Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Agga napisał(a)::cool1: Na jakiej znowu myjni? CO tam sie dzieje. Mam nadzieje, że Kuba powaznie potraktuje apel.;):shake:za chwile odpadnę ..... clockwork napisał(a):alicja zle podpisala fotki mialo byc: Ten jest dla Klocusiowej ;-) :pjak sobie życzysz Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Ja jej nie wydzielam ...tylko ładnie ukroiłam ...tak do dzioba:p ja do dzioba nie biore, ale wiem kto bierze do Pysia... :cool3: :evil_lol: Quote
Agga Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 choreńka jesteś ...o rany...poślij Tomka po ciastko do mnie Tomus leć do najdroższej ALicji po serniczek dla mnie. Chorej się nie odmawia:evil_lol: :shake:za chwile odpadnę ..... Gdzie Ty znowu chcesz odpadac? Przyklej się kropelką. Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):ja do dzioba nie biore, ale wiem kto bierze do Pysia... :cool3: :evil_lol::mad:ja o serniku piszę ....nie o budyniu:eviltong: Quote
Agga Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjo ja poproszę przepisik na ten serniczek. Sama sobie zrobię. Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Agga napisał(a):Tomus leć do najdroższej ALicji po serniczek dla mnie. Chorej się nie odmawia:evil_lol: Gdzie Ty znowu chcesz odpadac? Przyklej się kropelką. Agga napisał(a):Alicjo ja poproszę przepisik na ten serniczek. Sama sobie zrobię.:crazyeye:to Tomuś nie w Opolu... Agguś jutro napisze przepisik ;) odpadnę bo kuba zaraz mnie podsiądzie:placz: Quote
Agga Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :crazyeye:to Tomuś nie w Opolu... Agguś jutro napisze przepisik ;-) odpadnę bo kuba zaraz mnie podsiądzie:placz: Ano nie w Opolu, strasznie rozpaczam z tego powodu.:placz::placz::placz: Oki będe czekać. A wiesz Tomus ogląda włąsnie zdjęcia Twojego sernika i mowi, że umie kobita gotowac i wie do kogo będzie się w bijał na obiadki i ciasta. Ahhh zapomniałam zachwalałam mu Twoją kuchnie. KUBA no wiesz co:mad: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:ja o serniku piszę ....nie o budyniu:eviltong: ja tez o serniku :eviltong: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Agga napisał(a)::placz: Ano nie w Opolu, strasznie rozpaczam z tego powodu.:placz::placz::placz: Oki będe czekać. A wiesz Tomus ogląda włąsnie zdjęcia Twojego sernika i mowi, że umie kobita gotowac i wie do kogo będzie się w bijał na obiadki i ciasta. Ahhh zapomniałam zachwalałam mu Twoją kuchnie. KUBA no wiesz co:mad: ;)Agguś ....a co ty Tomusiowi naopowiadałaś:crazyeye: clockwork napisał(a):ja tez o serniku :eviltong: :ptak też myślałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Gadają i gadają:p nadążyć z czytaniem nie mogę:evil_lol: Quote
Agga Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 No co mu powiedziałam. Powiedziałam, że jadłam u Ciebie pyszne jedzonko. Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Agga napisał(a):No co mu powiedziałam. Powiedziałam, że jadłam u Ciebie pyszne jedzonko.:oops:no i się stydam ...bo ja taka skromna jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:małomówna i niewinna:eviltong: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 bonita napisał(a):Gadają i gadają:p nadążyć z czytaniem nie mogę:evil_lol: no nie?? gadaja, gadaja... ja tez nie nadazam :mad: Alicjarydzewska napisał(a)::oops:no i się stydam ...bo ja taka skromna jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:małomówna i niewinna:eviltong: oj tak :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Agga napisał(a): To co malujemy jajeczka?:eviltong: :pOzzyemu wujcio Pawcio zrobi tatoo na jajkach i cały rok wielkanoc mieć będziemy;) Quote
Agga Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 No właśnie mały tatuażyk. Tylko czy Ozziemu to się spodoba.:roll: :p Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Agga napisał(a):No właśnie mały tatuażyk. Tylko czy Ozziemu to się spodoba.:roll: :p :cool1:jeden juz ma z cyferkami;)nieodczytywalnymi .....a jajka pomalujemy farbeczkami:loveu:w serduszka Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:jeden juz ma z cyferkami;)nieodczytywalnymi .....a jajka pomalujemy farbeczkami:loveu:w serduszka ALE NIE ZANIESIESZ DO SWIECĚNIA?? :mad: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):ALE NIE ZANIESIESZ DO SWIECĚNIA?? :mad: :angryy:żeby mu się zbuki porobiły:diabloti:nigdy:mad: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 :shake:no i odpadam ....Kuba mnię odstawia na boczny tor .....chyba wypada powiedzieć mi tylko DOBRANOC:p....ja tu wrócę ....jutro;) Klockowa czekam rano;) Quote
Alka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): .....chyba wypada powiedzieć mi tylko DOBRANOC:p....ja tu wrócę ....jutro;) ja dopiero co przylazłam a Ala sobie poszła... :cool3: Quote
beria Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):ja do dzioba nie biore, ale wiem kto bierze do Pysia... :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Serniczek wygląda bardzo smakowicie :cool3: Może do Katowic za tydzień taki przywieziesz :grins: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Agga napisał(a):Alutka dobrej nocki życze;) dobrnoc Agguś Alka napisał(a):ja dopiero co przylazłam a Ala sobie poszła... :cool3: taaa sama do kompa i się gdzieś ukrywa beria napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Serniczek wygląda bardzo smakowicie :cool3: Może do Katowic za tydzień taki przywieziesz :grins::shake:za tydzień to ja takiego serka mieć nie bedę ...bo to wsiawy serek mniamniuśny Dżisys jak tu cicho dziś na dogo .....:razz: Quote
beria Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Dżisys jak tu cicho dziś na dogo .....:razz: Bo ja weszłam wreszcie :eviltong: I wszyscy uciekli :placz: Dlaczemu ???? Quote
Recommended Posts