Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Moi kochani :loveu::loveu::loveu:...dziś fot nie będzie bo się nam Dogo rozkracza i boję się ze znowu mi zeżre posty z fotami , same posty zjada mi już od rana :diabloti::angryy::diabloti:

i po choliere ja przychodziła do roboty:angryy: jak dogo szwankuje:mad:

Posted

Gosia>>>;2901782 napisał(a):
o losie jaka fajna minka:loveu: Alu powinnaś Ozziego wysłać na jakiś casting do reklamy:evil_lol: Tak się pięknie uśmiecha...
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na paste do zębów;)

Posted

Moi kochani :loveu::loveu::loveu:...dziś fot nie będzie bo się nam Dogo rozkracza i boję się ze znowu mi zeżre posty z fotami , same posty zjada mi już od rana :diabloti::angryy::diabloti:

NO MNIE TEŻ RANO KRADŁO, A POTEM TO WOGÓLE MNIE DO LOKALU NIE WPUŚCILI!!! ŻE NIBY SERWERA NIE MOZNA ZNALEŹĆ:angryy: :angryy: :angryy:
ZMIĘKLI DOPIERO PRZD CHWILĄ I JESTEM!!!
Babciu!!!
Gosię jeszcze tylko boli głowa. :p
Strasznie się przestraszyłam, bo były przypadki, porażeń mózgowych u niektórych dzieci po tej szczepionce- a ją mdliło i była "JAKAŚ NIEWYRAŹNA" ( ale to nie z braku rutinoskorbinu:evil_lol: ),mdlejąca, jak przy podrażnienu opon mózgowych - wiecie o czym piszę, mamuśki???
ALE JUŻ JEST DOBRZE!!!
ONA JEST ALERGIKIEM I MIAŁA JAKIEŚ ZABURZENIA OUN i NIE TAKIE NUMERY MI WYCINAŁA (dwa lata chorowała na bezdechy nocne-a ja czuwałam przy niej, żeby nie umarła-groziła jej nagła śmierć łóżeczkowa -przez rok miałam APNEAL-aparat sygnalizujący brak oddechu, potem musiałam go oddać do CZD w W-wie i czuwać sama)

TE MORDERCZE PSIE WALKI JUŻ ZGŁOSIŁAM NA POLICJĘ (tylko czemu nie ma widowni???)

Posted

samograj napisał(a):
...przez rok miałam APNEAL-aparat sygnalizujący brak oddechu, potem musiałam go oddać do CZD w W-wie i czuwać sama)

TAK WYGLĄDAŁ APNEAL CZUWAJĄCY NAD ODDECHEM goguni -pod brzuszkiem leżała metalowa płytka wrażliwa na brak ucisku klatki piersiowej podczas nabierania powietrza w płuca, połączona kabelkiem z nadajnikiem - alarmem widocznym na zdjęciu

Widzisz babciu ile twoja wnusia miała problemów, ile się najadła strachu!!!
A TERAZ TO MAŁE NARYSOWAŁO CI TWOJEGO OZZULKA!!!

Posted

nie ma to jednak jak tych szaleńców widzieć na zywo ...ile razy byśmy dziś leżały:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a ja dziś leżałam!! będzie fotka u Inezki,mojego buta:cool3:

boziu ale ona dumna że Ozulec koło niej stoi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

samograj napisał(a):
A CZY TO NIE POWINNO BYĆ ZDJĘCIE STYCZNIA??? "ROMEK I JULKA"

A JAK PASKUD???

Samograjku jak mogłas nie zauważyć ,że to Stasiu Ł. i Anetka K.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dodam tylko,ze pospacerku wpadli prosto do łóżka

Posted

Vectra napisał(a):
Tu też kradną posty :(

ale chyba oddali, bo albo mam omamy, albo niektore posty czytam po kilka razy i to nie jeden pod drugim, jak to zwykle jest, jak ktos ma problem z wysłaniem, ale przeplatane innymi postami, ktore zresztą tez się powtarzają :hmmmm: :evil_lol:

Posted

Yyyyyyyy ktos tu kogoś o łapkę prosi.... ALicja a ty mi nic nie mówiłaś.

Jeszcze raz dzięki za kartkę na święta. Co se przypomne kulam sie ze śmiechu:cool3:

Posted

:pMaguś ja sie cieszkam ze wogóle TU wpadasz:multi::multi::multi:

toteż mówię, ze bywam często. Ale sie nie wtrącam, bo nieśmiała jestem :grins:

Posted

samograj napisał(a):
NO MNIE TEŻ RANO KRADŁO, A POTEM TO WOGÓLE MNIE DO LOKALU NIE WPUŚCILI!!! ŻE NIBY SERWERA NIE MOZNA ZNALEŹĆ:angryy: :angryy: :angryy:
ZMIĘKLI DOPIERO PRZD CHWILĄ I JESTEM!!!
Babciu!!!
Gosię jeszcze tylko boli głowa. :p
Strasznie się przestraszyłam, bo były przypadki, porażeń mózgowych u niektórych dzieci po tej szczepionce- a ją mdliło i była "JAKAŚ NIEWYRAŹNA" ( ale to nie z braku rutinoskorbinu:evil_lol: ),mdlejąca, jak przy podrażnienu opon mózgowych - wiecie o czym piszę, mamuśki???
ALE JUŻ JEST DOBRZE!!!
ONA JEST ALERGIKIEM I MIAŁA JAKIEŚ ZABURZENIA OUN i NIE TAKIE NUMERY MI WYCINAŁA (dwa lata chorowała na bezdechy nocne-a ja czuwałam przy niej, żeby nie umarła-groziła jej nagła śmierć łóżeczkowa -przez rok miałam APNEAL-aparat sygnalizujący brak oddechu, potem musiałam go oddać do CZD w W-wie i czuwać sama)

TE MORDERCZE PSIE WALKI JUŻ ZGŁOSIŁAM NA POLICJĘ (tylko czemu nie ma widowni???)
a ja siem policji nie bojam bo mam znajomości:evil_lol:

samograj napisał(a):
TAK WYGLĄDAŁ APNEAL CZUWAJĄCY NAD ODDECHEM goguni -pod brzuszkiem leżała metalowa płytka wrażliwa na brak ucisku klatki piersiowej podczas nabierania powietrza w płuca, połączona kabelkiem z nadajnikiem - alarmem widocznym na zdjęciu

Widzisz babciu ile twoja wnusia miała problemów, ile się najadła strachu!!!
A TERAZ TO MAŁE NARYSOWAŁO CI TWOJEGO OZZULKA!!!

:shake:o rany , ale miałaś z Gosią cięzki żywot dobrze że poszło ku lepszemu

Pysia napisał(a):
Alka babo jedna dlaczego ciągle rzucasz na moje niebo śnieżki:mad::mad::mad: Nie możesz w inną strone? :cool1:
to nie ja...to Bonita

Ewa&kumpel napisał(a):
Hello, dzień doberek wieczorek. Chciałam się tylko przywitac.;) :-D:wink::lol!:
witam i dziękuję za odwiedzinki

leemonca napisał(a):
JA TEŻ :multi:
cześć

bonita napisał(a):
Witam z zasypanego i ciągle jeszcze w opadach snieżku Bielska :)
Co się dzisiaj z dogo dzieje?
oj u nas dziś była masakra ...wiało i sypało , a dogo to mnie z równowagi wyprowadziło

Hugo-Kochaś napisał(a):
Samograjku jak mogłas nie zauważyć ,że to Stasiu Ł. i Anetka K.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dodam tylko,ze pospacerku wpadli prosto do łóżka
taaak są foty ....w łóżku

PIKA napisał(a):
ale chyba oddali, bo albo mam omamy, albo niektore posty czytam po kilka razy i to nie jeden pod drugim, jak to zwykle jest, jak ktos ma problem z wysłaniem, ale przeplatane innymi postami, ktore zresztą tez się powtarzają :hmmmm: :evil_lol:
oddali ale nie wszystkie .....klockowej ukradli foty Potwornickiego

Agga napisał(a):

Yyyyyyyy ktos tu kogoś o łapkę prosi.... ALicja a ty mi nic nie mówiłaś.

Jeszcze raz dzięki za kartkę na święta. Co se przypomne kulam sie ze śmiechu:cool3:
no widzisz jedna mała kartka a ile radości

Maga100 napisał(a):
toteż mówię, ze bywam często. Ale sie nie wtrącam, bo nieśmiała jestem :grins:
No Maguś nie stydaj............
Dziękuję także za odwiedzinki ..Ewciom , Justynce , Ineczce ,Gosi ,Basi i Pauli