Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
a czemu nie do gory nogami?????Alu zawiodłam sie...:diabloti:
:placz::placz::placz:bo mi Kuba wszystkie foty poprzekręcał .....i mialam foty jak Ozzulca trymuje i nie mam ....teraz nikt do nas przyjść nie chce
No i nie mam siostry co nie ma westa a ja mam westa a ona chce yorka i mamy tele samo lat i wogole jak ona wchodzi to mnie nie ma i wogóle do bani ten świat ...:angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

No i nie mam siostry co nie ma westa a ja mam westa a ona chce yorka i mamy tele samo lat i wogole jak ona wchodzi to mnie nie ma i wogóle do bani ten świat ...:angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

eeeeeeeee, ja nie wiem ale to jest nieczytelne :evil_lol:

Posted

:placz::placz::placz:bo mi Kuba wszystkie foty poprzekręcał .....i mialam foty jak Ozzulca trymuje i nie mam ....teraz nikt do nas przyjść nie chce

Alu...uszy, piersi i nos do gory....
a co ja mam powiedziec.....???hmmm???

Posted

a tak ogolnie to ja bardzo prosze zeby Kuba w ramach protestu nie majstrowal przy zdjeciach Ozziego jak mama tam je odwraca.....:diabloti:

Posted

:cool1:przyjechałem na Bezludzie:multi:
robię obchód czy wszystko jest na swoim miejscu

najlepsze ...patyki ...są na Bezludziu:eviltong:

szczególowa kontrola ...:evil_lol:

a patyczki najlepsze i tylko jego :loveu:

Posted

majoka napisał(a):
Alcia czy mi się wydaje, czy Ozzi po zimie nabrał ciałka???
;)nie , Ozzulek zmienił tłuszczyk na mięsionka i nawet pan dr.Budzik stwierdził że teraz dobrze wygląda bo wcześniej to była klucha taka miętka:eviltong:

Alka napisał(a):
szczególowa kontrola ...:evil_lol:

a patyczki najlepsze i tylko jego :loveu:
:multi:tak jego ukochane badyli , a najlepsze z naszego jesiennego ogniska.Nie masz pojęcia jak Ozzy śpiewał w samochodzie jak zobaczył ze Cezary skręca na drogę na Bezludzie ...już w domu był niespokojny jak pakowałam plecak ;)wiedział że COŚ sie szykuje:evil_lol:

Posted

.Nie masz pojęcia jak Ozzy śpiewał w samochodzie jak zobaczył ze Cezary skręca na drogę na Bezludzie ...

Ozzulek dużo korzystniej wygląda, mój TŻ po jakimś czasie widział Ozziego i stwierdził ,że super umięśniony...:loveu:

a arie wyobrażam sobie, kiedyś ją słyszałam w wykonaniu Ozziego :evil_lol::evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):
Ozzulek dużo korzystniej wygląda, mój TŻ po jakimś czasie widział Ozziego i stwierdził ,że super umięśniony...:loveu:

a arie wyobrażam sobie, kiedyś ją słyszałam w wykonaniu Ozziego :evil_lol::evil_lol:
:oops:ja to czasem mam obsesję że mu żeberka widać:evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja tam nie wierzę ze sie zaloguje .....:eviltong:....więc nas nie zagada:evil_lol:

Mnie pozostaje wierzyć:roll:

Zdjęcia Ozzulka boskie.

Posted

:oops:ja to czasem mam obsesję że mu żeberka widać:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: o tak, tak, ja też widziałam tam jakieś żeberka na zdjęciach :evil_lol: Super wygląda :loveu: Strasznie fajne macie to bezludzie, nic dziwnego, że Ozzulec śpiewa z radości :lol: Aluś, wszystkie fotki kapitalne :multi: I co najważniejsze, dla mnie widoczne ;)

Posted

i jeszcze 4 poprawne foty:p

to jest ta zajedwabiście kolorowa :evil_lol:piłka .......aha no i dziś dokonała żywota:razz:

Hej!

Juz wiem czego brakowało mi przy ostatnich fotkach Ozzulca:evil_lol:

Posted

i jeszcze 4 poprawne foty:p

to jest ta zajedwabiście kolorowa :evil_lol:piłka .......aha no i dziś dokonała żywota:razz:

Ozzy spowaznieł w tym roku :) Zrobił się z niego mężczyzna :loveu: Powinnaś jednak Alu jeździc z nim na wystawy :)
A co do zeberek to pamiętaj że jak widać żeberka to jest super a jak ich nie widać to....wtedy szkoda psa :cool1:

Posted

Pysia napisał(a):
Ozzy spowaznieł w tym roku :) Zrobił się z niego mężczyzna :loveu: Powinnaś jednak Alu jeździc z nim na wystawy :)
A co do zeberek to pamiętaj że jak widać żeberka to jest super a jak ich nie widać to....wtedy szkoda psa :cool1:

biedne te Twoje ZmoroSzelmy :shake: szkoda mi ich :placz: nie widac im żeberek :evil_lol:

Posted

Agga napisał(a):
Mnie pozostaje wierzyć:roll:

Zdjęcia Ozzulka boskie.
:multi:cieszkam ze jestes zadowolniona

mmbbaj napisał(a):
:evil_lol: o tak, tak, ja też widziałam tam jakieś żeberka na zdjęciach :evil_lol: Super wygląda :loveu: Strasznie fajne macie to bezludzie, nic dziwnego, że Ozzulec śpiewa z radości :lol: Aluś, wszystkie fotki kapitalne :multi: I co najważniejsze, dla mnie widoczne ;)
;)bo ja wrzucam na Fotosik:p..oj Gosiu ładnie widać żeberka , pan dr był zadowolony:p

Imbir1 napisał(a):
cześć Ozzulaste:multi::multi:

ale bombowa fotka, Ozzy - torpeda :loveu::loveu:
:multi:witaj Julia

tygra napisał(a):
piękny mięsniaczek
:oops:trochę stanął jak fajtułapa

asiunia napisał(a):
Hej!

Juz wiem czego brakowało mi przy ostatnich fotkach Ozzulca:evil_lol:
;)Asiu chyba się nie domyślam

Pysia napisał(a):
Pysiu ja to wiem i dlatego Ozzy wygląda jak wygląda chociaz i tak jeszcze troche za mało meski;)

Vectra napisał(a):
biedne te Twoje ZmoroSzelmy :shake: szkoda mi ich :placz: nie widac im żeberek :evil_lol:
:evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):

Buahahaha babo Zmorka jest chuda jak szkapa :diabloti: Serio :) Nawet ostatnio na przeglądzie zapytałam sie wetki czy ja nie wychudziłam na śmierć :evil_lol: Ale ponoc jest ok bo jej kości nie wystaja przy macaniu ;) Natomiast Szelma maupa spasła się ostatnio rzeczywiscie :placz: Ale jako ze miała bardzo długą kuracje antybiotykową a po niej grzybka podłapała to na razie muszę jej odpuscić odchudzanie tak na 3 m-ce aż zrobimy badania i będą super. Wtedy już ja ją odchudzę :diabloti: Bo doopa teraz taka ciężka że trudno się skacze bo przyciąganie za silne :evil_lol:
Zauważ ze Ty nie widzisz nic tylko futro :P

Posted

Ozzy szykuje się do strzału karnego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A ja chciałam powiedzieć, że dziś pojechałam do rodziców i też przepyszny serniczek jadłam :) A jak smakował: MNIAM MNIAM... 2 dni się śliniłam na Twoj, a dziś sama wcinałam :multi: :multi: :multi: ;)