Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ufff, zdrzemnąć się na chwilę, a już takie zaległości :roll:
Wszystkie foteczki przepiękne. Ja też używam klikera (ale tylko jak sobie o nim przypomnę :eviltong: ) i zauważyłam że mi to żadne książki nie pomagają. Korę sama wszystkiego uczę, nie potrzebuję żadnych instrukicj (chociaż mam kilka w domu, właściwie nie wiem po co je kupiłam)

bellatriks; napisał(a):
uuuuuuups...:oops:

Co ty tak tam ukrywasz? Przyznaj się :mad: :eviltong:

Posted

[quote name='Marta_Ares']

Cześć :) Jakie śliczne te foteczki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a ja wiem gdzie te pierwsze były robione, przed Mart domem :multi: :multi: :multi: byłam tam u niej z Puszkiem (pekinem mojego chrzesnego) :multi: :multi: :multi:

Posted

nathaniel napisał(a):
My nie używamy Flexi, bo Gbur zaczął sie rzucać na psy,własnie po używaniu Flexi :/

Ja tylko czasami uzywam wyciaganej, jak wiem ze ide na miasto, albo do parku ze znajomymi gdzie raczej psa nie spuszcze, a jak wychodze na sacer kolo domu, na pole, czy do lasu to zawsze zwykla smycz (jak dla mnie o wiele wygodniejsza)

Posted

Ola&Kora ta fotka robiona byla na polu, a dzien wczesniej wieczorem widzialam tam jakies dziwne swiatelko....:cool3: :cool3:
Daisunia, Cerber dziekujemy :loveu:

P.S. dobrze ze wczoraj porobilam troche fotek bo dzisiaj u nas leje:-( Ares od rana nie chcial wyjsc na spacer tzn wyszedl zobaczyl ze pada i zwial do domu:roll: a teraz caly czas sie wyleguje na poslaniu:lol: :lol: :lol:

Posted

wiq napisał(a):
ja tez mam flexi - taka 8m tasme i czesto uzywam, glownie dla Mony (pozostale jakos nie umieja na tym chodzic;)
no i padaaa u nas..

ta moja to ferplast nie flexi, ale niestety linka:cool1: a taka tasma 8 metrowa to super widzialam kiedys husky na takiej, i chyba lepsza i bardziej wytrzymala od linki, a ile kosztowala???

Posted

heh, moj pierwszy pies zginal pod kolami i dlatego bez smyczy nigdzie sie nie ruszam. spuszczam je w naprawde spokojnych mijescach (na szczescie w mojej okolicy ich nie brakuje)

Posted

Juszes witamy :multi: :multi: :multi: :multi:
Wiq widzialam chyba kiedys tasme do 20 kg (czyli dla Aresa bylaby dobra) za 75 zl, narazie mi nie potrzebna bo tu na nasze tereny wystarczy zwykla smycz bo w wiekszosci pies biega bez smyczy, ale zalwazylam ze jak caly czas chodzil na wyciaganej to pozniej zaczal szarpac na zwyklej:shake: :shake: Nie masz takiego problemu?????

Alyankaaa dziekuje, ja musze uzywac ze wzgledu na to ze u nas czasami robia sobie wyscigi samochodowe......:mad: :mad: :mad: i Ares do nie dawna gonil przechodzniow (glownie facetow) i rowerzystow teraz jest juz lepiej ale na wszelki wypadek chodzi dalej na smyczy

Posted

wiq napisał(a):
kiedys mialam 5 m linke, ale mi ktos zakosil:mad:
tasma jest bardzo fajna- za jedyne 92 zlote:evil_lol: ale to jest maxi

ja teraz mam 5 metrową linkę, wczoraj ją kupiłam dla dobra nauki :D mam nadzieję, że się przyda, dałam za nią 20 zeta, i jeszcze do tego muszę śledzia kupić, bo nie mam za co przyczepić tej linki i tym samym nie mogę narazie z Cerberem ćwiczyć na dworzy :/

Posted

[quote name='Marta_Ares']Juszes witamy :multi: :multi: :multi: :multi:
Wiq widzialam chyba kiedys tasme do 20 kg (czyli dla Aresa bylaby dobra) za 75 zl, narazie mi nie potrzebna bo tu na nasze tereny wystarczy zwykla smycz bo w wiekszosci pies biega bez smyczy, ale zalwazylam ze jak caly czas chodzil na wyciaganej to pozniej zaczal szarpac na zwyklej:shake: :shake: Nie masz takiego problemu?????

Alyankaaa dziekuje, ja musze uzywac ze wzgledu na to ze u nas czasami robia sobie wyscigi samochodowe......:mad: :mad: :mad: i Ares do nie dawna gonil przechodzniow (glownie facetow) i rowerzystow teraz jest juz lepiej ale na wszelki wypadek chodzi dalej na smyczy

a Figa ostatnio cos tak za samochodami szczeka ale mamnadzieje szybka ja oducze tego....ale mieszkam na takiej ulicy ze malo jezdza samochody wiec na spacerki chodiz bez smyczy...ale jak idziemy gdzies dalej to oczywisce smycz bierzemy:)

Posted

Cerber napisał(a):
ja teraz mam 5 metrową linkę, wczoraj ją kupiłam dla dobra nauki :D mam nadzieję, że się przyda, dałam za nią 20 zeta, i jeszcze do tego muszę śledzia kupić, bo nie mam za co przyczepić tej linki i tym samym nie mogę narazie z Cerberem ćwiczyć na dworzy :/

ale nam chodzilo o smycz wyciagana (linka albo tasma):evil_lol: :evil_lol:

P.S. porobilam dzisiaj troche fotek w domku ale nie wiem czy wstawic wam teraz czy w tygodniu wstawiac :D

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ale nam chodzilo o smycz wyciagana (linka albo tasma):evil_lol: :evil_lol:

P.S. porobilam dzisiaj troche fotek w domku ale nie wiem czy wstawic wam teraz czy w tygodniu wstawiac :D

hehee nie ma takiego czegos dawaj teraz fotki a w tygodniu zrobisz nowe:) co to za wymiigiwanie sie...<nununu>:)

Posted

przed chwila wrocialam ze spaceru z Aresikiem, zdazylismy przed kolejna ulewa:evil_lol: ale i tak na dworzu jest strasznie ziomnoo brr ja chce wiosne!!! albo juz chociaz snieg niech bedzie:lol:
kilka domowych fotek: