Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:no cóż się dzieje ....mam kompa na spółkę z Kubą:placz:

Kuba i tak jest wyrozumiały ...:evil_lol: porównuje do mojego Matiego...:cool3::cool3:
Ala, musimy sobie laptopiki sprawić i będzie po kłopocie...:evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
hello sisterko której Kuba kompa podkrada ;) :evil_lol:
taaa kuba niedobly jest

Agga napisał(a):
APEL DO KUBY!!!

KUBUŚ bądź dla mamy dobry. Pozwól jej od czasu do czasu z nami pogadać, popisac na dgm(chodź z dgm to może mniej bo ona nabijaczka postów- zart):cool3: Mamusi czasami też potrzeba trochę odetchnąć, zrelaksować się przed kompem. Pomyśl, kiedyś też będziesz w wieku mamy i też będziesz się dobijał do kompa.:evil_lol: Tak więc bardzo Cię prosimy pozwól mamie wieczorami siąść do kompa....A Ty w tym czasie mozesz się pouczyć, pobawić się z OZZIM.:lol:
:cool1:kuba czytał i sie śmieje ....teraz jest na myjni

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Kubuś bądź dla mamy łaskawszy:mad:
pogadać zawsze można

Alka napisał(a):
Kuba i tak jest wyrozumiały ...:evil_lol: porównuje do mojego Matiego...:cool3::cool3:
Ala, musimy sobie laptopiki sprawić i będzie po kłopocie...:evil_lol::evil_lol:
no fakt jest ....ale soboty , piatki to kaplica ...a jeszcze jak se laske jakąś przygrucha to leże ....mus laptopa kupić

Pysia napisał(a):
A ja nawet się cieszę czasem że mam jednego kompa :cool1: Jakbym miała dwa to obaj z Karolem chyba byśmy do foteli przyrosli.....:evil_lol:
;)eee tam ja to bym se mogła w foteliku siedzieć przed kompem

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
taaa kuba niedobly jest

:cool1:kuba czytał i sie śmieje ....teraz jest na myjni

pogadać zawsze można

no fakt jest ....ale soboty , piatki to kaplica ...a jeszcze jak se laske jakąś przygrucha to leże ....mus laptopa kupić

;)eee tam ja to bym se mogła w foteliku siedzieć przed kompem

Myslisz ze Kuba z laską będą siedzieć przed kompem :crazyeye::evil_lol:
Przenieś kompik do kuchni ;) Akurat z tego przybytku nikt Cię nie wygoni :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Myslisz ze Kuba z laską będą siedzieć przed kompem :crazyeye::evil_lol:
Przenieś kompik do kuchni ;) Akurat z tego przybytku nikt Cię nie wygoni :diabloti:
:angryy:Pysiu ja nie myślę ze oni będa siedzieć przed kompem ale jak sie zadekują w pokoju to jak ja do kompika sie dostanę .....na mus se kupić laptopa:razz:zaczynam odkładać do skarbonki:roll:

paula_z napisał(a):
Czesc Alu :loveu: Wpadlam przed snem, zaznaczyc swoja obecnosc ;) :p
cześć Paula :multi:

Dzień dobry wszystkim .
My po cudownym spacerku ...niestety aparat został w domku.....
teraz dopijam kawę i biegusiem po zakupy....potem mam nadzieje wskoczyć na dogo.....a jak nie to Kubie wtłukę ....hi hi

Posted

:shake:gorzej niż byle jaka...spać mi sie chce ...i cały czas walcze o kompa .....:mad:

cześć Bea , dałam znać Madzi że macie plany na 25 marca;)fajnie będzie jak dojedziecie:multi::multi::multi:

.................witanko z pracy oczywiście :loveu::loveu::loveu:, Tza moja się zgodziła, bez niej ani rusz , bo ja chociaż prawko mam nie jeżdzę od 7 lat(wstyyyyyyd)...........no i cór ma z nami przybędzie........

Posted

clockwork napisał(a):
witam Alu Ozzulinska:multi:
jesiem!!! za Olza ale jesiem.... rany! tu nie maja polskich czcionek :placz:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to pisz po czesku ...bedziemy tłumaczyć;)

PIKA napisał(a):
Nie macie łazienki? :crazyeye::shake:

clockwork napisał(a):
w lazience Ala hoduje pajaki- nie ma miejsca dla ludziow :diabloti:
tak i zjadają jkażdego kto tam wchodzi:eviltong:

BeaC napisał(a):
.................witanko z pracy oczywiście :loveu::loveu::loveu:, Tza moja się zgodziła, bez niej ani rusz , bo ja chociaż prawko mam nie jeżdzę od 7 lat(wstyyyyyyd)...........no i cór ma z nami przybędzie........
witanko ....no to czekamy na spotkanko:multi:

Posted

clockwork napisał(a):
ze niby Pysia klamczuszka?? to moze Pawcio wcale a nic jej nie obiecal :hmmmm:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kurcze ...weź no Pawcia na spytki ....tyle że mi obiecał ....:mad:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kurcze ...weź no Pawcia na spytki ....tyle że mi obiecał ....:mad:

ja juz nie wiem... cala ta Wasza-nasza rodzina taka sama - ja klamie... czesto :diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):
ja juz nie wiem... cala ta Wasza-nasza rodzina taka sama - ja klamie... czesto :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a zauważ że ty w tej samej rodzinie jesteś:eviltong:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a zauważ że ty w tej samej rodzinie jesteś:eviltong:

o tym wlasnie pisze... ze jak wy takie jak ja... to jestescie malo wiarygodne:eviltong: :diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):
o tym wlasnie pisze... ze jak wy takie jak ja... to jestescie malo wiarygodne:eviltong: :diabloti:
:cool1:ja mam archiwum na gie:eviltong:

Posted

:cool1:Pysia czy ty aby piszesz prawdę ...matko moja:evil_lol:

Najszczerszą :diabloti:

Vectra napisał(a):
tiaaa :cool1:

Nie tia tylko tak :diabloti: Chyba że w nocy popracuje :diabloti::evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
ze niby Pysia klamczuszka?? to moze Pawcio wcale a nic jej nie obiecal :hmmmm:

Nie jestem kłamczucha tylko trzeba uważnie czytać :diabloti::evil_lol: