eria Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Wszystkiego najlepsiejszego !!!!!!!!!!! zdrówko :drink1: dzisiaj Kreon kazał sobie zrobić zdjęcie od tyłu bo Ozziemu pozazdrościł ze on ma wszystkie takie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='PIKA']a kto by to wszystko czytał? :evil_lol: JA! :diabloti: prawie zawsze Quote
Wyjątek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ulalala mamy imprezkę :D 100 lat, 100 laaat 100 laaaaaaaaaaaaaaaaaaat niech zyje żyje nam :D I jeszcze jeden i jeszcze raz...:eviltong: Niech mu gwiazdka......!:evil_lol: A kto z nami nie wypije,.....!:D:D :laola::knajpa::drink1::beerchug: Quote
Teklunia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:u nas ciepło;)a Ty, aleś mnie zripostowała ;) A teraz poproś męża do kompa! Szanowny Panie Rydzewski! Sto lat!!! Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 :pPan Rydzewski Cezary a mój mąż dziękuje wszystkim dogomaniaczkom za życzonka :multi::multi::multi::multi::multi: no to teraz za zdrówko;) Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Alka']wow, ale imprezka :multi::multi:;)pośpiewać też możemy....balety wskazane;) ;)kula jak u Pysi ....tylko węża brak ............. Quote
Alka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 kurcze , ale głośno u Was , sąsiedzi wezmą was na języki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Alka']kurcze , ale głośno u Was , sąsiedzi wezmą was na języki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:abo to 1 raz;)teraz będą mieli powód ......może rzuce ci ze 2 petardy przez balkon:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 My rwniez Życzymy Wszystkiego Najlepszego :laola: Quote
Teklunia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] ALu, zaczęłam wyobrażać Cię sobie w takiej hawejskiej skąpej spódniczce z liści :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='jo-jo']My rwniez Życzymy Wszystkiego Najlepszego :laola: ;)biegnę do pokoju przekazać Quote
Alka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:abo to 1 raz;)teraz będą mieli powód ......może rzuce ci ze 2 petardy przez balkon:evil_lol::evil_lol::evil_lol: aleś się rozhulała :evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 O MATKO !!!!!! A cóż ja za matka :placz: :placz: :placz: Uściskaj dziecko ode mnie :loveu: Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Teklunia']ALu, zaczęłam wyobrażać Cię sobie w takiej hawejskiej skąpej spódniczce z liści :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mogłoby być ciekawie Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Alka']aleś się rozhulała :evil_lol::evil_lol:;)jak szaleć to szaleć [quote name='HankaRupczewska']O MATKO !!!!!! A cóż ja za matka :placz: :placz: :placz: Uściskaj dziecko ode mnie :loveu:już biegnę Twojego synka wyściskać :loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 A najlepsiejszego!!!! I zdrowko!!! i w ogole - Sto lat!!! i Niech mu gwiazda... I kochanek, i podwyzki i ...co by mu zona tak przed kompem nie nie siedziala!! I jeszcze raz!!! I sto lat!!! i co tam jeszcze???? Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='sota36']A najlepsiejszego!!!! I zdrowko!!! i w ogole - Sto lat!!! i Niech mu gwiazda... I kochanek, i podwyzki i ...co by mu zona tak przed kompem nie nie siedziala!! I jeszcze raz!!! I sto lat!!! i co tam jeszcze????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to może drugiego kompa ...co by czasem do sprzętu sie przedarł;) Quote
sota36 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Popatrzcie jaka ta Rydzewska wyrozumiala - ja tu o kochankach dla solenizanta, a ona to przemilcza i o KOMPIE gada!!! Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='sota36']Popatrzcie jaka ta Rydzewska wyrozumiala - ja tu o kochankach dla solenizanta, a ona to przemilcza i o KOMPIE gada!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:co oczy nie widzą to sercu nie żal;) Quote
sota36 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:co oczy nie widzą to sercu nie żal;) oczy nie oczy serce, nie serce, ale sie ZUZYWA Pan R.!!! Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='sota36']oczy nie oczy serce, nie serce, ale sie ZUZYWA Pan R.!!!;)oddam na generalkę .....w serwisie tajle wymienią i będzie funkel nówka nieśmigana;) Quote
Agga Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 CO to za imprezka? Alicja a Cezary wie, że bawisz się bezniego:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Agga']CO to za imprezka? Alicja a Cezary wie, że bawisz się bezniego:evil_lol: :cool1:bawimy się razem ....to jego urodzinki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts