Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam zdjęcia tylko z plaży bo na sopockiej wystawie nie chciało mi się aparatu wyciągać :evil_lol:
muszę pochawlić tego mojego małego potwora :loveu: ogólnie to strachliwe bardzo jest, a na wakacjach super sie zachowywał, fakt nadal było warczenie i szczekanie jak ktoś próbował ciumkac/ gwizadc do niego:diabloti:
bałam sie o wystawę sopocką musieliśmy tam być 2 całe dni, ponieważ zawoziliśmy znajomych.
Ares zachowywał się super, był bardzo grzeczny, troche siedzial w klatce, troche ze mną chodził i socjalizował się:loveu:

Posted

prawdopodobnie ostatnie(albo jedyne tego lata:evil_lol:) 2 dni ciepła spędziliśmy z psami nad jeziorkiem :loveu: :loveu:
wczoraj po południu pojechaliśmy nad jezioro popływaliśmy trochę z psami, później wybraliśmy się na kolejne jezioro na pyszne lody:diabloti: i na zachód słońca:loveu: :loveu:
wieczorem pojechaliśmy nad 3 jezioro do domku znajomej (od której wcześniej dostaliśmy kluczyki :evil_lol:) tam spędziliśmy noc, a z samego rana poszliśmy nad jezioro, popływaliśmy na rowerach wodnych, poskakaliśmy z mostu:lol:
Mayka wczoraj w końcu odważyła się na dłuższe pływanie za "pyszczkiem" :lol:

ten wyjazd to zupełny spontan :evil_lol: zapomniałam o karmie dla psów, a w sklepie nad jeziorem nie było żadnej...:roll: więc żywiły się kiełbaską z grilla i hamburgerami:lol:

mam sporo zdjęć:razz: