Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Kamcia_14
Posted

wiecie co ....załamka ....znów niw mogę wielokrotnie cytować ...:angryy:

A cóż to się u ciebie na dogo dzieje :razz:. U mnie wszystko normalnie . Chciałam ci jeszcze powiedzieć że w złym momencie pisałaś u mnie w galeri :evil_lol:. Teraz post z odpowiedziami muszę edytować żeby odpisać tobie :mad:. Ale OK już nie mam zastrzeżeń bo mi się jeeszcze Ala obrazi i w ogóle nie będzie wchodzić do nas do galeri :evil_lol:.

Posted

[quote name='Kamcia_14']

A cóż to się u ciebie na dogo dzieje :razz:. U mnie wszystko normalnie . Chciałam ci jeszcze powiedzieć że w złym momencie pisałaś u mnie w galeri :evil_lol:. Teraz post z odpowiedziami muszę edytować żeby odpisać tobie :mad:. Ale OK już nie mam zastrzeżeń bo mi się jeeszcze Ala obrazi i w ogóle nie będzie wchodzić do nas do galeri :evil_lol:. :shake:nie wiem nie działają mi te krzyżyki ...:mad:

Posted

Dzien doberek Alu, milego dnia Ci zycze ! :p

( a my mamy sex na podworku, hihi :evil_lol: panowie marzna zgieci w pol nad psami, a ja z goraca kawa w reku przez okno ich podgladam i daje wskazowki :diabloti: )

Posted

aga1215 napisał(a):
Alu - śliczne:multi: :multi: :multi:

a mnie najbardziej mina na ostatnim podobuje.........a Dulka jak ładnie urosła.... dogania Ozziego

Posted

[quote name='Honey']Dzien doberek Alu, milego dnia Ci zycze ! :p

( a my mamy sex na podworku, hihi :evil_lol: panowie marzna zgieci w pol nad psami, a ja z goraca kawa w reku przez okno ich podgladam i daje wskazowki :diabloti: )
A nie pomyślałaś, żeby im zanieść coś ciepłego, choćby łyk herbaty???
:mad: NIEDOBRA KOBITO!!!
WITKI, SYPIEEEEEEEEEEEEEE........ PYSIU, u nas też!!! I ZACINA!!!!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Klockowa:p...ty nie bądź taka pewna tej pogody bo u mnie wszystko zamarzło:angryy:

[quote name='aga1215']u nas też była chlapa :angryy: w południe.Teraz ta chlapa zamieniła się w lód:angryy:
gdzie to ocieplenie???????????????? ech........... a tak było miło...........

no tak... i u nas zamarzło!!! ale jak pisałam pościka siedziałam w pracuni- w ciepełku, a za okienkiem takie roztopiki widziałam że już myślałam że WIOSNA PRZYSZŁA!!! a potem wracając z gości... pojechałam po ulicy i wywinęłam orła!!! i juz ja też nie lubie roztopów po których są przymrozki

Posted

Helołłłłłłłłłł Mam
Ta ZIMA to bendzie mi kase zwracać ;wycieraczki do auta 40PLN
-odmrażacz do zamków 6PLN
-Plyn do spryskiwacza 29.99PLN
-sz. ze skrobaczkom do szyb 15PLN
Qrfa musiałam wczoraj po pracy do auta przez bagażnik wchodzoć bo centralny zamek zamarzł:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='Anka12']
-wycieraczki do auta 40PLN

uczucie nadchodzącej wiosny- B E Z C E N N E !!! z kartą... mastercard :evil_lol:

Posted

Anka12 napisał(a):

Qrfa musiałam wczoraj po pracy do auta przez bagażnik wchodzoć bo centralny zamek zamarzł:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

:lol!: :lol!: :lol!: dobre :)

Cześć Alutkowie :multi:

Posted

Anka12 napisał(a):
Helołłłłłłłłłł Mam

To niech mi zapłaci rachunek za gaz : 515 zł :mad::mad::mad:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
:lol!: :lol!: :lol!: dobre :)

Cześć Alutkowie :multi:

Pysia napisał(a):
To niech mi zapłaci rachunek za gaz : 515 zł :mad::mad::mad:

900 zł za gaz nie policzyłam z rozpędu

Posted

[quote name='Honey']Dzien doberek Alu, milego dnia Ci zycze ! :p

( a my mamy sex na podworku, hihi :evil_lol: panowie marzna zgieci w pol nad psami, a ja z goraca kawa w reku przez okno ich podgladam i daje wskazowki :diabloti: )dziękuję.....a ja myślałam że one tak od razu w nocy;)

[quote name='Ewa&kumpel']Witam późnym rankiem. Miłego dzionka życzę...witam wczesnym popołudniem

[quote name='sota36']Ala Wreszcie W Pracy!!!Joluś czyżby zazdrość przez twe palce przemawiała ....ty bedziesz miała ferie a ja nie ....chorera i gdzie ta sprawiedliwość...

[quote name='Pysia']Witaj Alu :multi::multi:
Zasypuje nas ...............
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanas zalewa.....Cześć

[quote name='BeaC']a mnie najbardziej mina na ostatnim podobuje.........a Dulka jak ładnie urosła.... dogania Ozziegohey, z Dulki kawał kobitki już jest

[quote name='samograj']A nie pomyślałaś, żeby im zanieść coś ciepłego, choćby łyk herbaty???
:mad: NIEDOBRA KOBITO!!!
WITKI, SYPIEEEEEEEEEEEEEE........ PYSIU, u nas też!!! I ZACINA!!!!jesu wnusia ...na babke z kijkiem

[quote name='clockwork']no tak... i u nas zamarzło!!! ale jak pisałam pościka siedziałam w pracuni- w ciepełku, a za okienkiem takie roztopiki widziałam że już myślałam że WIOSNA PRZYSZŁA!!! a potem wracając z gości... pojechałam po ulicy i wywinęłam orła!!! i juz ja też nie lubie roztopów po których są przymrozkia widzisz ...nie chwal dnia przed zachodem słońca ......:cool3:a na temat wywijania orłów to ....znam sie na tym:evil_lol:

[quote name='Anka12']Helołłłłłłłłłł Mam
Qrfa musiałam wczoraj po pracy do auta przez bagażnik wchodzoć bo centralny zamek zamarzł:mad: :mad: :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wystaw fakturkę

[quote name='clockwork']uczucie nadchodzącej wiosny- B E Z C E N N E !!! z kartą... mastercard :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Kate I Luka']:lol!: :lol!: :lol!: dobre :)

Cześć Alutkowie :multi:cześć Choróbki

[quote name='Pysia']To niech mi zapłaci rachunek za gaz : 515 zł :mad::mad::mad::razz:mi też za prąd i gaz

[quote name='evaxon']czesc Ozzulkowa rodzinko :Dcześć Ewik

Moja córcia jest bez neta......:shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']dziękuję.....a ja myślałam że one tak od razu w nocy;)

witam wczesnym popołudniem

Joluś czyżby zazdrość przez twe palce przemawiała ....ty bedziesz miała ferie a ja nie ....chorera i gdzie ta sprawiedliwość...

nas zalewa.....Cześć

hey, z Dulki kawał kobitki już jest

jesu wnusia ...na babke z kijkiem

a widzisz ...nie chwal dnia przed zachodem słońca ......:cool3:a na temat wywijania orłów to ....znam sie na tym:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wystaw fakturkę

:evil_lol::evil_lol:

cześć Choróbki

:razz:mi też za prąd i gaz

cześć Ewik

Moja córcia jest bez neta......:shake:

ta tylko jakie dane podać

Posted

[quote name='leemonca']ale z was nocne marki!!! o takich godzinach jeszcze na dogo!!! a kiedy śpicie :cool3:???
dzieńdoberek!!!dzień doberek :multi::multi::multi:

[quote name='malawaszka']cześć Alu i Ozzulku :loveu::loveu::loveu::loveu:witaj w naszych skromnych progach Waszeczko

[quote name='paula_z']Wpadlam przed snem zyczyc kolorwych snow :lol: Mam nadzieje, ze Cie male piranie bardzo nie zamecza :roll: ;) Trzymaj sie cieplo, Alu :loveu::ppiranii było dziś 6 sztuk ...chyba wiedziały że pani ma całą mase zaległej roboty

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']dzień doberek :multi::multi::multi:

:loveu::loveu::loveu:witaj w naszych skromnych progach Waszeczko

:ppiranii było dziś 6 sztuk ...chyba wiedziały że pani ma całą mase zaległej roboty
Weszka wróciła na łono dogo :diabloti: Fajnie ;)
Ja nie wiedziałam że teraz piranie są w przedszkolach :crazyeye: