Alicja Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 U nas już też po strzałach ...czułam się jak na linii frontu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i znów o rok ..............................................mądrzejsze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ............................ Quote
Pysia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Alu :loveu: Mamy Nowy Rok :multi: Uśmiechnij się Alu :loveu: Życie jest piękne :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Szczęśliwego Nowego Roku Alu - dla Ciebie i całej Ozzulkowej Rodzinki. :buzi: Quote
sota36 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Alutko moja Kochana!!!! Fajnego Roku 2007 !!!! Quote
samograj Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Witki mądrzejsza ALICJO!!!:evil_lol: :eviltong: Padł rekord bezsenności - tę noc całą do tej chwili, poprzednią całą, bo na weselisku byłam- miód, wino,wódkę, herbatę ,soki i wodę piłam, obżarłam się i wybawiłam za wszystkie czasy(to już jest 48 godzin na nogach), a w noc przed weselem poszłam spać o 5.00, i zdrzemnęłam się 3 godzinki (uczyłam sie bannerków), a teraz padam na pysk i mam HERZ KLEKOTY, ale jeszcze musiałam zajrzeć choć na moment i poczytać o Waszych Sylwkowych przeżyciach - w tym roku ogłądalismy petardy, jak zwykle, YETI szalał ze ŻMIŁKĄ ,dostali jakiegoś totalnego świra, wyszalały sie i wybiegały, a łysy trząsł doopą ze strachu, który udzielił się ŚNIEŻCE:shake: Rano nie chciała wyjść z domu i nie tknęła miski, teraz już jej przeszło:multi: JAK TAM ALU WYSZEDŁ CI NOODY Z GRZYBAMI ????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wypłynął z gara??? Quote
Alicja Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='samograj']Witki mądrzejsza ALICJO!!!:evil_lol: :eviltong: Padł rekord bezsenności - tę noc całą do tej chwili, poprzednią całą, bo na weselisku byłam- miód, wino,wódkę, herbatę ,soki i wodę piłam, obżarłam się i wybawiłam za wszystkie czasy(to już jest 48 godzin na nogach), a w noc przed weselem poszłam spać o 5.00, i zdrzemnęłam się 3 godzinki (uczyłam sie bannerków), a teraz padam na pysk i mam HERZ KLEKOTY, ale jeszcze musiałam zajrzeć choć na moment i poczytać o Waszych Sylwkowych przeżyciach - w tym roku ogłądalismy petardy, jak zwykle, YETI szalał ze ŻMIŁKĄ ,dostali jakiegoś totalnego świra, wyszalały sie i wybiegały, a łysy trząsł doopą ze strachu, który udzielił się ŚNIEŻCE:shake: Rano nie chciała wyjść z domu i nie tknęła miski, teraz już jej przeszło:multi: JAK TAM ALU WYSZEDŁ CI NOODY Z GRZYBAMI ????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wypłynął z gara???;)Witaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja wymiękłam o 3 ...założyłam stopery w uszy i poszłam spać , Ozzy zresztą też.Rano o 9 byliśmy na spacerku , wszędzie cisza i spokój . No ale już zaliczyłam NOWOROCZNY KONCERT Z WIEDNIA:multi::multi::multi: bez tego punktu programu nie zaliczyłabym Nowego Roku ;)a tak mogę napisać oficjalnie że .....ROK 2007 uważam za rozpoczęty:p Co do noodiego z grzybami ...wyszedł super:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
samograj Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)Witaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja wymiękłam o 3 ...założyłam stopery w uszy i poszłam spać , Ozzy zresztą też.Rano o 9 byliśmy na spacerku , wszędzie cisza i spokój . No ale już zaliczyłam NOWOROCZNY KONCERT Z WIEDNIA:multi::multi::multi: bez tego punktu programu nie zaliczyłabym Nowego Roku ;)a tak mogę napisać oficjalnie że .....ROK 2007 uważam za rozpoczęty:p Co do noodiego z grzybami ...wyszedł super:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja dalej ciągnę bezsenny maraton, pieśki nakarmione, wybiegane, rozluźnione- wszystko na mojej głowie, bo reszta rodziny odsypia (2 dzieci była na RYNKU, a córka na balu pracowniczym (dorabia jako bileterka w CINEMA CITY), no i gogunię trzeba dopilnować, bo chyba by padła z głodu - nie lubi jeść:shake: ALE ALU, zawiodłam się na TOBIE!!!:mad: :mad: :mad: Nie podesłałaś spróbować noodiego a la ALA!!! Quote
Teklunia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 cześć Alicjo :cool3: właśnie wstałam ;) Dużó szczęścia w Nowym Roku dla całej Waszej rodziny :buzi: Quote
Alicja Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='Tina.Sara']dzień dobry :):multi:dzień doberek w Nowym Roku [quote name='samograj']A ja dalej ciągnę bezsenny maraton, pieśki nakarmione, wybiegane, rozluźnione- wszystko na mojej głowie, bo reszta rodziny odsypia (2 dzieci była na RYNKU, a córka na balu pracowniczym (dorabia jako bileterka w CINEMA CITY), no i gogunię trzeba dopilnować, bo chyba by padła z głodu - nie lubi jeść:shake: ALE ALU, zawiodłam się na TOBIE!!!:mad: :mad: :mad: Nie podesłałaś spróbować noodiego a la ALA!!!oj ja bym padła:cool3:.....o nie ...sprawdź ponownie link:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Noddiego z grzybkami;) [quote name='Teklunia']cześć Alicjo :cool3: właśnie wstałam ;) Dużó szczęścia w Nowym Roku dla całej Waszej rodziny :buzi:Witaj Kasiu:multi: Quote
Alicja Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Fotki z 26 grudnia minionego roku ....czyli już historyczne;) Kuba;) Quote
Medorowa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Ale przystojniacha:cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BoJa2 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Na szczęście,na zdrowie na ten Nowy Rok!!! Byście byli zdrowi,weseli jak w niebie anieli CAŁY ROK!!!! Od całej naszej dla całej Waszej rodzinki życzenia:buzi: :buzi: :drink1: :drink1: Quote
sota36 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Alicjarydzewska;2691268[I napisał(a): Kuba;) [quote name='madzia i medor']Ale przystojniacha:cool3: :loveu: :loveu: :loveu: A JA MYSLALAM, ZE TO O kUBIE!!!! Quote
Alicja Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='sota36']A JA MYSLALAM, ZE TO O kUBIE!!!!;)....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... cześć dziewczyny :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Na szczęście,na zdrowie na ten Nowy Rok!!! Byście byli zdrowi,weseli jak w niebie anieli CAŁY ROK!!!! Od całej naszej dla całej Waszej rodzinki życzenia:buzi: :buzi: :drink1: :drink1::multi:dziękujemy całą gromadką:multi::multi::multi: [quote name='madzia i medor']Ale przystojniacha:cool3: :loveu: :loveu: :loveu: ;):loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='evaxon']dziendoberek :)doberek w Nowym Roczku Quote
bazylowa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 2006 2007 Oj się postarzało chłopisko od zeszłego roku, nie ma co...:evil_lol: Quote
Paula Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 :loveu: Witajcie Ozzulkowi w Nowym Roku :multi: Quote
Teklunia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] toż to wiosna chyba, a nie środek zimy :crazyeye: Quote
sota36 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Mysmy dzis grzali doopkami kanape, a teraz jedziemy pic do knajpy Zozoli z GUTKIEM!!!! Quote
agbar Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Wszystkiego Naj Naj Naj w Nowym Roku:loveu: dobry wieczór...dochodzę do siebie po niewyspaniu....byliśmy u znajomych ale było....eeee niefajnie z powodu jednej osoby....Dilski podziwiał fajerwerki razem z nami:) Quote
Recommended Posts