Alynkaaa Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 hej hej:) ale Aresik ma kolekcjie pileczek:) fajowo tu wwyszed taki pzrestraszony z lekka:) a to spojrzenie tez z kads znam moja robi tak samo:) jak zaczepia do zabawy...a tylko sie zblizysz do niej to ucieka ze zdobycza w pysku i chce zeby ja ganiac:) slicznie!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Marta_Ares']Przepraszam ze tak dawno mnie tu nie bylo, ale mialam troche spraw do zalatwenia, a pozatym jak zwykle szkola....:shake: :shake: Na przeprosiny kilka foteczek: jak tu nie przebaczyc...:loveu::evil_lol: moje nie przepadaja za tenisowymi, wchodza z zasady, ze im pilka drozsza tym lepsza:D:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 No no, widzę że Aresowi nie brakuje piłeczek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Śliczne focie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Cześć:) świetna fotka, Ares jest słodki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 olekg18 napisał(a):Fajny Aresik :) Olek witam w galerii;) i zapraszam ponownie. P.S. A jak wam sie podoba moj nowy banerek ktory zrobila mi eria????? Quote
Juszes Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 banerek jets śliczny :loveu::loveu::loveu: Quote
milena182 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 ładny ale ja bym wolala zeby bylo po jednym a wiekszym zdjeciu kazdego z psow,tak wyglada jakbys faworyzowala aresa albo jakby Buli juz nie zyl,brakuje tylko ['],nie chce tymi slowami nikogo obrazic po prostu mowie jak czuje Quote
Marta_Ares Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='milena182']ładny ale ja bym wolala zeby bylo po jednym a wiekszym zdjeciu kazdego z psow,tak wyglada jakbys faworyzowala aresa albo jakby Buli juz nie zyl,brakuje tylko ['],nie chce tymi slowami nikogo obrazic po prostu mowie jak czuje rozumie masz racje ze faktycznie troche malo widac Bouliego, ale mam malo fotek gdzie jest jego sam pyszczek bo wiekszosc jest za krat:-( a po zatym nie chcialam juz marudzic Eri:shake: mi sie on podoba:loveu: a pozatym w wiekszosci sa to fotki Aresa Quote
wiq Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 to juz drugi Twoj banner dzis:D bardzo podobaja mi sie bannerki erii:) moze wezmiesz bouliego na indwidualna sesjke :cool3: Quote
Cerber Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Czesc Marta, benerak jest przepiękny :):):):):):):) Quote
Marta_Ares Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 wiq napisał(a): moze wezmiesz bouliego na indwidualna sesjke :cool3: eh zeby to bylo takie latwe... ja sie go poprostu boje jak juz pisalam kiedys w galerii Bouli byl wziety ze schroniska jak mila ok 7 albo 8 lat w schronisku przeznaczony byl do uspienia z powodu agresywnosci, a my chcielismy wlasnie jakas bide uratowac, na poczatku bylo wszystko dobrze pies po przyjezdzie i zaklimatyzowaniu sie w nowym miejscu byl wmiare lagodny do tych co znal, niestety zero socjalizacji z innymi psami i ludzmi a w takim wieku to bardzo trudno bylo zmienic na spacery chodzilismy przewaznie na pola na dlugiej line a i tak czesto byly problemy, poniewaz zrywal linki, na starosc agresja znowu powrociła kilka razy zawarczal (a nawet rzucil sie z zebami na mojego tate i na mnie:-() jest tez ciezko chory (pisalam o tym juz kilkarazy) Nie chcemy go usypiac ale niedlgo chyba bedzemy do tego zmuszeni:-( Quote
Ice Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 fajnie tu wyszedł taki usmiechniety :) Marta a moze popytaj moze ktoś do kojca potrzebuje psa.Bouli by sie nadawał ;) szkoda psiaka Quote
milena182 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 bardzo mi przykro z powodu stanu Bulego,ale chyba nie jest zawsze agresywny tylko czasami cos zle skontaktuje i zawarczy prawda? Quote
wiq Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 szkoda Bouliego:( niestet nie przekopalam sie jeszcze przez cala Twoja galerie, dlatego nie jstem w temacie Quote
Marta_Ares Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='milena182']bardzo mi przykro z powodu stanu Bulego,ale chyba nie jest zawsze agresywny tylko czasami cos zle skontaktuje i zawarczy prawda? tak ale tez potrafi sie rzucic chyba ma jakis uraz z przeszlosci bo bardzo czesto jest to w momenci kiedy mu sie zapina smycz (robi sie cos przy obrozy) kiedy jak go wlasnie glaskalam w tych okolicach to zawarczal i rzucil sie na mnie z tak wsciekloscia, ale krzyknelam i pusicl:shake: :shake: [quote name='Ice'] Marta a moze popytaj moze ktoś do kojca potrzebuje psa.Bouli by sie nadawał ;) szkoda psiaka Bouli obecnie jest w kojcu ale naprawde przykro nam patrzec jak obija sie o jego sciany (jest slepy) i jak coraz czescie sie przewraca i nie moze wstac (najgorsza odmiana nosowki) :-( i naprawde jesli bedzie zyl to do konca u nas napewno go nikomu nie oddamy a pozatym kto by chcial starego schrowanego groznego psa:shake: Quote
Juszes Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 jejku jak mi żal mi twojego bouliego :placz::placz: Quote
Cerber Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Marta_Ares napisał(a): Bouli obecnie jest w kojcu ale naprawde przykro nam patrzec jak obija sie o jego sciany (jest slepy) i jak coraz czescie sie przewraca i nie moze wstac (najgorsza odmiana nosowki) :-( i naprawde jesli bedzie zyl to do konca u nas napewno go nikomu nie oddamy a pozatym kto by chcial starego schrowanego groznego psa:shake: Heh ojej biedaczysko. Kurcze no rzeczywiście praktycznie nie ma takich osób, które by chciały takiego psiora jak Bouli, trzeba miec odwagę i cierpliwość, zeby takiego psa mnieć. Chylę czoła dla Ciebie i Twojej rodziny, że macie odwagę mieć takiego psa. Jestem pewna, ze nawet jesli Bouli odejdzie to będzie najszczęśliwszym psiakiem pod słońcem... :):):):):) Quote
Marta_Ares Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Mi tez jest go strasznie zal nie jestem zwolennikiem trzymania psa caly czas w kojcu (a jeszcze mieszanke owczarka niemieckiego:-( przeciez wiadomo ze taki pies powinien miec staly kontakt z rodzina a nie siedziec w kojcu) czasami czuje sie jak jeden z tych katow co zaniedbuja swoje psy i doprowadzaja je do okropnych stanow:placz: :placz: Najgorsze jest to ze bardzo chcialabym z nim wyjsc na spacer ale wiem ze to moglby byc dla niego (ze wzgledu zdrowotnych) ostani spacer:( albo ze np cos by mu "odbilo" i by mnie zaatakowal.... Quote
Marta_Ares Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Kilka fotek na zmiane nastroju bo tak smetnie sie zrobilo: jedyna fotka ze spacerku bo pozniej baterie siadly:mad: :shake: :shake: I czas na wieczorna sesje:evil_lol:: Quote
bellatriks Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 No no, Aresik juz się do miziania podstawia :D to pomiziaj go ode mnie :D :loveu: Quote
Marta_Ares Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 bellatriks napisał(a):No no, Aresik juz się do miziania podstawia :D to pomiziaj go ode mnie :D :loveu: hehe oki zalatwione:evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 czesc ciotunia:) biedny ten wasz Bouli szkoda pieska:( a co do Arsika to cudenko puchate:) sliczniutki lisek:):loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Widzę, że Aresik lubi na plecach spać (tak jak ja :p :p :p ) :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
milena182 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 TE ostatnie zdjecie jest sliczne moj jamnik spi tylko w takiej pozycji:cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts