Vogue Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 samograj napisał(a):CZEŚC MAMUŚ!!! WITAJ BABCIU!!! BYŁAM U LEKARZA, MAM SKIEROWANIE DO ORTOPEDY, BO Z MOIM BARKIEM JEST JAKAŚ POWAŻNIEJSZA SPRAWA -muszę prześwietlić!!!:-( Na razie dostałam MOVALIS -nie znam tego leku:shake: To niesteroidowy lek o dzialaniu przeciwzapalnym,przeciwbolowym i przeciwgoraczkowym. Podaje sie go przy zwyrodnieniach stawow,w reumatoidalnym zap stawow i zesztywniajacym zap. stawow kregoslupa. Trzymaj sie!!:lol: Quote
samograj Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Vogue napisał(a):To niesteroidowy lek o dzialaniu przeciwzapalnym,przeciwbolowym i przeciwgoraczkowym. Podaje sie go przy zwyrodnieniach stawow,w reumatoidalnym zap stawow i zesztywniajacym zap. stawow kregoslupa. Trzymaj sie!!:lol: Bardzo dziekuję za wyjaśnienia:loveu: i wsparcie (qrcze dzis mnie musiały lekarki rozbierać, bo sama nie dałam rady), czyli prawie to samo co Ketonal (brałam wcześniej - moje wrzody:crazyeye: :angryy: )!!! KIM TY JESTEŚ DLA MNIE, BO SIĘ POGUBIŁAM !!! A jak młody??? Quote
Vogue Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 samograj napisał(a):Bardzo dziekuję za wyjaśnienia:loveu: i wsparcie (qrcze dzis mnie musiały lekarki rozbierać, bo sama nie dałam rady), czyli prawie to samo co Ketonal (brałam wcześniej - moje wrzody:crazyeye: :angryy: )!!! KIM TY JESTEŚ DLA MNIE, BO SIĘ POGUBIŁAM !!! A jak młody??? Tylko przyjacielem, bo do zadnej rodzinki sie nie wcisnelam:-( Mlody jeszcze tydzien ma stabilizator, a co potem to zobaczymy. Ale czuje sie dobrze.DZIEKI ZA PAMIEC!!:lol: Quote
Alicja Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 PIKA napisał(a):ja mam dwa wielgachne Starczy Ci? :evil_lol:poślij do Hanki Vectra napisał(a):to podeślij babce Hannie :evil_lol: ona wesele moje szykuje :evil_lol: stąd ta nieobecność :cool3: na taką rodzine to jej zajmnie pare ładnych miesięcy./lat ooo widzisz Ewunia to samo radzi Pysia napisał(a):Na dodatek ta rodzina powiększa się z dnia na dzień :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Vectra napisał(a):Pysiu kochana z godziny na godzine :shake: :evil_lol: jak epidemia jaka :evil_lol:oj to po mamci takie ciągoty to wielkiej rodziny mamy Pysia napisał(a):dorobola do - od dogomanii ro- od rodziny bola - od eboli :evil_lol: do robola nas wysyła ....patrzajta yno Pysia napisał(a):Puk puk Alu :) Czyzbys tak szybko poród miała? Bo ja czekam na Ozuale :pnie będzie Ozzu Alów my są 2 osobiste osobniki a Ozzy idzie dziś z laską na psacer;) Anka12 napisał(a):Cześć Mam Co słysze to bendom OzzAle kiedy Mamusiu. Vectra jak bendziesz robić impreze to Ci pomoge mam jeszcze gdzies kocioł wielki chiba starczy :p My sie lepiej martwmy o OzzAle wygryzom nas na Amen:mad: hmmmm nas to pewnie mod wygryzie jak zobaczy ze fot u mnie nikt nie wsawia evaxon napisał(a):hahahaha wymiekam z was dziewczyny hahahaha czesc Aluchna:multi:cześć Ewuś tygra napisał(a):jaki mięśniaczek słodki - zamiast na spacerku w oknie;) przynajmniej w doopencje nie zimno clockwork napisał(a):Witamy Ozzulowo!!!!!Witaj Klockowo Vectra napisał(a):Helloooł :loveu: będe po 13 tej :diabloti:po 13 idziemy na psacerek z Dulcyneą samograj napisał(a):CZEŚC MAMUŚ!!! WITAJ BABCIU!!! BYŁAM U LEKARZA, MAM SKIEROWANIE DO ORTOPEDY, BO Z MOIM BARKIEM JEST JAKAŚ POWAŻNIEJSZA SPRAWA -muszę prześwietlić!!!:-( Na razie dostałam MOVALIS -nie znam tego leku:shake:o moja biedna wnusia PIKA napisał(a):jak po 13,00 to rozumiem, ze z flaszkom? :evil_lol:hi hi a pamiętasz piosenkę ....za 10 minut 13ta Vogue napisał(a):To niesteroidowy lek o dzialaniu przeciwzapalnym,przeciwbolowym i przeciwgoraczkowym. Podaje sie go przy zwyrodnieniach stawow,w reumatoidalnym zap stawow i zesztywniajacym zap. stawow kregoslupa. Trzymaj sie!!:lol:bidulki ...mus sie leczyć .....oj jak ja nie lubiam jak boli:shake: Nie mieliśmy neciku:mad: O 13 idę na spacer z Ozzym i chyba z Dulką , biorę aparata ...mam nadzieje ze dam rade coś nacykać;) Słoneczko cudnie swieci ...chociaż ja powinnam jeszcze w domu siedzieć , to aż żal żeby z piesem nie wyjść ... Quote
Alicja Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Vogue napisał(a):Tylko przyjacielem, bo do zadnej rodzinki sie nie wcisnelam:-( Mlody jeszcze tydzien ma stabilizator, a co potem to zobaczymy. Ale czuje sie dobrze.DZIEKI ZA PAMIEC!!:lol:;)Clockwork jeszcze bezdzietna jest więc ja cie mianuję jej córeczką:pdaj tylko Klocusiowaj znać ze jej dzieciaka załatwiłam;) Quote
Vogue Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)Clockwork jeszcze bezdzietna jest więc ja cie mianuję jej córeczką:pdaj tylko Klocusiowaj znać ze jej dzieciaka załatwiłam;) DZIEKI ALA!! Wreszcie mnie ktos przygarnie:lol: Quote
zuzolandia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Dziendoberek ;-) ale fajna pogoda ;-) mrozik swieci słoneczko .hmmmmmmmm duzo snieguuuu to lubiemmmm ;-) Buziaczki kochaniutka Quote
clockwork Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)Clockwork jeszcze bezdzietna jest więc ja cie mianuję jej córeczką:pdaj tylko Klocusiowaj znać ze jej dzieciaka załatwiłam;) PODRZUCILI MI DZIECIAKA!!! Człek tylko na rehabilitacje wyszedł a jak wrócił to juz z dzieckiem:crazyeye: jak ja to wytłumacze mojemu??? Vogue napisał(a):DZIEKI ALA!! Wreszcie mnie ktos przygarnie:lol: PRZYGARNIE NA ŁIKEND- POTEM SZUKAMY CI TYMCZASU :evil_lol: Quote
asiunia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): po 13 idziemy na psacerek z Dulcyneą Hej! ..i porobimy duzo zdjec:eviltong: Quote
barbara.h Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Nie mieliśmy neciku:mad: O 13 idę na spacer z Ozzym i chyba z Dulką , biorę aparata ...mam nadzieje ze dam rade coś nacykać;) Słoneczko cudnie swieci ...chociaż ja powinnam jeszcze w domu siedzieć , to aż żal żeby z piesem nie wyjść ... oooooooooo,będą fotecki :multi::multi::multi: Quote
Vogue Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 clockwork napisał(a):PODRZUCILI MI DZIECIAKA!!! Człek tylko na rehabilitacje wyszedł a jak wrócił to juz z dzieckiem:crazyeye: jak ja to wytłumacze mojemu??? PRZYGARNIE NA ŁIKEND- POTEM SZUKAMY CI TYMCZASU :evil_lol: NA weekend - NIE !!! Chce miec staly domek:cool3: Quote
samograj Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Vogue napisał(a):NA weekend - NIE !!! Chce miec staly domek:cool3: MAM OBSZERNĄ OCIEPLANĄ BUDĘ(ale mieszkam na salonach sypiam na wersalkach ),PRZYGARNĘ CIĘ- ZOSTAŃ MOJĄ SIOSTRĄ!!!:loveu: VEKTRA TO BYŁABY NASZA MAMA i MIAŁYBYŚMY BABCIĘ ALĘ !!!! Quote
Vogue Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 samograj napisał(a):MAM OBSZERNĄ OCIEPLANĄ BUDĘ(ale mieszkam na salonach sypiam na wersalkach ),PRZYGARNĘ CIĘ- ZOSTAŃ MOJĄ SIOSTRĄ!!!:loveu: VEKTRA TO BYŁABY NASZA MAMA i MIAŁYBYŚMY BABCIĘ ALĘ !!!! Taka buda mi pasuje. Wrzuc tam tylko miekki kocyk siostrzyczko!!! To sie babcia Ala zdziwi:lol: Quote
Medorowa Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ciocia, ile można spacerować, przecie to zima jest:p Wracaj i foteczki dawaj:cool3: Quote
Vectra Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 i tak oto stałam się szczęśliwą posiadaczką drugiego dziecka :evil_lol: ciekawe co powie na to babcia Hanna :evil_lol: mamuśka melduje że ogórowa gotowa i wyszła pyszna HA ;) Quote
Anja33 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Vectra napisał(a):i tak oto stałam się szczęśliwą posiadaczką drugiego dziecka :evil_lol: ciekawe co powie na to babcia Hanna :evil_lol: mamuśka melduje że ogórowa gotowa i wyszła pyszna HA ;) Hej Siostra podziel się:facelick: :eating: Quote
Kate I Luka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Cześć Cioteczko :multi: Widzę, że też mimo L4 pogoda skłoniła do spacerków :) Ja też dziś spacerowałam, powolutku, powolutku.... śliczna pogoda jest ! Quote
clockwork Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Vogue napisał(a):Taka buda mi pasuje. Wrzuc tam tylko miekki kocyk siostrzyczko!!! To sie babcia Ala zdziwi:lol: Vogue napisał(a):NA weekend - NIE !!! Chce miec staly domek:cool3: samograj napisał(a):MAM OBSZERNĄ OCIEPLANĄ BUDĘ(ale mieszkam na salonach sypiam na wersalkach ),PRZYGARNĘ CIĘ- ZOSTAŃ MOJĄ SIOSTRĄ!!!:loveu: VEKTRA TO BYŁABY NASZA MAMA i MIAŁYBYŚMY BABCIĘ ALĘ !!!! no to jestem wyrodną matką!!!! odebrano mi dziecko!! nie nie!! nie tak łatwo!! matki sie nie wybiera- Vogue!! wracaj!!!:mad: Quote
clockwork Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 prosze :-( wróc....:modla: :sadCyber: Quote
samograj Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 clockwork napisał(a):no to jestem wyrodną matką!!!! odebrano mi dziecko!! nie nie!! nie tak łatwo!! matki sie nie wybiera- Vogue!! wracaj!!!:mad: clockwork napisał(a):prosze :-( wróc....:modla: :sadCyber: CLOCKUŚ!!! CO ZA NIEKONSEKWENCJA!!!:mad: :mad: :mad: NIE ODDAM SIOSTRY!!!:agrue: :ak-shot:KOFFAM JĄ!!! :calus: OD PONIEDZIAŁKU NIE MASZ JUŻ DO NIEJ ŻADNYCH PRAW!!! clockwork napisał(a):PODRZUCILI MI DZIECIAKA!!! Człek tylko na rehabilitacje wyszedł a jak wrócił to juz z dzieckiem:crazyeye: jak ja to wytłumacze mojemu??? PRZYGARNIE NA ŁIKEND- POTEM SZUKAMY CI TYMCZASU :evil_lol: MA NIE TYLKO TYMCZAS, MA PRAWDZIWY DOM!!! VOGUE- ODDAM CI MÓJ KOCYK W ŁAPKI:loveu: :loveu: :loveu: Quote
clockwork Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 :placz::cry: kiedy ja byłam pijana i nieświadoma tego co mówie... pisze.... oddajcie mi dziecko:placz: buuuuuuuu Quote
Alicja Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 zuzolandia napisał(a):Dziendoberek ;-) ale fajna pogoda ;-) mrozik swieci słoneczko .hmmmmmmmm duzo snieguuuu to lubiemmmm ;-) Buziaczki kochaniutka chwilowo lubiam ale tylko chwilowo clockwork napisał(a):PODRZUCILI MI DZIECIAKA!!! Człek tylko na rehabilitacje wyszedł a jak wrócił to juz z dzieckiem:crazyeye: jak ja to wytłumacze mojemu??? PRZYGARNIE NA ŁIKEND- POTEM SZUKAMY CI TYMCZASU :evil_lol:oj niedobla Cioteczka asiunia napisał(a):Hej! ..i porobimy duzo zdjec:eviltong:porobimy barbara.h napisał(a):oooooooooo,będą fotecki :multi::multi::multi:ano będą Vogue napisał(a):NA weekend - NIE !!! Chce miec staly domek:cool3:no własnie samograj napisał(a):MAM OBSZERNĄ OCIEPLANĄ BUDĘ(ale mieszkam na salonach sypiam na wersalkach ),PRZYGARNĘ CIĘ- ZOSTAŃ MOJĄ SIOSTRĄ!!!:loveu: VEKTRA TO BYŁABY NASZA MAMA i MIAŁYBYŚMY BABCIĘ ALĘ !!!!no widzisz jaka ty dobra wnusia jesteś Vogue napisał(a):Taka buda mi pasuje. Wrzuc tam tylko miekki kocyk siostrzyczko!!! To sie babcia Ala zdziwi:lol:no zdziwiam sie , zdziwiam evaxon napisał(a):ooo beda foyki snieznego Ozzyego :multi:noooo będą ...i nie tylko Ozzyego bonita napisał(a):Cześć :), kiedy będą fotki ze spacerku?za troszkę madzia i medor napisał(a):Ciocia, ile można spacerować, przecie to zima jest:p Wracaj i foteczki dawaj:cool3:pospacerowaliśmy , wypiliśmy herbatkę i jesteśmy Vectra napisał(a):i tak oto stałam się szczęśliwą posiadaczką drugiego dziecka :evil_lol: ciekawe co powie na to babcia Hanna :evil_lol: mamuśka melduje że ogórowa gotowa i wyszła pyszna HA ;)smacznego córcia Kate I Luka napisał(a):Cześć Cioteczko :multi: Widzę, że też mimo L4 pogoda skłoniła do spacerków :) Ja też dziś spacerowałam, powolutku, powolutku.... śliczna pogoda jest !pogoda jak malowana clockwork napisał(a):no to jestem wyrodną matką!!!! odebrano mi dziecko!! nie nie!! nie tak łatwo!! matki sie nie wybiera- Vogue!! wracaj!!!:mad: clockwork napisał(a):prosze :-( wróc....:modla: :sadCyber:oj niedobla ....ale po co narażać się mężczyźnie ;) Fotków jest ok 100.....mus je pozmniejszać .Część będzie u Ozzulka a część u Dulki. Quote
Recommended Posts