Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):buuuaahahaha!!! u mnie wrecz przeciwnie- reka byla zlamana, ale lekarz(pewnie tez koniobijca :roflt: ) nie zauwazyl zlamania na rentgenie:evil: i zamiast wsadzic w gips- wyslal na rehabilitacje i na fizyko i fizjo-terapie... no i lapka sie zrosla zamiast w unieruchomieniu to podczas intensywnych ruchow i zabiegow... no a zlamanie bylo jakies takie ze lamanie nie wchodzi w rachube, bo jakis tam ubytek na kosci, torbiele na kosciach, ponaciagane sciegna i drugi stopien czegos tam....:-x moze doktory koniobijcy pomylili nasze kartoteki??? :hmmmm: teraz mnie odbijaja jak pileczke- ortopeda do rehablilitanta, ten zas do ortopedy... i tak w kolko- bo nie wiedza co ze mna zrobic... :angryy: zaliczylam sanatorium-pro forma dla ulgi ZUSU a mojego cierpienia.:placz: .. itd aha... a na koniec kazdy mowi:pani to juz tak raczej zostanie :angryy::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o kurde zaczytałam się ....ale miałaś fajnie ...musiało zajedwabiście boleć:diabloti: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)krupnioki dowiozę .....jak zgłodnieje w podróży to bedę jeść na metry;) i jeszcze powiedz ze swojskie krupnioki :mad: mniiiaaammmm!!! i zas slina... Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o kurde zaczytałam się ....ale miałaś fajnie ...musiało zajedwabiście boleć:diabloti: nie, no spoko- tylko przez pierwsze 13 miesiecy... Quote
małyskrzat Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 witajcie a co to spotkanko się szykuje??? o i widzę duuuża wyżerka będzie:) Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):i jeszcze powiedz ze swojskie krupnioki :mad: mniiiaaammmm!!! i zas slina...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo swojskie ...ale obecnie ich nie posiadam ...będą na wyjazd do Pysi ;)i do Ewy:evil_lol: Quote
mar....ka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Cześc kobieto, widzę że wiesz co dobre....taki krupniok z cebulka- pychota. Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 majoka napisał(a):Cześc kobieto, widzę że wiesz co dobre....taki krupniok z cebulka- pychota. i swojskie szpyrki...:diabloti: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):i swojskie szpyrki...:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to będę miała w przyszłym tygodniu bo dziś zamordowano prosiaka:placz: Quote
mar....ka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ło matko co to szpyrki, , zaciągacie mi tu gwarą, tłumaczyc poposzę:mad: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 majoka napisał(a):ło matko co to szpyrki, , zaciągacie mi tu gwarą, tłumaczyc poposzę:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:słoninka ze skwarkami:eviltong:smalcuszek;) Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to będę miała w przyszłym tygodniu bo dziś zamordowano prosiaka:placz: :crazyeye: :crazyeye: ale nie Dulke?? powiedz ze nie... ze to inne prosie :mad: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: ale nie Dulke?? powiedz ze nie... ze to inne prosie :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to świńskie prosię ...zamordowane u gospodarzy u którnych babcia zaopatruje się w nabiał:p Quote
Medorowa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :crazyeye: Mniam... :lol: :lol: A propo lekarzy - koniobijców:evil_lol: :evil_lol: - moją mamę pogryzł pies, jak rozdzielała naszego kundlucha:mad: :mad: , no i lekarz zszył i niby ok:roll: , niby, bo okazało się, że ręka, dłoń dokładniej mówiąc/ pisząc jest połamana w kilku miejscach, a większość kosteczek poprzestawiana:roll: :p Brawo dla naszej służby zdrowia:diabloti: :diabloti: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to świńskie prosię ...zamordowane u gospodarzy u którnych babcia zaopatruje się w nabiał:p ufffff ;) madzia i medor napisał(a): :crazyeye: Mniam... :lol: :lol: A propo lekarzy - koniobijców:evil_lol: :evil_lol: - moją mamę pogryzł pies, jak rozdzielała naszego kundlucha:mad: :mad: , no i lekarz zszył i niby ok:roll: , niby, bo okazało się, że ręka, dłoń dokładniej mówiąc/ pisząc jest połamana w kilku miejscach, a większość kosteczek poprzestawiana:roll: :p Brawo dla naszej służby zdrowia:diabloti: :diabloti: a im wciaz malo i malo... podwyzek sie koniobijcy domagaja... niech mi odpala swoje lapowy za moje cierpienie :angryy: PS: koniec tematu zdrowia, bo to nie ten dzial :diabloti: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):ufffff ;) a im wciaz malo i malo... podwyzek sie koniobijcy domagaja... niech mi odpala swoje lapowy za moje cierpienie :angryy: PS: koniec tematu zdrowia, bo to nie ten dzial :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:idziecie na weterynarię;) Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:idziecie na weterynarię;) a co?? tam sie bije konie?? :evil_lol: :cool3: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):a co?? tam sie bije konie?? :evil_lol: :cool3::eviltong:.... kurde ....ale mi sie dziś skojarzenia nasuwają:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::eviltong:.... kurde ....ale mi sie dziś skojarzenia nasuwają:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: alicjo!! przywoluje cie do porzadku!!! kunie tez stworzenia, nie wolno ichnich walic :eviltong: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):alicjo!! przywoluje cie do porzadku!!! kunie tez stworzenia, nie wolno ichnich walic :eviltong::oops::oops::oops:już jestem grzeczna .... Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::oops::oops::oops:już jestem grzeczna .... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ALU ZAUWAZYLAS ZE SE TAK SAME KLIKAMY?? SZKODA ZE NIE MAM GIE, BO PO CO TAK NA FORUM :eviltong: czy Pysia dala sobie zabrac kompa?? pewnie dala :shake: Quote
Agga Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicja jesu jaki smakowity serniczek. Zjadłabym sobie kawałeczek. Daj choreńkiej:placz: Quote
PIKA Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Serniczek dla wszystkich Ty to mi kiedyś rogaliki mialaś przyslac :mad: Alicjarydzewska napisał(a): Ten jest dla Klocusiowej ;) A co Ty jej tak wydzielasz? :evil_lol: Quote
Agga Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :cool1:kuba czytał i sie śmieje ....teraz jest na myjni Na jakiej znowu myjni? CO tam sie dzieje. Mam nadzieje, że Kuba powaznie potraktuje apel.;) Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 PIKA napisał(a):Ty to mi kiedyś rogaliki mialaś przyslac :mad: A co Ty jej tak wydzielasz? :evil_lol: alicja zle podpisala fotki mialo byc: Ten jest dla Klocusiowej ;-) Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ALU ZAUWAZYLAS ZE SE TAK SAME KLIKAMY?? SZKODA ZE NIE MAM GIE, BO PO CO TAK NA FORUM :eviltong: czy Pysia dala sobie zabrac kompa?? pewnie dala :shake::shake:dała Pysia Dała:razz::oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...szkoda ze nie masz gg:razz: Agga napisał(a):Alicja jesu jaki smakowity serniczek. Zjadłabym sobie kawałeczek. Daj choreńkiej:placz: :roll:choreńka jesteś ...o rany...poślij Tomka po ciastko do mnie PIKA napisał(a):Ty to mi kiedyś rogaliki mialaś przyslac :mad: A co Ty jej tak wydzielasz? :evil_lol:a lubisz twarde ...bo cholera priorytet do nas z Opola idzie 3 dzień to do Warszawy pójdzie z tydzień Ja jej nie wydzielam ...tylko ładnie ukroiłam ...tak do dzioba:p Quote
Recommended Posts