PIKA Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Cześc Alu :multi: A co tu tak nie nagadane? :crazyeye: Quote
Pysia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 PIKA napisał(a):Cześc Alu :multi: A co tu tak nie nagadane? :crazyeye: Bo nagadane jest u Ciebie :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Pysia napisał(a):Bo nagadane jest u Ciebie :evil_lol: nie przesadzaj :shake:, dzisiaj wszedzie cos malo :roll: Quote
Pysia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 PIKA napisał(a):nie przesadzaj :shake:, dzisiaj wszedzie cos malo :roll: Tia....... Quote
Vectra Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Pysia napisał(a):Tia....... no ,a może nie ? :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Pysia napisał(a):Tia....... Pysia przestań se nabijać posty z Laski swojej :diabloti: Quote
Rinuś Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:tak tak zakosili ...u nas leje deszcz:angryy: ojjj to nieladnie...u nas nawet ladna pogioda byla :) nie bylo sloneczka ale nawet cieplo bylo ;) a dzisiaj od rana juz slonce:multi::multi: Quote
AlKil Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] ;)to pan Rydzewski w tytule... musisz po prostu podłączyć słuchawki Dziękuję Alicjo za radę....:siara:Na tyle inteligencji mi wystarczyło...:diabloti: Tyle, że w nich głucho.....:angryy: Chyba, że trafiły mi się słychawki do d...:placz: A dzisiaj też mamy słoneczko. Świeci oczywiście tylko dlatego, że idę na cały dzionek do pracki... Gdybym nie szła, to by lało i i tak nie mogłabym posprzątać ogródka po zimie... Już nie pamiętam kiedy byłam w nim ostatnio.:hmmmm: Quote
Kate I Luka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Rinuś napisał(a): a dzisiaj od rana juz slonce:multi::multi: szczęściarze.... u nas po słońcu ani śladu :-( Witaj Alutku :) :) :) Już prawie weekendzik :multi: Quote
bonita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 U nas też słonca zupełny brak Witaj sister Alu :) Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Witaj Alu :multi: U nas o 8 rano słoneczko było ale teraz się zawstydziło i się skryło..... Quote
Alka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='bonita']U nas też słonca zupełny brak i na dodatek zapowiada się wczorajsza powtórka deszczowej aury...:cool3: cześć Ala!:multi: Quote
Anja33 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 BRY MAMUSIU Nadal mam lenia jak to dobrze że dziś już piąteczek:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Vectra Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ja też mam lenia i pogoda do tego pskudnikowa :( cześć mamuśka :) Quote
Alicja Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='malawaszka']Pysia przestań se nabijać posty z Laski swojej :diabloti:o jaka reprymenda [quote name='Rinuś']ojjj to nieladnie...u nas nawet ladna pogioda byla :) nie bylo sloneczka ale nawet cieplo bylo ;) a dzisiaj od rana juz slonce:multi::multi:u nas brzydko [quote name='AlKil']Dziękuję Alicjo za radę....:siara:Na tyle inteligencji mi wystarczyło...:diabloti: Tyle, że w nich głucho.....:angryy: Chyba, że trafiły mi się słychawki do d...:placz: A dzisiaj też mamy słoneczko. Świeci oczywiście tylko dlatego, że idę na cały dzionek do pracki... Gdybym nie szła, to by lało i i tak nie mogłabym posprzątać ogródka po zimie... Już nie pamiętam kiedy byłam w nim ostatnio.:hmmmm:ale może kabelek nie w teej dziurce [quote name='Kate I Luka']szczęściarze.... u nas po słońcu ani śladu :-( Witaj Alutku :) :) :) Już prawie weekendzik :multi:cześć Kasiu [quote name='Pysia']Witaj Alu :multi: U nas o 8 rano słoneczko było ale teraz się zawstydziło i się skryło.....zawstydziło się bo wiedziałoze nie jest takie piękne jak Pysia [quote name='Alka']i na dodatek zapowiada się wczorajsza powtórka deszczowej aury...:cool3: cześć Ala!:multi:cześć ...a mnie sie marzy .....pogoda [quote name='evaxon']berek Alu :)doberek [quote name='Anka12']BRY MAMUSIU Nadal mam lenia jak to dobrze że dziś już piąteczek:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:nareszcie piąteczek [quote name='Vectra']ja też mam lenia i pogoda do tego pskudnikowa :( cześć mamuśka :)cześć leniwa córeczko leniwejmamusi Quote
eria Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 dzień dobry Alu, u Was też dziś taka bylejaka pogoda? Quote
Alicja Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='eria']dzień dobry Alu, u Was też dziś taka bylejaka pogoda?:shake:gorzej niż byle jaka...spać mi sie chce ...i cały czas walcze o kompa .....:mad: [quote name='BeaC']..................witaj Alu cześć Bea , dałam znać Madzi że macie plany na 25 marca;)fajnie będzie jak dojedziecie:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='asiunia']Hej! Czesc kochani!:loveu::multi::multi::multi:cześć Asik:multi: Quote
jo-jo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:gorzej niż byle jaka...spać mi sie chce ...i cały czas walcze o kompa .....:mad: A cóż mu się dzieje? Ja to też senna ale to przez nieprzespaną noc :shake: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='jo-jo']A cóż mu się dzieje? Ja to też senna ale to przez nieprzespaną noc :shake: :evil_lol::razz:no cóż się dzieje ....mam kompa na spółkę z Kubą:placz:nawet nie moge mieć mojego GG na wierzchu jak on jest w domu bo KTOŚ albo KTOSIA może pisać:cool1:....a mi zostają SMSy....i SKYPE:roll: A potem jak sprawdzam to mi się ludzieńki na GG dobijają:placz: Quote
dbsst Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 hello sisterko której Kuba kompa podkrada ;) :evil_lol: Quote
Agga Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 APEL DO KUBY!!! KUBUŚ bądź dla mamy dobry. Pozwól jej od czasu do czasu z nami pogadać, popisac na dgm(chodź z dgm to może mniej bo ona nabijaczka postów- zart):cool3: Mamusi czasami też potrzeba trochę odetchnąć, zrelaksować się przed kompem. Pomyśl, kiedyś też będziesz w wieku mamy i też będziesz się dobijał do kompa.:evil_lol: Tak więc bardzo Cię prosimy pozwól mamie wieczorami siąść do kompa....A Ty w tym czasie mozesz się pouczyć, pobawić się z OZZIM.:lol: Quote
Recommended Posts