Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta_Ares napisał(a):
z Maylo narazie dałam spokój, nie mogę się z nim dogadać przez mamę, która go strasznie rozpieszcza ;/ chcą niech się z nim męczą, to nie do końca "mój" pies.

Tak szczerze powiedziawszy, najlepiej pracuję mi się z Mayką :D jeśli tylko ma ochotę to zapał do pracy ma ogromny, prawie jak owczarek :D
Aresa mi strasznie ciężko zmotywować do biegania, wszystkie piłeczki dla których na spacerach zrobi wszystko tam nagle tracą moc :(

Rozumiem.

Ciekawa jestem jak Mayka pracuje, także spróbuj pomolestować kogoś na treningach i niech Was nagrają :cool3::evil_lol:
A próbowałaś z jakimiś mega śmierdzącymi smakami? Żwacze, pasztetówa jakaś ?

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z Mayką mam jedynie coś takiego z biegu pokazowego 2 lata temu...
http://www.youtube.com/watch?v=WIpKsfHjCZI

wstyd pokazywac bo tam pełno moich błędów, teraz to sie smieje sama z siebie jak ja moglam tak tragicznie wtedy poprowadzić ją

po tym pokazie mieliśmy dość długą przerwe, zaczeliśmy na nowo dopiero w tym roku w maju, ze względu na dojazdy na treningach jesteśmy niestety tylko raz w tygodniu, czasami raz na 2 tygodnie

tu też troche widać jak biega:
klubowe wyścigi (dodam, że te tunele obiegamy specjalnie akurat w tym przypadku)
http://www.youtube.com/watch?v=IQ-tAHJuhAU

Posted

Takie ładne zdjęcia robisz że powinnaś je na konkurs gdzieś wysłać :)

Fajny wypad do Torunia, psiaki na wszystkich zdjęciach takie zadowolone aż miło oglądać :loveu:

Posted

Unbelievable napisał(a):
z czego jest ta palisada? ona już jest gotowa do biegania?

spojrz na kolejne foty, pierwsze sa mylace, palisada sie przeswietlila i wydaje sie gladka i sliska

Posted

Agnes napisał(a):
spojrz na kolejne foty, pierwsze sa mylace, palisada sie przeswietlila i wydaje sie gladka i sliska

ale te listewki powinny mieć określony wymiar, na moje oko to są za małe ;) poza tym powierzchnia powinna być szorstka, pokryta farbą z piaskiem, lub gumowana, ta wydaje się gumowana dlatego spytałam

Posted

Marta_Ares napisał(a):
tak zdjecia wyszly fatalnie i faktycznie wygląda na śliską. Palisada ma odpowiednie listewki i do tego pokryta jest warstwą antypoślizgową wszystko zgodnie z regulaminem :)

a no to wszystko jest okej ;)

Posted

hehe narazie mam tylko kilka doczepionych syntetyków, (do zdjecia wzielam włosy na bok)
troche boje sie ryzykować ze swoimi włosami, bo też do najmocniejszych nie należą,
ale podobają mi sie bardzo dredy, dreadloki są fajne ale dość kosztowne, a utrzymują się ok 3 miesiecy chyba?

Posted

nie wiem ile się utrzymują, na pewno są wielorazowe tylko przeplatać co jakiś czas trzeba ;) no i wydaje mi się że nie niszczą włosów za bardzo, bo sposób zaplatania nie jest bardzo ingerujący w strukturę. Sama chciałam zrobić ale tak się złożyło że ścięłam włosy i wyglądałoby to co najmniej głupio :diabloti: