bonita Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Byłam tu :) Mój TZ strasznie lubi takie Dezertery :) Quote
agbar Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 czesc :loveu: a ja mam wolne :multi: mialam zamiar ozdabiac chalupke na wielkanoc ale mam lenia...takieeeeeego wielkiego..... Quote
Rinuś Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): ojejku:loveu::loveu::loveu:kocham bulteriery:loveu::loveu:podejrzewam ze to nie Twoj??:eviltong::eviltong: maja slkiczne garbe nosy :):loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Witajcie Ozzulińskie Państwo :) Wreszcie słoneczko i bez wiaterku :multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie miałam prawie co nadrabiać :crazyeye: Quote
Alicja Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 mmbbaj napisał(a):Boszzzz....:shake:, po co ja do ciebie przed snem zajrzałam :evil_lol:;)nie lubisz milaczków Imbir1 napisał(a):cześć Ozzulki:multi::multi::multi: znowu musiałam ponadrabiać zaległości u Was.:cool3: Nie ma człowieka 3 dni i już kilkanaście stron do przejrzenia :evil_lol::razz:no co ty wcale tak dużo nie było:oops: BeaC napisał(a):................i sie ruszał(nie wypachny):razz::razz::razz::evil_lol:i ile radochy było jak sie ruszał Agunia-Pańciunia) napisał(a):jeszcze.....nie wypchany....:diabloti: ;)na grila bedzie bonita napisał(a):Byłam tu :) Mój TZ strasznie lubi takie Dezertery :)i ma racje bo one fajne sa dealer napisał(a):czesc :loveu: a ja mam wolne :multi: mialam zamiar ozdabiac chalupke na wielkanoc ale mam lenia...takieeeeeego wielkiego.....:evil_lol:kup kurkę pobiega i ci przyozdobi A ja już dziś po pracy ....zrobiłam 14 laleczek woodoo :diabloti:dziecka na wiosne marudne sie zrobiły... byłam z Ozzym w lasku ale pies ledwo szedł jak wracaliśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 malawaszka napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie miałam prawie co nadrabiać :crazyeye: też się zdziwiłam.... Witaj Alu! :lol: A wczoraj był program jakie teraz są kochane panie przedszkolanki, jakie cudowne, opiekuńcze i miłe i nic nie mówili o laleczkach woodoo :shake: Quote
Vectra Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 14 laleczek woo doo :crazyeye: a że niby do kogo one byli podobne :razz: :diabloti: ja bym zaczęła od wykręcania rączek ,ale tak troszeczke nie za mocno :diabloti: Quote
Anja33 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Cześć Mamusiu Ale mam lenia przeczytałam wszystko ale pisać to już mi się nie kce:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Alicja Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 AlKil napisał(a):też się zdziwiłam.... Witaj Alu! :lol: A wczoraj był program jakie teraz są kochane panie przedszkolanki, jakie cudowne, opiekuńcze i miłe i nic nie mówili o laleczkach woodoo :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no Ewciu ty we mnie wątpisz ;)....tosz ja je tak z mniłości:evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): ;)na grila bedzie jak znalazł:diabloti: powiadom tylko cicha i skromna wlascicielke:eviltong: tego oto cudnego zwierzecia zwanego legwanem, bo zdaje sie miala inne plany wobec niego...zdaje sie ze torebke chciala zrobic....:diabloti: :evil_lol:kup kurkę pobiega i ci przyozdobi A ja już dziś po pracy ....zrobiłam 14 laleczek woodoo :diabloti:dziecka na wiosne marudne sie zrobiły... byłam z Ozzym w lasku ale pies ledwo szedł jak wracaliśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakie laleczki?? zmuszasz dzieciaki do robienia laleczek woodoo??? o rany a RG o tym wie???:diabloti: Quote
Alicja Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Vectra napisał(a):14 laleczek woo doo :crazyeye: a że niby do kogo one byli podobne :razz: :diabloti: ja bym zaczęła od wykręcania rączek ,ale tak troszeczke nie za mocno :diabloti:;)coś sie wymyśli Anka12 napisał(a):Cześć Mamusiu Ale mam lenia przeczytałam wszystko ale pisać to już mi się nie kce:eviltong: :eviltong: :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:leniuszek Quote
agbar Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 kupilam kaczke i przyozdobie sobie nie zaladeczek dzis wieczorem:eviltong: Quote
Alicja Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Rinuś napisał(a):ojejku:loveu::loveu::loveu:kocham bulteriery:loveu::loveu:podejrzewam ze to nie Twoj??:eviltong::eviltong: maja slkiczne garbe nosy :):loveu::loveu::shake:nie nie mój .....to Lea suczka Bei...śliczna dziewczynka:loveu::loveu::loveu: Rinuś napisał(a):no i nie uzyskalam odpowiedzi :(;) Quote
clockwork Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 groszek83 napisał(a):Dobry wieczór jak zwykle przyszłam wyciągnąć Twojego blogaska z otchłani:loveu::loveu::loveu: ja miałam wolny poniedziałek,dwa następne też mam wolne:multi::multi:nie ma więcej zdjęć bulinki:placz::placz::shake: u mnie będą za pół godzinki ino przerobie... więc prosze:modla: zajrzyj :eviltong: dealer napisał(a):kupilam kaczke i przyozdobie sobie nie zaladeczek dzis wieczorem:eviltong: polecam kaczke duszoną............................................... w drzwiach :diabloti: Quote
clockwork Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:nie nie mój .....to Lea suczka Bei...śliczna dziewczynka:loveu::loveu::loveu: ;) bea czy Luśka?? :hmmmm: Quote
BeaC Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 clockwork napisał(a):bea czy Luśka?? :hmmmm: .......sucz ma piękna jest..................ma to po pani swej :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 clockwork napisał(a):bea czy Luśka?? :hmmmm::eviltong:czepialska ...... Quote
clockwork Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 BeaC napisał(a):.......sucz ma piękna jest..................ma to po pani swej :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: OOOOOOOO!!!!! Alicjarydzewska napisał(a)::eviltong:czepialska ...... która?? :hmmmm: Quote
Rinuś Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:nie nie mój .....to Lea suczka Bei...śliczna dziewczynka:loveu::loveu::loveu: ;) dziekuje :) Quote
Alicja Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 clockwork napisał(a): która?? :hmmmm::cool1:jeszcze pytaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dzien dobry....eeeee mam charta w galery jak ktos lubi:) polansowalam sie hihi Quote
basia bonnie Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 :crazyeye: co ja widze! galeria naszej Alicji...:evil_lol: Witam, witam...bo ja tu pierwszy raz:oops: ale na pewno nie ostatni ;) mizi...:loveu: dla słodkiej psinki:p:loveu: :buzi: :wink: Quote
Recommended Posts