Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cockermaister napisał(a):
Ja oprócz tego kuraka kupiłam jeszcze takie smaki w wiadereczku i nigdy więcej :diabloti: nie polecam w składzie same kwasy a pachną octem !! :angryy: żaden pies nie chce tego ruszyć :diabloti:

o, a miałam je kupić.. :/

Posted

oglądałam te ciastka, ale zniechęcilo mnie własnie to że były kolorowe, a mój raczej takich nie ruszy :D

ostatnio kupiłam 2kg zwierzaczków i takich małych kostek typu zwierzakowe więc na jakiś czas mamy smaki.
Do tego kilka paczek Brit Care chicken Sandwich

polecam, fajnie pachnie i można łatwo na małe kawałki dzielić

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Do tego kilka paczek Brit Care chicken Sandwich
polecam, fajnie pachnie i można łatwo na małe kawałki dzielić

Tora miała kiedyś tego Brit'a, ale kaczkę, a nie kurczaka. Suni bardzo smakwało i nawet kot w tym zasmakował :)

Posted

wczoraj mieliśmy dzień pełen wrażeń :)
w południe pojechalismy na trening gdzie spędziliśmy 4 godziny :loveu:
najpierw poćwiczyliśmy trochę technikę, Ares na początku niezbyt chętnie chciał współpracować, później się rozkręcił.Mayka biegała ze znajomą, i swietnie sobie radziła:loveu: :loveu:
później mieliśmy klubowe zawody, tzn. ustawione byly 2 torki (2 proste koło siebie) kilka hopków + tunel. Ares bardzo fajnie sobie w tym radził, dawał z siebie wszystko :multi: :loveu: :loveu: tylko ja go spowolniałam bo za wolno biegłam:oops:

Później z kilkoma znajomymi poszliśmy do parku linowego.Wybraliśmy średnią trasę- co później okazało się wielkim błędem:lol: na początku było jeszcze w miarę, ale później zmęczenie dało znać o sobie.... ledwo co stałam na platformach, w głowie kręciło mi się strasznie a nogi mialam jak z waty:evil_lol: jednak zabawa była kapitalna:multi:
najlepsza była ulga gdy po 2 godzinach latania w powietrzu w końcu udało mi się ustać na ziemi :evil_lol: :evil_lol:

jedno zdjęcie już na sam koniec ze znajomymi i z moim ratownikiem:evil_lol: :evil_lol:(pan z wąsem:lol:)

reszta zdjęć i film wstawię jak tylko dostane od znajomych:evil_lol: :evil_lol:

Posted

dzisiaj dla odmiany byliśmy na zlocie :evil_lol:
dostaliśmy zaproszenie na zlot labomaniaków :D a że odbywa się ok 25km od nas więc żal było nie jechać:D
świetne towarzystwo!!! Mayka znalazła sobie kawalera :D i będą śliczne szczeniaczki labo-husky :diabloti:

na pewno jeszcze ich odwiedzimy w tygodniu, wtedy postaram się o jakieś zdjęcia, bo miejsce na zlot mają świetne :loveu: :loveu:

Posted

Hejka!
Byłam na allegro i widziałam nowe wzory waszych tasiemek!! Są przecudowne!!!!!1 :loveu:
Jak tylko będę miała kasę to chyba zrobię u Was duuuuże zakupy :evil_lol:

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]ah te oczy... :loveu::loveu::loveu:
https://lh6.googleusercontent.com/-qaHjS8dn90I/TncO-c4hEVI/AAAAAAAAMUI/qoh5hOx5GL8/DSC_2705.JPG
patrząc na nią zawsze zastanawiam się jak to możliwe że ktoś jej kiedyś nie chciał....idiota!
[/FONT]

całe szczęście, że jej nie chciał, bo dzięki temu jest z nami:loveu: :loveu: :loveu:

Kashdog napisał(a):
https://lh3.googleusercontent.com/-U1Cr0g8m5gs/TniJoFh28yI/AAAAAAAAMVM/0ktZDmZa8wo/DSC_2735.JPG
Czy Mata jest taka wielka, czy to hopki są takie drobne? Czy może mam jakieś urojenia :diabloti:?

hmmm Mayka skacze na mediumach jeszcze, choć powinna na largach, ale to troche za szybko, za dużą przerwę mielismy.

M&T napisał(a):
Hejka!
Byłam na allegro i widziałam nowe wzory waszych tasiemek!! Są przecudowne!!!!!1 :loveu:
Jak tylko będę miała kasę to chyba zrobię u Was duuuuże zakupy :evil_lol:

hehe zapraszam:evil_lol: :diabloti: :diabloti:

Wczoraj byliśmy na ognisku u labomaniaków :loveu: obawiałam się czy wziąć Aresa, bo było tam troche samców, cała grupa już jednak się zna bo są od jakiegoś czasu tam... i bałam się jak zareaguje.
Weszliśmy w kagańcu, troche pomruczał więc poszłam ze znajomą i jej labradorem nad wodę wyładować emocje :evil_lol:
później bylo już zdecydowanie lepiej, sam podchodził do psów, przez większość wieczoru biegał bez smyczy, a przede wszystkim bez kagańca :loveu: uważam to za wielki sukce, bo jednak on do większych psów ma różny stosunek....

Posted

Moca:loveu: takiego labradora moglabym miec:diabloti: w wersji sportowej, non stop napalona na prace/ aport latała i szukała chętnego kto jej porzuca piłeczkę, patyczek itp:loveu: :loveu:
budową i zachowaniem suka idealna:loveu:

Posted

[quote name='evel']https://lh4.googleusercontent.com/-sSKSqIDcJIo/TniJ9IzvT3I/AAAAAAAAMVQ/9XV4WtIkR8A/DSC_2737.JPG to (i inne z tej serii) zdjęcie powinno się wklejać we wszystkich tematach, gdzie ludzie wypisują, że husky są durne, złośliwe i ogólnie niczego nie da się ich nauczyć :evil_lol:

Jak motywujecie Maykę do pracy? Żarcie, zabawki? :)
hehe popieram:evil_lol: dodatkowo to ze husky musi chodzić na kolczatce bo inaczej ciągnie....:lol:

Mayke ciężko zachęcić do zabawy czym kolwiek... a były już różne próby, gumowe piłki łapie i zaraz próbuje rozszarpywać :shake:

dlatego głównie na żarcie pracujemy, tu nie jest zbyt wymagająca, tak jak Ares nie wszystko weźmie do pyska, tak ona połka wszystko w biegu:evil_lol:

[quote name='Crazy Lab']a masz zdjęcie tej super suki tak żeby było bardziej widać jej budowę?:evil_lol:
ja nie mam, ale porwę później od właścicielki z galerii ;)

[quote name='przeszlus']https://lh6.googleusercontent.com/-qaHjS8dn90I/TncO-c4hEVI/AAAAAAAAMUI/qoh5hOx5GL8/DSC_2705.JPG
ależ ona się super prezentuję :loveu:

I to portretowe Aresa też śliczne :)
dzięki:loveu: :loveu: