Alicja Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc Alu... u nas tez przepiekne slonce.... slicznie.... udanej niedzieli...cześć ...niedzielka była bardzo udana ...szkoda ze taka krótka jest basiulka22tychy napisał(a):gadu gadu gadu :) a moze jakies wiosenne foteczki Alu :)nie ma casu;) bonita napisał(a):Udanej słonecznej niedzielki Alu :loveu:dziękuję sis groszek83 napisał(a):Bosz....... no ja wiedziałam że tak będzie:shake:nikt nie zajrzał:shake:dzień dobry,udanego spotkania z bulinką,u nas skończyli grzeszyć bo słonko wyszło,hops blogasku hop:loveu:oj , groszeczek... myspotkaliśmy się z Luśką ,Ozzy nie bo został w domku dealer napisał(a):eeeee..czy ja tu dzis bylam? bo nie wiem..zacmienie posiadam umyslowe.....jak się czujesz Dealerko.. evaxon napisał(a):dziendoberek Alu :Ddoberek paula_z napisał(a):Ciekawe, jak tam spotkanko przebiega :cool3:oj spotkanko było mile , wesołe i oby częściej;) leemonca napisał(a):fotki nam wszystko opowiedzą:cool3:ja mam foteczek maleńko ....nie miałam czasu robić:evil_lol:ale Bea i Klocusiowa mają wiecej asiunia napisał(a):Hej! A są ku temu podstawy?:crazyeye:no ja nie wiem Jestem , wróciłam .Szkoda ze niedzieli nie liczy się z czasopodwajaczem .....czas bardzo szybko minął a od jutra znów szara rzeczywistość brrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
agbar Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 dziekue u mnie wszystko dobrze:)....bylam tu...:evil_lol: Quote
mar....ka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 hej kochana Alu, u na steż wiosna dzisiaj. Wstaw jakieś fotki Ozzulka... Quote
Alicja Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 malawaszka napisał(a):noo to czekamy na foteczki :razz:;)hmmm nie ma kto wstawiać:evil_lol:.....:mad:mogłaś przyjechać ....zaczęłyśmy terapię bez ciebie:razz: Quote
Medorowa Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)hmmm nie ma kto wstawiać:evil_lol:.....:mad:mogłaś przyjechać ....zaczęłyśmy terapię bez ciebie:razz: Ciotka dawaj, dawaj:mad: :mad: :mad: Bo jam taka cikawska:oops: Quote
Alicja Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 :evil_lol:lekko przygniotłem cioteczkę /dziś gościnnie Klocuś:loveu:/ :cool1:no i co ona ma taka dziwną minę ....przecież wazę tylko 60 kg:razz: :loveu:Klocuś dusza towarzystwa Quote
PIKA Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)hmmm nie ma kto wstawiać:evil_lol:..... :mad::mad: Ty leniu :mad::mad: Quote
Alicja Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 PIKA napisał(a)::mad::mad: Ty leniu :mad::mad::diabloti:przecie wstawiłam sztuk 3:evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 wow nie wiedzieć czemu wydawało mi się że on ciut mniejszy jest :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 malawaszka napisał(a): wow nie wiedzieć czemu wydawało mi się że on ciut mniejszy jest :loveu::loveu::loveu:oj ja też myślałam że Klocus jest mniejszy i nawet ostatnio na spotkanku z Dulką wydawał się mniejszy ...a dzis jednak przekonałam się co do Klocusiowej wagi i wielkości .....tak mierząć to on niewiele mniejszy od doga jest........i zazdraszczajta bo to słodziak przekochany :loveu::loveu::loveu:...Cezarek się w nim zakochał;) Quote
agbar Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 matko i corko i reszto rodziny:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: on jest ooooooooooooooooooooooooooooooooooooogromnyyyyyyyy:loveu: Quote
dbsst Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no ptaszki wysiadują jajeczka;) no nie następna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a): :loveu:Klocuś dusza towarzystwa się Ozzy jakby troche zmienił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 dealer napisał(a):matko i corko i reszto rodziny:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: on jest ooooooooooooooooooooooooooooooooooooogromnyyyyyyyy:loveu: :multi::multi::multi::multi:nio i jest cudowny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
groszek83 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Jesssssssssssssuuuuuuuuuuuu Alicjo nie wstawiaj tylu fot bo nie nadążam i strona sie mi wieki otwiera:shake::shake::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 aaa zapomnialam:) przyszlam sie polansowac:):cool3: Quote
Alicja Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 :loveu:taka laseczka odwiedziła Klocka :diabloti:osobnik na grila:evil_lol: jest fascynujący :evil_lol:TZ hipnotyzowany przez 2 Mordulców Quote
agnes1 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):oj ja też myślałam że Klocus jest mniejszy i nawet ostatnio na spotkanku z Dulką wydawał się mniejszy ...a dzis jednak przekonałam się co do Klocusiowej wagi i wielkości .....tak mierząć to on niewiele mniejszy od doga jest........i zazdraszczajta bo to słodziak przekochany :loveu::loveu::loveu:...Cezarek się w nim zakochał;) WITAJ ALU:multi: :multi: :multi: WIESZ JUŻ DLACZEGO CHRZEŚNIAKA NIE BIORĘ NA RĄCZKI?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ŻE SŁODZIAK TO PRAWDA, SZCZEGÓLNIE PO CIASTECZKU JAK ZOSTAWIA CIOMPY NA UBRANKACH;) Quote
Alicja Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 agnes1 napisał(a):WITAJ ALU:multi: :multi: :multi: WIESZ JUŻ DLACZEGO CHRZEŚNIAKA NIE BIORĘ NA RĄCZKI?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ŻE SŁODZIAK TO PRAWDA, SZCZEGÓLNIE PO CIASTECZKU JAK ZOSTAWIA CIOMPY NA UBRANKACH;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:on zostawia wybiórczo mi nie zostawił ...za to jak mi łokcia zapakował w pęcherz to ....biegiem;) Quote
Medorowa Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:taka laseczka odwiedziła Klocka Tyle powiem - :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 dbsst napisał(a): się Ozzy jakby troche zmienił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wypastowali go :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 malawaszka napisał(a):wypastowali go :evil_lol::ppastą KIWI;) Quote
agnes1 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:on zostawia wybiórczo mi nie zostawił ...za to jak mi łokcia zapakował w pęcherz to ....biegiem;) NO CO TY:-o :-o :-o BYŁAŚ W ZASIĘGU PYSZCZKA I NIC CI NIE ZOSTAWIŁ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: CO ZA WREDZIUSZEK:angryy: :angryy: :angryy: MUSZĘ GO WYSZKOLIĆ, ŻEBY ZOSTAWIAŁ WSZYSTKIM PO RÓWNO:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 agnes1 napisał(a):NO CO TY:-o :-o :-o BYŁAŚ W ZASIĘGU PYSZCZKA I NIC CI NIE ZOSTAWIŁ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: CO ZA WREDZIUSZEK:angryy: :angryy: :angryy: MUSZĘ GO WYSZKOLIĆ, ŻEBY ZOSTAWIAŁ WSZYSTKIM PO RÓWNO:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::oops:no tylko okular i twarz mi umył....ale zacieków nie miałam;) Quote
Recommended Posts