samograj Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Pysia napisał(a):Witaj Alu :p Czy to gra wstępna w wykonaniu Ozulka? :evil_lol: ZAUWAŻYŁYŚCIE KOBITKI, ŻE PSY TO MĄDRE I OCZYTANE BESTYJE: "SZTUKĘ KOCHANIA" Wisłockiej MAJĄ W JEDNYM PAZURKU:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (co to dla nich gra wstepna- zawsze ida na całość - szczególnie lubia biegać nago po pokoju:cool3: , ba nawet na dworze i przy ludziach:crazyeye: -pełen luz) Quote
dzasta Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Alu przepiękne fotaski i to zarówno te z sesji łóżkowej jak i śniegowej :loveu: Super razem wyglądają :loveu: Tylko żeby z tego małych Dulkozuulców nie było hihihihi :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 dzasta napisał(a):Alu przepiękne fotaski i to zarówno te z sesji łóżkowej jak i śniegowej :loveu: Super razem wyglądają :loveu: Tylko żeby z tego małych Dulkozuulców nie było hihihihi :evil_lol: Nie będzie,nie bedzie pańcie cały czas maja ich pod kontrolą:p Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 samograj napisał(a):On wogóle jest przesłodki, a zdjęcia tak fajne, że aż sie nie chce od Ciebie wychodzić!!! SESJA ŁÓŻKOWA EXTRA - TAKI NIEWINNY SZCZENIACZEK I PANIENKA RÓWNIEŻ NIEZŁA LASKA!!! MA GUST CHŁOPAK!!!:razz::multi::multi:dziękuję:pi cieszę sie że fotki sie podobają :multi: Zacytowałaś posta którego ja przez przypadek zmieniając wykasowałam:evil_lol: Hurrrra i wróciło wielokrotne cytowanie:multi: Pysia napisał(a):Biedny TZ a tak lubi dobre pojazdy :diabloti: :razz:coooo luxusymu się marzą Dobcia napisał(a):Ratuj się kto może!!!!:evil_lol: Mordują Ozzulka!!!:evil_lol: Jak on się cudnie w śnieżnej scenerii prezentuje:loveu::loveu::loveu::pnie bojaj nie mordują Kate I Luka napisał(a):Cześć Cicoiulko :multi: :multi: Oj, widzę że psiaki ładnie zaadoptowały sobie łóżko na brykańsko :) cześć Mała:pz wyrka zrobiły sobie placyk zabaw;) Pysia napisał(a):Witaj Alu :p Czy to gra wstępna w wykonaniu Ozulka? :evil_lol:taaaa gra wstępna na łośku samograj napisał(a):ZAUWAŻYŁYŚCIE KOBITKI, ŻE PSY TO MĄDRE I OCZYTANE BESTYJE: "SZTUKĘ KOCHANIA" Wisłockiej MAJĄ W JEDNYM PAZURKU:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (co to dla nich gra wstepna- zawsze ida na całość - szczególnie lubia biegać nago po pokoju:cool3: , ba nawet na dworze i przy ludziach:crazyeye: -pełen luz)bo one mądre i oczytane są:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 dzasta napisał(a):Alu przepiękne fotaski i to zarówno te z sesji łóżkowej jak i śniegowej :loveu: Super razem wyglądają :loveu: Tylko żeby z tego małych Dulkozuulców nie było hihihihi :evil_lol::razz:eeee one tylko tak po koleżeńsku ...dzieciów z tego być nie może ;)poza tym Dulka teraz już po;) Hugo-Kochaś napisał(a):Nie będzie,nie bedzie pańcie cały czas maja ich pod kontrolą:potóż to :p Quote
PIKA Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): poza tym Dulka teraz już po;) Ozulec też :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 PIKA napisał(a):Ozulec też :evil_lol::mad:no i czepiła sie ...wiedziałam ...dulka jest po cieczce i jest bezpieczna:eviltong:ooooo o to mnie chodziło:evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 czesc Alu :multi: na tym zdieciu ewidentnie widac ze juz maja swojego Dulkoozuulka:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 evaxon napisał(a):czesc Alu :multi: na tym zdieciu ewidentnie widac ze juz maja swojego Dulkoozuulka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:niech no tylko tę fotkę zobaczy Emilka to oba oberwą po doopalonach bo to zabawek zakazany;) Quote
PIKA Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): ...dulka jest po cieczce i jest bezpieczna:eviltong: aha, :roll: znaczy moga bezpieczny sex uprawiac :evil_lol: Quote
Patka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 uff bo juz sie wystraszyłam ze Ozzy alimenty będzie płacił ... Quote
Gosia>>> Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::poki już dobra .....no to kto tym śniegiem rzucał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Foty łóżkowe .....ROMEO I JULIA:loveu::loveu::loveu: ooo widzę, że łobuzy już coś wykradły:) Świetne foty, piękne psy, tylko ty Alu niedobra! Tak w sypialni foty pstrykać... Nieładnie:mad: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Jaka współpraca... ;) A para z nich śliczna :razz: Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 PIKA napisał(a):aha, :roll: znaczy moga bezpieczny sex uprawiac :evil_lol: :pone sa grzeczne dzieci i tak sie nie bawią Patka napisał(a):uff bo juz sie wystraszyłam ze Ozzy alimenty będzie płacił ... :pPatko toż on rozsądny chłoptaś jest Gosia>>>;2923356 napisał(a):ooo widzę, że łobuzy już coś wykradły:) Świetne foty, piękne psy, tylko ty Alu niedobra! Tak w sypialni foty pstrykać... Nieładnie:mad: :evil_lol:eee tam sypialnia ....toż to plac zabaw ....po wejściu do mieszkania Dulki Ozzy zaraz udał sie na spoczynek do wyrka:evil_lol: Mam jeszcze trochę foteczek :p szperacz yuhu hamujjjjjjjjj koziczka choduuuuuuuuu Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Jaka współpraca... ;) A para z nich śliczna :razz::evil_lol::evil_lol:za tą:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: współpracę to opiernicz od właścicielki łośka dostały Quote
Ewa&kumpel Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Nie wiem, czy dzisiaj byłam czy nie. Nie pamiętam. Ale dzień doberek i milusińskiego dnia życzę. :lol: Quote
zaba14 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:za tą:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: współpracę to opiernicz od właścicielki łośka dostały a czy cos z łośka zostało? :eviltong: fajne zabawy na sniegu ;) moj nienawidzi zimy, zreszta tak jak ja :evil_lol: Quote
samograj Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cześć BABCIU!!! Witaj rodzinko!!! U nas sypie i wieje łokropecnie - ja też nie lubie zimy:shake: , ciepłolubna jestem i leniwa (za dużo ubierania)!!!:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Honey Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Dajcie troche tego sloneczka.. To nie ladnie tak cale dla siebie zabierac :razz: Quote
Paula Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Supeeer foteczki :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Hahaha :grin: Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 zaba14 napisał(a):a czy cos z łośka zostało? :eviltong: fajne zabawy na sniegu ;) moj nienawidzi zimy, zreszta tak jak ja :evil_lol::płosiek w całości bo został odebrany przez właścicielkę ....z tym że Ozzy nie niszczy zabawek on je tylko.......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mamla Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 AlKil napisał(a):Witaj Alu!!!!:multi::multi::multi:witaj samograj napisał(a):Cześć BABCIU!!! Witaj rodzinko!!! U nas sypie i wieje łokropecnie - ja też nie lubie zimy:shake: , ciepłolubna jestem i leniwa (za dużo ubierania)!!!:angryy: :angryy: :angryy:oj wnusiu to chyba po babci masz te nielubienia:razz: Honey napisał(a): Dajcie troche tego sloneczka.. To nie ladnie tak cale dla siebie zabierac :razz::cool1:słoneczko było tylko w pątek ....niestety , dziś wieje i sypie paula_z napisał(a):Supeeer foteczki :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Hahaha :grin:cześć Paula :multi: Quote
aga1215 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Witaj zasypana Alu! Ozi ma piękną koleżankę:loveu: ... Kama teraz nie może się bawić z nami.......... :shake: :-( Quote
Honey Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): :cool1:słoneczko było tylko w pątek ....niestety , dziś wieje i sypie Ufff.... a juz bylam zazdrosna, ze macie lepiej :evil_lol: Quote
Recommended Posts