Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojej Aluś trzymam kciuki za Ozullca :happy1: :bigok: :thumbs: Trzymamy tyle kciuków żeby było wszystko ok :happy1: :bigok: :thumbs:
Ale do weta radze isc bo ostatnio tez mielismy podobna przygode i na antybiolach się skończyło! Bo mój Dżez to też taka ciamajdka i uderza się wszystkim o wszystko i wszelkie stłuczenia to już dla niego normalka :crazyeye:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:shake:nie mam / a szkoda bo do galerii mojej mamci bym wstawiła:evil_lol:/....a to głównie z paniki nie mam fot bo przestraszyłam sie że go kleszcze oblazły:cool3:i zaciągnęłam na siłę do łazienki ....a tam okazało się ze kolce:angryy:
Poza tym Ozzulek tydzień temu wyrąbał w ławkę / okolicą łopatki , czego zupełnie nie zauważył/ na 2 dzień zauważyłam że ma siniaka i kluchę .....a dziś ta klucha jak chciałam zobaczyć jak wyglada i lekko ścisnęlam pękła i poleciala krew i osocze ....no i jutro jedziemy po pracy do weta pokazać cudo:angryy:...przecież dawno nie byliśmy.
Mam nadzieję ze skończy sie nieinwazyjnie .
czy ten mój morderca to musi być taka ciamajda:mad::razz:
A poza tym Ozzy służy jako gryzak dla szczeniaków ...ostatnio na nim trenuje młody doberman Dukacik i sunia beagle Kora

ojojoj biedny Ozzuś... Ale może wszystko dobrze się skończy...
Alu jak tak czytam te Twoje doniesienia o Ozzulku, to aż mnie dziw bierze...że on taki jest. Całkowite zaprzeczenie stereotypu jaki jest o AST...
Cudownie wychowany piesio - taki GAPCIO...

Posted

Ceść Ala
Widze że masz na dzis zaplanowaną wizytę u Weta. Nic to miłego Joker do Weta chodzić nie lubi. A Kacper bardzo lubił do czasu jak miał zszywaną łapę i miał narkoze i musiał zostać sam do 1 w nocy i mimo że go w nocy odebrałam już do Weta chodzic nie lubiał:angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

czesc Alu :multi:
łojejj biedny gapcio:evil_lol: ja juz u weta kawal czasu nie bylam :evil_lol: juz miesiac czasu mija a Tigrze nic nie dolega:multi: nasz rekord z nie chodzeniem do weta to jakies 3 miesiace:lol: :evil_lol:
trzymamy kciuki :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Mam kilka fotek

ło matko!!! jakie biedne słoniątko!!!
coś mu się do pupy przykleiło! :roflt:

[quote name='Alicjarydzewska']

wiem że się powtórzę po wczesniejszych wypowiedziach, ale i mnie to zniesmaczyło...
pijaństwo, faje!!! wot haj lajf!!!:evil_lol:

Alicja... czy Ty nie pracujesz?? kiedy Ty masz czas robić takie sesje- ja jak wchodze do domu- Klocek pada na ryjok i tylko w tej pozycji jestem w stanie robić mu foty:eviltong:

Posted

Alu będzie dobrze Lil miała na bliznie wielki pecherz skończylo sie na telefonicznej konsultacji co mam zrobic jak przeciąc czym zaspypac wierzyc i amsowac i juz jest jak nowa czego i Wam zyczę :multi:

Posted

[quote name='mmbbaj']ojej, to dziwne :cool3: To, że się oczyściła to chyba dobrze, ale od uderzenia żeby się coś w tym zebrało :roll: Tak, ja też bym poszła do weta Aluś, lepiej zawsze sprawdzić :p

Oooooo, to nam by się Ozzulek bardzo przydał :evil_lol:

Już pewno poszłaś do pracy Aluś, miłego dnia z rozwrzeszczanymi bachorkami ;)wróciłam z pracy o 15/ wyjątkowo/i byliśmy u weta

[quote name='Kati']Biedny Ozzy, taki wypadkowy, ale z niego twarda sztuka i nie przejmuje się głupotami. To na pewno nic powaznego.bo to taki trąbiszon jest

[quote name='dzasta']Ojej Aluś trzymam kciuki za Ozullca :happy1: :bigok: :thumbs: Trzymamy tyle kciuków żeby było wszystko ok :thumbs:
Ale do weta radze isc bo ostatnio tez mielismy podobna przygode i na antybiolach się skończyło! Bo mój Dżez to też taka ciamajdka i uderza się wszystkim o wszystko i wszelkie stłuczenia to już dla niego normalka :crazyeye:no własnie czekamy do środy czy będa antybiotyki potrzebne...reszte opiszę jak poodpisuję

[quote name='Kate I Luka']ojojoj biedny Ozzuś... Ale może wszystko dobrze się skończy...
Alu jak tak czytam te Twoje doniesienia o Ozzulku, to aż mnie dziw bierze...że on taki jest. Całkowite zaprzeczenie stereotypu jaki jest o AST...
Cudownie wychowany piesio - taki GAPCIO...no musi się dobrze skończyć...

[quote name='Anka12']Ceść Ala
Widze że masz na dzis zaplanowaną wizytę u Weta. Nic to miłego Joker do Weta chodzić nie lubi. A Kacper bardzo lubił do czasu jak miał zszywaną łapę i miał narkoze i musiał zostać sam do 1 w nocy i mimo że go w nocy odebrałam już do Weta chodzic nie lubiał:angryy: Ozzy lubi chodzić bo zawsze tam coś nowego ale nie lubi jak mu coś się robi

[quote name='bigos']

Alu!-toz to nie przystoi:oops::diabloti:.....a czo nie przystoi/....

[quote name='evaxon']czesc Alu :multi:
łojejj biedny gapcio:evil_lol: ja juz u weta kawal czasu nie bylam :evil_lol: juz miesiac czasu mija a Tigrze nic nie dolega:multi: nasz rekord z nie chodzeniem do weta to jakies 3 miesiace :evil_lol:
trzymamy kciuki :cool3:oj my też dawno nie byliśmy oprócz szczepienia to chyba .......niepamiętam wiec bardzo dawno to było ...coś na wiosnę

[quote name='clockwork']

ło matko!!! jakie biedne słoniątko!!!
coś mu się do pupy przykleiło! :roflt:

wiem że się powtórzę po wczesniejszych wypowiedziach, ale i mnie to zniesmaczyło...
pijaństwo, faje!!! wot haj lajf!!!:evil_lol:

Alicja... czy Ty nie pracujesz?? kiedy Ty masz czas robić takie sesje- ja jak wchodze do domu- Klocek pada na ryjok i tylko w tej pozycji jestem w stanie robić mu foty:eviltong:o którne swoniątko ci chodzi/hi hi/

Pracuję kochana , pracuję a foty takie biegające to z weekendów albo z po pracy

[quote name='zuzolandia']Hello ;-) wpadłam sie przywitac i pedze dalej ...;-) poki jeszcze daje rade siedziec
Buzioczki kochaniutka ;-)
oj moja połamana Zuzolka...buzioczki

[quote name='Vectra']ceść mamcia

biedny ten mój bratunio Ozzunio :(
trzymam kciuki :happy1: reszta też tsyma za "wujka" :happy1::happy1:cześć córeńka ...kciuki trzymajta ale za mnie ...zaraz wyjaśnie dlaczego

Byliśmy dziś u weta .Ozzy'emu u babci w domu znowu się paskudnik otwarł i poleciało trochę ...a w samochodzie zdarł sobie naskórek ...więc wygląda to brzydko.
Ozzy został ogolony w tym miejscu/ potem cykne fotkę/twór został zdezynfekowany , wyduszony , przepłukany wodą utlenioną i Gentamecyną a potem została wtłoczona do środeczka maść z enzymem .Ozzulek był bardzo dzielny ...mój bohatyrowicz....
ale ..............................jutro ja muszę wykonać owe czynności ....w środę pędzimy na kontrolę i wtedy będzie decyzja czy będzie antybiotyk czy nie .Temp. jest ok , humor dopisuje .
Tak naprawdę to już sama nie wiem z czego ta paskuda sie zrobiła ...skojarzyłam to z uderzeniem w ławkę bo szaleństwa z Kronosem były ale czy rzeczywiscie to od tego to nie jestem w 100% pewna .W paskudzie zrobiła się przetoka i mam nadzieje ze ładnie nam się to oczyści.Jutro jeszcze atak na aptekę ..po różne duperele i znów zamieniam się w pielęgniarkę.

Posted

[quote name='Patka']Alu będzie dobrze Lil miała na bliznie wielki pecherz skończylo sie na telefonicznej konsultacji co mam zrobic jak przeciąc czym zaspypac wierzyc i amsowac i juz jest jak nowa czego i Wam zyczę :multi:Ozzulec ani tego nie zauważył ...tylko teraz swędzi go wygolone miejsce

[quote name='Olcia']co z moim Ozulcem???

[quote name='Honey']Nio... ja tez czekam na (dobre!) wiesci...

[quote name='Anka12']Ceść Aluś
Ja też trzymam za Ozzyego:calus: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

[quote name='dzasta']No ja tez czekam na wieści o Misiaczku Ozulcu i mocno zaciskam :kciuki: :kciuki: :kciuki:

[quote name='PIKA']Aluś no i co wet powiedzial ?

Mma nadzieję,z e to jednak "pryszcz" :kciuki:

[quote name='tygra']jak tam Ozzulek

[quote name='LAZY']A co tu się urodziło??? Alu pisz!

Moje koffane dogociólki:loveu::loveu::loveu:wiedziałam ze na was zawsze można liczyć ....aż mi lżej na serduchu ....trzymajcie kciukasy , proszę , jak jutro bedę Ozzulkowi mordować paskuda:cool3:

Mam nadzieję ze jednak uda nam się niknąć jakieś głębszej ingerencji.

Dziekuję Wam wszystkim za zainteresowanie ..:loveu:

Potem cyknę fotkę oskalpowanego;)Ozzulka

Posted

[quote name='Agga']

No tylko brakuje tutak kieliszka:lol:
Zdjęcia z jajeczkami boskie.

Alu - skutecznej walki z paskudą :roll:
BTW = czy Ozzi pali??? chyba se zaklnę - nie działaja mi emoty,okienko tekstowe otwiera się ze znacznikami - wrrrr......