Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Agga napisał(a):hahhah ALicja Ty jestes aparatka:p :multi: Ale chłopak będzie miał odpisywania jesli tylko się zarejestruje.:multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja tam nie wierzę ze sie zaloguje .....:eviltong:....więc nas nie zagada:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Dzis rano bedę dawac po 1 bo jak dam więcej to potem nikt nie wchodzi:angryy: Quote
Ewa&kumpel Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [/quote O mój boziu. A co to za fotka??? Quote
clockwork Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale mnie kosztowało rozszyfrowanie tego co napisałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co bylo nie zrozumiale?? :hmmmm: :niewiem: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 clockwork napisał(a):a co bylo nie zrozumiale?? :hmmmm: :niewiem: :oops:jakoś mi się klinkanie z klikaniem miąchło.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Dzis rano bedę dawac po 1 bo jak dam więcej to potem nikt nie wchodzi:angryy: nie przebariwa mu sie siersc w miejscu od tej obrozy?? jak to nikt nie wchodzi?:?:mad::mad: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):[/quote O mój boziu. A co to za fotka??? :pwielk[COLOR=Yellow]a[COLOR=Purple]n[COLOR=Navy]o[COLOR=Plum]c[COLOR=Sienna]n[COLOR=DarkRed]a Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Rinuś napisał(a):nie przebariwa mu sie siersc w miejscu od tej obrozy?? jak to nikt nie wchodzi?:?:mad::mad::razz:brudzi mu się jak diabli ....no ale trudno ...na wiosnę pies się okąpie;) Quote
Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Czy wyście baby powariowały ? :crazyeye::mad: Ile ja będę tutaj gadulce nadrabiać ? :mad: Na spacer - won :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Pysia napisał(a):Czy wyście baby powariowały ? :crazyeye::mad: Ile ja będę tutaj gadulce nadrabiać ? :mad: Na spacer - won :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :pbyłam o 7 a teraz po obiadku jedziemy na bezludzie:multi::multi::multi: Quote
Basia&Safi Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 wowwww jakie pisanki :D:D:D:D Alu czy Ty sie wybierasz na wystawe do katowic ;> :):):) Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 basiulka22tychy napisał(a):wowwww jakie pisanki :D:D:D:D Alu czy Ty sie wybierasz na wystawe do katowic ;> :):):)wybierać to ja się wybieram .....ale czy dotrę to dam znać w CZWARTEK .......:cool1: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Vectra napisał(a):rewelacja hahahahahaha :pno my sie już ostro do świąt przygotowujemy:eviltong: Quote
jo-jo Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Patka napisał(a):Alu nie mogłam sie oprzec :) :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
anetta Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 :mdleje::mdleje: Ozzy, jak dobrze ze nie wiesz co one ci zrobily :evil_lol: Quote
bonita Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Cześć Alu, masz talent w malowaniu jajków:roflt: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 bonita napisał(a): Cześć Alu, masz talent w malowaniu jajków:roflt:;)to Patka tak ślicznie potrafi malować pisanki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Byliśmy na Bezudziu:multi: , mam troszkę fotek :p.Ozzy załatwil piłkę na cacy...:diabloti:jestem głodna jak wilk:razz:, będę później;) WIOSNA ludzie WIOSNA:multi::multi::multi:widziałam motilka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Admirała:multi::multi::multi: Quote
Sebastian Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 bonita napisał(a): Cześć Alu, masz talent w malowaniu jajków:roflt: Uuuu a tu już świątecznie...:lol: :lol: :lol: Quote
Alka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Vectra napisał(a):rewelacja hahahahahaha Giovani napisał(a):Uuuu a tu już świątecznie...:lol: :lol: :lol: jak diabli :evil_lol::evil_lol: jajeczka cosik zmieniły kolorek...:evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 czesc:multi: buahhahahahahahah :grin: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Paula Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Patka :klacz: buhahahaha :roflt: :roflt: :roflt: Alicjarydzewska napisał(a)::angryy:żeby mu się zbuki porobiły:diabloti:nigdy:mad: Hahahaha :grin: Sliniaczek poprosze ;) :evil_lol: Czesc Alu :loveu: Quote
Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 evaxon napisał(a):czesc:multi: buahhahahahahahah :grin: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Cholera Ozulec mam nadzieje tego nie widzi :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Giovani napisał(a):Uuuu a tu już świątecznie...:lol: :lol: :lol:[/quote]:multi:o wujaszek Giovani do nas dotarł ...i akurat trafil na takie ładne :evil_lol:zdjątko;) [quote name='Alka']jak diabli :evil_lol: jajeczka cosik zmieniły kolorek...:evil_lol:to klasyczne polskie pisanki;) evaxon napisał(a):czesc:multi: buahhahahahahahah :grin: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Ewuś nie śmiechaj bo zajadów dostaniesz paula_z napisał(a):Patka :klacz: buhahahaha :roflt: :roflt: Hahahaha :grin: Sliniaczek poprosze ;) :evil_lol: Czesc Alu :loveu:Paula .....;) cześć wycałowana cioteczko:loveu: Pysia napisał(a):Cholera Ozulec mam nadzieje tego nie widzi :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::crazyeye:no co ty jeszcze by się zgorszył:razz: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 :cool1:przyjechałem na Bezludzie:multi: robię obchód czy wszystko jest na swoim miejscu najlepsze ...patyki ...są na Bezludziu:eviltong: Quote
Recommended Posts