Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[B][I]:placz::placz::placz:bo mi Kuba wszystkie foty poprzekręcał .....i mialam foty jak Ozzulca trymuje i nie mam ....teraz nikt do nas przyjść nie chce

Nie płakaj Alu :nono: Widać że Ozzulec wytrymowany :loveu: I ten makijaż na jajacach :grins: Miodzio :grins:

Posted

Agga napisał(a):
Ozzy ciekawe ile jeszcze ta piłeczka wytrzyma:diabloti:
:mad:a widzisz nie czytasz ....piłka dokonała żywota ...pisałam

Kate I Luka napisał(a):
Ozzy szykuje się do strzału karnego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A ja chciałam powiedzieć, że dziś pojechałam do rodziców i też przepyszny serniczek jadłam :) A jak smakował: MNIAM MNIAM... 2 dni się śliniłam na Twoj, a dziś sama wcinałam :multi: :multi: :multi: ;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:siła sugestii

KaRa_TC napisał(a):

Jaki dumny Ozzy:cool3: a po pilce widac,ze duuzo przeszla w swoim zyciu:evil_lol:
oj bardzo dużo:razz:

beria napisał(a):
Nie płakaj Alu :nono: Widać że Ozzulec wytrymowany :loveu: I ten makijaż na jajacach :grins: Miodzio :grins:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pocieszyłaś mnie:loveu:

Posted

Maga100 napisał(a):
Alicjo Rydzewsko Droga, obejrzałam Ozzulca wzdłuż i wszerz, jego żebra również, o czym niniejszym melduję :p
:crazyeye:och Mago droga ...jakże niezmiernie się cieszę :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Buahahaha babo Zmorka jest chuda jak szkapa :diabloti: Serio :) Nawet ostatnio na przeglądzie zapytałam sie wetki czy ja nie wychudziłam na śmierć :evil_lol: Ale ponoc jest ok bo jej kości nie wystaja przy macaniu ;) Natomiast Szelma maupa spasła się ostatnio rzeczywiscie :placz: Ale jako ze miała bardzo długą kuracje antybiotykową a po niej grzybka podłapała to na razie muszę jej odpuscić odchudzanie tak na 3 m-ce aż zrobimy badania i będą super. Wtedy już ja ją odchudzę :diabloti: Bo doopa teraz taka ciężka że trudno się skacze bo przyciąganie za silne :evil_lol:
Zauważ ze Ty nie widzisz nic tylko futro :P

buhahahhaahha Pysia ,ale Ty już wiesz co ....... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
wytrymuj sucze to będzie widać żeberka :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
buhahahhaahha Pysia ,ale Ty już wiesz co ....... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
wytrymuj sucze to będzie widać żeberka :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i wstaw foty do góry nogami:cool1:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:u Pysi była:lol:

o zapewne bo żeber jej niewidać :evil_lol: gruba taka jakaś :evil_lol:

Posted

agnes1 napisał(a):
Witaj Alu. Widzę że Wypadzik Na Bezludzie Bardzo Udany. Piłka Stracona Ale Ozzy Szczęśliwy I Wyszalany...
:multi::multi::multi:witaj
Ozzy sie wyszalał ...pańcia też:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...Kuba wywijał mieczem a pańcio nas pilnował zebysmy za bardzo nie rozrabiali:evil_lol:

Posted

Ozzy sie wyszalał ...pańcia też:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...Kuba wywijał mieczem a pańcio nas pilnował zebysmy za bardzo nie rozrabiali:evil_lol:

tiaa :cool1:

Posted

:mad:wolałabym abyś nie miała żadnych:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

AŁA :placz: :placz: :placz:

już nie mam :evil_lol: :evil_lol:

Posted

A straty w ludziach byli ??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

agnes1 napisał(a):
A straty w ludziach byli ??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:shake:....nie było ....bo tam też nie było tych których chetnie bym skróciła o głowę:angryy::eviltong:

Posted

:shake:....nie było ....bo tam też nie było tych których chetnie bym skróciła o głowę:angryy::eviltong:

O kurcze- szczęście w nieszczęściu;)