Cerber Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Witaj kochana, tyle razy co ja jestem u Ciebie i zabieram sie za pisanie to normalnie nie miesci sie w głowie. Niestety nigdy nic nie napisze, bo wiem, ze mam 100 stron zaległości... ehhhh postaram sie chociaz czesc nadrobic... Quote
leemonca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 No, no, no i ja mam wytrzymać do jutra :lmaa:?!? nie można by tak jeszcze coś dzisiaj :razz: ? Quote
clockwork Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Tak było....... potem reszta:p jaaa.... a ja już wychodze do domu :placz:!! a tu takie foty sie zapowiadają!!! :crazyeye: Quote
e.v.a Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Tak było....... potem reszta:p :cool3: zapowiada sie ciekawei :D Quote
samograj Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 WIECIE, ŻE MÓJ SYN SIĘ ŻENI, PRAWDA??? A TO JEGO PRZYSZŁA: ZOBACZ!!! ====================================================== NIE ZAUWAŻYŁY WIĘC WKLEJAM: W końcu to moja synowa (ślub w kwietniu)!!! ================================================== Tu bardziej naturalna, razem z synem!!! SORKI ZA OFFA, ale sie ucieszyłam, jak zobaczyłam tę okładkę (trzymali w tajemnicy) Quote
Behemot Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Tak było....... potem reszta:p Och, sama słodycz...... :loveu::loveu::loveu: Quote
bonita Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Tak było....... potem reszta:p No, no, no wygląda że było fajnie:multi: Quote
Alicja Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 leemonca napisał(a):No, no, no i ja mam wytrzymać do jutra :lmaa:?!? nie można by tak jeszcze coś dzisiaj :razz: ?już są.... clockwork napisał(a):jaaa.... a ja już wychodze do domu :placz:!! a tu takie foty sie zapowiadają!!! :crazyeye:...może jeszcze posiedzisz w pracy.... evaxon napisał(a)::cool3: zapowiada sie ciekawei :Dno jasne samograj napisał(a):WIECIE, ŻE MÓJ SYN SIĘ ŻENI, PRAWDA??? A TO JEGO PRZYSZŁA: ZOBACZ!!! ====================================================== NIE ZAUWAŻYŁY WIĘC WKLEJAM: W końcu to moja synowa (ślub w kwietniu)!!! ================================================== Tu bardziej naturalna, razem z synem!!! SORKI ZA OFFA, ale sie ucieszyłam, jak zobaczyłam tę okładkę (trzymali w tajemnicy)a ja się cieszkam ze się podzieliłaś z nami tymi wiadomościami..fajna dziewczyna Behemot napisał(a):Och, sama słodycz...... :loveu::loveu::loveu::p bonita napisał(a):No, no, no wygląda że było fajnie:multi: fajnie i zimno Kati napisał(a): fajna foteczka, psy się wyszalały :)Ozzy spał do 19tej A teraz jeszcze kilka Quote
e.v.a Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): :megagrin: :turn-l: :roflt: Quote
aga1215 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Tak było....... potem reszta:p Alu - śliczne:multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 :p...... po spacerku jeszcze foteczki są ale na dziś wystarczy:p Quote
Alicja Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 evaxon napisał(a)::megagrin: :turn-l: :roflt:no i z czego chichocze:mad: aga1215 napisał(a):Alu - śliczne:multi: :multi: :multi::pdziękujemy , Aguś Quote
e.v.a Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):no i z czego chichocze:mad: :lol: jaa??? chichocze??:lol: gdziez bym smiała:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Cerber napisał(a):Witaj kochana, tyle razy co ja jestem u Ciebie i zabieram sie za pisanie to normalnie nie miesci sie w głowie. Niestety nigdy nic nie napisze, bo wiem, ze mam 100 stron zaległości... ehhhh postaram sie chociaz czesc nadrobic...:multi:nie martw się pisaniem ;)mi też czasem słów brakuje i milczę , dobrze że jesteś:p *luthien* napisał(a):Witajcie dziewczynki:):multi::multi::multi:witaj evaxon napisał(a)::lol: jaa??? chichocze??:lol: gdziez bym smiała:evil_lol: :mad:nie ....ja chichram:eviltong: Quote
e.v.a Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): :mad:nie ....ja chichram:eviltong: :cool3: no i wszystko jasne:evil_lol: Quote
samograj Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::p...... ALE USMIECH REWELKA!!! po spacerku OJEJ PTASZKA SOBIE USZKODZI!!!!!!!!! PIĘKNA PARA!!!!:loveu: :loveu: :loveu:ALE GO DUMA ROZPIERA!!!!!! Quote
e.v.a Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 samograj napisał(a): OJEJ PTASZKA SOBIE USZKODZI!!!!!!!!! :grin: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
LAZY Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ale fajoskie zabawy psów morderców! Gratuluje ozenku syna! A niedawno ktoś płakał, ze żeniaczki nie bedzie:evil_lol: Quote
samograj Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 LAZY napisał(a):Ale fajoskie zabawy psów morderców! Gratuluje ozenku syna! A niedawno ktoś płakał, ze żeniaczki nie bedzie:evil_lol: OD CZEGO SĄ KREDYTY!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vogue Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ALU!!! Zdjecia swietne!!!.Wyrastasz powoli na mistrza foto:lol: Nie wybralam zadnego bo wszystkie fajne:lol: Quote
Maga100 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Alicjo. wiedz, że bywam tu, ale po nadrobieniu kilkunastu stron nie mam sił się odzywać :cool1: Quote
Recommended Posts