alu :loveu: Jak samopoczucie w poniedzialek? :razz::multi::multi::multi:samopoczucie super tylko po co ktoś wymyślił pracę ....czyżby mu się nudziło:razz: bonita napisał(a):Witaj sister :), u nas dziś tak strasznie wiało, że już słomy nie mam w butach:placz: .:cool1:o masz to ci pech.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cześć sis:loveu: dbsst napisał(a):mmmmmmmmmmmmmmmm i mmmmmmm :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: czesc sisterka :multi:hmmmmmmm cześć sis:loveu: Quote
Paula Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:samopoczucie super tylko po co ktoś wymyślił pracę ....czyżby mu się nudziło:razz: Chyba tak :roll: Pracoholik jakis ;) Quote
mar....ka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:samopoczucie super tylko po co ktoś wymyślił pracę ....czyżby mu się nudziło:razz: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Cześc Alu!!!! Quote
Alicja Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 paula_z napisał(a):Chyba tak :roll: Pracoholik jakis ;):angryy:no chyba majoka napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:samopoczucie super tylko po co ktoś wymyślił pracę ....czyżby mu się nudziło:razz: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Cześc Alu!!!!:shake:nie nie to nie ja wymyśliłam robote ...nie do mnie te reklamacje:diabloti::eviltong: Quote
jo-jo Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Dzień Doberek Alu :multi: :multi: Zaległości nadrobione, a fotki super :loveu: Quote
groszek83 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Dobry wieczór jak zwykle przyszłam wyciągnąć Twojego blogaska z otchłani:loveu::loveu::loveu: ja miałam wolny poniedziałek,dwa następne też mam wolne:multi::multi:nie ma więcej zdjęć bulinki:placz::placz::shake: Quote
zuzolandia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Witanko kochana Ozzulkowo !!!!! piknie dziseiej było nie ???? tylko nieco wiałooo i tak jakos sie czułam lekko zawianooo heehhe;-) Całuski !!!!!! Quote
Alicja Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 groszek83 napisał(a):Dobry wieczór jak zwykle przyszłam wyciągnąć Twojego blogaska z otchłani:loveu::loveu::loveu: ja miałam wolny poniedziałek,dwa następne też mam wolne:multi::multi:nie ma więcej zdjęć bulinki:placz::placz::shake:;)nie bucz bullinka bedzie zuzolandia napisał(a):Witanko kochana Ozzulkowo !!!!! piknie dziseiej było nie ???? tylko nieco wiałooo i tak jakos sie czułam lekko zawianooo heehhe;-) Całuski !!!!!! może już będzie ta wiosenka;) jo-jo napisał(a):Dzień Doberek Alu :multi: :multi: Zaległości nadrobione, a fotki super :loveu:witaj Klaudia:multi::multi::multi: Luśka vel Lea;)wujcio trzymał piłeczkę a cioteczka cykała portreciki:evil_lol: :loveu::loveu::loveu:Klocuszek ;)Dezerter Quote
zuzolandia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 .wzrok rasowego killera ;-) .....ale mimo wszystko pikny ;-) Quote
Alicja Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 zuzolandia napisał(a): .wzrok rasowego killera ;-) .....ale mimo wszystko pikny ;-):poj pikny pikny .....i najprawdziwszy ;) Quote
mmbbaj Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): ;)Dezerter Boszzzz....:shake:, po co ja do ciebie przed snem zajrzałam :evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 cześć Ozzulki:multi::multi::multi: znowu musiałam ponadrabiać zaległości u Was.:cool3: Nie ma człowieka 3 dni i już kilkanaście stron do przejrzenia :evil_lol: Quote
BeaC Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::poj pikny pikny .....i najprawdziwszy ;) ................i sie ruszał(nie wypachny):razz::razz::razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 BeaC napisał(a):................i sie ruszał(nie wypachny):razz::razz::razz: jeszcze.....nie wypchany....:diabloti: Quote
Recommended Posts