Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Heeeeej :)

Ehhh te dwie fotki podobają mi sie najbardziej :loveu: :loveu: :loveu:

Czemu ja znowu jestem na fotkach :angryy: :angryy: przecież prosiłam :shake: :shake:

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cerber napisał(a):

Czemu ja znowu jestem na fotkach :angryy: :angryy: przecież prosiłam :shake: :shake:

Przykro mi ale u mnie jestes na wiekszosci fotek:D staralam sie i wybieralam to bez Ciebie, ale za to jedno chyba si nie obrazisz???

Ola&Kora napisał(a):

A jak po czyszczeniu tego opiaszczonego futerka??? :eviltong:

jak wyschla cala ta slina.... to wytarlam w sucha szmate a pozniej pozadnie wyczesalam i powiedzmy ze jest czysty:lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Przykro mi ale u mnie jestes na wiekszosci fotek:D staralam sie i wybieralam to bez Ciebie, ale za to jedno chyba si nie obrazisz???

jak wyschla cala ta slina.... to wytarlam w sucha szmate a pozniej pozadnie wyczesalam i powiedzmy ze jest czysty:lol:

Ehhhh a mówiłam jak tam byłyśmy, nie róbcie ze mną fotek, a te swoje no :mad: :mad: ale oczywiście sie nie obrażam za taką głupote :D

Tak tak, powiedzmy, że Ares był czysty tak, a za grzywą pewnie tone piasku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
jak wyschla cala ta slina....

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Kora wstydź się!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Kora wstydź się!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

hehe gdyby Ares tak za nia nie latal to bylby czysty:lol::lol::lol::lol:

Posted

bellatriks napisał(a):
Słodziutki Aresik:loveu: ciekawe czy kosteczka też...?

hehe dziekujemy, a wiesz co do kosci to nie probowalam:evil_lol: ale Aresikowi smakowala wiec chyba dobra :D:D

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ta fotka wymiata, rozpływam się na krześle :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja spróbuję tak zrobić z Cerberem i z chomiczkiem, chociaż nie sądzę, żeby się udało, bo Śnieżek jest strasznym wiercipiętom, a Cerber jak mu położyłabym na głowie chomika to chciałby go wyniuchać i polizać :D:D:D:D:D:D

Posted

Ach, przepiękna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Ares pozbadnięty przez pluszowego pudelka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A tu odwet :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Fantastyczne!!!!!

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ach, przepiękna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Ares pozbadnięty przez pluszowego pudelka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Fantastyczne!!!!!

Ola Tu to jest Ares powalony przez pluszowego misia na głowę, a ja mam powalonego całego Cerbera przez maleńkiego chomika, jak to zobaczysz to się posikasz, więc zapraszam najpierw do toalety :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cerber; napisał(a):
Ola Tu to jest Ares powalony przez pluszowego misia na głowę, a ja mam powalonego całego Cerbera przez maleńkiego chomika, jak to zobaczysz to się posikasz, więc zapraszam najpierw do toalety :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Przed chwilą skorzystałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i już pędzę do twojej galerii ;)