Vectra Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']zielonka czy zielonki...i tak na Z...zadna róznica....:razz: :cool3: poczarowac???chcesz sie przekonac???:mad: oczywiście że jest różnica :mad: :mad: nie mieszkam w zielonce :eviltong: prosze mi sie obrażać wsi :obrazic: możesz se czarować do woli - na moją wisi Twoje czary nie mają zasięgu :diabloti: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='agnes1']A po co mają wiedzieć??:siara: Oni baaardzo lubią niespodzianki:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaa ...........tylko że miejsce zamieszkania owiane tajemnicą;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']no to teraz dopiero o tym mowiszzzzzzzzzz????? ze nie o kojec chodzi tylko o posciel....no to niech sie dzieje wola nieba..... alarm z kciukami odwołany..nad zielonka moze padac..hihihi:diabloti: :loveu:M.A.G.A.........cóż za zyczliwość:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']zielonka czy zielonki...i tak na Z...zadna róznica....:razz: :cool3: poczarowac???chcesz sie przekonac???:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:kilkanaście kilometrów nie robi różnicy:razz: Quote
agnes1 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaa ...........tylko że miejsce zamieszkania owiane tajemnicą;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: To żadna tajemnica !! 80% ludzi w Jastrzębiu wie gdzie mieszkają. Wystarczy zapytać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='agnes1']To żadna tajemnica !! 80% ludzi w Jastrzębiu wie gdzie mieszkają. Wystarczy zapytać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaaa stanę na rondzie i sie rozedrę ....gorzej jak trafie na te 20 %:razz: Quote
BoJa2 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaaa stanę na rondzie i sie rozedrę ....gorzej jak trafie na te 20 %:razz: hmm.tak se myslę,że jak staniesz koło sexshopu:evil_lol: :evil_lol: to trafisz na te właściwe%:lol: :lol: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='evaxon']dziennnndobry bardzo Ozzulkowa rodzinko :):):multi::multi::multi:doberek śpiochu [quote name='Hugo-Kochaś']hmm.tak se myslę,że jak staniesz koło sexshopu:evil_lol: :evil_lol: to trafisz na te właściwe%:lol: :lol::oops:myślisz że to TE klimaty .....pojadę pod sklep bytomski i będę wrzeszczeć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Klaudia :-)']dzień doberek:multi:witam Quote
Kate I Luka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Hello Ciociulku Ozzulkowa :multi: :multi: :multi: [SIZE="1"]i znów przegadałyście wczoraj cały wieczór:shake: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Kate I Luka']Hello Ciociulku Ozzulkowa :multi: :multi: :multi: i znów przegadałyście wczoraj cały wieczór:shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nie ja .....:shake:mnie tu nie było .... no i dzień doberek Kasiu :multi::multi::multi: Quote
agnes1 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:myślisz że to TE klimaty .....pojadę pod sklep bytomski i będę wrzeszczeć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No jak będziesz się drzeć:talker: pod bytomskim to klocuś na pewno usłyszy i przybiegnie:Dog_run: cię przywitać:buzi: , a potem to już cię zaciągnie gdzie trzeba.:painting: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='agnes1']No jak będziesz się drzeć:talker: pod bytomskim to klocuś na pewno usłyszy i przybiegnie:Dog_run: cię przywitać:buzi: , a potem to już cię zaciągnie gdzie trzeba.:painting::evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślisz ze na mój wrzask nie uciekną:razz: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Żeby nie było ze zaniedbuję mojego Astmana;) aha ..........................................a SMSy powysyłam za chwilę ...oki;) Quote
Vectra Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 boshhhhhh następna rodzina co się nad psem znęca :( taki głodny , mały i zabiedzony :( i jeszcze mu ciastko pod nosem stawiają :mad: do TOZu was podam :mad: zrobie "UPRZEJMNIE DONOSZE" :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Vectra']boshhhhhh następna rodzina co się nad psem znęca :( taki głodny , mały i zabiedzony :( i jeszcze mu ciastko pod nosem stawiają :mad: do TOZu was podam :mad: zrobie "UPRZEJMNIE DONOSZE" :diabloti: :diabloti: :diabloti::puprzejmie donosze ze to była rolada mięsna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:puprzejmie donosze ze to była rolada mięsna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bez serca :shake: zupełnie jesteście pozbawieni jakich kolwiek uczuć :shake: rany jaka mi się rodzina trafiła :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Cześć Aluś :multi: Cofnęłąm się i zobaczyłam (aczkolwiek bez żadnego zdziwienia ;)), że mam do nadronbienia 104 strony!!! Ale chyba niestety poddam się bez walki, bo to ponad moje siły :) Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Vectra']bez serca :shake: zupełnie jesteście pozbawieni jakich kolwiek uczuć :shake: rany jaka mi się rodzina trafiła :evil_lol: :evil_lol:;)a co też lubisz rolady:razz: [quote name='Teklunia']Cześć Aluś :multi: Cofnęłąm się i zobaczyłam (aczkolwiek bez żadnego zdziwienia ;)), że mam do nadronbienia 104 strony!!! Ale chyba niestety poddam się bez walki, bo to ponad moje siły :)no weź Kasiu ..nie załamuj mnie ....coż to znaczą te biedne 104 strony w porownaniu z wiecznością;) Quote
zuzolandia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Witanko kochaniutka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buziaczki!!!!!!!!!!!!!! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Vectra']bez serca :shake: zupełnie jesteście pozbawieni jakich kolwiek uczuć :shake: rany jaka mi się rodzina trafiła :evil_lol: :evil_lol: pamietaj ze niedaleko pada jabłko od jabłoni:diabloti: a niby Twoj TZ to sie nad Franiem ie znecał z tymi ciastkami???bieda musiała od zakrystii isc po ciacho.......to tylko dla przypomnienia...:mad: uprzejmie.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Teklunia']Cześć Aluś :multi: Cofnęłąm się i zobaczyłam (aczkolwiek bez żadnego zdziwienia ;)), że mam do nadronbienia 104 strony!!! Ale chyba niestety poddam się bez walki, bo to ponad moje siły :) nie poddawaj sie nie wolno.... tak bez walki sie poddasz? nie..... Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']nie poddawaj sie nie wolno.... tak bez walki sie poddasz? nie.....:placz::placz::placz:a to wszystko przez to ze Kasia nie odebrała mojego SMSa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:a to wszystko przez to ze Kasia nie odebrała mojego SMSa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicjo ...to wyjslij jeszcze jednego...niech Kasieńka sie nie stresuje i nie poddaje:diabloti: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Alicjo ...to wyjslij jeszcze jednego...niech Kasieńka sie nie stresuje i nie poddaje:diabloti: :cool3:spróbuję ...może Kasia ma SKYPA....;) Quote
Imbirka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Żeby nie było ze zaniedbuję mojego Astmana;) aha ..........................................a SMSy powysyłam za chwilę ...oki;) ja sms-a jeszcze nie dostałam:p ale wpadłam sobie pooglądać:diabloti: Alu, a skypa masz zainstalowanego? :eviltong: Quote
Recommended Posts