Agunia-Pańciunia) Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Dzis rano bedę dawac po 1 bo jak dam więcej to potem nikt nie wchodzi:angryy: a czemu nie do gory nogami?????Alu zawiodłam sie...:diabloti: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):a czemu nie do gory nogami?????Alu zawiodłam sie...:diabloti::placz::placz::placz:bo mi Kuba wszystkie foty poprzekręcał .....i mialam foty jak Ozzulca trymuje i nie mam ....teraz nikt do nas przyjść nie chce No i nie mam siostry co nie ma westa a ja mam westa a ona chce yorka i mamy tele samo lat i wogole jak ona wchodzi to mnie nie ma i wogóle do bani ten świat ...:angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): No i nie mam siostry co nie ma westa a ja mam westa a ona chce yorka i mamy tele samo lat i wogole jak ona wchodzi to mnie nie ma i wogóle do bani ten świat ...:angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: eeeeeeeee, ja nie wiem ale to jest nieczytelne :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:bo mi Kuba wszystkie foty poprzekręcał .....i mialam foty jak Ozzulca trymuje i nie mam ....teraz nikt do nas przyjść nie chce No i nie mam siostry co nie ma westa a ja mam westa a ona chce yorka i mamy tele samo lat i wogole jak ona wchodzi to mnie nie ma i wogóle do bani ten świat ...:angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu...uszy, piersi i nos do gory.... a co ja mam powiedziec.....???hmmm??? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:bo mi Kuba wszystkie foty poprzekręcał .....i mialam foty jak Ozzulca trymuje i nie mam ....teraz nikt do nas przyjść nie chce No i nie mam siostry co nie ma westa a ja mam westa a ona chce yorka i mamy tele samo lat i wogole jak ona wchodzi to mnie nie ma i wogóle do bani ten świat ...:angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak ogolnie to ja bardzo prosze zeby Kuba w ramach protestu nie majstrowal przy zdjeciach Ozziego jak mama tam je odwraca.....:diabloti: Quote
Alka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:przyjechałem na Bezludzie:multi: robię obchód czy wszystko jest na swoim miejscu najlepsze ...patyki ...są na Bezludziu:eviltong: szczególowa kontrola ...:evil_lol: a patyczki najlepsze i tylko jego :loveu: Quote
mar....ka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alcia czy mi się wydaje, czy Ozzi po zimie nabrał ciałka??? Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 i jeszcze 4 poprawne foty:p to jest ta zajedwabiście kolorowa :evil_lol:piłka .......aha no i dziś dokonała żywota:razz: Quote
sota36 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 majoka napisał(a):Alcia czy mi się wydaje, czy Ozzi po zimie nabrał ciałka??? no mnie sie tez wydaje , ze z niego "paker"!!! Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 majoka napisał(a):Alcia czy mi się wydaje, czy Ozzi po zimie nabrał ciałka???;)nie , Ozzulek zmienił tłuszczyk na mięsionka i nawet pan dr.Budzik stwierdził że teraz dobrze wygląda bo wcześniej to była klucha taka miętka:eviltong: Alka napisał(a):szczególowa kontrola ...:evil_lol: a patyczki najlepsze i tylko jego :loveu::multi:tak jego ukochane badyli , a najlepsze z naszego jesiennego ogniska.Nie masz pojęcia jak Ozzy śpiewał w samochodzie jak zobaczył ze Cezary skręca na drogę na Bezludzie ...już w domu był niespokojny jak pakowałam plecak ;)wiedział że COŚ sie szykuje:evil_lol: Quote
Alka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): .Nie masz pojęcia jak Ozzy śpiewał w samochodzie jak zobaczył ze Cezary skręca na drogę na Bezludzie ... Ozzulek dużo korzystniej wygląda, mój TŻ po jakimś czasie widział Ozziego i stwierdził ,że super umięśniony...:loveu: a arie wyobrażam sobie, kiedyś ją słyszałam w wykonaniu Ozziego :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Alka napisał(a):Ozzulek dużo korzystniej wygląda, mój TŻ po jakimś czasie widział Ozziego i stwierdził ,że super umięśniony...:loveu: a arie wyobrażam sobie, kiedyś ją słyszałam w wykonaniu Ozziego :evil_lol::evil_lol::oops:ja to czasem mam obsesję że mu żeberka widać:evil_lol: Quote
Agga Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja tam nie wierzę ze sie zaloguje .....:eviltong:....więc nas nie zagada:evil_lol: Mnie pozostaje wierzyć:roll: Zdjęcia Ozzulka boskie. Quote
