KaRa_ Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Jaki dumny Ozzy:cool3: a po pilce widac,ze duuzo przeszla w swoim zyciu:evil_lol: Quote
beria Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[B][I]:placz::placz::placz:bo mi Kuba wszystkie foty poprzekręcał .....i mialam foty jak Ozzulca trymuje i nie mam ....teraz nikt do nas przyjść nie chce Nie płakaj Alu :nono: Widać że Ozzulec wytrymowany :loveu: I ten makijaż na jajacach :grins: Miodzio :grins: Quote
Paula Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 :D Och, jakie męczące jest gryzienie patyczkow ;) Pędziwiatr :loveu: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Agga napisał(a):Ozzy ciekawe ile jeszcze ta piłeczka wytrzyma:diabloti: :mad:a widzisz nie czytasz ....piłka dokonała żywota ...pisałam Kate I Luka napisał(a):Ozzy szykuje się do strzału karnego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja chciałam powiedzieć, że dziś pojechałam do rodziców i też przepyszny serniczek jadłam :) A jak smakował: MNIAM MNIAM... 2 dni się śliniłam na Twoj, a dziś sama wcinałam :multi: :multi: :multi: ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:siła sugestii KaRa_TC napisał(a): Jaki dumny Ozzy:cool3: a po pilce widac,ze duuzo przeszla w swoim zyciu:evil_lol:oj bardzo dużo:razz: beria napisał(a):Nie płakaj Alu :nono: Widać że Ozzulec wytrymowany :loveu: I ten makijaż na jajacach :grins: Miodzio :grins::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pocieszyłaś mnie:loveu: Quote
Maga100 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjo Rydzewsko Droga, obejrzałam Ozzulca wzdłuż i wszerz, jego żebra również, o czym niniejszym melduję :p Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Maga100 napisał(a):Alicjo Rydzewsko Droga, obejrzałam Ozzulca wzdłuż i wszerz, jego żebra również, o czym niniejszym melduję :p :crazyeye:och Mago droga ...jakże niezmiernie się cieszę :loveu: Quote
Agga Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 ALijco jak tam jajeczka Ozziego. Farbka nie zeszła?:eviltong: Quote
Vectra Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Pysia napisał(a):Buahahaha babo Zmorka jest chuda jak szkapa :diabloti: Serio :) Nawet ostatnio na przeglądzie zapytałam sie wetki czy ja nie wychudziłam na śmierć :evil_lol: Ale ponoc jest ok bo jej kości nie wystaja przy macaniu ;) Natomiast Szelma maupa spasła się ostatnio rzeczywiscie :placz: Ale jako ze miała bardzo długą kuracje antybiotykową a po niej grzybka podłapała to na razie muszę jej odpuscić odchudzanie tak na 3 m-ce aż zrobimy badania i będą super. Wtedy już ja ją odchudzę :diabloti: Bo doopa teraz taka ciężka że trudno się skacze bo przyciąganie za silne :evil_lol: Zauważ ze Ty nie widzisz nic tylko futro :P buhahahhaahha Pysia ,ale Ty już wiesz co ....... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wytrymuj sucze to będzie widać żeberka :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Vectra napisał(a):buhahahhaahha Pysia ,ale Ty już wiesz co ....... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wytrymuj sucze to będzie widać żeberka :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i wstaw foty do góry nogami:cool1: Quote
bonita Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Kto wygolił piłkę?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 bonita napisał(a): Kto wygolił piłkę?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: piłka została wytrymowana :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Vectra napisał(a):piłka została wytrymowana :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:u Pysi była:lol: Quote
Vectra Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:u Pysi była:lol: o zapewne bo żeber jej niewidać :evil_lol: gruba taka jakaś :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Vectra napisał(a):o zapewne bo żeber jej niewidać :evil_lol: gruba taka jakaś :evil_lol::mad:już ją Ozzy odchudził:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnes1 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Witaj Alu. Widzę że Wypadzik Na Bezludzie Bardzo Udany. Piłka Stracona Ale Ozzy Szczęśliwy I Wyszalany... Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 agnes1 napisał(a):Witaj Alu. Widzę że Wypadzik Na Bezludzie Bardzo Udany. Piłka Stracona Ale Ozzy Szczęśliwy I Wyszalany...:multi::multi::multi:witaj Ozzy sie wyszalał ...pańcia też:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...Kuba wywijał mieczem a pańcio nas pilnował zebysmy za bardzo nie rozrabiali:evil_lol: Quote
Vectra Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:witaj Ozzy sie wyszalał ...pańcia też:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...Kuba wywijał mieczem a pańcio nas pilnował zebysmy za bardzo nie rozrabiali:evil_lol: tiaa :cool1: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Vectra napisał(a):tiaa :cool1::mad:masz jakies wątpliwości:eviltong: Quote
Vectra Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:masz jakies wątpliwości:eviltong: no może niewielkie :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Vectra napisał(a):no może niewielkie :evil_lol::evil_lol::mad:wolałabym abyś nie miała żadnych:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:wolałabym abyś nie miała żadnych:evil_lol::evil_lol::evil_lol: AŁA :placz: :placz: :placz: już nie mam :evil_lol: :evil_lol: Quote
agnes1 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:witaj Ozzy sie wyszalał ...pańcia też:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...Kuba wywijał mieczem a pańcio nas pilnował zebysmy za bardzo nie rozrabiali:evil_lol: A straty w ludziach byli ??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 agnes1 napisał(a):A straty w ludziach byli ??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::shake:....nie było ....bo tam też nie było tych których chetnie bym skróciła o głowę:angryy::eviltong: Quote
agnes1 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:....nie było ....bo tam też nie było tych których chetnie bym skróciła o głowę:angryy::eviltong: O kurcze- szczęście w nieszczęściu;) Quote
Recommended Posts