teqquila Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Siemka ALu hehe widze Pana psa z bulecka dobrze ze kabla nie wcina :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Klaudia :-) napisał(a):jak się ładnie zajada bułeczką:-) dobra była .....Staropolska :razz::razz: teqquila napisał(a):Siemka ALu hehe widze Pana psa z bulecka dobrze ze kabla nie wcina :evil_lol: :diabloti::diabloti:....miałby bułke z węgorzem :eviltong::eviltong: siemka Tyśkowa :p madzia828 napisał(a):bułeczka mu smakuje:cool3::cool3: smakuje bo wykradziona z kuchni :evil_lol::evil_lol: witamy u NAS :multi::multi: Quote
Szarik Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Cześć Alu po tygodniowej przerwie! :multi: Jak tam waga po tłustym czwartku? :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Szarik napisał(a):Cześć Alu po tygodniowej przerwie! :multi: Jak tam waga po tłustym czwartku? :evil_lol: witanko :multi::multi: no to cię rozczaruję ....zjadłam tylko 2 z czego 2gi pączuś przyczynił się do roztroju żołądka :razz::razz: Quote
emdziolek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 CZeść Alu!:multi: Wróciłam!:loveu::loveu: Ominęło mnie coś?:razz: Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 emdziolek napisał(a):CZeść Alu!:multi: Wróciłam!:loveu::loveu: Ominęło mnie coś?:razz: :multi::multi:witanko Emi :multi::loveu::multi: :hmmmm: tak myślę .... ale chyba nic się nie zmieniło od ostatniego Twojego u pobytu ;) Quote
emdziolek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Alicja napisał(a)::multi::multi:witanko Emi :multi::loveu::multi: :hmmmm: tak myślę .... ale chyba nic się nie zmieniło od ostatniego Twojego u pobytu ;) No to cieszkam!:multi: Lece z psiakami na spacer, wpadaj do nas, u nas duuużo fotek, Kajtuś już u nas, cały i zdrowy:loveu: Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 emdziolek napisał(a):No to cieszkam!:multi: Lece z psiakami na spacer, wpadaj do nas, u nas duuużo fotek, Kajtuś już u nas, cały i zdrowy:loveu: :multi::multi::multi:byłam u Was ..a teraz zmykam spaciu ........budzę TZta o 5 Quote
zuzolandia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 http://images30.fotosik.pl/151/94c46dacf76d2348.jpg ale mu sie pysio smieje hihihihihihi przyszlam powiedziec dobranoc kochaniutka;-) Quote
jonQuilla Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 mamuniu przychodzę do Ciebie poimprezowo :evil_lol: ;) miało być jedno piwo i o 22 w domu a wyszło kilka piw i zabawa na parkiecie :eviltong: zaraz śmigam spać, ale jeszcze sobie poodwiedzam :) buźka :loveu::loveu: Quote
apple Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Cze Alu przychodze do ciebie cała połamana..... może mnie ktoś masaża zrobić:razz: Ale widzialam Bułeczkowego Ozziulka..........koffana mordeczka:loveu: Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 zuzolandia napisał(a):http://images30.fotosik.pl/151/94c46dacf76d2348.jpg ale mu sie pysio smieje hihihihihihi przyszlam powiedziec dobranoc kochaniutka;-) kochaniutka :loveu:dzieńdoberek :evil_lol: jonQuilla napisał(a):mamuniu przychodzę do Ciebie poimprezowo :evil_lol: ;) miało być jedno piwo i o 22 w domu a wyszło kilka piw i zabawa na parkiecie :eviltong: zaraz śmigam spać, ale jeszcze sobie poodwiedzam :) buźka :loveu::loveu: no to mi się córcia rozhulała :razz::razz: buśka dziecinko :loveu::loveu:a śmigaj se po dogo ;) apple napisał(a):Cze Alu przychodze do ciebie cała połamana..... może mnie ktoś masaża zrobić:razz: Ale widzialam Bułeczkowego Ozziulka..........koffana mordeczka:loveu: o masz i takie są skutki pobytu TZta w domu .....:mad::mad: Debe robi masaże ...polecam :loveu:...o i Adaś :razz::razz:....wjebmajster Madzialeny ;):evil_lol: Quote
furciaczek Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Przyszlam sie przywitac:multi::loveu: Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 furciaczek napisał(a):Przyszlam sie przywitac:multi::loveu: doberek rozgość się proszę Quote
furciaczek Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Alicja napisał(a):doberek rozgość się proszę A kawa gdzie?? Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 furciaczek napisał(a):A kawa gdzie?? ups ......już podaję Quote
furciaczek Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Alicja napisał(a):ups ......już podaję Mmmmm pyszne ciasto:loveu: Quote
Medorowa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 No i jak go tu nie kochać:mdleje::loveu: http://images32.fotosik.pl/127/c33f2233b8d98d98.jpg Quote
jonQuilla Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 przychodzę żeby nie było że nie wstałam ! :) Cześć Mamcia :multi::multi::multi::loveu: Quote
apple Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 jonQuilla napisał(a):przychodzę żeby nie było że nie wstałam ! :) Cześć Mamcia :multi::multi::multi::loveu: Śledze cię żonkilowa:cool3::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 apple napisał(a):Śledze cię żonkilowa:cool3::evil_lol: właśnie widzę i zaczynam się o siebie bać ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 jonQuilla napisał(a):właśnie widzę i zaczynam się o siebie bać ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I dobrze bo ja nieobliczalna jestem......wiesz kto załatwił śpiącą królewne :cool3: Quote
jonQuilla Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 apple napisał(a):I dobrze bo ja nieobliczalna jestem......wiesz kto załatwił śpiącą królewne :cool3: środki nasenne? ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 furciaczek napisał(a):Mmmmm pyszne ciasto:loveu: :paaa to smacznego życzę :loveu: Medorowa napisał(a):No i jak go tu nie kochać:mdleje::loveu: http://images32.fotosik.pl/127/c33f2233b8d98d98.jpg no bo Ozzulka nie da się nie koffać :oops::loveu: jonQuilla napisał(a):przychodzę żeby nie było że nie wstałam ! :) Cześć Mamcia :multi::multi::multi::loveu: część dawno wstanięta córcia:multi::loveu: apple napisał(a):Śledze cię żonkilowa:cool3::evil_lol: jonQuilla napisał(a):właśnie widzę i zaczynam się o siebie bać ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: apple napisał(a):I dobrze bo ja nieobliczalna jestem......wiesz kto załatwił śpiącą królewne :cool3: jonQuilla napisał(a):środki nasenne? ;) :evil_lol::evil_lol: o masz a te zaś się śledzą ...śledziki jedne :razz::razz: Quote
Recommended Posts