clockwork Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Moi kochani :loveu::loveu::loveu:...dziś fot nie będzie bo się nam Dogo rozkracza i boję się ze znowu mi zeżre posty z fotami , same posty zjada mi już od rana :diabloti::angryy::diabloti: i po choliere ja przychodziła do roboty:angryy: jak dogo szwankuje:mad: Quote
KaRa_ Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Ale psie walki u Was sa organizowane:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosia>>> Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::p...... :p o losie jaka fajna minka:loveu: Alu powinnaś Ozziego wysłać na jakiś casting do reklamy:evil_lol: Tak się pięknie uśmiecha... Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Gosia>>>;2901782 napisał(a):o losie jaka fajna minka:loveu: Alu powinnaś Ozziego wysłać na jakiś casting do reklamy:evil_lol: Tak się pięknie uśmiecha...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na paste do zębów;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Jakie fafle rozwichrzone :cool3: :loveu: Quote
zuzolandia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 .......całuje łapki madameeee ;-) Dziendoberek kochaniutka ;-) juz chyba to dogo łazi normalnie ;-) Quote
samograj Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Moi kochani :loveu::loveu::loveu:...dziś fot nie będzie bo się nam Dogo rozkracza i boję się ze znowu mi zeżre posty z fotami , same posty zjada mi już od rana :diabloti::angryy::diabloti: NO MNIE TEŻ RANO KRADŁO, A POTEM TO WOGÓLE MNIE DO LOKALU NIE WPUŚCILI!!! ŻE NIBY SERWERA NIE MOZNA ZNALEŹĆ:angryy: :angryy: :angryy: ZMIĘKLI DOPIERO PRZD CHWILĄ I JESTEM!!! Babciu!!! Gosię jeszcze tylko boli głowa. :p Strasznie się przestraszyłam, bo były przypadki, porażeń mózgowych u niektórych dzieci po tej szczepionce- a ją mdliło i była "JAKAŚ NIEWYRAŹNA" ( ale to nie z braku rutinoskorbinu:evil_lol: ),mdlejąca, jak przy podrażnienu opon mózgowych - wiecie o czym piszę, mamuśki??? ALE JUŻ JEST DOBRZE!!! ONA JEST ALERGIKIEM I MIAŁA JAKIEŚ ZABURZENIA OUN i NIE TAKIE NUMERY MI WYCINAŁA (dwa lata chorowała na bezdechy nocne-a ja czuwałam przy niej, żeby nie umarła-groziła jej nagła śmierć łóżeczkowa -przez rok miałam APNEAL-aparat sygnalizujący brak oddechu, potem musiałam go oddać do CZD w W-wie i czuwać sama) TE MORDERCZE PSIE WALKI JUŻ ZGŁOSIŁAM NA POLICJĘ (tylko czemu nie ma widowni???) Quote
g_o_n_i_a Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Hej Alu! :multi: Jakie śliczne, różowe mordki! :loveu: Quote
samograj Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 samograj napisał(a):...przez rok miałam APNEAL-aparat sygnalizujący brak oddechu, potem musiałam go oddać do CZD w W-wie i czuwać sama) TAK WYGLĄDAŁ APNEAL CZUWAJĄCY NAD ODDECHEM goguni -pod brzuszkiem leżała metalowa płytka wrażliwa na brak ucisku klatki piersiowej podczas nabierania powietrza w płuca, połączona kabelkiem z nadajnikiem - alarmem widocznym na zdjęciu Widzisz babciu ile twoja wnusia miała problemów, ile się najadła strachu!!! A TERAZ TO MAŁE NARYSOWAŁO CI TWOJEGO OZZULKA!!! Quote
barbara.h Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):nie ma to jednak jak tych szaleńców widzieć na zywo ...ile razy byśmy dziś leżały:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja dziś leżałam!! będzie fotka u Inezki,mojego buta:cool3: boziu ale ona dumna że Ozulec koło niej stoi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
barbara.h Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 clockwork napisał(a):i po choliere ja przychodziła do roboty:angryy: jak dogo szwankuje:mad: :shake::shake::shake::shake: ;);););) Quote
Paula Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Czesc Alu :loveu: Wpadlam sie przywitac. Buziaczki dla Ozullka :buzi: Quote
samograj Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 A CZY TO NIE POWINNO BYĆ ZDJĘCIE STYCZNIA??? "ROMEK I JULKA" A JAK PASKUD??? Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Alka babo jedna dlaczego ciągle rzucasz na moje niebo śnieżki:mad::mad::mad: Nie możesz w inną strone? :cool1: Quote
Ewa&kumpel Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Hello, dzień doberek wieczorek. Chciałam się tylko przywitac.;) :-D:wink::lol!: Quote
bonita Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Witam z zasypanego i ciągle jeszcze w opadach snieżku Bielska :) Co się dzisiaj z dogo dzieje? Quote
BoJa2 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 samograj napisał(a):A CZY TO NIE POWINNO BYĆ ZDJĘCIE STYCZNIA??? "ROMEK I JULKA" A JAK PASKUD??? Samograjku jak mogłas nie zauważyć ,że to Stasiu Ł. i Anetka K.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dodam tylko,ze pospacerku wpadli prosto do łóżka Quote
PIKA Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Vectra napisał(a):Tu też kradną posty :( ale chyba oddali, bo albo mam omamy, albo niektore posty czytam po kilka razy i to nie jeden pod drugim, jak to zwykle jest, jak ktos ma problem z wysłaniem, ale przeplatane innymi postami, ktore zresztą tez się powtarzają :hmmmm: :evil_lol: Quote
Agga Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Yyyyyyyy ktos tu kogoś o łapkę prosi.... ALicja a ty mi nic nie mówiłaś. Jeszcze raz dzięki za kartkę na święta. Co se przypomne kulam sie ze śmiechu:cool3: Quote
leemonca Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 o kurczę!!! JAKI DUMNY!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Maga100 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pMaguś ja sie cieszkam ze wogóle TU wpadasz:multi::multi::multi: toteż mówię, ze bywam często. Ale sie nie wtrącam, bo nieśmiała jestem :grins: Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 samograj napisał(a):NO MNIE TEŻ RANO KRADŁO, A POTEM TO WOGÓLE MNIE DO LOKALU NIE WPUŚCILI!!! ŻE NIBY SERWERA NIE MOZNA ZNALEŹĆ:angryy: :angryy: :angryy: ZMIĘKLI DOPIERO PRZD CHWILĄ I JESTEM!!! Babciu!!! Gosię jeszcze tylko boli głowa. :p Strasznie się przestraszyłam, bo były przypadki, porażeń mózgowych u niektórych dzieci po tej szczepionce- a ją mdliło i była "JAKAŚ NIEWYRAŹNA" ( ale to nie z braku rutinoskorbinu:evil_lol: ),mdlejąca, jak przy podrażnienu opon mózgowych - wiecie o czym piszę, mamuśki??? ALE JUŻ JEST DOBRZE!!! ONA JEST ALERGIKIEM I MIAŁA JAKIEŚ ZABURZENIA OUN i NIE TAKIE NUMERY MI WYCINAŁA (dwa lata chorowała na bezdechy nocne-a ja czuwałam przy niej, żeby nie umarła-groziła jej nagła śmierć łóżeczkowa -przez rok miałam APNEAL-aparat sygnalizujący brak oddechu, potem musiałam go oddać do CZD w W-wie i czuwać sama) TE MORDERCZE PSIE WALKI JUŻ ZGŁOSIŁAM NA POLICJĘ (tylko czemu nie ma widowni???)a ja siem policji nie bojam bo mam znajomości:evil_lol: samograj napisał(a):TAK WYGLĄDAŁ APNEAL CZUWAJĄCY NAD ODDECHEM goguni -pod brzuszkiem leżała metalowa płytka wrażliwa na brak ucisku klatki piersiowej podczas nabierania powietrza w płuca, połączona kabelkiem z nadajnikiem - alarmem widocznym na zdjęciu Widzisz babciu ile twoja wnusia miała problemów, ile się najadła strachu!!! A TERAZ TO MAŁE NARYSOWAŁO CI TWOJEGO OZZULKA!!! :shake:o rany , ale miałaś z Gosią cięzki żywot dobrze że poszło ku lepszemu Pysia napisał(a):Alka babo jedna dlaczego ciągle rzucasz na moje niebo śnieżki:mad::mad::mad: Nie możesz w inną strone? :cool1:to nie ja...to Bonita Ewa&kumpel napisał(a):Hello, dzień doberek wieczorek. Chciałam się tylko przywitac.;) :-D:wink::lol!:witam i dziękuję za odwiedzinki leemonca napisał(a):JA TEŻ :multi:cześć bonita napisał(a):Witam z zasypanego i ciągle jeszcze w opadach snieżku Bielska :) Co się dzisiaj z dogo dzieje?oj u nas dziś była masakra ...wiało i sypało , a dogo to mnie z równowagi wyprowadziło Hugo-Kochaś napisał(a):Samograjku jak mogłas nie zauważyć ,że to Stasiu Ł. i Anetka K.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dodam tylko,ze pospacerku wpadli prosto do łóżkataaak są foty ....w łóżku PIKA napisał(a):ale chyba oddali, bo albo mam omamy, albo niektore posty czytam po kilka razy i to nie jeden pod drugim, jak to zwykle jest, jak ktos ma problem z wysłaniem, ale przeplatane innymi postami, ktore zresztą tez się powtarzają :hmmmm: :evil_lol:oddali ale nie wszystkie .....klockowej ukradli foty Potwornickiego Agga napisał(a): Yyyyyyyy ktos tu kogoś o łapkę prosi.... ALicja a ty mi nic nie mówiłaś. Jeszcze raz dzięki za kartkę na święta. Co se przypomne kulam sie ze śmiechu:cool3: no widzisz jedna mała kartka a ile radości Maga100 napisał(a):toteż mówię, ze bywam często. Ale sie nie wtrącam, bo nieśmiała jestem :grins:No Maguś nie stydaj............ Dziękuję także za odwiedzinki ..Ewciom , Justynce , Ineczce ,Gosi ,Basi i Pauli Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Alu TZ mi lata za plecami po domu :crazyeye: Nie wiem co mu się stało :crazyeye: Quote
Recommended Posts