Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas już też po strzałach ...czułam się jak na linii frontu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no i znów o rok ..............................................mądrzejsze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
............................

Posted

Witki mądrzejsza ALICJO!!!:evil_lol: :eviltong:
Padł rekord bezsenności - tę noc całą do tej chwili, poprzednią całą, bo na weselisku byłam- miód, wino,wódkę, herbatę ,soki i wodę piłam, obżarłam się i wybawiłam za wszystkie czasy(to już jest 48 godzin na nogach), a w noc przed weselem poszłam spać o 5.00, i zdrzemnęłam się 3 godzinki (uczyłam sie bannerków), a teraz padam na pysk i mam HERZ KLEKOTY, ale jeszcze musiałam zajrzeć choć na moment i poczytać o Waszych Sylwkowych przeżyciach - w tym roku ogłądalismy petardy, jak zwykle, YETI szalał ze ŻMIŁKĄ ,dostali jakiegoś totalnego świra, wyszalały sie i wybiegały, a łysy trząsł doopą ze strachu, który udzielił się ŚNIEŻCE:shake:
Rano nie chciała wyjść z domu i nie tknęła miski, teraz już jej przeszło:multi:
JAK TAM ALU WYSZEDŁ CI NOODY Z GRZYBAMI ????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Wypłynął z gara???

Posted

[quote name='samograj']Witki mądrzejsza ALICJO!!!:evil_lol: :eviltong:
Padł rekord bezsenności - tę noc całą do tej chwili, poprzednią całą, bo na weselisku byłam- miód, wino,wódkę, herbatę ,soki i wodę piłam, obżarłam się i wybawiłam za wszystkie czasy(to już jest 48 godzin na nogach), a w noc przed weselem poszłam spać o 5.00, i zdrzemnęłam się 3 godzinki (uczyłam sie bannerków), a teraz padam na pysk i mam HERZ KLEKOTY, ale jeszcze musiałam zajrzeć choć na moment i poczytać o Waszych Sylwkowych przeżyciach - w tym roku ogłądalismy petardy, jak zwykle, YETI szalał ze ŻMIŁKĄ ,dostali jakiegoś totalnego świra, wyszalały sie i wybiegały, a łysy trząsł doopą ze strachu, który udzielił się ŚNIEŻCE:shake:
Rano nie chciała wyjść z domu i nie tknęła miski, teraz już jej przeszło:multi:
JAK TAM ALU WYSZEDŁ CI NOODY Z GRZYBAMI ????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Wypłynął z gara???;)Witaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja wymiękłam o 3 ...założyłam stopery w uszy i poszłam spać , Ozzy zresztą też.Rano o 9 byliśmy na spacerku , wszędzie cisza i spokój .
No ale już zaliczyłam NOWOROCZNY KONCERT Z WIEDNIA:multi::multi::multi:
bez tego punktu programu nie zaliczyłabym Nowego Roku ;)a tak mogę napisać oficjalnie że .....ROK 2007 uważam za rozpoczęty:p

Co do noodiego z grzybami ...wyszedł super:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)Witaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja wymiękłam o 3 ...założyłam stopery w uszy i poszłam spać , Ozzy zresztą też.Rano o 9 byliśmy na spacerku , wszędzie cisza i spokój .
No ale już zaliczyłam NOWOROCZNY KONCERT Z WIEDNIA:multi::multi::multi:
bez tego punktu programu nie zaliczyłabym Nowego Roku ;)a tak mogę napisać oficjalnie że .....ROK 2007 uważam za rozpoczęty:p

Co do noodiego z grzybami ...wyszedł super:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A ja dalej ciągnę bezsenny maraton, pieśki nakarmione, wybiegane, rozluźnione- wszystko na mojej głowie, bo reszta rodziny odsypia (2 dzieci była na RYNKU, a córka na balu pracowniczym (dorabia jako bileterka w CINEMA CITY), no i gogunię trzeba dopilnować, bo chyba by padła z głodu - nie lubi jeść:shake:

ALE ALU, zawiodłam się na TOBIE!!!:mad: :mad: :mad:
Nie podesłałaś spróbować noodiego a la ALA!!!

Posted

[quote name='Tina.Sara']dzień dobry :):multi:dzień doberek w Nowym Roku

[quote name='samograj']A ja dalej ciągnę bezsenny maraton, pieśki nakarmione, wybiegane, rozluźnione- wszystko na mojej głowie, bo reszta rodziny odsypia (2 dzieci była na RYNKU, a córka na balu pracowniczym (dorabia jako bileterka w CINEMA CITY), no i gogunię trzeba dopilnować, bo chyba by padła z głodu - nie lubi jeść:shake:

ALE ALU, zawiodłam się na TOBIE!!!:mad: :mad: :mad:
Nie podesłałaś spróbować noodiego a la ALA!!!oj ja bym padła:cool3:.....o nie ...sprawdź ponownie link:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Noddiego z grzybkami;)

[quote name='Teklunia']cześć Alicjo :cool3:

właśnie wstałam ;)

Dużó szczęścia w Nowym Roku dla całej Waszej rodziny :buzi:Witaj Kasiu:multi:

Posted

Na szczęście,na zdrowie na ten Nowy Rok!!!

Byście byli zdrowi,weseli jak w niebie anieli CAŁY ROK!!!!

Od całej naszej dla całej Waszej rodzinki życzenia:buzi: :buzi: :drink1: :drink1:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Na szczęście,na zdrowie na ten Nowy Rok!!!

Byście byli zdrowi,weseli jak w niebie anieli CAŁY ROK!!!!

Od całej naszej dla całej Waszej rodzinki życzenia:buzi: :buzi: :drink1: :drink1::multi:dziękujemy całą gromadką:multi::multi::multi:

[quote name='madzia i medor']Ale przystojniacha:cool3: :loveu: :loveu: :loveu:
;):loveu::loveu::loveu:

Posted

Wszystkiego Naj Naj Naj w Nowym Roku:loveu:

dobry wieczór...dochodzę do siebie po niewyspaniu....byliśmy u znajomych ale było....eeee niefajnie z powodu jednej osoby....Dilski podziwiał fajerwerki razem z nami:)