Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej
czy Cos sie stało, że tylko dwie strony nagadałyście??:diabloti:
a może dogo nie hulało jak mnie nie było:diabloti::diabloti:
witaj padnieta na twarz....................
oć na kaff:loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']Dogobranoc ma kochana Alu

teraz już Dzieńdoberek :loveu:

[quote name='teqquila']Kolorowych snow ALu :diabloti:
a moze jutro u mnie posprzatasz :cool3::evil_lol:

dzięki ....coś się mnie śniło ale nie pamiętam co :hmmmm:

nie popszątam :grins:

[quote name='LAZY']Jakby kto pytał to byłam:)

witałko ;)

[quote name='Medorowa']Kurcze, aż Ci zazdraszczam, też musze pomyć okna:grins:

nie zazdraszczaj ....moje też się zabrudzą ;)

[quote name='BeaC']Hej
czy Cos sie stało, że tylko dwie strony nagadałyście??:diabloti:
a może dogo nie hulało jak mnie nie było:diabloti::diabloti:
witaj padnieta na twarz....................
oć na kaff:loveu:

witaj nieporwana przez oreła :pjuż lece;)na kaff:loveu:

[quote name='jonQuilla']Dzień dobry, Ci cześć! Ja jestem tu po to by radość Wam nieść :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

speszyl for ju Mamcia :evil_lol::eviltong:

cześć Me radosne dziecię :multi:

[quote name='furciaczek']A gdzie kawa:crazyeye:
Przylazlam spragniona ze spacerku a tu nic do picia nie ma:placz:

aaaaa...:splat: a ja wróciłam ze spacerku i z zakupów i już podaję :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']Padam na twarz po pracach domowych ........... i ...........................................
idę i zaraz potem

...............................................................................................DOGOBRANOC
Czeeee Alutka pracusiu....widze że zabijasz tęsknotę za mną :razz:

Przyszłam oznajmić ze Dzień Dobry ale zimowy

Posted

[quote name='apple']Czeeee Alutka pracusiu....widze że zabijasz tęsknotę za mną :razz:

Przyszłam oznajmić ze Dzień Dobry ale zimowy

och tak .......Moje ty Dżapuszko dobereczek

Posted

dzien dobry...dzien dobry:multi:
Ladny dzien mamy...spadl snieg u nas:roll:...znaczy sie jakis centymetr sniegu ale Holendery podniecone jak goopie:evil_lol:. Nie zdziwie sie jak co niektorzy beda saneczki z komorek wyciagac:roflt:

Posted

[quote name='lolka75']dzien dobry...dzien dobry:multi:
Ladny dzien mamy...spadl snieg u nas:roll:...znaczy sie jakis centymetr sniegu ale Holendery podniecone jak goopie:evil_lol:. Nie zdziwie sie jak co niektorzy beda saneczki z komorek wyciagac:roflt:Buhahahahahahahaha
:roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='apple']Moje te z pudrem.....juz se oznakowałam jak na kolonii:diabloti:

herbate też oznakowałaś? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale przecie to nie tłuścioch żeby pączki wpierniczać :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Lolka blagam opanuj sie bo sie paczkiem udlawie :roflt:

W Londku jak popruszylo nawet nie cm to postawili slozby drogowe w stan gotowosci, oglosili zagrozenie jakies tam i prosili o pozostawienie aut w domu:lol:

Na emigracji jest czasem wesolo:loveu:

Posted

[quote name='apple']Buhahahahahahahaha

[quote name='furciaczek']Lolka blagam opanuj sie bo sie paczkiem udlawie :roflt:

W Londku jak popruszylo nawet nie cm to postawili slozby drogowe w stan gotowosci, oglosili zagrozenie jakies tam i prosili o pozostawienie aut w domu:lol:

no takie goopie te tubylce:shake:
w zeszlym roku spadlo jakies 20 cm sniegu....u tubylcow panika:eek2:... Moj chlop wracal 20 km do domu przez 5 godzin bo sie takie korki porobily. I co chwila jakies syreny wyly....stluczka za stluczka, wywrotki, polamane kulasy. To jakies niepociumane te ludzie tutaj. Powinni ich wysylac do Ruskich na kursy zimowe:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Co tam szamasz beze mnie - podziel no się :razz:

:roll:miało być dżapko ...ale to mandaryna :p

[quote name='furciaczek']Przynioslam paczki do kawy:p

http://www.zaniewicz.pl/images/large/paczki_LRG.jpg

Smacznego:loveu:

mniammmmmmmmmmm:loveu::loveu:

[quote name='apple']Moje te z pudrem.....juz se oznakowałam jak na kolonii:diabloti:

poślinionym paluchem :razz::razz:

[quote name='lolka75']dzien dobry...dzien dobry:multi:
Ladny dzien mamy...spadl snieg u nas:roll:...znaczy sie jakis centymetr sniegu ale Holendery podniecone jak goopie:evil_lol:. Nie zdziwie sie jak co niektorzy beda saneczki z komorek wyciagac:roflt:

:splat: a ja kombinuje ....jak sanki z fona :roflt: chyba myślenie sprawia mi dziś ból :oops:

BERECZEK:multi::multi::multi:

[quote name='apple']Buhahahahahahahaha

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']herbate też oznakowałaś? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale przecie to nie tłuścioch żeby pączki wpierniczać :eviltong::eviltong::eviltong:

ja też kupiłam dziś pączki do kaffy :loveu:

[quote name='furciaczek']Lolka blagam opanuj sie bo sie paczkiem udlawie :roflt:

ha ha ha ..........piszcie jeszcze :multi::multi::loveu:

[quote name='malawaszka']i

ta praca domowa zdecydowanie najbardziej mi się podoba :loveu:

;).....mi też :evil_lol:

Posted

[quote name='lolka75']no takie goopie te tubylce:shake:
w zeszlym roku spadlo jakies 20 cm sniegu....u tubylcow panika:eek2:... Moj chlop wracal 20 km do domu przez 5 godzin bo sie takie korki porobily. I co chwila jakies syreny wyly....stluczka za stluczka, wywrotki, polamane kulasy. To jakies niepociumane te ludzie tutaj. Powinni ich wysylac do Ruskich na kursy zimowe:diabloti:

:splat: to co ONE by u NAS zrobiły :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
:roll:miało być dżapko ...ale to mandaryna :p

To nie kcem :shake:

poślinionym paluchem :razz::razz:

:megagrin::megagrin::megagrin:

:splat: a ja kombinuje ....jak sanki z fona :roflt: chyba myślenie sprawia mi dziś ból :oops:

No nic się nie martw to ta pogoda:calus:

Posted

lolka75 napisał(a):
no takie goopie te tubylce:shake:

cześć Alutka:multi:

mnie sie dziś rzuciło na wzrok,bo zamiast połamane kulasy - przeczytałam połamane ...............kutasy:oops::evil_lol:

Posted

"Fidzialach zech" wczorajsze foty - no jaaaaaa, Ozulec to morderca inkszych psow i kotow! I mom na to dowoda! Ino jak patrza na ta fota z mixem owczarkowatego haszczaka to se myslem A zadko to robie), ze moze modrulec to Cezary??? Upssssssss zabije mie...