Alicja Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 samograj napisał(a):ALE USMIECH REWELKA!!! OJEJ PTASZKA SOBIE USZKODZI!!!!!!!!! PIĘKNA PARA!!!!:loveu: :loveu: :loveu:ALE GO DUMA ROZPIERA!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aniu padłam ze śmiechu Quote
Alicja Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Maga100 napisał(a):Alicjo. wiedz, że bywam tu, ale po nadrobieniu kilkunastu stron nie mam sił się odzywać :cool1: :pMaguś ja sie cieszkam ze wogóle TU wpadasz:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 bonita napisał(a): Jakie śmieszne minki:evil_lol: nie ma to jednak jak tych szaleńców widzieć na zywo ...ile razy byśmy dziś leżały:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Vogue napisał(a):ALU!!! Zdjecia swietne!!!.Wyrastasz powoli na mistrza foto:lol: Nie wybralam zadnego bo wszystkie fajne:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj daleko mi do mistrzostwa ....ważne ze coś widać a ręce mi zmarzły na lód Quote
Alicja Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Vectra napisał(a):pasuje Ozziemu do towarzystwa bullik ;):lol::lol::lol:nie podjudzaj...i tak nic z tego ....u nas tylko 1 pies Quote
gogunia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aniu padłam ze śmiechu CZY PADAJĄC PRZYJĘŁAS POZYCJĘ OZZULKA??? JEŚLI TAK TO UWAŻAJ NA CYCUSZKI (też mogą ulec uszkodzeniu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ), JEŻELI UPADEK BYŁ BEZ PODPARCIA!!!! ================================================== To oczywiście pisałam ja SAMOGRAJ tylko nie zauważyłam, że gogunia mnie podsiadła!!!! Quote
Alicja Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 gogunia napisał(a):CZY PADAJĄC PRZYJĘŁAS POZYCJĘ OZZULKA??? JEŚLI TAK TO UWAŻAJ NA CYCUSZKI (też mogą ulec uszkodzeniu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ), JEŻELI UPADEK BYŁ BEZ PODPARCIA!!!!:shake:na doopalona:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiecie co nie działa mi wielokrotne cytowanie:placz::placz::placz: Quote
bonita Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):nie ma to jednak jak tych szaleńców widzieć na zywo ...ile razy byśmy dziś leżały:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wyobrażam sobie jakie było szaleństwo:evil_lol: samograj napisał(a):PIĘKNA PARA!!!!:loveu: :loveu: :loveu:ALE GO DUMA ROZPIERA!!!!!! Dokładnie:evil_lol: nie wiedziałam jak tą fotkę opisać, ale tak to wygląda:evil_lol: Quote
samograj Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:na doopalona:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiecie co nie działa mi wielokrotne cytowanie:placz::placz::placz: NO TO JUŻ JA WE WŁASNEJ OSOBIE!!! CZY JEST NA SALI LEKARZ???? NIE CHODZI MI O UPADEK TWÓJ BABCIU!!!! GOSIĘ DZIŚ ZASZCZEPIŁAM MMR druga dawka I MA NUDNOŚCI ,JEST SŁABA, JAKBY JEJ SZWANKOWAŁ OUN!!! Quote
Vectra Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::lol::lol::lol:nie podjudzaj...i tak nic z tego ....u nas tylko 1 pies gdzież bym śmiała :cool3: u was 1 pies to oczywiste bo duga to ma być suczka :evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Super fotki Ozulca - Żabulca:razz: :razz: :razz: :razz: Quote
Pysia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 bonita napisał(a): Jakie śmieszne minki:evil_lol: Alu ta fotka jest wybitnie obłędna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::lol::lol::lol:nie podjudzaj...i tak nic z tego ....u nas tylko 1 pies Vectra napisał(a):gdzież bym śmiała :cool3: u was 1 pies to oczywiste bo duga to ma być suczka :evil_lol: bulik miniaturowy :evil_lol: mniejsze koszta :evil_lol: Quote
