Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 beria napisał(a):Bo ja weszłam wreszcie :eviltong: I wszyscy uciekli :placz: Dlaczemu ????:shake:to nie to ......aktyw warszawski upija się miodkiem ...tfu ....delektuje się ....na chrzcinach u Frania:evil_lol: Quote
Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 beria napisał(a):Bo ja weszłam wreszcie :eviltong: I wszyscy uciekli :placz: Dlaczemu ???? Ja jestem ale wygląda na to że jak wróciłam to wszystkich wystraszyłam :evil_lol: A przecież taka śliczna jestem :diabloti: Quote
jo-jo Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Pysiu, Ty? Ależ z kąd :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Alu, czy ciasteczko jeszcze się ostało może (aż zgłodniałam patrząc na nie)? Bo wygląda naprawde zacnie :loveu: Quote
Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 jo-jo napisał(a):Pysiu, Ty? Ależ z kąd :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Alu, czy ciasteczko jeszcze się ostało może (aż zgłodniałam patrząc na nie)? Bo wygląda naprawde zacnie :loveu: Zacnie to może wyglądać babcia albo dziadek :eviltong: Serniczek Ali wygląda smakowicie :loveu: Quote
clockwork Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Dżisys jak tu cicho dziś na dogo .....:razz: jestem :diabloti: , ale ujawnie sie tak na non stop o 10tej- jak obiecalam :multi: Patka napisał(a):Alu nie mogłam sie oprzec :) buuuaahahhahahahaah Patka- zabilas mnie. zaplulam pepikom monitor :oops: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Patka napisał(a):Alu nie mogłam sie oprzec :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i mam sernik w klawiaturze:oops: clockwork napisał(a):jestem :diabloti: , ale ujawnie sie tak na non stop o 10tej- jak obiecalam :multi: buuuaahahhahahahaah Patka- zabilas mnie. zaplulam pepikom monitor :oops::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o rany tak wcześnie wstają na południu;) sprzątaj , sprzątaj , bo Cię więcej nie dopuszczą;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Patka napisał(a):Alu nie mogłam sie oprzec :) no sliczne wydmuszki......:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Patka napisał(a):clockwork zdarza się, wytrze się rękawem :) Patka...rewelacja...masz Ty kobieto talent.....:p Quote
Wyjątek Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Cześć Alu! Cześć Ozzy! Fajne jajeczka :D:evil_lol: Quote
clockwork Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o rany tak wcześnie wstają na południu;) sprzątaj , sprzątaj , bo Cię więcej nie dopuszczą;) o 7 mej :diabloti: , nie wiem po co... nie dali sernika, nie podali sniadania do lozka... jakies nie goscinne :angryy: Pancio nadal pracuje... ja sie nudze, pies jeszcze bardziej :mad: sesji zdjeciowej nie ma bo sucz tez nie goscinna...:angryy: Quote
Agga Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 NIE MOGE W TO UWIERZYĆ!!!!!!!!!!!!:crazyeye: ALICJAAAAAAAAA jesu drogi co to ma być??? Wiesz jakie to upokorzenia dla psa??? Nie pomyślałaś, że on będzie czuł się odizolowany wśród innych piesków:shake: :evil_lol: No przynajmniej jak bedzie na spacer wychodził zasłaniaj to. A w domu jak wam sie to podoba niech pokazuje:cool3: A tak na poważnie to Tomuś mi doniósł, że Ozzy ma Tatoo. Hmmm może sobie też zrobi:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):no sliczne wydmuszki......:diabloti: :mad::mad::mad:tylko nie wydmuszki:eviltong: clockwork napisał(a):o 7 mej :diabloti: , nie wiem po co... nie dali sernika, nie podali sniadania do lozka... jakies nie goscinne :angryy: Pancio nadal pracuje... ja sie nudze, pies jeszcze bardziej :mad: sesji zdjeciowej nie ma bo sucz tez nie goscinna...:angryy::pja też wstałam o 7 , poszłam z Ozzym do lasku .wróciłam na kawusię:pteraz piję druga , zajadam serniczek:eviltong:i obrabowałam własne konto bankowe:angryy:płacąc rachunki ....kurde denko widze a dopiero co wyplata była:crazyeye: A mówiłam do Rybnika przyjechać to wsio dają ;)a u Pepików to musisz sama se robić:eviltong: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Agga napisał(a):NIE MOGE W TO UWIERZYĆ!!!!!!!!!!!!:crazyeye: ALICJAAAAAAAAA jesu drogi co to ma być??? Wiesz jakie to upokorzenia dla psa??? Nie pomyślałaś, że on będzie czuł się odizolowany wśród innych piesków:shake: :evil_lol: No przynajmniej jak bedzie na spacer wychodził zasłaniaj to. A w domu jak wam sie to podoba niech pokazuje:cool3: A tak na poważnie to Tomuś mi doniósł, że Ozzy ma Tatoo. Hmmm może sobie też zrobi:evil_lol: ;)Tomuś liczy na twoją akceptację ...a ty tu tak na Ozzulkowe z górki:eviltong: Quote
Alka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): :pja też wstałam o 7 , poszłam z Ozzym do lasku .wróciłam na kawusię:pteraz piję druga no szybka jesteś ,dopiero 10 a ty już drugą kawkę...:evil_lol: Dzień doberek sąsiedzi!:multi: Quote
aga1215 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Witaj Alu od ekstrawanckiego Ozzulca :multi: Teraz to mu się żadna nie oprze ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Alka napisał(a):no szybka jesteś ,dopiero 10 a ty już drugą kawkę...:evil_lol: Dzień doberek sąsiedzi!:multi:;)miałam smaka na sernik a bez kawy ...jakoś mi nie smakuje....no i jeszcze lekko senna byłam:evil_lol: Quote
clockwork Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 nooo... i jeszcze te czechy mnie z kompa wyexmitowali :mad: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 clockwork napisał(a):nooo... i jeszcze te czechy mnie z kompa wyexmitowali :mad: :shake:bezczelne knedliki ....ale wywalczyłaś widze dostęp .....:mad:....to oni nie wiedza że gości się tak nie traktuje:razz: Quote
Agga Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)Tomuś liczy na twoją akceptację ...a ty tu tak na Ozzulkowe z górki:eviltong: Ja bym mu sama takie tatoo zrobiła:lol:Niech tylko pozwoli. A Ozzulek bidulek. Quote
clockwork Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:bezczelne knedliki ....ale wywalczyłaś widze dostęp .....:mad:....to oni nie wiedza że gości się tak nie traktuje:razz: klinklam na kolana :oops: poskutkowalo :cool3: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 clockwork napisał(a):klinklam na kolana :oops: poskutkowalo :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale mnie kosztowało rozszyfrowanie tego co napisałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Agga napisał(a):Ja bym mu sama takie tatoo zrobiła:lol:Niech tylko pozwoli. A Ozzulek bidulek. ;)daj mu czas potem sam się będzie prosił:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tomuś ....to nie ja ....to Agga zaczęła:eviltong: Quote
Agga Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 daj mu czas potem sam się będzie prosił Tomuś ....to nie ja ....to Agga zaczęła hahhah ALicja Ty jestes aparatka:p :multi: Ale chłopak będzie miał odpisywania jesli tylko się zarejestruje.:multi: Quote
Recommended Posts