wisela1 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Dopiero co weszłam do mieszkania.... 2 kilejne nocki w pionie..... Ale już wrzucam malawaszce przecudnie cudne cudeńmka których jeszcze nie wystawiła.... Quote
ania14p Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 To mnie Elu troszkę uspokoiłaś :buzi:, myślę o Tobie i Koko też. Jak troszkę się obrobię to nowe całuski od Twojego Czarnego Księcia powstawiam, ale w tej chwili, jak wiesz, też nie wiem w co ręce włożyć :shake:. Quote
supergoga Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Nie było mnie 2 dani a tu takie wieści. Elu, zyczę wytrwałości. Czy dotarła przesyłka? Bo nie wiem, czy poczte wieszac i si ę awanturować? Trzymam kciuki, mysli przekazuję, tyle mogę!!! Quote
wisela1 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 [quote name='supergoga']Nie było mnie 2 dani a tu takie wieści. Elu, zyczę wytrwałości. Czy dotarła przesyłka? Bo nie wiem, czy poczte wieszac i si ę awanturować? Trzymam kciuki, mysli przekazuję, tyle mogę!!![/QUOTE] Wczoraj po południu. Dzieki Małgosiu w imieniu Rexiulka Ksieciunia..... Quote
ania14p Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 My z Kokoksikiem też ślemy dobre fluidy, mały jest kochany i zaraz idziemy spać - razem, reszta przychodzi o świcie! Quote
wisela1 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Nie mogę sobie pozwolić na TAAAKIE szaleństwo... Aleeeeeeeeee.... Położyłam sie już o 23 a wstałam DOPIERO o 6.... Teraz nie wiem w co rece wsadzić.... I NAPEWNO nie mogą to być kieszenie. Tyle to wiem.. Quote
ania14p Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Jeśli mam w planach odkurzanie, a w zasadzie powinnam to robić trzy razy dziennie, to wstawiam pranie i nie mogę wtedy korzystać z odkurzacza, bo korki nie wytrzymają :evil_lol:. Koko był dzisiaj przedstawić się naszej wetce. Dostał smarowanie przeciw robalom, a za dwa tygodnie zaszczepimy łobuziaka. Panie były zachwycone koteczkiem i uznały, że to odmiana orientalna, a nie europejska ;). Quote
wisela1 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Przecież wim ze to czysty orient ....... Quote
shirrrapeira Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Czy ja mogę prosić o zdjęcia , to wystawię bazarek. Quote
wisela1 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Nie mogę napisać NIC poza tym ze jest bardzo xle.... Idę na noc.... Quote
malawaszka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Elunia przytulam Cię bardzo mocno :calus: Quote
Therion Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Nie wiem co napisac , jest mi bardzo smutno ..... Quote
asiaf1 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Elu Kochana słowa nie wyrażą jak bardzo mi przykro :-( Żadne słowa nie pomogą utulić bólu... Myślę cały czas o Tobie, wierzę że znajdziesz siłę, żeby przetrwać ten straszny czas Quote
ania14p Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Elu, nie jesteś sama, jak widzisz, wszystkie jesteśmy z Tobą :calus:! Quote
shirrrapeira Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Też myślę o Tobie Elu, trzymaj się, dostałam już zdjęcia, więc rano wystawię bazarek. Quote
wisela1 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='ania14p']Elu, nie jesteś sama, jak widzisz, wszystkie jesteśmy z Tobą :calus:![/QUOTE] Aniu.............Trudno Wam pojać jak BARDZO jestem sama............ I jak bardzo tego chcę. Potrzebuje samotności. Ale naprawdę bardzo doceniam i dziękuję ze wszystkich resztek mojego serca ze jestescie ze mną... Quote
shirrrapeira Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Właśnie zrodził się mój bazarek dla Eli. Cioteczki zaglądajcie, podnoście i kupujcie, grosza na Elę nie żałujcie. Jak coś poprawić piszcie. Zapraszam serdecznie na bazarek. Adres bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/175118-PrzepiAE-kne-klipsy-i-kolczyk-i-brosze-na-kociaki-Wiseli?p=13645436#post13645436[/url] Quote
Ulka18 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Los nigdy nie byl sprawiedliwy, jedni maja lekko i przyjemnie, drudzy caly czas pod gorke. Eluniu, jestem z Toba w tych trudnych chwilach :glaszcze: Quote
Recommended Posts