Kate I Luka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 No może dam radę wejść jeszcze wyżej :roll: Witaj Kochana Ciociuniu :multi: :multi: :multi: Poczytałam wszystko, żeby nie było ten tego, że jestem do tyłu ;) Quote
dzasta Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ale fajne fotaski Alu i jaki Ozzulec zamyślony :cool3: A jak tam paskudztwo chyba już w reemisji :D Quote
Paula Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Zamyslony, zapatrzony Ozzulek :loveu: Czesc ciociu Alu :multi: Quote
Vectra Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 PIKA napisał(a):A co moze byc z polaczenia Ozulca i Ali male Ozuale :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Kate I Luka napisał(a):No może dam radę wejść jeszcze wyżej :roll: Witaj Kochana Ciociuniu :multi: :multi: :multi: Poczytałam wszystko, żeby nie było ten tego, że jestem do tyłu ;) :pdzielna dziewczynka dzasta napisał(a):Ale fajne fotaski Alu i jaki Ozzulec zamyślony :cool3: A jak tam paskudztwo chyba już w reemisji :Dno mam nadzieje ze to już za nami BBeta napisał(a): Fajny punkt obserwacyjny :cool3: ;)słuszne 4 pięterko ...dobrze widać;) paula_z napisał(a): Zamyslony, zapatrzony Ozzulek :loveu: Czesc ciociu Alu :multi::multi:cześć dziecinko Vectra napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jutro idziemy do okulisty bo oczka wytrzeszczasz:p Quote
Vectra Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 jak by ci tak rodzeństwa przybywało też byś dostała wytrzeszczu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Vectra napisał(a):jak by ci tak rodzeństwa przybywało też byś dostała wytrzeszczu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;)nie jest źle w rodzince zawsze weselej;) Quote
mmbbaj Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): jutro idziemy do okulisty bo oczka wytrzeszczasz:p Vectra napisał(a):jak by ci tak rodzeństwa przybywało też byś dostała wytrzeszczu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Vectra Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)nie jest źle w rodzince zawsze weselej;) ale jakie to imprezy trzeba szykować :crazyeye: :crazyeye: tira paluszków i cysterne wody mus zamawiać :evil_lol: :evil_lol: bo kawy to by zabrakło na taką szarańcze :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Vectra napisał(a):ale jakie to imprezy trzeba szykować :crazyeye: :crazyeye: tira paluszków i cysterne wody mus zamawiać :evil_lol: :evil_lol: bo kawy to by zabrakło na taką szarańcze :evil_lol: :evil_lol::razz:kompota sie nagotuje ;)i rogalików napiecze Quote
Vectra Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:kompota sie nagotuje ;)i rogalików napiecze tak ze śliwków z psiego podwórka :evil_lol: :evil_lol: wody też mamy pod dostatkiem , wystarczy roztopić :evil_lol: tylko gara takiego wielkiego skąd wziąść :crazyeye: :crazyeye: Quote
PIKA Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Vectra napisał(a): tylko gara takiego wielkiego skąd wziąść :crazyeye: :crazyeye: ja mam dwa wielgachne :evil_lol: Starczy Ci? :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 PIKA napisał(a):ja mam dwa wielgachne :evil_lol: Starczy Ci? :evil_lol: to podeślij babce Hannie :evil_lol: ona wesele moje szykuje :evil_lol: stąd ta nieobecność :cool3: na taką rodzine to jej zajmnie pare ładnych miesięcy./lat :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Vectra napisał(a):to podeślij babce Hannie :evil_lol: ona wesele moje szykuje :evil_lol: stąd ta nieobecność :cool3: na taką rodzine to jej zajmnie pare ładnych miesięcy./lat :evil_lol: Na dodatek ta rodzina powiększa się z dnia na dzień :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Pysia napisał(a):Na dodatek ta rodzina powiększa się z dnia na dzień :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiu kochana z godziny na godzine :shake: :evil_lol: jak epidemia jaka :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Vectra napisał(a):Pysiu kochana z godziny na godzine :shake: :evil_lol: jak epidemia jaka :evil_lol: dorobola do - od dogomanii ro- od rodziny bola - od eboli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Puk puk Alu :) Czyzbys tak szybko poród miała? Bo ja czekam na Ozuale :p Quote
Anja33 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Cześć Mam Co słysze to bendom OzzAle kiedy Mamusiu. Vectra jak bendziesz robić impreze to Ci pomoge mam jeszcze gdzies kocioł wielki chiba starczy:p :p :p :p My sie lepiej martwmy o OzzAle wygryzom nas na Amen:mad: :mad: :mad: :mad: Quote
e.v.a Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 hahahaha wymiekam z was dziewczyny hahahaha czesc Aluchna:multi: Quote
tygra Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 jaki mięśniaczek słodki - zamiast na spacerku w oknie;) Quote
Vectra Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Helloooł :loveu: będe po 13 tej :diabloti: Quote
samograj Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Vectra napisał(a):Helloooł :loveu: będe po 13 tej :diabloti: CZEŚC MAMUŚ!!! WITAJ BABCIU!!! BYŁAM U LEKARZA, MAM SKIEROWANIE DO ORTOPEDY, BO Z MOIM BARKIEM JEST JAKAŚ POWAŻNIEJSZA SPRAWA -muszę prześwietlić!!!:-( Na razie dostałam MOVALIS -nie znam tego leku:shake: Quote
PIKA Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Vectra napisał(a):Helloooł :loveu: będe po 13 tej :diabloti: jak po 13,00 to rozumiem, ze z flaszkom? :evil_lol: Quote
Recommended Posts