Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a jeszcze poprosiłam Martę by rzuciła kilka razy dekiel mojej suce bo chciałam na niej popróbować aparat oczywiście jakościowo kaszka, ale Marta super sobie radziła z rzucaniem!

Posted

[FONT=Comic Sans MS]pomóżcie kochani !!
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]WYJĘ O POMOC ![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zapraszamy do nowego wątku psiaków z Gliwickiego schroniska, wystarczy, że wkleicie banerek jednego z psiaków do swojej sygnaturki ![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]One czekają na nowy, ciepły dom, im więcej osób je zobaczy tym większe szanse, że znajdą domek :lol:[/FONT]

Posted

Luiza wielkie dzięki za śliczne fotki:loveu: :loveu:

Mayka wypaparała sie już na samym początku spaceru:angryy: zaczęła się tarzać w jakimś błocie, to nie była zadna padlina, na pewno nic smierdzącego....

może biały kolor jej sie znudził:diabloti:

U nas dzisiaj zima pełną parą, oczywiście znowu zaskoczyła drogowców....
20km wracałam przez ok 40min, 20- 30 km na godzinę, główne drogi nie odśnieżone.... masakra jakaś, po drodze żadnego pługu nie widziałam:roll:
gdzie te wszystkie odśnieżarki?

mam nadzieje ze jutro wyjdzie słoneczko, żeby jakieś fotki porobić, bo Ares mega zadowolony z takiej ilości sniegu:evil_lol:

tylko niestety spacer dosyc szybko musimy konczyc bo robią mu się między opuszkami kule lodowe i kuleje przez to, macie może na to jakiś patent???

nasze marne zdjęcia z wczoraj

Posted

Jaki fajny mieliście spacerek :loveu: I z jaką fajną EKIPĄ!!
Co do tych robiących się kulek na łapach to tak jak pisała deer- wazelina pomaga. Ja rok temu codziennie na każdy spacer smarowałam jej tym łapy i było w porządku, dzisiaj o tym zapomniałam i między opuszkami Fifce się lód zrobił i chodziła jakby podkowy miała :evil_lol: