Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
czesc Alu...
u nas tez przepiekne slonce....
slicznie....
udanej niedzieli...
cześć ...niedzielka była bardzo udana ...szkoda ze taka krótka jest

basiulka22tychy napisał(a):
gadu gadu gadu :) a moze jakies wiosenne foteczki Alu :)
nie ma casu;)

bonita napisał(a):
Udanej słonecznej niedzielki Alu :loveu:
dziękuję sis

groszek83 napisał(a):
Bosz....... no ja wiedziałam że tak będzie:shake:nikt nie zajrzał:shake:dzień dobry,udanego spotkania z bulinką,u nas skończyli grzeszyć bo słonko wyszło,hops blogasku hop:loveu:
oj , groszeczek...
myspotkaliśmy się z Luśką ,Ozzy nie bo został w domku

dealer napisał(a):
eeeee..czy ja tu dzis bylam? bo nie wiem..zacmienie posiadam umyslowe.....
jak się czujesz Dealerko..

evaxon napisał(a):
dziendoberek Alu :D
doberek

paula_z napisał(a):
Ciekawe, jak tam spotkanko przebiega :cool3:
oj spotkanko było mile , wesołe i oby częściej;)

leemonca napisał(a):
fotki nam wszystko opowiedzą:cool3:
ja mam foteczek maleńko ....nie miałam czasu robić:evil_lol:ale Bea i Klocusiowa mają wiecej

asiunia napisał(a):
Hej!

A są ku temu podstawy?:crazyeye:
no ja nie wiem

Jestem , wróciłam .Szkoda ze niedzieli nie liczy się z czasopodwajaczem .....czas bardzo szybko minął a od jutra znów szara rzeczywistość brrrrrrrrrrrrrrrrr

Posted

malawaszka napisał(a):
noo to czekamy na foteczki :razz:
;)hmmm nie ma kto wstawiać:evil_lol:.....:mad:mogłaś przyjechać ....zaczęłyśmy terapię bez ciebie:razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
;)hmmm nie ma kto wstawiać:evil_lol:.....:mad:mogłaś przyjechać ....zaczęłyśmy terapię bez ciebie:razz:

Ciotka dawaj, dawaj:mad: :mad: :mad: Bo jam taka cikawska:oops:

Posted

:evil_lol:lekko przygniotłem cioteczkę /dziś gościnnie Klocuś:loveu:/

:cool1:no i co ona ma taka dziwną minę ....przecież wazę tylko 60 kg:razz:

:loveu:Klocuś dusza towarzystwa

Posted

malawaszka napisał(a):

wow nie wiedzieć czemu wydawało mi się że on ciut mniejszy jest :loveu::loveu::loveu:
oj ja też myślałam że Klocus jest mniejszy i nawet ostatnio na spotkanku z Dulką wydawał się mniejszy ...a dzis jednak przekonałam się co do Klocusiowej wagi i wielkości .....tak mierząć to on niewiele mniejszy od doga jest........i zazdraszczajta bo to słodziak przekochany :loveu::loveu::loveu:...Cezarek się w nim zakochał;)

Posted

matko i corko i reszto rodziny:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: on jest ooooooooooooooooooooooooooooooooooooogromnyyyyyyyy:loveu:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no ptaszki wysiadują jajeczka;)

no nie następna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:loveu:Klocuś dusza towarzystwa

się Ozzy jakby troche zmienił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dealer napisał(a):
matko i corko i reszto rodziny:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: on jest ooooooooooooooooooooooooooooooooooooogromnyyyyyyyy:loveu:
:multi::multi::multi::multi:nio i jest cudowny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

oj ja też myślałam że Klocus jest mniejszy i nawet ostatnio na spotkanku z Dulką wydawał się mniejszy ...a dzis jednak przekonałam się co do Klocusiowej wagi i wielkości .....tak mierząć to on niewiele mniejszy od doga jest........i zazdraszczajta bo to słodziak przekochany :loveu::loveu::loveu:...Cezarek się w nim zakochał;)

WITAJ ALU:multi: :multi: :multi: WIESZ JUŻ DLACZEGO CHRZEŚNIAKA NIE BIORĘ NA RĄCZKI?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ŻE SŁODZIAK TO PRAWDA, SZCZEGÓLNIE PO CIASTECZKU JAK ZOSTAWIA CIOMPY NA UBRANKACH;)

Posted

agnes1 napisał(a):
WITAJ ALU:multi: :multi: :multi: WIESZ JUŻ DLACZEGO CHRZEŚNIAKA NIE BIORĘ NA RĄCZKI?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ŻE SŁODZIAK TO PRAWDA, SZCZEGÓLNIE PO CIASTECZKU JAK ZOSTAWIA CIOMPY NA UBRANKACH;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:on zostawia wybiórczo mi nie zostawił ...za to jak mi łokcia zapakował w pęcherz to ....biegiem;)

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:on zostawia wybiórczo mi nie zostawił ...za to jak mi łokcia zapakował w pęcherz to ....biegiem;)

NO CO TY:-o :-o :-o BYŁAŚ W ZASIĘGU PYSZCZKA I NIC CI NIE ZOSTAWIŁ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: CO ZA WREDZIUSZEK:angryy: :angryy: :angryy: MUSZĘ GO WYSZKOLIĆ, ŻEBY ZOSTAWIAŁ WSZYSTKIM PO RÓWNO:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

agnes1 napisał(a):
NO CO TY:-o :-o :-o BYŁAŚ W ZASIĘGU PYSZCZKA I NIC CI NIE ZOSTAWIŁ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: CO ZA WREDZIUSZEK:angryy: :angryy: :angryy: MUSZĘ GO WYSZKOLIĆ, ŻEBY ZOSTAWIAŁ WSZYSTKIM PO RÓWNO:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:oops:no tylko okular i twarz mi umył....ale zacieków nie miałam;)