Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Śliczności :loveu: Marta, zamień się ze mną, dam ci Korę!!! :cool3: Ja chcem mieć taką puchatą mięciutką kuleczkę (mówię wam, niech żałuje ten, kto go pogłaskać nie może :p ) Miękki jak kaczuszka :loveu:

I czyżbym widziała obróżkę przeciwpchelną? Czyżby Aresika pchły zaatakowały? Ja wczoraj walczyłam z tym pskudztwem, bo mi biedną Korę obsiadły :mad: Jak na razie jest 1:0 dla nas :evil_lol:

Hehe dziekuje :oops: ale Aresika nie wymienie na zadnego innego psa (nawet na malamuta:cool3: jedynie moge miec jako drugiego psa) A Korusia bardzo by mi odpowiadala taka zyiolowa a zarazem jaka usluchana:loveu:

A jesli chodzi o obroze to jest poprostu tak na wszelki wypadek, wole zapobiegac niz pozniej zwalczac, a u Aresa narazie na szczescie pchel nie widzialam:multi:

Cerber napisał(a):
Cześć :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
ale słodziak z Aresika, Ty już z resztą wiesz co ja sądzę o Aresiątku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Czesc :*
Dziekuje

A teraz wracam do polskiego :cool3: :placz: :placz:

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Śliczności :loveu: Marta, zamień się ze mną, dam ci Korę!!! :cool3: Ja chcem mieć taką puchatą mięciutką kuleczkę (mówię wam, niech żałuje ten, kto go pogłaskać nie może :p ) Miękki jak kaczuszka :loveu:

I czyżbym widziała obróżkę przeciwpchelną? Czyżby Aresika pchły zaatakowały? Ja wczoraj walczyłam z tym pskudztwem, bo mi biedną Korę obsiadły :mad: Jak na razie jest 1:0 dla nas :evil_lol:

Oluś oddałabyś Korę :-o :-o ja tam za Chiny ludowe bym swojego psa nie oddała :lol: :lol: Ewentualnie gdyby Marta zechciała oddać mi Aresa to bym skorzystała, ale Cerbera bym w zamian jej nie zostawiła, za bardzo go kocham :D:D:D:D:D

Posted

Cerber; napisał(a):
Oluś oddałabyś Korę :-o :-o ja tam za Chiny ludowe bym swojego psa nie oddała :lol: :lol: Ewentualnie gdyby Marta zechciała oddać mi Aresa to bym skorzystała, ale Cerbera bym w zamian jej nie zostawiła, za bardzo go kocham :D:D:D:D:D

Wiesz przecież, jak ja Korę uwielbiam i nie oddałabym ją za żadne skarby.
A poza tym, kto by chciał takiego szałaputa cielakowatego? :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Wiesz przecież, jak ja Korę uwielbiam i nie oddałabym ją za żadne skarby.
A poza tym, kto by chciał takiego szałaputa cielakowatego? :eviltong:

JA:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: jakbyś mi ja dała to czemu nie ;) ja już bym ja przeszkoliła jak w wojsku :diabloti: Cerber też taką szkołę miał i co coś z nim nie tak? on też jest teraz ropieszczony do szpiku kości, ale musi wiedzieć co może a czego nie :) z Korą byłoby tak samo :D

Posted

Cerber; napisał(a):
JA:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: jakbyś mi ja dała to czemu nie ;) ja już bym ja przeszkoliła jak w wojsku :diabloti: Cerber też taką szkołę miał i co coś z nim nie tak? on też jest teraz ropieszczony do szpiku kości, ale musi wiedzieć co może a czego nie :) z Korą byłoby tak samo :D

Ale ona też potrafi być spokojna, pamiętasz jak u ciebie nocowałam, to wieczorkiem była kochanym aniołeczkiem :loveu: I w domu zazwyczaj też taka jest :p Ale wystarczy nieznane miejsce, znajomy pies lub osoba a zmienia się w Mr. Hyde'a :evil_lol:

Posted

Alynkaaa napisał(a):
ogladalyscie filmik babeczki??bo ja tak i sie poryczalam:placz: ehhh....te filmy

oczywiscie ze ogladalam filmik a teraz pije plusza active i nocka z angielskim i polskim przedemna:lol: :lol: :lol:
a film swietny, co najwazniejsze dla mnie w takich filmach to muzyka bylo dobrze dobrana, eh.. piekna historia

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ale ona też potrafi być spokojna, pamiętasz jak u ciebie nocowałam, to wieczorkiem była kochanym aniołeczkiem :loveu: I w domu zazwyczaj też taka jest :p Ale wystarczy nieznane miejsce, znajomy pies lub osoba a zmienia się w Mr. Hyde'a :evil_lol:

Ehhhh oczywiście Oluś, że pamiętam jaka Korusia była grzeczna u mnie i wtedy była najsłodszym aniołkiem na świecie (mówię zupełnie powaznie) ona wtedy była przekochana i jak do niej mówiła to do mnie mruczała :Cool!: :Cool!: :Cool!:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
oczywiscie ze ogladalam filmik a teraz pije plusza active i nocka z angielskim i polskim przedemna:lol: :lol: :lol:
a film swietny, co najwazniejsze dla mnie w takich filmach to muzyka bylo dobrze dobrana, eh.. piekna historia

taaak mi tez sie bardzo podobal ten film ale jak juz gdzies pisalam ja jestem taka baba co lubi wyciskacze lez:)
typu "zaklinacz koni" ,"mustang z dziekej doliny" <--to bajka ale tez sie wzruszylam jak gluupia:eviltong:
w sumei ja na prawie kazdym trochce smunutnym albo romantycznym filmi placze:eviltong: ehhhh...dlatego kicha na randke ze mna do kina isc:eviltong: :evil_lol:

Posted

Alynkaaa; napisał(a):
taaak mi tez sie bardzo podobal ten film ale jak juz gdzies pisalam ja jestem taka baba co lubi wyciskacze lez:)
typu "zaklinacz koni" ,"mustang z dziekej doliny" <--to bajka ale tez sie wzruszylam jak gluupia:eviltong:
w sumei ja na prawie kazdym trochce smunutnym albo romantycznym filmi placze:eviltong: ehhhh...dlatego kicha na randke ze mna do kina isc:eviltong: :evil_lol:

Cioteczki, widzę, że wy romansidła kochacie :eviltong: Ja tam wolę akcję i troszkę strachu no i wszystko o zwierzętach.
Mustanga z dzikiej doliny to chyba ze dwadzieścia razy. Poza tym ryczałam oczywiście na Królu Lwie i pięknym filmie Dwaj Bracia :loveu:
Jest jeszcze wiele wiele innych, ale nie bede sie rozpisywać ;)
Czekam na fotencje Aresia :p

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Cioteczki, widzę, że wy romansidła kochacie :eviltong: Ja tam wolę akcję i troszkę strachu no i wszystko o zwierzętach.
Mustanga z dzikiej doliny to chyba ze dwadzieścia razy. Poza tym ryczałam oczywiście na Królu Lwie i pięknym filmie Dwaj Bracia :loveu:
Jest jeszcze wiele wiele innych, ale nie bede sie rozpisywać ;)
Czekam na fotencje Aresia :p

Dwaj Bracia???? nie kojarze... :hmmmm:

Posted

[quote name='milena182']dwa bracia tz ksiaze i zebrak?
chodzi o film o tygryskach

P.S. mam kilka fotek zaraz zgram na kompa i dodam

A co do romansidel to czasami lubie nawet obejrzec a to glownie dlatego ze tam zawsze jakies fajne utworki leca i jest czesto swietnie podklad muzyczny dobrany,a moj ulubiony film to hmmm chyba Skazany na bluesa (juz chyba z 5 razy ogladalam)

Posted

probowalam zrobic dzisiaj fotki jak Ares skacze po pilke, eh niestety nic z tego nie yszlo 3/4 fotek usunelam:cool1: musze jeszcze duzo popracowac nad szybkoscia robienia zdjec:evil_lol:eh kilka takich niewypalow:

przewaznie cos takiego wychodzilo.....:oops:

za chwile reszte fotek tylko dam temu mojemu bydlaczkowi jedzenie:D

Posted

hej suuuuuuuuuuper foteczki:):loveu: :loveu:
ja tez nigdy nei moge trafic na ten moment jak Figa skacze albo jest juz na ziemi albo jest tak ze nic nie widac procz ogona albo kawalka glowy:angryy:

ile Aresik wazy???
bo bylam pzred chwila u Lusi i Rudego i Lusia chudzielec tak wysoko skacze skubana....a moja Figa za ciezka doopke ma i tak wysoko nie skacze..ona rczej takie niskie obkretasy robi:)

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
buziole dla Aresiatka