Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Och Ozzy wstydzilbys sie pozowac od tej strony:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale z tego co widze masz tu spore grono fanow tejze strony:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:rozdajemy legitymacje w kształcie jajeczek;)podesłać:eviltong:

[quote name='Agga']Pewnie Alutka wszystkie dekoracje robiła. Alu ja się chętnie zapisze do takiego przedszkola jeśli raczysz zostać moją osobistą przedszkolanką:loveu: ;)nie nie wszystkie , mamy taka fajną koleżankę Zosię i ona robi różne cudeńka jak jej sie nudzi.....
A za tydzień zapycham na warsztaty pt.,,Ozdoby bibułkowe '' więc pewnie jeszcze coś nowego się nauczę:eviltong:

Posted

[quote name='eria']o w morde!!!nowe foty!!! w samą porę przyszłam!!:evil_lol: :evil_lol:;)poczekaj są następne ...jutro nic nie będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

wiec mamuśka , żałuje że wysterylizowałam Lalke :(
byśmy machne ni se małe LalOzze :evil_lol:
z takich dwóch pierdół to by mega pierdoły wyszły :evil_lol: :evil_lol:

pisałam do Ciebie na gie :( a Ty nie odpisujesz :(

Posted

[quote name='mmbbaj']A dzieciaki gdzie? W schronie? :evil_lol: Ale macie kolorowo,wiosennie w tym pseckolu :loveu:dzieciarnia sie bawila ....to spory metraż;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pW pseckolu:eviltong:

Pa pa lece znowu pisać ....przy dziatwie sie nie da:shake:będę wieczorkiem

Ale piękne rzeczy narobiłyście:loveu: :loveu: :loveu: Tak wiosennie:loveu:
a Dzieci gdzieś zamknione żeby nie zniszczyły:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:rozdajemy legitymacje w kształcie jajeczek;)podesłać:eviltong:
Oczywiscie,ze chce legitymacje w ksztalcie jajeczek Ozziego:cool3:

Posted

[quote name='Alka']no masz:cool3: Ozziego foteczki Małgosia widzi :cool3: u Tuffiastego jej się nie otwierają :diabloti:

No ja sama tego nie rozumiem :roll: A u Ali nie otwiera mi się ta fotka, którą Gogunia wstawiła w prezencie :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: skąd ja to znam? :loveu::loveu::loveu: A pan Rydzewski jaki opalony :lol:

[quote name='bonita']
a Dzieci gdzieś zamknione żeby nie zniszczyły:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Oczywiscie,ze chce legitymacje w ksztalcie jajeczek Ozziego:cool3:;)jak dojade na odwiedziny na Zlot to dowioze , najwyżej prześlę Aggą;)

Posted

[quote name='mmbbaj']No ja sama tego nie rozumiem :roll: A u Ali nie otwiera mi się ta fotka, którą Gogunia wstawiła w prezencie :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: skąd ja to znam? :loveu::loveu::loveu: A pan Rydzewski jaki opalony :lol:
Gosiu to ma napewno związek z Image;)
Pan Cezary zawsze kradnie 1sze promienie;)

Posted

Ło matko!!! Jakiś Rydzewski mi się przedstawił...:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Aluś ja mam taki problem, nie kumata jestem... w skype słyszę z głośników a nie ze słuchawek...znaczy durna jestem czy za stara, żeby to poprawnie zrobić???:cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:miejsce jest tylko nie wolno z niego uciekać:eviltong:
Jak to uciekać? :hmmmm:

[quote name='HankaRupczewska']Pika, Pika, weź mnie ze sobą TAM ! :modla:
Pakuj sie Hanka, :multi: jedziemy :multi:

Kurna dogo mi cos doopinie chodzi :mad:

Posted

[quote name='agabass']:crazyeye: no ładnie i leniu****ą i się do tego opalająa co ...w końcu już wiosna

[quote name='AlKil']Ło matko!!! Jakiś Rydzewski mi się przedstawił...:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Aluś ja mam taki problem, nie kumata jestem... w skype słyszę z głośników a nie ze słuchawek...znaczy durna jestem czy za stara, żeby to poprawnie zrobić???:cool1:;)to pan Rydzewski w tytule...
musisz po prostu podłączyć słuchawki

[quote name='PIKA']Jak to uciekać? :hmmmm:

Pakuj sie Hanka, :multi: jedziemy :multi:

Kurna dogo mi cos doopinie chodzi :mad:no przecież nawiałaś kiedyś z przedszkola i poszłaś do babci:evil_lol:

[quote name='KaRa_TC']trzymam Cie za slowo:cool3:oki

[quote name='Pysia']Nie wiem gdzie i po co ale zabierzcie i mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak tak Pysiu koniecznie ....a wycieczka do mnie do przedszkola:multi::multi::multi:

My już po kawce ....teraz spacerek....a potem do 10.45 dogo ........i do pracy:placz:
:placz::placz:

Posted

No własnie spacerek... wyszliśmy o godzinę wcześniej niż mieliśmy... zaspana spojrzałam na zegar , patrze Tuffiasty śpi ...myślałam ,że jest po 9 a było po 8 ... haha i jeszcze dziwiłam się ,że wy przyspaliście i macie póżniejszy spacerek...:evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']No własnie spacerek... wyszliśmy o godzinę wcześniej niż mieliśmy... zaspana spojrzałam na zegar , patrze Tuffiasty śpi ...myślałam ,że jest po 9 a było po 8 ... haha i jeszcze dziwiłam się ,że wy przyspaliście i macie póżniejszy spacerek...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no jakoś dziwne mieliście miny:evil_lol:....dobrze że istnieją zegarki;)