KaRa_ Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Alicja zloz mezowi odemnie najlepsze zyczenia urodzinowe, duzo zdrowka,szczescia,pomyslnosci i wszystkoego naj naj:cool3: Quote
e.v.a Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 :evil_lol: Alu ale ty sie dzis nabiegasz:evil_lol: Quote
bonita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 UUUU ja jeszcze szwagrowi nie życzyłam:oops: Wszystkiego Najlepszego dla pana Cezarego:loveu: Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='bonita'] UUUU ja jeszcze szwagrowi nie życzyłam:oops: Wszystkiego Najlepszego dla pana Cezarego:loveu: [quote name='paula_z']To ja tez :new-bday: dla wujcia [quote name='KaRa_TC']Alicja zloz mezowi odemnie najlepsze zyczenia urodzinowe, duzo zdrowka,szczescia,pomyslnosci i wszystkoego naj naj:cool3::multi::multi::multi:życzonka przekażę raniutko ...o 5 :razz:bo solenizant już spi a ja kończę pisać analizę ankiet dla rodziców:diabloti:....i zaraz spadam do wanny.....pa pa pa Quote
samograj Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ŁOŻESZTY QRNA ILE SIE NASZUKAŁAM!!!! JUŻ MI SIE WE ŁBIE KIEŁBIE!!!:huh: :huh: :huh: Raz piszą JUBILAT raz SOLENIZANT!!!! ZDECYDUJCIE SIĘ CZY MA URODZINY CZY IMIENINY - nie widziałam CEZAREGO w kalendarzu To co w końcu ma mój dziadek, z postu clocwork wynika, że urodziny!!! ALE JA JUŻ NIC NIE QMAM TAK CZY SIAK::Rose: WSZYSTKIEGO NAJFAJNIEJSZEGO DLA CEZAREGO. A TERAZ DZIADKU, DROGI DZIADKU: Quote
samograj Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:życzonka przekażę raniutko ...o 5 :razz:bo solenizant już spi a ja kończę pisać analizę ankiet dla rodziców:diabloti:....i zaraz spadam do wanny.....pa pa pa JAKI SOLENIZANT!!! TOŻ TO JUBILAT!!! Quote
Alicja Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='samograj']JAKI SOLENIZANT!!! TOŻ TO JUBILAT!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak zwał tak zwał ....ważne że miał wolne w pracy bo to nieobyczajne iść w urodziny i pracować ....dla prezesa:angryy: Aniu życzonka przekażę dziadkowi jak wróci;) My już z Ozzym po sniadanku ja przy 2 kawce / podobno mi wątroba wygnije albo trzustka ....tyle że ja nie jestem pewna czy one jeszcze są/.Byliśmy w lasku ....mam parę fotek ale nudne i monotematyczne ...Ozzy węszy i szuka wiosny.....a potem wzorem Klocka wyczochrał się w trawce ....Ozzulkowa piłka jest w samochodzie i nie bylo czym rzucać bo psiur nadal lubi duże piłki Quote
Kate I Luka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='samograj']JAKI SOLENIZANT!!! TOŻ TO JUBILAT!!! Kurcze no przecież URODZINY miał, a skoro tak, to to SOLENIZANT :) :) :) Cześć Alu :multi: Słoneczko nadal pieknie świeci, TZcik spaceruje z rudym, i mi właśnie dzwonił, że się upocił na spacerku aż bo grzeje niesamowicie :) A zapowiadali na dziś 17 stopni w Katowicach !!! Toż to prawie lato :cunao: :cunao: :cunao: słodkie tarzanko :loveu: Quote
mmbbaj Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] My już z Ozzym po sniadanku ja przy 2 kawce Ale mina! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak do paparazzi :evil_lol: Aluś, ja też przy kawce, pierwszej ;) [quote name='Alicjarydzewska'] WIOSNA!!!! :multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='samograj']ŁOŻESZTY QRNA ILE SIE NASZUKAŁAM!!!! JUŻ MI SIE WE ŁBIE KIEŁBIE!!!:huh: :huh: :huh: Raz piszą JUBILAT raz SOLENIZANT!!!! ZDECYDUJCIE SIĘ CZY MA URODZINY CZY IMIENINY - nie widziałam CEZAREGO w kalendarzu To co w końcu ma mój dziadek, z postu clocwork wynika, że urodziny!!! ALE JA JUŻ NIC NIE QMAM TAK CZY SIAK::Rose: WSZYSTKIEGO NAJFAJNIEJSZEGO DLA CEZAREGO. A TERAZ DZIADKU, DROGI DZIADKU: urodziny miał Cezary!!! ....nie pytaj które :smhair2:, a mnie jakoś tak dzisio łeb napierdziela... tośmy pobalangowali ehhhh :diabloti: Quote
mmbbaj Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Aaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!! I ode mnie najlepsze życzenia dla pana Rydzewskiego :beerchug: Quote
clockwork Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 matko bosko... drugi dzionek opijania... jo nie wstrzimia :mdleje: Quote
Alicja Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Kate I Luka']Kurcze no przecież URODZINY miał, a skoro tak, to to SOLENIZANT :) Cześć Alu :multi: Słoneczko nadal pieknie świeci, TZcik spaceruje z rudym, i mi właśnie dzwonił, że się upocił na spacerku aż bo grzeje niesamowicie :) A zapowiadali na dziś 17 stopni w Katowicach !!! Toż to prawie lato :cunao: :cunao: słodkie tarzanko :loveu: :evil_lol:oj tarzanko było słodkie ...te pomruki zadowolenia;) U nas cieplutko aż się zgrzałam na spacerku:oops: No właśnie z tym solenizantem to właśnie tak jest ze urodziny to solenizant jubilat to wtedy gdy jest jakaś rocznica ....a może co region to inaczej:razz: [quote name='mmbbaj']Ale mina! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak do paparazzi :evil_lol: Aluś, ja też przy kawce, pierwszej ;) WIOSNA!!!! :multi::multi:Gosiu ja skończyłam 2 i jeszcze mi mało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']urodziny miał Cezary!!! ....nie pytaj które :smhair2:, a mnie jakoś tak dzisio łeb napierdziela... tośmy pobalangowali ehhhh :diabloti:a tobie co sie tak fryz postawił:razz:ciebie też to czeka ...za jakiś czas:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja dziś mam tyły czasowe ale i tak na dogo mus znaleść czas ....troche zaspałam:oops: A pobalangować to zawsze zdążymy:eviltong: Quote
Alicja Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='mmbbaj']Aaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!! I ode mnie najlepsze życzenia dla pana Rydzewskiego :beerchug::ppodziekował ...przekaże [quote name='clockwork']matko bosko... drugi dzionek opijania... jo nie wstrzimia :mdleje::razz:....dasz rade ;) [quote name='AlKil']Witaj Alu!!! Życzonka dla szanownego TZ-a!!!!dzieki Ewuś:multi: Quote
Alka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] My już z Ozzym po sniadanku ja przy 2 kawce no tak cos cie musi postawic na nogi po szalonej imprezce :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Alka']no tak cos cie musi postawic na nogi po szalonej imprezce :evil_lol::cool1:na nogi to mnie postawi widok szefowej o 12:angryy: Quote
zuzolandia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witanko -pokacowanko ;-) hehhehe słoneczko swieci trza to wykorzystac ;-) mizianko dla Ozzulkaaaaa ;-) Quote
Alicja Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='zuzolandia']Witanko -pokacowanko ;-) hehhehe słoneczko swieci trza to wykorzystac ;-) mizianko dla Ozzulkaaaaa ;-);)Ozzulek jak narazie wykorzystał .....potem pójdzie z panem na spacerek, bo pańcia do 16 w pracy bedzie:angryy: Quote
malawaszka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] No właśnie z tym solenizantem to właśnie tak jest ze urodziny to solenizant jubilat to wtedy gdy jest jakaś rocznica ....a może co region to inaczej:razz: bhahaha to poważny problem jest :diabloti: pogadajmy jeszcze o tym przez kilka stron :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 :placz:zaraz ide do pracy...... zostawiam wam Ozzulka :evil_lol:Klockowa for you Quote
Gosia>>> Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witaj Alu! Wiosenny Ozzy jest piękny:loveu: U nas też słoneczko świeci, czyli chyba wiosna wkońcu zawitała:multi: :multi: :multi: :multi: Nareszcie, już mam dosyć tego zimna... Quote
clockwork Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :evil_lol:Klockowa for you I Z PRZODU I Z TYŁU... MÓJ... KOFFANY :loveu: Quote
samograj Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 U nas w KRAKOWIE na tego, kto ma imieniny mówi się solenizant, a tego co świętuje urodziny nazywamy jubilatem, niezależnie, czy to okrągła rocznica czy zwykłe urodziny. Można powiedzieć, że to okrągły jubileusz jeśli jest to np. 1,5, 10, 15, 20, 25 itd. lat. DLATEGO TAK SIĘ WCZORAJ POGUBIŁAM W TYCH ŻYCZENIACH!!! I NIE WKLEJAŁAM HAPPY BIRTHDAY, żeby jakiegoś feau pas nie popełnić:oops: ALE TERAZ JUŻ MOGĘ: Quote
Recommended Posts