Alka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no cóż się dzieje ....mam kompa na spółkę z Kubą:placz: Kuba i tak jest wyrozumiały ...:evil_lol: porównuje do mojego Matiego...:cool3::cool3: Ala, musimy sobie laptopiki sprawić i będzie po kłopocie...:evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 A ja nawet się cieszę czasem że mam jednego kompa :cool1: Jakbym miała dwa to obaj z Karolem chyba byśmy do foteli przyrosli.....:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 dbsst napisał(a):hello sisterko której Kuba kompa podkrada ;) :evil_lol:taaa kuba niedobly jest Agga napisał(a):APEL DO KUBY!!! KUBUŚ bądź dla mamy dobry. Pozwól jej od czasu do czasu z nami pogadać, popisac na dgm(chodź z dgm to może mniej bo ona nabijaczka postów- zart):cool3: Mamusi czasami też potrzeba trochę odetchnąć, zrelaksować się przed kompem. Pomyśl, kiedyś też będziesz w wieku mamy i też będziesz się dobijał do kompa.:evil_lol: Tak więc bardzo Cię prosimy pozwól mamie wieczorami siąść do kompa....A Ty w tym czasie mozesz się pouczyć, pobawić się z OZZIM.:lol::cool1:kuba czytał i sie śmieje ....teraz jest na myjni Patikujek_Zabrze napisał(a):Kubuś bądź dla mamy łaskawszy:mad:pogadać zawsze można Alka napisał(a):Kuba i tak jest wyrozumiały ...:evil_lol: porównuje do mojego Matiego...:cool3::cool3: Ala, musimy sobie laptopiki sprawić i będzie po kłopocie...:evil_lol::evil_lol:no fakt jest ....ale soboty , piatki to kaplica ...a jeszcze jak se laske jakąś przygrucha to leże ....mus laptopa kupić Pysia napisał(a):A ja nawet się cieszę czasem że mam jednego kompa :cool1: Jakbym miała dwa to obaj z Karolem chyba byśmy do foteli przyrosli.....:evil_lol:;)eee tam ja to bym se mogła w foteliku siedzieć przed kompem Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):taaa kuba niedobly jest :cool1:kuba czytał i sie śmieje ....teraz jest na myjni pogadać zawsze można no fakt jest ....ale soboty , piatki to kaplica ...a jeszcze jak se laske jakąś przygrucha to leże ....mus laptopa kupić ;)eee tam ja to bym se mogła w foteliku siedzieć przed kompem Myslisz ze Kuba z laską będą siedzieć przed kompem :crazyeye::evil_lol: Przenieś kompik do kuchni ;) Akurat z tego przybytku nikt Cię nie wygoni :diabloti: Quote
Paula Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Czesc Alu :loveu: Wpadlam przed snem, zaznaczyc swoja obecnosc ;) :p Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):Myslisz ze Kuba z laską będą siedzieć przed kompem :crazyeye::evil_lol: Przenieś kompik do kuchni ;) Akurat z tego przybytku nikt Cię nie wygoni :diabloti::angryy:Pysiu ja nie myślę ze oni będa siedzieć przed kompem ale jak sie zadekują w pokoju to jak ja do kompika sie dostanę .....na mus se kupić laptopa:razz:zaczynam odkładać do skarbonki:roll: paula_z napisał(a):Czesc Alu :loveu: Wpadlam przed snem, zaznaczyc swoja obecnosc ;) :pcześć Paula :multi: Dzień dobry wszystkim . My po cudownym spacerku ...niestety aparat został w domku..... teraz dopijam kawę i biegusiem po zakupy....potem mam nadzieje wskoczyć na dogo.....a jak nie to Kubie wtłukę ....hi hi Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 witam Alu Ozzulinska:multi: jesiem!!! za Olza ale jesiem.... rany! tu nie maja polskich czcionek :placz: Quote
PIKA Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):t :cool1:kuba czytał i sie śmieje ....teraz jest na myjni Nie macie łazienki? :crazyeye::shake: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 PIKA napisał(a):Nie macie łazienki? :crazyeye::shake: w lazience Ala hoduje pajaki- nie ma miejsca dla ludziow :diabloti: Quote
BeaC Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:gorzej niż byle jaka...spać mi sie chce ...i cały czas walcze o kompa .....:mad: cześć Bea , dałam znać Madzi że macie plany na 25 marca;)fajnie będzie jak dojedziecie:multi::multi::multi: .................witanko z pracy oczywiście :loveu::loveu::loveu:, Tza moja się zgodziła, bez niej ani rusz , bo ja chociaż prawko mam nie jeżdzę od 7 lat(wstyyyyyyd)...........no i cór ma z nami przybędzie........ Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):witam Alu Ozzulinska:multi: jesiem!!! za Olza ale jesiem.... rany! tu nie maja polskich czcionek :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to pisz po czesku ...bedziemy tłumaczyć;) PIKA napisał(a):Nie macie łazienki? :crazyeye::shake: clockwork napisał(a):w lazience Ala hoduje pajaki- nie ma miejsca dla ludziow :diabloti: tak i zjadają jkażdego kto tam wchodzi:eviltong: BeaC napisał(a):.................witanko z pracy oczywiście :loveu::loveu::loveu:, Tza moja się zgodziła, bez niej ani rusz , bo ja chociaż prawko mam nie jeżdzę od 7 lat(wstyyyyyyd)...........no i cór ma z nami przybędzie........witanko ....no to czekamy na spotkanko:multi: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Vectra napisał(a):pisam do Cię na gie a Ty nic :( :multi::multi::multi:jestem już jestem ale biegam na trasie kuchnia komp:angryy: Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 A moje Gie dzisiaj wypoczywa :diabloti: Witaj Alu :multi: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):A moje Gie dzisiaj wypoczywa :diabloti: Witaj Alu :multi::cool1:Pysia czy ty aby piszesz prawdę ...matko moja:evil_lol: Quote
Vectra Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):A moje Gie dzisiaj wypoczywa :diabloti: Witaj Alu :multi: tiaaa :cool1: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ze niby Pysia klamczuszka?? to moze Pawcio wcale a nic jej nie obiecal :hmmmm: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):ze niby Pysia klamczuszka?? to moze Pawcio wcale a nic jej nie obiecal :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:kurcze ...weź no Pawcia na spytki ....tyle że mi obiecał ....:mad: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:kurcze ...weź no Pawcia na spytki ....tyle że mi obiecał ....:mad: ja juz nie wiem... cala ta Wasza-nasza rodzina taka sama - ja klamie... czesto :diabloti: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):ja juz nie wiem... cala ta Wasza-nasza rodzina taka sama - ja klamie... czesto :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a zauważ że ty w tej samej rodzinie jesteś:eviltong: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a zauważ że ty w tej samej rodzinie jesteś:eviltong: o tym wlasnie pisze... ze jak wy takie jak ja... to jestescie malo wiarygodne:eviltong: :diabloti: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):o tym wlasnie pisze... ze jak wy takie jak ja... to jestescie malo wiarygodne:eviltong: :diabloti: :cool1:ja mam archiwum na gie:eviltong: Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:Pysia czy ty aby piszesz prawdę ...matko moja:evil_lol: Najszczerszą :diabloti: Vectra napisał(a):tiaaa :cool1: Nie tia tylko tak :diabloti: Chyba że w nocy popracuje :diabloti::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):ze niby Pysia klamczuszka?? to moze Pawcio wcale a nic jej nie obiecal :hmmmm: Nie jestem kłamczucha tylko trzeba uważnie czytać :diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts