Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kashdog']Bardzo fajnie Wam idzie jeżeli to początki są :)
Można wiedzieć kto prowadzi treningi ?
trening prowadził Damian Lewandowski, biega na zawodach z beaglem Drago, byli między innymi na Mistrzostwach Swiata dzieci i młodzieży (Węgry)

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajnie Wam to idzie :)

Czy ten siwy długowłosy pies to "szary" terwik? Coś mi się kołacze, że to chyba jakaś anomalia jest, ale nie wiem, czy właściwie myślę :evil_lol:

Posted

z Maylo narazie dałam spokój, nie mogę się z nim dogadać przez mamę, która go strasznie rozpieszcza ;/ chcą niech się z nim męczą, to nie do końca "mój" pies.

Tak szczerze powiedziawszy, najlepiej pracuję mi się z Mayką :D jeśli tylko ma ochotę to zapał do pracy ma ogromny, prawie jak owczarek :D
Aresa mi strasznie ciężko zmotywować do biegania, wszystkie piłeczki dla których na spacerach zrobi wszystko tam nagle tracą moc :(

Posted

Marta, mam pytanko ;) Jestem bardzo zadowolona z szelek dla Tory i tak się zastanawiam, czy nie zrobić u Was kolejnego zamówienia?! :) Ale najpierw pytanie: czy robiliście szelki dla kotów?? Bo chciałabym na wiosnę szelki dla Lumpka. Te które ma teraz, potrafi sobie ściągnąć. No i zastanawiam się czy znalazłabyś coś w swoim asortymencie, czego kot nie potrafiłby ściągnąć. Teraz już jest zimno więc nie potrzebuję, ale na wiosnę będę musiała coś kupić innego, żeby móc go wypuszczać na ogródek ;)

Posted

Próba przestawiania psów na lepszą karmę jak zawsze skończyła się tym samym.....
wracamy do zwykłego brita.
Tym razem chciałam Aresa i Mayloka przestawić na brit care z łososiem, zaczełam na początek mieszać ze starą karmą, skończyło się tym, że Ares grzebie w misce i wyjada tylko starą karmę, a nowa porozwalana jest dookoła:angryy: :shake:
a Maylo zaczął wymiotować po 2 dniach:roll:

Posted

Lucky. napisał(a):
piękny jest Toruń :loveu:
byłam w tym roku i jestem zachwycona, a jakie lody dobre :loveu:

hehe ja za lodami nie przepadam ;p wole gofry, a w Toruniu tez bardzo dobre mieli.

a w Piccolo byłaś?:diabloti:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
hehe ja za lodami nie przepadam ;p wole gofry, a w Toruniu tez bardzo dobre mieli.

a w Piccolo byłaś?:diabloti:

nie, byłam w zebrze, czy coś takiego, tania i dobra pizza :P
a co z piccolo ? :)

Posted

Lucky. napisał(a):
nie, byłam w zebrze, czy coś takiego, tania i dobra pizza :P
a co z piccolo ? :)

piccolo to tez pizzeria, tylko, ze tam są kawałki pizzy z pieczarkami, kosztuje coś ok 5zł i jest pyszna ;d