Paula Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Super foteczki :multi: :multi: :multi: "Haps" ;) Slodki ozorek :loveu: Hihihi :D Dulka sponiewierala Ozzulka :grin: Quote
anetta Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 http://images14.fotosik.pl/67/8e0859520f266d6c.jpg :roflt: jak sie patrzy na Ozzulca :roflt: Przy damie w takiej pozie, phi, bezwstydnik :obrazic: Quote
Vogue Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Witaj Alu!!! A u nas od rana piekne sloneczko swieci:loveu: Nie moge sie napatrzyc na te jego mine:evil_lol: :evil_lol: Quote
asiunia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Hej! Ale suuuper!!!!!:loveu:Ale z Dulki kawał kobity:crazyeye: Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 asiunia napisał(a):Hej! Ale suuuper!!!!!:loveu:Ale z Dulki kawał kobity:crazyeye:no mus Dulke na zywo zobaczyć *luthien* napisał(a):Dzień dobry:pAhh Ozzulec:loveu: witaj!! madzia i medor napisał(a):Cześć Ciociu:grins: :grins:cześć Siostrzeniczko samograj napisał(a):NO TO JUŻ JA WE WŁASNEJ OSOBIE!!! CZY JEST NA SALI LEKARZ???? NIE CHODZI MI O UPADEK TWÓJ BABCIU!!!! GOSIĘ DZIŚ ZASZCZEPIŁAM MMR druga dawka I MA NUDNOŚCI ,JEST SŁABA, JAKBY JEJ SZWANKOWAŁ OUN!!!o rany Aniu i co z Gosią..... Vectra napisał(a):gdzież bym śmiała :cool3: u was 1 pies to oczywiste bo duga to ma być suczka :evil_lol:ani piesa ani suczynki...zrozumiano madzia i medor napisał(a):Super fotki Ozulca - Żabulca:razz: :razz: dziękujemy Pysia napisał(a):Alu ta fotka jest wybitnie obłędna :evil_lol:wiedziałam że Ci sie spodoba PIKA napisał(a):bulik miniaturowy :evil_lol: mniejsze koszta :evil_lol:hmmmm przy karmieniu może ale nie przy zakupie ...ceny są z księżyca.... paula_z napisał(a):Super foteczki :multi: :multi: :multi: "Haps" ;) Slodki ozorek :loveu: Hihihi :D Dulka sponiewierala Ozzulka :grin:bo Ona go koffa pomiewierać anetta napisał(a):http://images14.fotosik.pl/67/8e0859520f266d6c.jpg :roflt: jak sie patrzy na Ozzulca :roflt: Przy damie w takiej pozie, phi, bezwstydnik :obrazic:ojej Anetko jaki bezwstydnik toż my prawie rodzina Vogue napisał(a): Witaj Alu!!! A u nas od rana piekne sloneczko swieci:loveu: Nie moge sie napatrzyc na te jego mine:evil_lol: a u nas całą noc padał śnieg i wieje wietrzysko , wczorajsze słoneczko uciekło widać do was. Quote
clockwork Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 samograj napisał(a):WIECIE, ŻE MÓJ SYN SIĘ ŻENI, PRAWDA??? A TO JEGO PRZYSZŁA: ZOBACZ!!! ====================================================== NIE ZAUWAŻYŁY WIĘC WKLEJAM: W końcu to moja synowa (ślub w kwietniu)!!! ================================================== Tu bardziej naturalna, razem z synem!!! SORKI ZA OFFA, ale sie ucieszyłam, jak zobaczyłam tę okładkę (trzymali w tajemnicy) gratuluję samograj... synowa z okładki :roll: Alicjarydzewska napisał(a):już są.... ...może jeszcze posiedzisz w pracy.... jestem dziś... HELL o !! baby górą!!!:multi: Alicjarydzewska napisał(a)::p...... sniegowe wariactwo!!! te nasze psy maj a chyba nierówno pod sufitami!!! co one tak lubia w tym mrozie?? po spacerku zabił mnie!! pozycja żaba jest wpożo!! buziaczki:loveu: słodkie... i na koniec- proszę pania o łapke!!! bedzie ślub!! :multi: Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Moi kochani :loveu::loveu::loveu:...dziś fot nie będzie bo się nam Dogo rozkracza i boję się ze znowu mi zeżre posty z fotami , same posty zjada mi już od rana :diabloti::angryy::diabloti: Quote
clockwork Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 nie dobre kradzieje... :mad: uwaga!! jesteśmy na cenzurowanym!!!:help1: Quote
Recommended Posts