Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marta_Ares']Prawie jak malamut:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

tam prawie ja tam nie widze zadnej roznicy....a jaknie widac roznicy to po co przeplacac:eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta_Ares']Prawie jak malamut:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A które z tych zdjeć to Ares, a które malmut?? Nie da się odróżnić! :crazyeye::crazyeye::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Hehe tam na tych fotkach to same malamuty jeden z nich ten na dole to Ares:cool3: Juszes sliczny banerek:loveu: :loveu: :loveu:
a my przed chwila wstalismy....:oops: :oops: :oops: Az sie nei chcialo wstawac na dworzu taka pogoda beznadziejne, a w domu cieplutko jeszcze taki wlochaty miesiek mi na nogach spal:evil_lol:

Posted

Martuś, obiecana historyja :cool3:

Życie psa udomowionego jest bardzo ciężkie...

Najpierw trzeba sprawdzić, czy łózko jest wygodne... (ewentualnie poprawić)

Potem naprawić niedziałający kaloryfer...

Następnie doglądnąć, czy pańcia odpowiednio smaczny obiad zrobiła (ewentualna konsumpcja na spróbowanie)

Dalej pobrudzić ubranka, żeby pańcia po obiadku się nie nudziła (jeszcze ewentualnie pomoc przy praniu)

Ale nawet taki zapracowany pies ma czas na chwilę spokoju...
Nastawia wtedy swoją ulubioną płytę...

I wypoczywa na łóżku po pełnym roboty dniu...

Posted

Ola histroja bomba:)
zaraz filmik obejzre:)
a na tym zdieciu wyglada jak by Aresik lapki sobie ogrzewal...chybana spacerze byl i ziomno bylo:eviltong: :eviltong: :eviltong:

slodziak z tego malamutka:)
Marta myslisz o jakis zapzregach??zima juz tuz tuz:)

Posted

Film super i foty tez :loveu: te zdjecia malamutów to takie sliczne najfajniejszy ostatni(a ten 1-y to identyko ja Ays) .Marta przynajmniej masz orginalnego psiaka i pewnosc ze taki drugi sie nie trafi ;) a ja nakzdym kroku słysze zdanie: o husky ... czemu nie ma niebieskich oczu itp ?? mówie Ci wkurzyc sie mozna.Naprawde wolała bym juz mieć takiego mamuta jak ty on przynajmnie sercem jest wielki a mój to taki zeby go tylko podzwiac i rozpieszczać krowa!!

przygotowanie do wystawy :eviltong: niech mnie podziwiaja;)

Posted

o czizes ale cudny sceniulek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!alez ja kocham szczeniaki Aresik tak samo robi jak Figa ...Figa do tej pory tak na wszystkie zabawki szczeka:)slodko!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

urusl Ci malamucik:)

Posted

Alankaa oczywiscie ze sanki bedize ciagnal w tamtym roku juz byla proba (ale za mlody jeszcze byl) same sanki ciagnal niestety nie moge zamoic profesjonalnych szelek z Manmatu(jak to sie pisze...:roll:) bo jest za maly:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

To jeszcze powrot do przeszlosci: