Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

clockwork napisał(a):
buuuaahahaha!!! u mnie wrecz przeciwnie- reka byla zlamana, ale lekarz(pewnie tez koniobijca :roflt: ) nie zauwazyl zlamania na rentgenie:evil: i zamiast wsadzic w gips- wyslal na rehabilitacje i na fizyko i fizjo-terapie... no i lapka sie zrosla zamiast w unieruchomieniu to podczas intensywnych ruchow i zabiegow... no a zlamanie bylo jakies takie ze lamanie nie wchodzi w rachube, bo jakis tam ubytek na kosci, torbiele na kosciach, ponaciagane sciegna i drugi stopien czegos tam....:-x moze doktory koniobijcy pomylili nasze kartoteki??? :hmmmm:
teraz mnie odbijaja jak pileczke- ortopeda do rehablilitanta, ten zas do ortopedy... i tak w kolko- bo nie wiedza co ze mna zrobic... :angryy: zaliczylam sanatorium-pro forma dla ulgi ZUSU a mojego cierpienia.:placz: .. itd
aha... a na koniec kazdy mowi:pani to juz tak raczej zostanie :angryy:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o kurde zaczytałam się ....ale miałaś fajnie ...musiało zajedwabiście boleć:diabloti:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
;)krupnioki dowiozę .....jak zgłodnieje w podróży to bedę jeść na metry;)

i jeszcze powiedz ze swojskie krupnioki :mad: mniiiaaammmm!!! i zas slina...

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o kurde zaczytałam się ....ale miałaś fajnie ...musiało zajedwabiście boleć:diabloti:

nie, no spoko- tylko przez pierwsze 13 miesiecy...

Posted

clockwork napisał(a):
i jeszcze powiedz ze swojskie krupnioki :mad: mniiiaaammmm!!! i zas slina...
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo swojskie ...ale obecnie ich nie posiadam ...będą na wyjazd do Pysi ;)i do Ewy:evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
i swojskie szpyrki...:diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to będę miała w przyszłym tygodniu bo dziś zamordowano prosiaka:placz:

Posted

majoka napisał(a):
ło matko co to szpyrki, , zaciągacie mi tu gwarą, tłumaczyc poposzę:mad:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:słoninka ze skwarkami:eviltong:smalcuszek;)

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to będę miała w przyszłym tygodniu bo dziś zamordowano prosiaka:placz:

:crazyeye: :crazyeye: ale nie Dulke?? powiedz ze nie... ze to inne prosie :mad:

Posted

clockwork napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: ale nie Dulke?? powiedz ze nie... ze to inne prosie :mad:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to świńskie prosię ...zamordowane u gospodarzy u którnych babcia zaopatruje się w nabiał:p

Posted

:crazyeye: Mniam... :lol: :lol:

A propo lekarzy - koniobijców:evil_lol: :evil_lol: - moją mamę pogryzł pies, jak rozdzielała naszego kundlucha:mad: :mad: , no i lekarz zszył i niby ok:roll: , niby, bo okazało się, że ręka, dłoń dokładniej mówiąc/ pisząc jest połamana w kilku miejscach, a większość kosteczek poprzestawiana:roll: :p
Brawo dla naszej służby zdrowia:diabloti: :diabloti:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to świńskie prosię ...zamordowane u gospodarzy u którnych babcia zaopatruje się w nabiał:p

ufffff ;)

madzia i medor napisał(a):

:crazyeye: Mniam... :lol: :lol:

A propo lekarzy - koniobijców:evil_lol: :evil_lol: - moją mamę pogryzł pies, jak rozdzielała naszego kundlucha:mad: :mad: , no i lekarz zszył i niby ok:roll: , niby, bo okazało się, że ręka, dłoń dokładniej mówiąc/ pisząc jest połamana w kilku miejscach, a większość kosteczek poprzestawiana:roll: :p
Brawo dla naszej służby zdrowia:diabloti: :diabloti:

a im wciaz malo i malo... podwyzek sie koniobijcy domagaja... niech mi odpala swoje lapowy za moje cierpienie :angryy:

PS:
koniec tematu zdrowia, bo to nie ten dzial :diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):
ufffff ;)

a im wciaz malo i malo... podwyzek sie koniobijcy domagaja... niech mi odpala swoje lapowy za moje cierpienie :angryy:

PS:
koniec tematu zdrowia, bo to nie ten dzial :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:idziecie na weterynarię;)

Posted

clockwork napisał(a):
a co?? tam sie bije konie?? :evil_lol: :cool3:
:eviltong:....
kurde ....ale mi sie dziś skojarzenia nasuwają:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:eviltong:....
kurde ....ale mi sie dziś skojarzenia nasuwają:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

alicjo!! przywoluje cie do porzadku!!! kunie tez stworzenia, nie wolno ichnich walic :eviltong:

Posted

clockwork napisał(a):
alicjo!! przywoluje cie do porzadku!!! kunie tez stworzenia, nie wolno ichnich walic :eviltong:
:oops::oops::oops:już jestem grzeczna ....

Posted

:oops::oops::oops:już jestem grzeczna ....

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ALU ZAUWAZYLAS ZE SE TAK SAME KLIKAMY?? SZKODA ZE NIE MAM GIE, BO PO CO TAK NA FORUM :eviltong:
czy Pysia dala sobie zabrac kompa?? pewnie dala :shake:

Posted

Serniczek dla wszystkich

Ty to mi kiedyś rogaliki mialaś przyslac :mad:
Ten jest dla Klocusiowej ;)

A co Ty jej tak wydzielasz? :evil_lol:

Posted

:cool1:

kuba czytał i sie śmieje ....teraz jest na myjni

Na jakiej znowu myjni? CO tam sie dzieje. Mam nadzieje, że Kuba powaznie potraktuje apel.;)

Posted

clockwork napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ALU ZAUWAZYLAS ZE SE TAK SAME KLIKAMY?? SZKODA ZE NIE MAM GIE, BO PO CO TAK NA FORUM :eviltong:
czy Pysia dala sobie zabrac kompa?? pewnie dala :shake:
:shake:dała Pysia Dała:razz::oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...szkoda ze nie masz gg:razz:

Agga napisał(a):
Alicja jesu jaki smakowity serniczek. Zjadłabym sobie kawałeczek. Daj choreńkiej:placz:
:roll:choreńka jesteś ...o rany...poślij Tomka po ciastko do mnie

PIKA napisał(a):
Ty to mi kiedyś rogaliki mialaś przyslac :mad:

A co Ty jej tak wydzielasz? :evil_lol:
a lubisz twarde ...bo cholera priorytet do nas z Opola idzie 3 dzień to do Warszawy pójdzie z tydzień

Ja jej nie wydzielam ...tylko ładnie ukroiłam ...tak do dzioba:p