Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ola&Kora']Ale ma duu...... mny wyraz pyszczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ale dupa :D:D:D:D:D:D:D
Jesli chodzi o obrożę z ćwiekami(czyli pasek) to wieie jakie jest moje zdatnie na ten temat :)

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
hehe nie ne kupilam to jest moj pasek od spodni:evil_lol:

Hmm, to jesteś strasznie szczupła że twój pasek idealnie pasuje na szyję Arsika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hmm, to jesteś strasznie szczupła że twój pasek idealnie pasuje na szyję Arsika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hehe poprostu tak byla fotka zrobiona, ze nie widac bylo koncowki paska:evil_lol:

Posted

ale extra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurde skzoda ze takich malych nie ma:( ja marze o takiej dla rudej:)
strasznie mi sie podobaja takie obrozki:)
a jak moj pitbulll by groznie wygladal...jeszcze grozniej niz teraz:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Alynkaaa napisał(a):

kurde skzoda ze takich malych nie ma:( ja marze o takiej dla rudej:)
strasznie mi sie podobaja takie obrozki:)
a jak moj pitbulll by groznie wygladal...jeszcze grozniej niz teraz:cool3: :cool3: :cool3:

niestety ja tez bardzo zaluje ze nie ma takich malych obrozy:-( Zawsze mozna sprobowac przerobic z paska:cool3: :cool3: :cool3:
A Figa napewno swietnie by wygladala, ale zaczelabys sie spotykac z negatywnymi komentarzam np taki grozny pies a bez kaganca:mad: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
niestety ja tez bardzo zaluje ze nie ma takich malych obrozy:-( Zawsze mozna sprobowac przerobic z paska:cool3: :cool3: :cool3:
A Figa napewno swietnie by wygladala, ale zaczelabys sie spotykac z negatywnymi komentarzam np taki grozny pies a bez kaganca:mad: :evil_lol: :evil_lol:

hehehe ale fajosko by bylo :)a takiego malego kaganca jeszcze nie widzialam.....
ale bym sie wozila z takim pitbulem po dzilni:):evil_lol:

Posted

Czas na kolacje.....
1.Najpierw nalezy przygotowac odpowiednia dawke miesa:

2.Do wczesniej ugotowanej kaszy z ryzem dodajemy mięso, zółtko i siemie liniane:

3.Koncowy efekt- rozdzielamy na 2 miski:

4. Spozywamy....

5. Po minucie miska wyglada następująco:

Posted

Juszes napisał(a):
ale żarłok, a ta obroża (znaczy pasek) super wygląda na Aresiczku! A no i bardzo mi się podobały zdecia Aresika wśród tych mieciutkich skór :)

hehe oczywiscie ta mniejsza miska dla Aresa a to w garnku to dla Bouliego:evil_lol:
Aresik tez mi sie bardzo podoba w tych kolcach:loveu:
A na tych futrach to Aresik tylko do fotek byl bo oficjalnie nie moze tam wchodzic:lol:

Posted

Cerber napisał(a):
no nie źle, może napisz książkę kucharską dla psów z przepisami :D:D:D:D

a jakie to mięso dajesz????????

hehe nie no chyba ksiazki raczej nie wydam a mieso to baton o nazwie Ares:evil_lol: innego nie bylo w sklepie:oops: :oops: :oops:

Posted

Czesc :D

aha to spoko :) ważne, ze Ares lubi to co mu przyżądzasz co nie :) Cer też nie żre rarytasów (tylko kurczaczki :D z ryżem i warzywami, albo 3 puszki żarła, nie będę pisała jakiego, bo na mnie naskoczą :) )

Posted

Cerber napisał(a):
Czesc :D

aha to spoko :) ważne, ze Ares lubi to co mu przyżądzasz co nie :) Cer też nie żre rarytasów (tylko kurczaczki :D z ryżem i warzywami, albo 3 puszki żarła, nie będę pisała jakiego, bo na mnie naskoczą :) )

no Figa to sucha karme <pzrewaznie eukanube albo royala..ale lubi tez friskis> no i miecho pod kazda postacia owoce warzywa i pise przysmaki<ale niewszystkie>nic innego jejnie dajemy do jedzenia...
co by zdrowsza byla:)

Posted

no i zzaczely gadac o psim zarciu...raz w gazecie znalazlam 3 przepisy na jedzenie dla psow.jeden dla otylych,drugi dla wrazliwych a trzeci dla takich ktore sa po operacjach i cos tam jeszcze ale nie pamietam bo to w styczniu bylo:razz:

Posted

[quote name='milena182']no i zzaczely gadac o psim zarciu...raz w gazecie znalazlam 3 przepisy na jedzenie dla psow.jeden dla otylych,drugi dla wrazliwych a trzeci dla takich ktore sa po operacjach i cos tam jeszcze ale nie pamietam bo to w styczniu bylo:razz:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ale chociaż na temat piszesz :D:D:D:D:D:D:D