Marta_Ares Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Ola&Kora napisał(a):Ale ma duu...... mny wyraz pyszczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hehe akurat ktos w telewizji zaczal krzyczec i nie wiedzial o co chodzi:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 a jak wam sie podoba Ares w kolcach:evil_lol: :evil_lol:??? Quote
Ola&Kora Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 WOW, kupiłaś mu obrożę z ćwiekami???!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Wygląda świtnie - normalnie jak jakiś heavy-metalowiec :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 hehe nie ne kupilam to jest moj pasek od spodni:evil_lol: tak tylko zalozylam chcialam zobaczyc jak bedzie wygladal, takich obrozy malych chyba nie ma,a szkoda:lol: :lol: Quote
milena182 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 hehe ares swietnie sie maskuje na tym futerku,a co do paska to pomyslalam ze od oli pozyczylas tylko taka grubsze sie wydawala:evil_lol: Quote
Cerber Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Ola&Kora']Ale ma duu...... mny wyraz pyszczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale dupa :D:D:D:D:D:D:D Jesli chodzi o obrożę z ćwiekami(czyli pasek) to wieie jakie jest moje zdatnie na ten temat :) Quote
Ola&Kora Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Marta_Ares; napisał(a):hehe nie ne kupilam to jest moj pasek od spodni:evil_lol: Hmm, to jesteś strasznie szczupła że twój pasek idealnie pasuje na szyję Arsika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Ola&Kora napisał(a):Hmm, to jesteś strasznie szczupła że twój pasek idealnie pasuje na szyję Arsika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hehe poprostu tak byla fotka zrobiona, ze nie widac bylo koncowki paska:evil_lol: Quote
bellatriks Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Marta_Ares']a jak wam sie podoba Ares w kolcach:evil_lol: :evil_lol:??? wow, Ares jaki punk Quote
Alynkaaa Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 ale extra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurde skzoda ze takich malych nie ma:( ja marze o takiej dla rudej:) strasznie mi sie podobaja takie obrozki:) a jak moj pitbulll by groznie wygladal...jeszcze grozniej niz teraz:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Marta_Ares Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Alynkaaa napisał(a): kurde skzoda ze takich malych nie ma:( ja marze o takiej dla rudej:) strasznie mi sie podobaja takie obrozki:) a jak moj pitbulll by groznie wygladal...jeszcze grozniej niz teraz:cool3: :cool3: :cool3: niestety ja tez bardzo zaluje ze nie ma takich malych obrozy:-( Zawsze mozna sprobowac przerobic z paska:cool3: :cool3: :cool3: A Figa napewno swietnie by wygladala, ale zaczelabys sie spotykac z negatywnymi komentarzam np taki grozny pies a bez kaganca:mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Marta_Ares napisał(a):niestety ja tez bardzo zaluje ze nie ma takich malych obrozy:-( Zawsze mozna sprobowac przerobic z paska:cool3: :cool3: :cool3: A Figa napewno swietnie by wygladala, ale zaczelabys sie spotykac z negatywnymi komentarzam np taki grozny pies a bez kaganca:mad: :evil_lol: :evil_lol: hehehe ale fajosko by bylo :)a takiego malego kaganca jeszcze nie widzialam..... ale bym sie wozila z takim pitbulem po dzilni:):evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Czas na kolacje..... 1.Najpierw nalezy przygotowac odpowiednia dawke miesa: 2.Do wczesniej ugotowanej kaszy z ryzem dodajemy mięso, zółtko i siemie liniane: 3.Koncowy efekt- rozdzielamy na 2 miski: 4. Spozywamy.... 5. Po minucie miska wyglada następująco: Quote
Juszes Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 ale żarłok, a ta obroża (znaczy pasek) super wygląda na Aresiczku! A no i bardzo mi się podobały zdecia Aresika wśród tych mieciutkich skór :) Quote
Cerber Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 no nie źle, może napisz książkę kucharską dla psów z przepisami :D:D:D:D a jakie to mięso dajesz???????? Quote
Marta_Ares Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Juszes napisał(a):ale żarłok, a ta obroża (znaczy pasek) super wygląda na Aresiczku! A no i bardzo mi się podobały zdecia Aresika wśród tych mieciutkich skór :) hehe oczywiscie ta mniejsza miska dla Aresa a to w garnku to dla Bouliego:evil_lol: Aresik tez mi sie bardzo podoba w tych kolcach:loveu: A na tych futrach to Aresik tylko do fotek byl bo oficjalnie nie moze tam wchodzic:lol: Quote
Marta_Ares Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Cerber napisał(a):no nie źle, może napisz książkę kucharską dla psów z przepisami :D:D:D:D a jakie to mięso dajesz???????? hehe nie no chyba ksiazki raczej nie wydam a mieso to baton o nazwie Ares:evil_lol: innego nie bylo w sklepie:oops: :oops: :oops: Quote
Cerber Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Czesc :D aha to spoko :) ważne, ze Ares lubi to co mu przyżądzasz co nie :) Cer też nie żre rarytasów (tylko kurczaczki :D z ryżem i warzywami, albo 3 puszki żarła, nie będę pisała jakiego, bo na mnie naskoczą :) ) Quote
Alynkaaa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Cerber napisał(a):Czesc :D aha to spoko :) ważne, ze Ares lubi to co mu przyżądzasz co nie :) Cer też nie żre rarytasów (tylko kurczaczki :D z ryżem i warzywami, albo 3 puszki żarła, nie będę pisała jakiego, bo na mnie naskoczą :) ) no Figa to sucha karme <pzrewaznie eukanube albo royala..ale lubi tez friskis> no i miecho pod kazda postacia owoce warzywa i pise przysmaki<ale niewszystkie>nic innego jejnie dajemy do jedzenia... co by zdrowsza byla:) Quote
milena182 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 no i zzaczely gadac o psim zarciu...raz w gazecie znalazlam 3 przepisy na jedzenie dla psow.jeden dla otylych,drugi dla wrazliwych a trzeci dla takich ktore sa po operacjach i cos tam jeszcze ale nie pamietam bo to w styczniu bylo:razz: Quote
Alynkaaa Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 hej:multi: :multi: :multi: jak tam zdrowko??? Quote
Cerber Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='milena182']no i zzaczely gadac o psim zarciu...raz w gazecie znalazlam 3 przepisy na jedzenie dla psow.jeden dla otylych,drugi dla wrazliwych a trzeci dla takich ktore sa po operacjach i cos tam jeszcze ale nie pamietam bo to w styczniu bylo:razz: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ale chociaż na temat piszesz :D:D:D:D:D:D:D Quote
Marta_Ares Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Przepraszam ze tak dawno mnie tu nie bylo, ale mialam troche spraw do zalatwenia, a pozatym jak zwykle szkola....:shake: :shake: Na przeprosiny kilka foteczek: Quote
Recommended Posts