leemonca Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :cool1:słoneczko było tylko w pątek ....niestety , dziś wieje i sypie a u nas wszystko spływa :cool1:, rano było jeszcze fajnie a teraz.. ciapa :cool1: Quote
e.v.a Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): :loveu: jak rowno łapuchny :loveu: Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 aga1215 napisał(a):Witaj zasypana Alu! Ozi ma piękną koleżankę:loveu: ... Kama teraz nie może się bawić z nami.......... :shake: :-(;)witaj ....Kamci miną ciężkie dni i znów weki będzie mogł iść z wizytą;) Honey napisał(a):Ufff.... a juz bylam zazdrosna, ze macie lepiej :evil_lol:oj , ak mogłaś myśleć ze my mamy lepiej:evil_lol: leemonca napisał(a):a u nas wszystko spływa :cool1:, rano było jeszcze fajnie a teraz.. ciapa :cool1:rano było -5 i sypało śniegiem , teraz +2 i panta rei:placz: evaxon napisał(a)::loveu: jak rowno łapuchny :loveu:;)bieg synchroniczny Quote
mmbbaj Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): szperacz yuhu hamujjjjjjjjj koziczka choduuuuuuuuu Alu jakie piękne foty :loveu: I pogoda śliczna u was, słoneczko było! :lol: U nas nie, za to śnieg sypał , ale nie było zbyt zimno. To się piesy na śniegu wyszalały :multi: No i to jest w zimie najlepsze ;) A fotki łóżkowe też super! :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 .no to czesc;-) lecim na Szczecin ehehheh ;-) Witanko ;-) u nas wszystko spływaaaaaa bleeeeeeee ....alez bedzie ciapowato...... Buziaczki dla Ozzulka ;-) Quote
barbara.h Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Witaj Alu,super śnieżne foty,ale łóżkowa sesja najlepsza :lol::lol: Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='mmbbaj']Alu jakie piękne foty :loveu: I pogoda śliczna u was, słoneczko było! :lol: U nas nie, za to śnieg sypał , ale nie było zbyt zimno. To się piesy na śniegu wyszalały :multi: No i to jest w zimie najlepsze ;) A fotki łóżkowe też super! :evil_lol:Gosiu u nas dziś też było brzydko , to w piatek było takie piękne słoneczko [quote name='zuzolandia'] .no to czesc;-) lecim na Szczecin ehehheh ;-) Witanko ;-) u nas wszystko spływaaaaaa bleeeeeeee ....alez bedzie ciapowato...... Buziaczki dla Ozzulka ;-)Ozzy wrócił ze spacerku mokry bo z nieba leci mokry śnieg...czy nawet z deszczem [quote name='Gosiek'] hahaha jaki krokodylek la piraniaa [quote name='barbara.h']Witaj Alu,super śnieżne foty,ale łóżkowa sesja najlepsza :lol::lol:no tak wszystkim wyro w głowie;) Quote
bonita Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to łosiek zakazany zabawek ....wykradziony podstępem:evil_lol: A zakazany:cool3: Bidny łosiu, no ale łoś to nie jest najmądrzejsze zwierzątko:evil_lol: Dobrywieczór Alu :) Quote
Paula Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzy wrócił ze spacerku mokry bo z nieba leci mokry śnieg...czy nawet z deszczem U nas tak samo :shake: Pies mokry do ostatniego wloska, ale nie przeszkadza mu to w szalenstwach :lol: Quote
Guest aneta_w Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Jaki piękny Bullterrierek!!! :) :loveu: :loveu: OOO... Ozzy! Toż to potężny piękny chłopak :loveu: :loveu: Fajną minkę zrobił :D :cool3: Quote
arystokratka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Hej Alu :evil_lol:. Mam pytanko ... W którym Rybniku mieszkasz :razz:. Tzn . na mapie jest około 20 Rybników :razz:. Tak więc trudno mi jest zgadywać :razz: Quote
e.v.a Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 arystokratka napisał(a):Hej Alu :evil_lol:. Mam pytanko ... W którym Rybniku mieszkasz :razz:. Tzn . na mapie jest około 20 Rybników :razz:. Tak więc trudno mi jest zgadywać :razz: hahaha dobre:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 wowo alez Rybnik sławny ;-) az 20 sztuk w Polsce heeheh ,niezle ;-) No własnie Alu ktory to Rybnik ???? ehheeh .......ja wiem...... Buziaczki Quote
Kate I Luka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='zuzolandia']wowo alez Rybnik sławny ;-) az 20 sztuk w Polsce heeheh ,niezle ;-) No własnie Alu ktory to Rybnik ???? ehheeh .......ja wiem...... Buziaczki hahaha, dobre.... 20 Rybników :) Ja też wiem który... Alutek to prawie nasza ziomalka :razz: :razz: :razz: Quote
arystokratka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Domyślam się że Rybnik właściwy jest w rejonie Katowic , Rudy śląskiej , Zabrza i Bytomia :evil_lol:. Quote
Kate I Luka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='arystokratka']Domyślam się że Rybnik właściwy jest w rejonie Katowic , Rudy śląskiej , Zabrza i Bytomia :evil_lol:. :klacz: :klacz: :B-fly: :B-fly: Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='bonita']A zakazany:cool3: Bidny łosiu, no ale łoś to nie jest najmądrzejsze zwierzątko:evil_lol: Dobrywieczór Alu :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale sympatyczne Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='aneta_w']Jaki piękny Bullterrierek!!! :) :loveu: :loveu: OOO... Ozzy! Toż to potężny piękny chłopak :loveu: :loveu: Fajną minkę zrobił :D :cool3:to dziewczynka ta bullka ...Dulcynea;) Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='paula_z']U nas tak samo :shake: Pies mokry do ostatniego wloska, ale nie przeszkadza mu to w szalenstwach :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy jak wrócił to mu z uszu kapało:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='arystokratka']Hej Alu :evil_lol:. Mam pytanko ... W którym Rybniku mieszkasz :razz:. Tzn . na mapie jest około 20 Rybników :razz:. Tak więc trudno mi jest zgadywać :razz::crazyeye:20 ...niemożliwe ...ja weszłam w szukacza http://mapa.szukacz.pl/ i były 3 trafienia 2 u mnie i 1 w łódzkim . My to na Śląsku:p Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='Kate I Luka']hahaha, dobre.... 20 Rybników :) Ja też wiem który... Alutek to prawie nasza ziomalka :razz: :razz: :razz::multi::multi:otóż to ...prawie;) Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='Kate I Luka']hahaha, dobre.... 20 Rybników :) Ja też wiem który... Alutek to prawie nasza ziomalka :razz: :razz: :razz:a wiesz co to może sie zgadzać bo pocztowo to nas jest dużo ja np mam nr Rybnik 9 a pracuję w Rybnik 8;) Quote
samograj Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 BABCIU , co tak pościsz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , natrzaskałaś chyba 6 pod rząd!!! Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='samograj']BABCIU , co tak pościsz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , natrzaskałaś chyba 6 pod rząd!!!:placz::placz::placz:bo mi znów nie działa wielokrotne cytowanie:mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts