Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To mnie Elu troszkę uspokoiłaś :buzi:, myślę o Tobie i Koko też. Jak troszkę się obrobię to nowe całuski od Twojego Czarnego Księcia powstawiam, ale w tej chwili, jak wiesz, też nie wiem w co ręce włożyć :shake:.

Posted

Nie było mnie 2 dani a tu takie wieści.
Elu, zyczę wytrwałości.
Czy dotarła przesyłka? Bo nie wiem, czy poczte wieszac i si ę awanturować?

Trzymam kciuki, mysli przekazuję, tyle mogę!!!

Posted

supergoga napisał(a):
Nie było mnie 2 dani a tu takie wieści.
Elu, zyczę wytrwałości.
Czy dotarła przesyłka? Bo nie wiem, czy poczte wieszac i si ę awanturować?

Trzymam kciuki, mysli przekazuję, tyle mogę!!!

Wczoraj po południu. Dzieki Małgosiu w imieniu Rexiulka Ksieciunia.....

Posted

Nie mogę sobie pozwolić na TAAAKIE szaleństwo... Aleeeeeeeeee.... Położyłam sie już o 23 a wstałam DOPIERO o 6....
Teraz nie wiem w co rece wsadzić.... I NAPEWNO nie mogą to być kieszenie. Tyle to wiem..

Posted

Jeśli mam w planach odkurzanie, a w zasadzie powinnam to robić trzy razy dziennie, to wstawiam pranie i nie mogę wtedy korzystać z odkurzacza, bo korki nie wytrzymają :evil_lol:.
Koko był dzisiaj przedstawić się naszej wetce. Dostał smarowanie przeciw robalom, a za dwa tygodnie zaszczepimy łobuziaka. Panie były zachwycone koteczkiem i uznały, że to odmiana orientalna, a nie europejska ;).

Posted

Elu Kochana słowa nie wyrażą jak bardzo mi przykro :-(
Żadne słowa nie pomogą utulić bólu...
Myślę cały czas o Tobie, wierzę że znajdziesz siłę, żeby przetrwać ten straszny czas

Posted

ania14p napisał(a):
Elu, nie jesteś sama, jak widzisz, wszystkie jesteśmy z Tobą :calus:!

Aniu.............Trudno Wam pojać jak BARDZO jestem sama............ I jak bardzo tego chcę. Potrzebuje samotności.

Ale naprawdę bardzo doceniam i dziękuję ze wszystkich resztek mojego serca ze jestescie ze mną...