mmbbaj Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::oops:ja to czasem mam obsesję że mu żeberka widać:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o tak, tak, ja też widziałam tam jakieś żeberka na zdjęciach :evil_lol: Super wygląda :loveu: Strasznie fajne macie to bezludzie, nic dziwnego, że Ozzulec śpiewa z radości :lol: Aluś, wszystkie fotki kapitalne :multi: I co najważniejsze, dla mnie widoczne ;) Quote
Imbirka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 cześć Ozzulaste:multi::multi::multi::multi: ale bombowa fotka, Ozzy - torpeda :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
asiunia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):i jeszcze 4 poprawne foty:p to jest ta zajedwabiście kolorowa :evil_lol:piłka .......aha no i dziś dokonała żywota:razz: Hej! Juz wiem czego brakowało mi przy ostatnich fotkach Ozzulca:evil_lol: Quote
Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):i jeszcze 4 poprawne foty:p to jest ta zajedwabiście kolorowa :evil_lol:piłka .......aha no i dziś dokonała żywota:razz: Ozzy spowaznieł w tym roku :) Zrobił się z niego mężczyzna :loveu: Powinnaś jednak Alu jeździc z nim na wystawy :) A co do zeberek to pamiętaj że jak widać żeberka to jest super a jak ich nie widać to....wtedy szkoda psa :cool1: Quote
Vectra Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Pysia napisał(a):Ozzy spowaznieł w tym roku :) Zrobił się z niego mężczyzna :loveu: Powinnaś jednak Alu jeździc z nim na wystawy :) A co do zeberek to pamiętaj że jak widać żeberka to jest super a jak ich nie widać to....wtedy szkoda psa :cool1: biedne te Twoje ZmoroSzelmy :shake: szkoda mi ich :placz: nie widac im żeberek :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Agga napisał(a):Mnie pozostaje wierzyć:roll: Zdjęcia Ozzulka boskie.:multi:cieszkam ze jestes zadowolniona mmbbaj napisał(a)::evil_lol: o tak, tak, ja też widziałam tam jakieś żeberka na zdjęciach :evil_lol: Super wygląda :loveu: Strasznie fajne macie to bezludzie, nic dziwnego, że Ozzulec śpiewa z radości :lol: Aluś, wszystkie fotki kapitalne :multi: I co najważniejsze, dla mnie widoczne ;);)bo ja wrzucam na Fotosik:p..oj Gosiu ładnie widać żeberka , pan dr był zadowolony:p Imbir1 napisał(a):cześć Ozzulaste:multi::multi: ale bombowa fotka, Ozzy - torpeda :loveu::loveu::multi:witaj Julia tygra napisał(a):piękny mięsniaczek :oops:trochę stanął jak fajtułapa asiunia napisał(a):Hej! Juz wiem czego brakowało mi przy ostatnich fotkach Ozzulca:evil_lol:;)Asiu chyba się nie domyślam Pysia napisał(a):Ozzy spowaznieł w tym roku :) Zrobił się z niego mężczyzna :loveu: Powinnaś jednak Alu jeździc z nim na wystawy :) A co do zeberek to pamiętaj że jak widać żeberka to jest super a jak ich nie widać to....wtedy szkoda psa :cool1:Pysiu ja to wiem i dlatego Ozzy wygląda jak wygląda chociaz i tak jeszcze troche za mało meski;) Vectra napisał(a):biedne te Twoje ZmoroSzelmy :shake: szkoda mi ich :placz: nie widac im żeberek :evil_lol::evil_lol: Quote
asiunia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): ;)Asiu chyba się nie domyślam Hej! Piłeczki oczywiscie:loveu: Quote
Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Vectra napisał(a):biedne te Twoje ZmoroSzelmy :shake: szkoda mi ich :placz: nie widac im żeberek :evil_lol: Buahahaha babo Zmorka jest chuda jak szkapa :diabloti: Serio :) Nawet ostatnio na przeglądzie zapytałam sie wetki czy ja nie wychudziłam na śmierć :evil_lol: Ale ponoc jest ok bo jej kości nie wystaja przy macaniu ;) Natomiast Szelma maupa spasła się ostatnio rzeczywiscie :placz: Ale jako ze miała bardzo długą kuracje antybiotykową a po niej grzybka podłapała to na razie muszę jej odpuscić odchudzanie tak na 3 m-ce aż zrobimy badania i będą super. Wtedy już ja ją odchudzę :diabloti: Bo doopa teraz taka ciężka że trudno się skacze bo przyciąganie za silne :evil_lol: Zauważ ze Ty nie widzisz nic tylko futro :P Quote
Agga Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ozzy ciekawe ile jeszcze ta piłeczka wytrzyma:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ozzy szykuje się do strzału karnego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja chciałam powiedzieć, że dziś pojechałam do rodziców i też przepyszny serniczek jadłam :) A jak smakował: MNIAM MNIAM... 2 dni się śliniłam na Twoj, a dziś sama wcinałam :multi: :multi: :multi: ;) Quote
Recommended Posts