Guest Kamcia_14 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 wiecie co ....załamka ....znów niw mogę wielokrotnie cytować ...:angryy: A cóż to się u ciebie na dogo dzieje :razz:. U mnie wszystko normalnie . Chciałam ci jeszcze powiedzieć że w złym momencie pisałaś u mnie w galeri :evil_lol:. Teraz post z odpowiedziami muszę edytować żeby odpisać tobie :mad:. Ale OK już nie mam zastrzeżeń bo mi się jeeszcze Ala obrazi i w ogóle nie będzie wchodzić do nas do galeri :evil_lol:. Quote
Alicja Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Kamcia_14'] A cóż to się u ciebie na dogo dzieje :razz:. U mnie wszystko normalnie . Chciałam ci jeszcze powiedzieć że w złym momencie pisałaś u mnie w galeri :evil_lol:. Teraz post z odpowiedziami muszę edytować żeby odpisać tobie :mad:. Ale OK już nie mam zastrzeżeń bo mi się jeeszcze Ala obrazi i w ogóle nie będzie wchodzić do nas do galeri :evil_lol:. :shake:nie wiem nie działają mi te krzyżyki ...:mad: Quote
Paula Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Wpadlam przed snem zyczyc kolorwych snow :lol: Mam nadzieje, ze Cie male piranie bardzo nie zamecza :roll: ;) Trzymaj sie cieplo, Alu :loveu: Quote
leemonca Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 ale z was nocne marki!!! o takich godzinach jeszcze na dogo!!! a kiedy śpicie :cool3:??? dzieńdoberek!!! Quote
Honey Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dzien doberek Alu, milego dnia Ci zycze ! :p ( a my mamy sex na podworku, hihi :evil_lol: panowie marzna zgieci w pol nad psami, a ja z goraca kawa w reku przez okno ich podgladam i daje wskazowki :diabloti: ) Quote
Ewa&kumpel Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Witam późnym rankiem. Miłego dzionka życzę... Quote
Pysia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Witaj Alu :multi::multi: Zasypuje nas ............... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
BeaC Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 aga1215 napisał(a):Alu - śliczne:multi: :multi: :multi: a mnie najbardziej mina na ostatnim podobuje.........a Dulka jak ładnie urosła.... dogania Ozziego Quote
samograj Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Honey']Dzien doberek Alu, milego dnia Ci zycze ! :p ( a my mamy sex na podworku, hihi :evil_lol: panowie marzna zgieci w pol nad psami, a ja z goraca kawa w reku przez okno ich podgladam i daje wskazowki :diabloti: ) A nie pomyślałaś, żeby im zanieść coś ciepłego, choćby łyk herbaty??? :mad: NIEDOBRA KOBITO!!! WITKI, SYPIEEEEEEEEEEEEEE........ PYSIU, u nas też!!! I ZACINA!!!! Quote
clockwork Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Klockowa:p...ty nie bądź taka pewna tej pogody bo u mnie wszystko zamarzło:angryy: [quote name='aga1215']u nas też była chlapa :angryy: w południe.Teraz ta chlapa zamieniła się w lód:angryy: gdzie to ocieplenie???????????????? ech........... a tak było miło........... no tak... i u nas zamarzło!!! ale jak pisałam pościka siedziałam w pracuni- w ciepełku, a za okienkiem takie roztopiki widziałam że już myślałam że WIOSNA PRZYSZŁA!!! a potem wracając z gości... pojechałam po ulicy i wywinęłam orła!!! i juz ja też nie lubie roztopów po których są przymrozki Quote
Anja33 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Helołłłłłłłłłł Mam Ta ZIMA to bendzie mi kase zwracać ;wycieraczki do auta 40PLN -odmrażacz do zamków 6PLN -Plyn do spryskiwacza 29.99PLN -sz. ze skrobaczkom do szyb 15PLN Qrfa musiałam wczoraj po pracy do auta przez bagażnik wchodzoć bo centralny zamek zamarzł:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
clockwork Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Anka12'] -wycieraczki do auta 40PLN -odmrażacz do zamków 6PLN -Plyn do spryskiwacza 29.99PLN -sz. ze skrobaczkom do szyb 15PLN uczucie nadchodzącej wiosny- B E Z C E N N E !!! z kartą... mastercard :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Anka12 napisał(a): Qrfa musiałam wczoraj po pracy do auta przez bagażnik wchodzoć bo centralny zamek zamarzł:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :lol!: :lol!: :lol!: dobre :) Cześć Alutkowie :multi: Quote
Pysia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Anka12 napisał(a):Helołłłłłłłłłł Mam Ta ZIMA to bendzie mi kase zwracać ;wycieraczki do auta 40PLN -odmrażacz do zamków 6PLN -Plyn do spryskiwacza 29.99PLN -sz. ze skrobaczkom do szyb 15PLN Qrfa musiałam wczoraj po pracy do auta przez bagażnik wchodzoć bo centralny zamek zamarzł:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: To niech mi zapłaci rachunek za gaz : 515 zł :mad::mad::mad: Quote
Anja33 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Kate I Luka napisał(a)::lol!: :lol!: :lol!: dobre :) Cześć Alutkowie :multi: Pysia napisał(a):To niech mi zapłaci rachunek za gaz : 515 zł :mad::mad::mad: 900 zł za gaz nie policzyłam z rozpędu Quote
Alicja Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Honey']Dzien doberek Alu, milego dnia Ci zycze ! :p ( a my mamy sex na podworku, hihi :evil_lol: panowie marzna zgieci w pol nad psami, a ja z goraca kawa w reku przez okno ich podgladam i daje wskazowki :diabloti: )dziękuję.....a ja myślałam że one tak od razu w nocy;) [quote name='Ewa&kumpel']Witam późnym rankiem. Miłego dzionka życzę...witam wczesnym popołudniem [quote name='sota36']Ala Wreszcie W Pracy!!!Joluś czyżby zazdrość przez twe palce przemawiała ....ty bedziesz miała ferie a ja nie ....chorera i gdzie ta sprawiedliwość... [quote name='Pysia']Witaj Alu :multi::multi: Zasypuje nas ............... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanas zalewa.....Cześć [quote name='BeaC']a mnie najbardziej mina na ostatnim podobuje.........a Dulka jak ładnie urosła.... dogania Ozziegohey, z Dulki kawał kobitki już jest [quote name='samograj']A nie pomyślałaś, żeby im zanieść coś ciepłego, choćby łyk herbaty??? :mad: NIEDOBRA KOBITO!!! WITKI, SYPIEEEEEEEEEEEEEE........ PYSIU, u nas też!!! I ZACINA!!!!jesu wnusia ...na babke z kijkiem [quote name='clockwork']no tak... i u nas zamarzło!!! ale jak pisałam pościka siedziałam w pracuni- w ciepełku, a za okienkiem takie roztopiki widziałam że już myślałam że WIOSNA PRZYSZŁA!!! a potem wracając z gości... pojechałam po ulicy i wywinęłam orła!!! i juz ja też nie lubie roztopów po których są przymrozkia widzisz ...nie chwal dnia przed zachodem słońca ......:cool3:a na temat wywijania orłów to ....znam sie na tym:evil_lol: [quote name='Anka12']Helołłłłłłłłłł Mam Ta ZIMA to bendzie mi kase zwracać ;wycieraczki do auta 40PLN -odmrażacz do zamków 6PLN -Plyn do spryskiwacza 29.99PLN -sz. ze skrobaczkom do szyb 15PLN Qrfa musiałam wczoraj po pracy do auta przez bagażnik wchodzoć bo centralny zamek zamarzł:mad: :mad: :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wystaw fakturkę [quote name='clockwork']uczucie nadchodzącej wiosny- B E Z C E N N E !!! z kartą... mastercard :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Kate I Luka']:lol!: :lol!: :lol!: dobre :) Cześć Alutkowie :multi:cześć Choróbki [quote name='Pysia']To niech mi zapłaci rachunek za gaz : 515 zł :mad::mad::mad::razz:mi też za prąd i gaz [quote name='evaxon']czesc Ozzulkowa rodzinko :Dcześć Ewik Moja córcia jest bez neta......:shake: Quote
Anja33 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']dziękuję.....a ja myślałam że one tak od razu w nocy;) witam wczesnym popołudniem Joluś czyżby zazdrość przez twe palce przemawiała ....ty bedziesz miała ferie a ja nie ....chorera i gdzie ta sprawiedliwość... nas zalewa.....Cześć hey, z Dulki kawał kobitki już jest jesu wnusia ...na babke z kijkiem a widzisz ...nie chwal dnia przed zachodem słońca ......:cool3:a na temat wywijania orłów to ....znam sie na tym:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wystaw fakturkę :evil_lol::evil_lol: cześć Choróbki :razz:mi też za prąd i gaz cześć Ewik Moja córcia jest bez neta......:shake: ta tylko jakie dane podać Quote
Alicja Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='leemonca']ale z was nocne marki!!! o takich godzinach jeszcze na dogo!!! a kiedy śpicie :cool3:??? dzieńdoberek!!!dzień doberek :multi::multi::multi: [quote name='malawaszka']cześć Alu i Ozzulku :loveu::loveu::loveu::loveu:witaj w naszych skromnych progach Waszeczko [quote name='paula_z']Wpadlam przed snem zyczyc kolorwych snow :lol: Mam nadzieje, ze Cie male piranie bardzo nie zamecza :roll: ;) Trzymaj sie cieplo, Alu :loveu::ppiranii było dziś 6 sztuk ...chyba wiedziały że pani ma całą mase zaległej roboty Quote
Pysia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']dzień doberek :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu:witaj w naszych skromnych progach Waszeczko :ppiranii było dziś 6 sztuk ...chyba wiedziały że pani ma całą mase zaległej roboty Weszka wróciła na łono dogo :diabloti: Fajnie ;) Ja nie wiedziałam że teraz piranie są w przedszkolach :crazyeye: Quote
clockwork Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Pysia napisał(a): Ja nie wiedziałam że teraz piranie są w przedszkolach :crazyeye: JA TO TO NAZYWAM SZKODNIKAMI :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 clockwork napisał(a):JA TO TO NAZYWAM SZKODNIKAMI :evil_lol: Bo to sa takie SZKODLIWE PIRANIE:evil_lol: cześc Ala -dalej zaniemogam:p Quote
Recommended Posts