Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):Nie jestem kłamczucha tylko trzeba uważnie czytać :diabloti::evil_lol::mad:no kto tu źle czyta:angryy:ja czytałam ...i wszystko wiem:eviltong: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):2razy jojko jak zwykle... jajka, jajka.. a kaj tam do Wielkanocy :p Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):jak zwykle... jajka, jajka.. a gdzie tam do Wielkanocy :p :cool1:małzy nie miałam:eviltong: Quote
malawaszka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):A ja nawet się cieszę czasem że mam jednego kompa :cool1: Jakbym miała dwa to obaj z Karolem chyba byśmy do foteli przyrosli.....:evil_lol: Pysia chłopie :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:małzy nie miałam:eviltong: bhahahahaha :evil_lol: Quote
bonita Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Bry dzionek Sister :) Bardziej się już nie da rozwalić:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Serniczek dla wszystkich Ten jest dla Klocusiowej ;) Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 malawaszka napisał(a):Pysia chłopie :evil_lol: bhahahahaha :evil_lol: Się czepiasz wredziaro :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):Serniczek dla wszystkich Ten jest dla Klocusiowej ;) Alu NIENAWIDZę CIę:mad::angryy::mad::angryy::mad::angryy: Quote
KaRa_ Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Co wchodze tutaj do galeri Ozziego to ciagle on spi z jajami na wieszchu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Serniczek dla wszystkich Ten jest dla Klocusiowej ;) mniam!!!!! i myslisz ze nastepnym razem nie przyjade??... oj... mylisz sie!!! KaRa_TC napisał(a): Co wchodze tutaj do galeri Ozziego to ciagle on spi z jajami na wieszchu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo z niego taki jajcarz :evil_lol: Quote
samograj Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Serniczek dla wszystkich Ten jest dla Klocusiowej ;) ALE MI SLINKA POCIEKŁA NA KLAWIATURĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BABCIU , PODEŚLIJ KAWAŁEK DO MNIE!!! Clocuś, jak Twoja ręka, bo moja się zamroziła (zespół zamrożonego barku - nic wspólnego z mrożonymi drinkami:shake: ) Quote
Kate I Luka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :mdleje: :mdleje: :mdleje: o rety... ale pysznie wygląda... i jeszcze chyba bez rodzynek, których nie lubię MNIAM MNIAM!!! :facelick: :facelick: :facelick: :facelick: Dzieńdobry Ciociuś... dopchałaś się do kompika widzę ;) Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 samograj napisał(a):ALE MI SLINKA POCIEKŁA NA KLAWIATURĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BABCIU , PODEŚLIJ KAWAŁEK DO MNIE!!! Clocuś, jak Twoja ręka, bo moja się zamroziła (zespół zamrożonego barku - nic wspólnego z mrożonymi drinkami:shake: ) mnie awaria trzyma rok i 3 miesiace, wiec juz chyba lepiej nie bedzie... ale umiem juz z tym zyc... chcieliby mnie ciachac.. ale co to to nie.:mad: .. po pierwsze-nasz szpital to dobijalnia, po drugie- lekarze tam to konowaly(oni mnie tak zalatwili), po trzecie- nikt nie bedzie ciol moich tatuazy :angryy: :diabloti: a ty obeszlas sie bez gipsu?? co to ten zespol NIEMROZONEGO DRINKA ?? :cool3: :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicja!!!! ale pojechalas z tym sernikiem... wszystkie klawiatury zaslinione!!! :cool1: Quote
samograj Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):mnie awaria trzyma rok i 3 miesiace, wiec juz chyba lepiej nie bedzie... ale umiem juz z tym zyc... chcieliby mnie ciachac.. ale co to to nie.:mad: .. po pierwsze-nasz szpital to dobijalnia, po drugie- lekarze tam to konowaly(oni mnie tak zalatwili), po trzecie- nikt nie bedzie ciol moich tatuazy :angryy: :diabloti: a ty obeszlas sie bez gipsu?? co to ten zespol NIEMROZONEGO DRINKA ?? :cool3: :evil_lol: Clocusiu, to efekt zastosowania leczenia przez konowała (czy raczej koniobijcę!!!!:mad: :mad: :mad: ) Zamiast zastosować rehabilitację ruchową wsadził mi łapkę na 2 tygodnie w zbroję i teraz coś mi się tam pozrastało i w ogóle nie mogę jej podnieść -staw barkowy się "zamroził"- ani rusz, teraz to tylko leczenie fizyko- i fizjo-terapeutyczne i leki, no i ..... MAŚĆ KOŃSKA, reklamowana przez kuracjuszki SANATORIUM POD KLEPSYDRĄ (skoro koniobijca mnie załatwił- muszę spróbować MAŚCI KOŃSKIEJ!!!) Quote
AlKil Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alu, nie masz litości z tym sernikiem....:placz: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 samograj napisał(a):Clocusiu, to efekt zastosowania leczenia przez konowała (czy raczej koniobijcę!!!!:mad: :mad: :mad: ) Zamiast zastosować rehabilitację ruchową wsadził mi łapkę na 2 tygodnie w zbroję i teraz coś mi się tam pozrastało i w ogóle nie mogę jej podnieść -staw barkowy się "zamroził"- ani rusz, teraz to tylko leczenie fizyko- i fizjo-terapeutyczne i leki, no i ..... MAŚĆ KOŃSKA, reklamowana przez kuracjuszki SANATORIUM POD KLEPSYDRĄ (skoro koniobijca mnie załatwił- muszę spróbować MAŚCI KOŃSKIEJ!!!) buuuaahahaha!!! u mnie wrecz przeciwnie- reka byla zlamana, ale lekarz(pewnie tez koniobijca :roflt: ) nie zauwazyl zlamania na rentgenie:evil: i zamiast wsadzic w gips- wyslal na rehabilitacje i na fizyko i fizjo-terapie... no i lapka sie zrosla zamiast w unieruchomieniu to podczas intensywnych ruchow i zabiegow... no a zlamanie bylo jakies takie ze lamanie nie wchodzi w rachube, bo jakis tam ubytek na kosci, torbiele na kosciach, ponaciagane sciegna i drugi stopien czegos tam....:-x moze doktory koniobijcy pomylili nasze kartoteki??? :hmmmm: teraz mnie odbijaja jak pileczke- ortopeda do rehablilitanta, ten zas do ortopedy... i tak w kolko- bo nie wiedza co ze mna zrobic... :angryy: zaliczylam sanatorium-pro forma dla ulgi ZUSU a mojego cierpienia.:placz: .. itd aha... a na koniec kazdy mowi:pani to juz tak raczej zostanie :angryy: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Serniczek dla wszystkich Ten jest dla Klocusiowej ;) Ales Alicjo smaka narobiła......:p o rany...to ja poprosze przepis....na prw. bardzo ładnie prosze Quote
Paula Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :loveu: Drzemka poobiednia ;) Mniam :sabber: Ale faaaaajny :razz: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):Się czepiasz wredziaro :diabloti: Alu NIENAWIDZę CIę:mad::angryy::mad::angryy::mad::angryy:Pysiu z takimi miłymi slowami do mnie;) clockwork napisał(a):mniam!!!!! i myslisz ze nastepnym razem nie przyjade??... oj... mylisz sie!!! bo z niego taki jajcarz :evil_lol: przyjeżdżaj jeszcze jest:eviltong: samograj napisał(a):ALE MI SLINKA POCIEKŁA NA KLAWIATURĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BABCIU , PODEŚLIJ KAWAŁEK DO MNIE!!! Clocuś, jak Twoja ręka, bo moja się zamroziła (zespół zamrożonego barku - nic wspólnego z mrożonymi drinkami:shake: )poślę priorytetem;) Kate I Luka napisał(a)::mdleje: :mdleje: :mdleje: o rety... ale pysznie wygląda... i jeszcze chyba bez rodzynek, których nie lubię MNIAM MNIAM!!! :facelick: :facelick: :facelick: :facelick: Dzieńdobry Ciociuś... dopchałaś się do kompika widzę ;):pno i nieskromnie przyznam że mniemniuśny Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):mnie awaria trzyma rok i 3 miesiace, wiec juz chyba lepiej nie bedzie... ale umiem juz z tym zyc... chcieliby mnie ciachac.. ale co to to nie.:mad: .. po pierwsze-nasz szpital to dobijalnia, po drugie- lekarze tam to konowaly(oni mnie tak zalatwili), po trzecie- nikt nie bedzie ciol moich tatuazy :angryy: :diabloti: a ty obeszlas sie bez gipsu?? co to ten zespol NIEMROZONEGO DRINKA ?? :cool3: :evil_lol:;)głodnemu chleb na myśli:eviltong: clockwork napisał(a):Alicja!!!! ale pojechalas z tym sernikiem... wszystkie klawiatury zaslinione!!! :cool1:u mnie sucha tylko troszke okruszków poleciało AlKil napisał(a):Alu, nie masz litości z tym sernikiem....:placz:je Ewuniu....ja ...niemożliwe Agunia-Pańciunia) napisał(a):Ales Alicjo smaka narobiła......:p o rany...to ja poprosze przepis....na prw. bardzo ładnie proszeoki ale nie wiem czy go tam już w galerii nie ma ale jakby co to służe ;) paula_z napisał(a): :loveu: Drzemka poobiednia ;) Mniam :sabber: Ale faaaaajny :razz:nooo fajny i dobry Quote
Vectra Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 rany mamuśka jaki sernik wypasiony mmmmmmmmnnnnnniiiiiaammmmm upieczesz mi taki w maju ? :sabber: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Vectra napisał(a):rany mamuśka jaki sernik wypasiony mmmmmmmmnnnnnniiiiiaammmmm upieczesz mi taki w maju ? :sabber::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko jak ja pojade w tym pociągu z tym sernikiem i krupniokami ...jak prawdziwa baba ze wsi ....albo jak Gieniuchna u Wiecha z,, Zero do kółka'':evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko jak ja pojade w tym pociągu z tym sernikiem i krupniokami ...jak prawdziwa baba ze wsi ....albo jak Gieniuchna u Wiecha z,, Zero do kółka'':evil_lol::evil_lol::evil_lol: coprawda na mojej uroczej wsi to nie ma ,ale we warszawce ser to kupić można więc spox :evil_lol: nie musisz tachać :cool3: krupnioka tyż się skołuje :razz: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Vectra napisał(a):coprawda na mojej uroczej wsi to nie ma ,ale we warszawce ser to kupić można więc spox :evil_lol: nie musisz tachać :cool3: krupnioka tyż się skołuje :razz:;)krupnioki dowiozę .....jak zgłodnieje w podróży to bedę jeść na metry;) Quote
Recommended Posts