Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

ojejku:loveu::loveu::loveu:kocham bulteriery:loveu::loveu:podejrzewam ze to nie Twoj??:eviltong::eviltong:
maja slkiczne garbe nosy :):loveu::loveu:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Boszzzz....:shake:, po co ja do ciebie przed snem zajrzałam :evil_lol:
;)nie lubisz milaczków

Imbir1 napisał(a):
cześć Ozzulki:multi::multi::multi: znowu musiałam ponadrabiać zaległości u Was.:cool3: Nie ma człowieka 3 dni i już kilkanaście stron do przejrzenia :evil_lol:
:razz:no co ty wcale tak dużo nie było:oops:

BeaC napisał(a):
................i sie ruszał(nie wypachny):razz::razz::razz:
:evil_lol:i ile radochy było jak sie ruszał

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
jeszcze.....nie wypchany....:diabloti:
;)na grila bedzie

bonita napisał(a):
Byłam tu :)

Mój TZ strasznie lubi takie Dezertery :)
i ma racje bo one fajne sa

dealer napisał(a):
czesc :loveu: a ja mam wolne :multi: mialam zamiar ozdabiac chalupke na wielkanoc ale mam lenia...takieeeeeego wielkiego.....
:evil_lol:kup kurkę pobiega i ci przyozdobi

A ja już dziś po pracy ....zrobiłam 14 laleczek woodoo :diabloti:dziecka na wiosne marudne sie zrobiły...
byłam z Ozzym w lasku ale pies ledwo szedł jak wracaliśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie miałam prawie co nadrabiać :crazyeye:

też się zdziwiłam....
Witaj Alu! :lol:
A wczoraj był program jakie teraz są kochane panie przedszkolanki, jakie cudowne, opiekuńcze i miłe i nic nie mówili o laleczkach woodoo :shake:

Posted

14 laleczek woo doo :crazyeye: a że niby do kogo one byli podobne :razz: :diabloti:
ja bym zaczęła od wykręcania rączek ,ale tak troszeczke nie za mocno :diabloti:

Posted

AlKil napisał(a):
też się zdziwiłam....
Witaj Alu! :lol:
A wczoraj był program jakie teraz są kochane panie przedszkolanki, jakie cudowne, opiekuńcze i miłe i nic nie mówili o laleczkach woodoo :shake:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no Ewciu ty we mnie wątpisz ;)....tosz ja je tak z mniłości:evil_lol::evil_lol:

Posted

;)na grila bedzie

jak znalazł:diabloti: powiadom tylko cicha i skromna wlascicielke:eviltong: tego oto cudnego zwierzecia zwanego legwanem, bo zdaje sie miala inne plany wobec niego...zdaje sie ze torebke chciala zrobic....:diabloti:

:evil_lol:kup kurkę pobiega i ci przyozdobi

A ja już dziś po pracy ....zrobiłam 14 laleczek woodoo :diabloti:dziecka na wiosne marudne sie zrobiły...
byłam z Ozzym w lasku ale pies ledwo szedł jak wracaliśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jakie laleczki??
zmuszasz dzieciaki do robienia laleczek woodoo???
o rany a RG o tym wie???:diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
14 laleczek woo doo :crazyeye: a że niby do kogo one byli podobne :razz: :diabloti:
ja bym zaczęła od wykręcania rączek ,ale tak troszeczke nie za mocno :diabloti:
;)coś sie wymyśli

Anka12 napisał(a):
Cześć Mamusiu
Ale mam lenia przeczytałam wszystko ale pisać to już mi się nie kce:eviltong: :eviltong: :eviltong:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:leniuszek

Posted

Rinuś napisał(a):
ojejku:loveu::loveu::loveu:kocham bulteriery:loveu::loveu:podejrzewam ze to nie Twoj??:eviltong::eviltong:
maja slkiczne garbe nosy :):loveu::loveu:
:shake:nie nie mój .....to Lea suczka Bei...śliczna dziewczynka:loveu::loveu::loveu:

Rinuś napisał(a):
no i nie uzyskalam odpowiedzi :(
;)

Posted

groszek83 napisał(a):
Dobry wieczór jak zwykle przyszłam wyciągnąć Twojego blogaska z otchłani:loveu::loveu::loveu: ja miałam wolny poniedziałek,dwa następne też mam wolne:multi::multi:nie ma więcej zdjęć bulinki:placz::placz::shake:

u mnie będą za pół godzinki ino przerobie... więc prosze:modla: zajrzyj :eviltong:

dealer napisał(a):
kupilam kaczke i przyozdobie sobie nie zaladeczek dzis wieczorem:eviltong:

polecam kaczke duszoną............................................... w drzwiach :diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):
bea czy Luśka?? :hmmmm:

.......sucz ma piękna jest..................ma to po pani swej :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

BeaC napisał(a):
.......sucz ma piękna jest..................ma to po pani swej :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

OOOOOOOO!!!!!

:eviltong:czepialska ......

która?? :hmmmm: