Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Nie jestem kłamczucha tylko trzeba uważnie czytać :diabloti::evil_lol:
:mad:no kto tu źle czyta:angryy:ja czytałam ...i wszystko wiem:eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):
A ja nawet się cieszę czasem że mam jednego kompa :cool1: Jakbym miała dwa to obaj z Karolem chyba byśmy do foteli przyrosli.....:evil_lol:

Pysia chłopie :evil_lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
:cool1:małzy nie miałam:eviltong:

bhahahahaha :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Pysia chłopie :evil_lol:

bhahahahaha :evil_lol:

Się czepiasz wredziaro :diabloti:

Serniczek dla wszystkich

Ten jest dla Klocusiowej ;)

Alu NIENAWIDZę CIę:mad::angryy::mad::angryy::mad::angryy:

Posted

Serniczek dla wszystkich

mniam!!!!! i myslisz ze nastepnym razem nie przyjade??... oj... mylisz sie!!!
KaRa_TC napisał(a):

Co wchodze tutaj do galeri Ozziego to ciagle on spi z jajami na wieszchu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

bo z niego taki jajcarz :evil_lol:

Posted

Serniczek dla wszystkich

ALE MI SLINKA POCIEKŁA NA KLAWIATURĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BABCIU , PODEŚLIJ KAWAŁEK DO MNIE!!!
Clocuś, jak Twoja ręka, bo moja się zamroziła (zespół zamrożonego barku - nic wspólnego z mrożonymi drinkami:shake: )

Posted

:mdleje: :mdleje: :mdleje: o rety... ale pysznie wygląda... i jeszcze chyba bez rodzynek, których nie lubię MNIAM MNIAM!!!

:facelick: :facelick: :facelick: :facelick:

Dzieńdobry Ciociuś... dopchałaś się do kompika widzę ;)

Posted

samograj napisał(a):
Clocuś, jak Twoja ręka, bo moja się zamroziła (zespół zamrożonego barku - nic wspólnego z mrożonymi drinkami:shake: )

mnie awaria trzyma rok i 3 miesiace, wiec juz chyba lepiej nie bedzie... ale umiem juz z tym zyc... chcieliby mnie ciachac.. ale co to to nie.:mad: .. po pierwsze-nasz szpital to dobijalnia, po drugie- lekarze tam to konowaly(oni mnie tak zalatwili), po trzecie- nikt nie bedzie ciol moich tatuazy :angryy: :diabloti:
a ty obeszlas sie bez gipsu?? co to ten zespol NIEMROZONEGO DRINKA ?? :cool3: :evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
mnie awaria trzyma rok i 3 miesiace, wiec juz chyba lepiej nie bedzie... ale umiem juz z tym zyc... chcieliby mnie ciachac.. ale co to to nie.:mad: .. po pierwsze-nasz szpital to dobijalnia, po drugie- lekarze tam to konowaly(oni mnie tak zalatwili), po trzecie- nikt nie bedzie ciol moich tatuazy :angryy: :diabloti:
a ty obeszlas sie bez gipsu?? co to ten zespol NIEMROZONEGO DRINKA ?? :cool3: :evil_lol:

Clocusiu, to efekt zastosowania leczenia przez konowała (czy raczej koniobijcę!!!!:mad: :mad: :mad: )
Zamiast zastosować rehabilitację ruchową wsadził mi łapkę na 2 tygodnie w zbroję i teraz coś mi się tam pozrastało i w ogóle nie mogę jej podnieść -staw barkowy się "zamroził"- ani rusz, teraz to tylko leczenie fizyko- i fizjo-terapeutyczne i leki, no i ..... MAŚĆ KOŃSKA, reklamowana przez kuracjuszki SANATORIUM POD KLEPSYDRĄ (skoro koniobijca mnie załatwił- muszę spróbować MAŚCI KOŃSKIEJ!!!)

Posted

samograj napisał(a):
Clocusiu, to efekt zastosowania leczenia przez konowała (czy raczej koniobijcę!!!!:mad: :mad: :mad: )
Zamiast zastosować rehabilitację ruchową wsadził mi łapkę na 2 tygodnie w zbroję i teraz coś mi się tam pozrastało i w ogóle nie mogę jej podnieść -staw barkowy się "zamroził"- ani rusz, teraz to tylko leczenie fizyko- i fizjo-terapeutyczne i leki, no i ..... MAŚĆ KOŃSKA, reklamowana przez kuracjuszki SANATORIUM POD KLEPSYDRĄ (skoro koniobijca mnie załatwił- muszę spróbować MAŚCI KOŃSKIEJ!!!)

buuuaahahaha!!! u mnie wrecz przeciwnie- reka byla zlamana, ale lekarz(pewnie tez koniobijca :roflt: ) nie zauwazyl zlamania na rentgenie:evil: i zamiast wsadzic w gips- wyslal na rehabilitacje i na fizyko i fizjo-terapie... no i lapka sie zrosla zamiast w unieruchomieniu to podczas intensywnych ruchow i zabiegow... no a zlamanie bylo jakies takie ze lamanie nie wchodzi w rachube, bo jakis tam ubytek na kosci, torbiele na kosciach, ponaciagane sciegna i drugi stopien czegos tam....:-x moze doktory koniobijcy pomylili nasze kartoteki??? :hmmmm:
teraz mnie odbijaja jak pileczke- ortopeda do rehablilitanta, ten zas do ortopedy... i tak w kolko- bo nie wiedza co ze mna zrobic... :angryy: zaliczylam sanatorium-pro forma dla ulgi ZUSU a mojego cierpienia.:placz: .. itd
aha... a na koniec kazdy mowi:pani to juz tak raczej zostanie :angryy:

Posted

Pysia napisał(a):
Się czepiasz wredziaro :diabloti:

Alu NIENAWIDZę CIę:mad::angryy::mad::angryy::mad::angryy:
Pysiu z takimi miłymi slowami do mnie;)

clockwork napisał(a):
mniam!!!!! i myslisz ze nastepnym razem nie przyjade??... oj... mylisz sie!!!

bo z niego taki jajcarz :evil_lol:
przyjeżdżaj jeszcze jest:eviltong:

samograj napisał(a):
poślę priorytetem;)

Kate I Luka napisał(a):
:mdleje: :mdleje: :mdleje: o rety... ale pysznie wygląda... i jeszcze chyba bez rodzynek, których nie lubię MNIAM MNIAM!!!

:facelick: :facelick: :facelick: :facelick:

Dzieńdobry Ciociuś... dopchałaś się do kompika widzę ;)
:pno i nieskromnie przyznam że mniemniuśny

Posted

clockwork napisał(a):
;)głodnemu chleb na myśli:eviltong:

clockwork napisał(a):
Alicja!!!! ale pojechalas z tym sernikiem... wszystkie klawiatury zaslinione!!! :cool1:
u mnie sucha tylko troszke okruszków poleciało

AlKil napisał(a):
Alu, nie masz litości z tym sernikiem....:placz:
je Ewuniu....ja ...niemożliwe

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
Ales Alicjo smaka narobiła......:p
o rany...to ja poprosze przepis....na prw. bardzo ładnie prosze
oki ale nie wiem czy go tam już w galerii nie ma ale jakby co to służe ;)

paula_z napisał(a):

:loveu: Drzemka poobiednia ;)

Mniam :sabber: Ale faaaaajny :razz:
nooo fajny i dobry

Posted

Vectra napisał(a):
rany mamuśka jaki sernik wypasiony mmmmmmmmnnnnnniiiiiaammmmm
upieczesz mi taki w maju ? :sabber:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko jak ja pojade w tym pociągu z tym sernikiem i krupniokami ...jak prawdziwa baba ze wsi ....albo jak Gieniuchna u Wiecha z,, Zero do kółka'':evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko jak ja pojade w tym pociągu z tym sernikiem i krupniokami ...jak prawdziwa baba ze wsi ....albo jak Gieniuchna u Wiecha z,, Zero do kółka'':evil_lol::evil_lol::evil_lol:

coprawda na mojej uroczej wsi to nie ma ,ale we warszawce ser to kupić można więc spox :evil_lol: nie musisz tachać :cool3: krupnioka tyż się skołuje :razz:

Posted

Vectra napisał(a):
coprawda na mojej uroczej wsi to nie ma ,ale we warszawce ser to kupić można więc spox :evil_lol: nie musisz tachać :cool3: krupnioka tyż się skołuje :razz:
;)krupnioki dowiozę .....jak zgłodnieje w podróży to bedę jeść na metry;)