Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:tak tak zakosili ...u nas leje deszcz:angryy:
ojjj to nieladnie...u nas nawet ladna pogioda byla :) nie bylo sloneczka ale nawet cieplo bylo ;)
a dzisiaj od rana juz slonce:multi::multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

;)to pan Rydzewski w tytule...
musisz po prostu podłączyć słuchawki

Dziękuję Alicjo za radę....:siara:Na tyle inteligencji mi wystarczyło...:diabloti:
Tyle, że w nich głucho.....:angryy: Chyba, że trafiły mi się słychawki do d...:placz:

A dzisiaj też mamy słoneczko. Świeci oczywiście tylko dlatego, że idę na cały dzionek do pracki... Gdybym nie szła, to by lało i i tak nie mogłabym posprzątać ogródka po zimie... Już nie pamiętam kiedy byłam w nim ostatnio.:hmmmm:

Posted

[quote name='bonita']U nas też słonca zupełny brak

i na dodatek zapowiada się wczorajsza powtórka deszczowej aury...:cool3:

cześć Ala!:multi:

Posted

[quote name='malawaszka']Pysia przestań se nabijać posty z Laski swojej :diabloti:o jaka reprymenda

[quote name='Rinuś']ojjj to nieladnie...u nas nawet ladna pogioda byla :) nie bylo sloneczka ale nawet cieplo bylo ;)
a dzisiaj od rana juz slonce:multi::multi:u nas brzydko

[quote name='AlKil']Dziękuję Alicjo za radę....:siara:Na tyle inteligencji mi wystarczyło...:diabloti:
Tyle, że w nich głucho.....:angryy: Chyba, że trafiły mi się słychawki do d...:placz:

A dzisiaj też mamy słoneczko. Świeci oczywiście tylko dlatego, że idę na cały dzionek do pracki... Gdybym nie szła, to by lało i i tak nie mogłabym posprzątać ogródka po zimie... Już nie pamiętam kiedy byłam w nim ostatnio.:hmmmm:ale może kabelek nie w teej dziurce

[quote name='Kate I Luka']szczęściarze.... u nas po słońcu ani śladu :-(

Witaj Alutku :) :) :)
Już prawie weekendzik :multi:cześć Kasiu

[quote name='Pysia']Witaj Alu :multi:
U nas o 8 rano słoneczko było ale teraz się zawstydziło i się skryło.....zawstydziło się bo wiedziałoze nie jest takie piękne jak Pysia

[quote name='Alka']i na dodatek zapowiada się wczorajsza powtórka deszczowej aury...:cool3:

cześć Ala!:multi:cześć ...a mnie sie marzy .....pogoda

[quote name='evaxon']berek Alu :)doberek

[quote name='Anka12']BRY MAMUSIU
Nadal mam lenia jak to dobrze że dziś już piąteczek:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:nareszcie piąteczek

[quote name='Vectra']ja też mam lenia i pogoda do tego pskudnikowa :(
cześć mamuśka :)cześć leniwa córeczko leniwejmamusi

Posted

[quote name='eria']dzień dobry Alu, u Was też dziś taka bylejaka pogoda?:shake:gorzej niż byle jaka...spać mi sie chce ...i cały czas walcze o kompa .....:mad:

[quote name='BeaC']..................witaj Alu cześć Bea , dałam znać Madzi że macie plany na 25 marca;)fajnie będzie jak dojedziecie:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:gorzej niż byle jaka...spać mi sie chce ...i cały czas walcze o kompa .....:mad:

A cóż mu się dzieje?
Ja to też senna ale to przez nieprzespaną noc :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']A cóż mu się dzieje?
Ja to też senna ale to przez nieprzespaną noc :shake: :evil_lol::razz:no cóż się dzieje ....mam kompa na spółkę z Kubą:placz:nawet nie moge mieć mojego GG na wierzchu jak on jest w domu bo KTOŚ albo KTOSIA może pisać:cool1:....a mi zostają SMSy....i SKYPE:roll:
A potem jak sprawdzam to mi się ludzieńki na GG dobijają:placz:

Posted

APEL DO KUBY!!!

KUBUŚ bądź dla mamy dobry. Pozwól jej od czasu do czasu z nami pogadać, popisac na dgm(chodź z dgm to może mniej bo ona nabijaczka postów- zart):cool3: Mamusi czasami też potrzeba trochę odetchnąć, zrelaksować się przed kompem. Pomyśl, kiedyś też będziesz w wieku mamy i też będziesz się dobijał do kompa.:evil_lol: Tak więc bardzo Cię prosimy pozwól mamie wieczorami siąść do kompa....A Ty w tym czasie mozesz się pouczyć, pobawić się z OZZIM.:lol: