dzasta Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ojej Aluś trzymam kciuki za Ozullca :happy1: :bigok: :thumbs: Trzymamy tyle kciuków żeby było wszystko ok :happy1: :bigok: :thumbs: Ale do weta radze isc bo ostatnio tez mielismy podobna przygode i na antybiolach się skończyło! Bo mój Dżez to też taka ciamajdka i uderza się wszystkim o wszystko i wszelkie stłuczenia to już dla niego normalka :crazyeye: Quote
Kate I Luka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:nie mam / a szkoda bo do galerii mojej mamci bym wstawiła:evil_lol:/....a to głównie z paniki nie mam fot bo przestraszyłam sie że go kleszcze oblazły:cool3:i zaciągnęłam na siłę do łazienki ....a tam okazało się ze kolce:angryy: Poza tym Ozzulek tydzień temu wyrąbał w ławkę / okolicą łopatki , czego zupełnie nie zauważył/ na 2 dzień zauważyłam że ma siniaka i kluchę .....a dziś ta klucha jak chciałam zobaczyć jak wyglada i lekko ścisnęlam pękła i poleciala krew i osocze ....no i jutro jedziemy po pracy do weta pokazać cudo:angryy:...przecież dawno nie byliśmy. Mam nadzieję ze skończy sie nieinwazyjnie . czy ten mój morderca to musi być taka ciamajda:mad::razz: A poza tym Ozzy służy jako gryzak dla szczeniaków ...ostatnio na nim trenuje młody doberman Dukacik i sunia beagle Kora ojojoj biedny Ozzuś... Ale może wszystko dobrze się skończy... Alu jak tak czytam te Twoje doniesienia o Ozzulku, to aż mnie dziw bierze...że on taki jest. Całkowite zaprzeczenie stereotypu jaki jest o AST... Cudownie wychowany piesio - taki GAPCIO... Quote
Anja33 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ceść Ala Widze że masz na dzis zaplanowaną wizytę u Weta. Nic to miłego Joker do Weta chodzić nie lubi. A Kacper bardzo lubił do czasu jak miał zszywaną łapę i miał narkoze i musiał zostać sam do 1 w nocy i mimo że go w nocy odebrałam już do Weta chodzic nie lubiał:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
bigos Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Alu!-toz to nie przystoi:oops::oops::oops::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 czesc Alu :multi: łojejj biedny gapcio:evil_lol: ja juz u weta kawal czasu nie bylam :evil_lol: juz miesiac czasu mija a Tigrze nic nie dolega:multi: nasz rekord z nie chodzeniem do weta to jakies 3 miesiace:lol: :evil_lol: trzymamy kciuki :cool3: Quote
clockwork Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Mam kilka fotek ło matko!!! jakie biedne słoniątko!!! coś mu się do pupy przykleiło! :roflt: [quote name='Alicjarydzewska'] wiem że się powtórzę po wczesniejszych wypowiedziach, ale i mnie to zniesmaczyło... pijaństwo, faje!!! wot haj lajf!!!:evil_lol: Alicja... czy Ty nie pracujesz?? kiedy Ty masz czas robić takie sesje- ja jak wchodze do domu- Klocek pada na ryjok i tylko w tej pozycji jestem w stanie robić mu foty:eviltong: Quote
zuzolandia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Hello ;-) wpadłam sie przywitac i pedze dalej ...;-) poki jeszcze daje rade siedziec ;-) Buzioczki kochaniutka ;-) Quote
Vectra Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ceść mamcia :) biedny ten mój bratunio Ozzunio :( trzymam kciuki :happy1: :happy1: reszta też tsyma za "wujka" :happy1::happy1::happy1: Quote
Patka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Alu będzie dobrze Lil miała na bliznie wielki pecherz skończylo sie na telefonicznej konsultacji co mam zrobic jak przeciąc czym zaspypac wierzyc i amsowac i juz jest jak nowa czego i Wam zyczę :multi: Quote
Honey Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Nio... ja tez czekam na (dobre!) wiesci... Quote
Anja33 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ceść Aluś Ja też trzymam za Ozzyego:calus: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
dzasta Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 No ja tez czekam na wieści o Misiaczku Ozulcu i mocno zaciskam :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
PIKA Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Aluś no i co wet powiedzial ? Mma nadzieję,z e to jednak "pryszcz" :kciuki: Quote
Alicja Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='mmbbaj']ojej, to dziwne :cool3: To, że się oczyściła to chyba dobrze, ale od uderzenia żeby się coś w tym zebrało :roll: Tak, ja też bym poszła do weta Aluś, lepiej zawsze sprawdzić :p Oooooo, to nam by się Ozzulek bardzo przydał :evil_lol: Już pewno poszłaś do pracy Aluś, miłego dnia z rozwrzeszczanymi bachorkami ;)wróciłam z pracy o 15/ wyjątkowo/i byliśmy u weta [quote name='Kati']Biedny Ozzy, taki wypadkowy, ale z niego twarda sztuka i nie przejmuje się głupotami. To na pewno nic powaznego.bo to taki trąbiszon jest [quote name='dzasta']Ojej Aluś trzymam kciuki za Ozullca :happy1: :bigok: :thumbs: Trzymamy tyle kciuków żeby było wszystko ok :thumbs: Ale do weta radze isc bo ostatnio tez mielismy podobna przygode i na antybiolach się skończyło! Bo mój Dżez to też taka ciamajdka i uderza się wszystkim o wszystko i wszelkie stłuczenia to już dla niego normalka :crazyeye:no własnie czekamy do środy czy będa antybiotyki potrzebne...reszte opiszę jak poodpisuję [quote name='Kate I Luka']ojojoj biedny Ozzuś... Ale może wszystko dobrze się skończy... Alu jak tak czytam te Twoje doniesienia o Ozzulku, to aż mnie dziw bierze...że on taki jest. Całkowite zaprzeczenie stereotypu jaki jest o AST... Cudownie wychowany piesio - taki GAPCIO...no musi się dobrze skończyć... [quote name='Anka12']Ceść Ala Widze że masz na dzis zaplanowaną wizytę u Weta. Nic to miłego Joker do Weta chodzić nie lubi. A Kacper bardzo lubił do czasu jak miał zszywaną łapę i miał narkoze i musiał zostać sam do 1 w nocy i mimo że go w nocy odebrałam już do Weta chodzic nie lubiał:angryy: Ozzy lubi chodzić bo zawsze tam coś nowego ale nie lubi jak mu coś się robi [quote name='bigos'] Alu!-toz to nie przystoi:oops::diabloti:.....a czo nie przystoi/.... [quote name='evaxon']czesc Alu :multi: łojejj biedny gapcio:evil_lol: ja juz u weta kawal czasu nie bylam :evil_lol: juz miesiac czasu mija a Tigrze nic nie dolega:multi: nasz rekord z nie chodzeniem do weta to jakies 3 miesiace :evil_lol: trzymamy kciuki :cool3:oj my też dawno nie byliśmy oprócz szczepienia to chyba .......niepamiętam wiec bardzo dawno to było ...coś na wiosnę [quote name='clockwork'] ło matko!!! jakie biedne słoniątko!!! coś mu się do pupy przykleiło! :roflt: wiem że się powtórzę po wczesniejszych wypowiedziach, ale i mnie to zniesmaczyło... pijaństwo, faje!!! wot haj lajf!!!:evil_lol: Alicja... czy Ty nie pracujesz?? kiedy Ty masz czas robić takie sesje- ja jak wchodze do domu- Klocek pada na ryjok i tylko w tej pozycji jestem w stanie robić mu foty:eviltong:o którne swoniątko ci chodzi/hi hi/ Pracuję kochana , pracuję a foty takie biegające to z weekendów albo z po pracy [quote name='zuzolandia']Hello ;-) wpadłam sie przywitac i pedze dalej ...;-) poki jeszcze daje rade siedziec Buzioczki kochaniutka ;-) oj moja połamana Zuzolka...buzioczki [quote name='Vectra']ceść mamcia biedny ten mój bratunio Ozzunio :( trzymam kciuki :happy1: reszta też tsyma za "wujka" :happy1::happy1:cześć córeńka ...kciuki trzymajta ale za mnie ...zaraz wyjaśnie dlaczego Byliśmy dziś u weta .Ozzy'emu u babci w domu znowu się paskudnik otwarł i poleciało trochę ...a w samochodzie zdarł sobie naskórek ...więc wygląda to brzydko. Ozzy został ogolony w tym miejscu/ potem cykne fotkę/twór został zdezynfekowany , wyduszony , przepłukany wodą utlenioną i Gentamecyną a potem została wtłoczona do środeczka maść z enzymem .Ozzulek był bardzo dzielny ...mój bohatyrowicz.... ale ..............................jutro ja muszę wykonać owe czynności ....w środę pędzimy na kontrolę i wtedy będzie decyzja czy będzie antybiotyk czy nie .Temp. jest ok , humor dopisuje . Tak naprawdę to już sama nie wiem z czego ta paskuda sie zrobiła ...skojarzyłam to z uderzeniem w ławkę bo szaleństwa z Kronosem były ale czy rzeczywiscie to od tego to nie jestem w 100% pewna .W paskudzie zrobiła się przetoka i mam nadzieje ze ładnie nam się to oczyści.Jutro jeszcze atak na aptekę ..po różne duperele i znów zamieniam się w pielęgniarkę. Quote
leemonca Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 dzieńdoberek!!! wpadłam się przywitać, a tu takie historie!!! oby się szybko zagoiło!!! Quote
Alicja Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='Patka']Alu będzie dobrze Lil miała na bliznie wielki pecherz skończylo sie na telefonicznej konsultacji co mam zrobic jak przeciąc czym zaspypac wierzyc i amsowac i juz jest jak nowa czego i Wam zyczę :multi:Ozzulec ani tego nie zauważył ...tylko teraz swędzi go wygolone miejsce [quote name='Olcia']co z moim Ozulcem??? [quote name='Honey']Nio... ja tez czekam na (dobre!) wiesci... [quote name='Anka12']Ceść Aluś Ja też trzymam za Ozzyego:calus: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: [quote name='dzasta']No ja tez czekam na wieści o Misiaczku Ozulcu i mocno zaciskam :kciuki: :kciuki: :kciuki: [quote name='PIKA']Aluś no i co wet powiedzial ? Mma nadzieję,z e to jednak "pryszcz" :kciuki: [quote name='tygra']jak tam Ozzulek [quote name='LAZY']A co tu się urodziło??? Alu pisz! Moje koffane dogociólki:loveu::loveu::loveu:wiedziałam ze na was zawsze można liczyć ....aż mi lżej na serduchu ....trzymajcie kciukasy , proszę , jak jutro bedę Ozzulkowi mordować paskuda:cool3: Mam nadzieję ze jednak uda nam się niknąć jakieś głębszej ingerencji. Dziekuję Wam wszystkim za zainteresowanie ..:loveu: Potem cyknę fotkę oskalpowanego;)Ozzulka Quote
Agga Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 No tylko brakuje tutak kieliszka:lol: Zdjęcia z jajeczkami boskie. Quote
LAZY Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Trzymam kciuki trzymam...ja to zawsze się bojam takie rzeczy robic i moją mamę wykorzysyuje:cool3: Quote
PIKA Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Aluś trzymamy kciuki za Ciebie, :kciuki: Dasz rade :multi: Quote
aga1215 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Agga'] No tylko brakuje tutak kieliszka:lol: Zdjęcia z jajeczkami boskie. Alu - skutecznej walki z paskudą :roll: BTW = czy Ozzi pali??? chyba se zaklnę - nie działaja mi emoty,okienko tekstowe otwiera się ze znacznikami - wrrrr...... Quote
Recommended Posts